10. Ev İkizler Burcu

10. ev ikizler burcu, 10. evde ikizler burcu, 10. Ev ikizler Burcunda, ikizler 10. evde, 10. ev ikizler burcu meslek kariyer, 10. ev ikizler, 10. ev ikizlerde nasıl etkiler?

10. Ev İkizler Burcu

10. ev ikizler burcu hayatımızı nasıl etkiler? İkizler burcu onuncu evde Kişisel başarılarımızı, mesleki kariyerimizi, toplum içerisindeki statümüzü, başarı ve başarısızlıklarımızı ve birlikte olduğumuz insanlar üzerindeki otoritemizi nasıl etkiler? 

10. ev İkizler burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 10. ev meslek yaşamımız, disiplin, toplum içindeki yerimiz, düzen, kurallar, kısıtlamalar, yönetme, maddi düşünceler, sabır, öğretme, kalıplar, sabitlik, şöhret, kariyer, meslekte yükselme, tutkularımız, işimizle ilgili sorumluluklar ve kişisel uğraşları konu alan evdir.

Meslek seçimimiz, seçtiğimiz meslekte göstereceğimiz performans, mesleki başarılarımız, kişisel eğilimlerimiz, çalıştığımız ortamdaki otoriter tavırlarımız, toplum içerisinde elde ettiğimiz statülerimiz, yükselmek için gösterdiğimiz çabalarımız, ne kadar yükselebileceğimiz, çalışma ortamında ve toplum içerisindeki kurallara karşı tutumlarımız, kural koyuculuğumuz, konulan kuralları nasıl yönettiğimiz, maddesel plandaki düşüncelerimiz, iş fikirlerimiz, bu fikirleri hayata ne kadar geçirebileceğimiz ve çalışma hayatında ne kadar sorumluluk sahibi olduğumuz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

10. Evin Sahibi: Oğlak Burcu

10 Evin Yönetici Gezegeni: Satürn

İkizler Burcu: Yöneticisi Merkür, Hava Elementi, Değişken Burç

10. Ev İkizler Burcu Genel Özellikleri

10. ev ikizler burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 10. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Hızlı
  • Hareketli
  • Esnek
  • Kolay para kazanabilecek beceriler
  • Çalışma ortamına kolay uyum sağlama
  • Birden fazla alanda faaliyet
  • Gelişime açık
  • Sosyal, zihinsel ve iletişim becerileri yüksek

10. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanlar zekice konuşmalardan hoşlanırlar. Birden fazla alanda çalışabilir veya farklı alanlarda meşguliyetlere sahip olabilirler. Merkür etkisinden dolayı zihinsel aktiviteleri çok yüksektir.

10. ev ikizler burcu insanları farklı ve hareketlilik gerektiren işlerde çalışmayı severler. Durağanlık onlara göre değildir. Durağan bir işte çalışmak onlara çok sıkıcı gelir ve ilk fırsatta başka bir işe yönelirler. Kendisine uygun görmediği herşeyi değiştirmeye meyillidir. Kendi kurallarını oluşturur ve bu kurallara göre hareket ederler.

10. ev ikizler burcu insanları orijinal fikirlere sahiptirler. İletişim becerileri çok gelişmiş olduğu için fikirlerini ve düşüncelerini mutlaka başkaları ile paylaşmak isterler. Hemen herşeyi yüzeysel bir şekilde öğrenir ve öğrendiklerini diğer insanlarla da paylaşarak onların fikirlerini alırlar. Bu şekilde bilgileri harmanlayarak geliştirmeye çalışırlar.

İş ortamında dedikoduya meyilli oldukları için zaman zaman sorunların yaşanmasına neden olabilirler.

Gezmeyi Sever

10 ev ikizler burcu insanları gezmeyi, araştırmayı ve yerinde öğrenmeyi sever. İkizler burcunun bu özellikleri 10. evi ikizler burcu olan insanlarda daha çok mesleki yaşamlarında ortaya çıkar. Mesela bir mesleği araştırmak istediğinde bunu internette araştırmak yerine yerinde incelemeyi tercih eder. Gezer, sorar, araştırır ve bu şekilde fikir sahibi olur.

Gezmeyi ve araştırmayı sevdikleri için birden fazla alanda çalışabilirler. Enerjileri yüksek olduğu için kolay yorulmazlar.

Dikkat Dağınıklığı

10. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanların zihinsel aktiviteleri bu konum alanına giren konularda bir konuda başka bir konuya hızla geçiş yaptığı için dikkat dağınıklığı yaşayabilirler. Bir konu üzerinde uzun süre odaklanıp kalamazlar. Bu nedenle başladıkları bir işi veya bir konuşmayı hızla bitirmeye çalışırlar. Bitirirler ve hemen sıradakine geçerler. Sürekli bitirmeleri gereken bir şeyleri vardır.

Bu durum belli bir alanda ilerlemelerine veya uzmanlaşmalarına engel olabilir. Bir alanda karar kılmışlarsa tüm enerjilerini o alana yoğunlaştırmaları başarılarını artıracaktır. Aksi taktirde hem zamanlarını hem de enerjilerini boşa harcayabilirler.

Para Kazanma Becerisi

Çok farklı alanlarda faaliyet gösterme becerileri olduğu için kolay para kazanabilirler. Özellikle sosyal alanda iletişim becerilerinin çok iyi olması işlerini büyük oranda kolaylaştırır. Hemen herkesle kolayca diyalog kurup samimi olabilirler. Bu beceri onlara çok sayıda iş bağlantısı sağlamalarına yardımcı olur.

10. ev ikizler burcu konumuna sahip olan insanlar için en önemli nokta genç yaşta ne istediklerine karar vermeleri gerekliliğidir. Eğer karar veremezlerse sürekli bir şeylerle meşgul olup hiçbir şey yapamama döngünün içerisinde bocalayıp durabilirler.

İletişim becerileri ve hazırcevap yapıları sayesinde siyasette de başarılı olabilirler. Konuları ve olayları çok hızlı bir şekilde kavradıkları için herşeye verebilecekleri cevapları bulunur.

Kariyer konusunda çok esnektirler. Sabit unsur olmadıkları için sevmedikleri veya başarılı olamadıkları işleri kısa sürede değiştirip yenisine başlayabilirler. Bu konularda tutucu değillerdir.

Girdiği ortamlara kolayca uyum sağladığı için yeni olan hiçbir şey onlar için sorun olmayacaktır.

İkizler Burcuna Uygun Meslekler

İkizler burcu 10. ev konumundan etki alan insanlar için şu alanlar tavsiye edilebilir.

  • İletişimle ilgili tüm meslekler
  • Basın yayın
  • Sunuculuk
  • Sosyal medya hesap yönetimi
  • Bilgi aktarılan meslekler (öğretmenlik gibi)
  • Pazarlama ve ticaret
  • Sözlü ifadeye dayalı tüm meslekler

 

Yardımcı Konular

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasına Bakarak Meslek Tercihi Nasıl Yapılır?

10. Ev İkizler Burcu
www.akrepblog.com
23 Mart 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.