Noise Cash ile Nasıl Bitcoin Cash Kazanılır? Paylaşın ve Kazanın

Noise-Cash ile Nasıl Bitcoin Cash Kazanılır? Paylaşın ve Kazanın noise.cash para kazanmak

Noise Cash ile Nasıl Bitcoin Cash Kazanılır? Paylaşın ve Kazanın

noise.cash ile nasıl bitcoin cash kazanılır? Paylaşım yaparak nasıl para kazanabilirsiniz?

Arkadaşlar Noise.cash app sistemine geçtiği için bundan sonra davetiye sistemi ile üye kabul edecek. Sisteme üye olmak isteyenler davetiye kodu almak için, konu altına veya iletişim formu ile iletebilirler. Maalesef her davetiye kodu bir defa kullanılabiliyor ve her talep için yeni bir kod oluşturmak gerekiyor.

Noise.cash noise.app oldu arkadaşlar. Bu adresten ulaşabilirsiniz.

Başta belirteyim noise.cash üzerinde sürekli güncellemeler olduğu için yazıda bahsettiğim bazı özellikler değişmiş olabilir veya değişebilir.

Facebook, twitter, youtube, instagram diğer pek çok platformda nerede ise tüm hayatınızı paylaşıyorsunuz. Neden ve kim için? Kim kazanıyor? Yaptığınız paylaşımları beğenen çok sayıda insan var peki beğeniler karşılığında veya yaptığınız paylaşımlar karşılığında bir kazanç sağlayabiliyor musunuz? “Ben kazanmak için paylaşmıyorum ki” iyi aferin o zaman sana. Paylaşım yaptığınız sürece üzerine bir de kazanç elde etmeniz kötü mü olur?

Anlatacağım site yaptığınız paylaşımlar karşılığında size belirli aralıklarla bitcoin cash veriyor. (Yazıyı yazdığım an 1 bitcoin cash 722 $) Ayrıca paylaşımlarınızı beğenen kullanıcılarda isterlerse paylaşımlarınıza dijital para transfer ediyorlar. İstemezlerse diye bir şey yok sistemin “paylaş” diye verdiği parayı mutlaka birilerine vermek zorundasınız.

Site kısaca şunu diyor. “Ben siz paylaşım yaptığınız sürece size belirli aralıklarla bitcoin cash olarak para gönderiyorum. Sizden tek isteğim bu parayı başkaları ile paylaşmanız.” Evet gerçekten bitcoin cash gönderiyor ve bunları paylaşmazsanız size “size para göndermeye devam etmek istiyorduk ancak paranızı paylaşmadığınızı gördüğümüz için gönderemiyoruz” şeklinde uyarı veriyor.

Sistem Nasıl İşliyor?

Hemen belirteyim sistem şu an deneme ve tanıtım aşamasında. Yani ileride ne olacağı net değil. Sistemi geliştirmeye devam ediyorlar. Şu an belirli bir kitle edinenler ileride daha yüksek miktarlar kazanabilir. Çünkü gördüm ki paylaşım miktarı ve sizi takip edenler arttıkça verilen paralar da artıyor.

Eğer bu sistem uzun süre işlemeye devam ederse mevcut sosyal paylaşım alışkanlıkları tümüyle değişecektir. Çünkü gerçekten paylaştıkça kazanıyorsunuz. Yeter ki güzel ve dikkat çekici paylaşımlar yapın.

Sisteme Nasıl Kayıt Oluyoruz?

noise.cash sitesine nasıl kayıt olunur?

https://noise.cash adresine gidip kaydoluyorsunuz. Şu an test sürümünde oldukları için kayıt son derece basit. Bir kullanıcı adı belirlemeniz ve geçerli bir mail adresi girmeniz yeterli. Kayıt tamamlandığında mail adresinize doğrulama kodu gelecek. Bu kodu girerek kaydınızı tamamlıyorsunuz.

Referans kayıtları neden önemli? Noise.Cash kimin referansı ile sisteme kayıt olduğunuza bakar, eminim ileri de hızlı kazanç elde etmek için referans sistemi daha etkin olacaktır. Şu an bazı kullanıcılar daha az takipçiye sahip oldukları halde daha fazla kazanırlar. Bunun temel nedenlerinden biri de kimin referansı ile sisteme kayıt olduklarıdır.

Kayıt Sonrası Durum

noise.cash resim gönderme bölümü nasıl açılıyor?

(Şu an açık halde geliyor. İleride değişebilir.)

Kayıt olduğunuzda belirli sayıda paylaşım yapmadığınızda (saymadım ama 20 civarında olabilir) resim gönderemiyorsunuz. Limiti aştığınızda sizin ekranınızda da resim gönderme bölümü açılıyor  ve insanların dikkatlerini çekebilecek resimler gönderebiliyorsunuz.

Dilerseniz kendinize bir profil resmi belirleyebiliyorsunuz.

Sitede Subscriptions, Chambers ve Explore bölümleri var.

Subscriptions bölümünde takip ettiğiniz kullanıcıların ve kendi gönderilerinizi görebiliyorsunuz.

Chambers bölümünde ise ilgi alanları bulunuyor. Dilerseniz siz de daha önce açılmamışsa kendi ilgi alanınızı açıp orada paylaşım yapabilirsiniz.

Explore bölümünde tüm kullanıcıların gönderileri görülebiliyor.

Explore bakmanız gereken ilk yer. Anlık paylaşımlar buradan görülebiliyor. Dilerseniz beğendiğiniz ve size hitap eden paylaşımları buradan seçip kullanıcıları listenize ekleyebilirsiniz.

Gönderileriniz Görülecektir

Yaptığınız her paylaşım mutlaka birileri tarafından görülür. Çünkü herkes sistemin kendisine verdiği parayı dağıtmak ve birilerinin dikkatini çekmek için Explore bölümüne bakıyor.

Noise.cash ile Çok Kazanmak İçin Grubunuzu Oluşturun

Eğer büyük bir kitle oluşturabilecek kadar dikkat çekici bilgilere sahip değilseniz mutlaka arkadaşlarınızla grup oluşturun. Böylece sistemin verdiği parayı kendi aranızda birbirinize göndererek daha çok para kazanabilirsiniz.

Noise.cash üzerinde çok para kazanmak için bunlara dikkat edin.

? İlgi çekici ve orijinal gönderiler paylaşın.

? Kopya içerik paylaşmayın veya dikkat çekici hale getirin.

? İyi kazandıran gönderilerinizi pinleyin (sabitleyin) çünkü hesabınıza girenler ilk bu gönderileri görecek. İyi izlenim önemlidir.

? Kaliteli ve özgün paylaşım yapanları takip edin.

? Beğendiğiniz gönderilere yorum yapın.

? Size bahşiş gönderenlere mutlaka siz de gönderilerini beğenerek karşılık verin.

? Kendi dilinizde gönderi yapacaksanız mutlaka konuyla bağlantılı resim kullanın. Çünkü dilinizi bilmeyen takipçileriniz resimleri beğenecekler. Resim yoksa neyi beğenecek?

? Orijinal, dikkat çekici ve İngilizce içerikler gönderin. Çünkü chrome kullanan herkeste translate opsiyonel İngilizce seçili. Farklı dilleri bulmakla herkes uğraşmak istemez.

? Aynı ip adresinden birden fazla kayıt açıp gönderi paylaşmayın.

? Aynı cihaz üzerinden birden fazla üyelik açmayın.

? Hile yaparak kısa sürede daha fazla kazanma hırsı ile hareket etmeyin. Emin olun bir şekilde belirleneceksiniz.

Ne Paylaştığınız Önemli mi?

Hayır. Eğe grubunuzu oluşturmuşsanız şu an için kimse içeriğe bakmıyor, denetlemiyor. İsterseniz sistemi sohbet yeri olarak kullanın. Günlük belli sayıda paylaşım yapın, sistemin gönderdiği parayı birbirinize dağıtın.

Eğer grubunuz yoksa ve bireysel takılıyorsanız dikkat çekici ve bilgi verici paylaşımlar yapmaya çalışın.

  • Kendinize bir alan belirleyin
  • O alana ilgi duyanlar sizi listelerine eklemeye başlar
  • Bilgi almak isteyenler sizi takip eder

Size para gönderenlere siz de para göndermeyi unutmayın.

Kazanılan Bitcosin Cash’ları Nasıl Alıyoruz?

Noise.Cash üzerinden bize verilen paraları alabilmek için cep telefonunuza bir Bitcoin Cash cüzdanı indirmeniz gerekir. Bunun için tavsiyem Bitcoin.com Wallet yazılımıdır. Dilerseniz farklı cüzdanlarda deneyebilirsiniz. Bitcoin.com Wallet Bitcoin’in resmi yazılımı olduğu için güvenle kullanabilirsiniz. Eğer bu tür yazılımları ilk kez kullanıyorsanız telefonunuza güvensiz yazılımlar yüklememenizi tavsiye ederim. Çünkü dijital paraların araklanması oldukça basittir.

Kullanacağınız cüzdanların para gönderip alma sırasında ne kadar ücret aldıklarını da mutlaka öğrenin. Mesela en son kullandığım Doge Coin cüzdanı transfer ücreti olarak 1 doge coin almıştı. Bazı cüzdanlarda miktar daha yüksek olabilir.

İndirdiğiniz Cüzdanlara Dikkat Edin!

Güvenilirliliğinden emin olmadığınız cüzdanları yükleyip kullanmayın. Google App Play Store’de bulunan cüzdanlar hakkındaki yorumları mutlaka okuyun. Olumsuz yorum yapılan veya hiç yorum yapılmayan cüzdanları indirmeyin. Bazı cüzdanlar bara biriminin resmi cüzdanlarıdır onları indirip kullanabilirsiniz.

Dijital cüzdanınızı telefonunuza kurduktan sonra Noise.Cash üzerinde profilinizde bulunan “Wallet” bölümüne girin. Linkihttps://noise.cash/settings/wallet burada sizden girmenizi isteyeceği Bitcoin Cash adresini ekleyebileceğiniz bölüm bulunuyor. Telefonunuza yüklediğiniz cüzdandan adresinizi kopyalayarak buraya yapıştırıyorsunuz. Hepsi bu kadar. Para kazandıkça telefonunuzda bulunan cüzdana para geldiğini göreceksiniz. Size gönderilen BCH (bitcon cash) değerinin dolar cinsinden sürekli değiştiğini de görebilirsiniz. BCH yükseldikçe dolar miktarınız artacaktır.

Kazandığınız Dijital Paraları Nasıl Paraya Çevirebilir veya Kullanabiliriz?

  • Bulunduğunuz yerde bitcoin bankamatiği varsa oradan paraya çevirebilirsiniz.
  • BTC veya BCH ile alış veriş yapılabilen yerlerde kullanabilirsiniz.
  • Dijital para borsalarında hesap açarak burada değerlendirebilir veya bankanıza aktarabilirsiniz.

Dijital Borsalara Nasıl Kayıt Olunur?

Ülkemizdeki para borsaları henüz evrim aşamasında olduğu ve bir çok kişiyi canından bezdirdiği için hiçbirinin reklamını yapmaya niyetim yok. Bir sorun yaşadığınızda muhatap bulmak ta bilgi almak ta yardım almak ta sınırlı. “Biz adam olmayız” dedirtirler. Bir tanesine 3 haftadır üyeliğimi onaylatamadım bu kadar berbat durumdalar.

Ama mutlaka birine üye olup parayı banka hesabıma aktarmak istiyorum derseniz siz bilirsiniz. Gerçek adres ve kimlik bilgilerinizi, kimlik resimlerinizi girmeniz gerekecek. Hiçbir bankaya gitmeden oturduğunuz yerden hesap açabiliyorsunuz.

Hangi borsanın daha iyi olduğunu google üzerinden araştırarak bulabilirsiniz. Dijital para borsaları henüz tam olarak oturmadığı için hemen hepsinde sorun yaşanma olasılığı her zaman mevcut.

Acele Etmeyin

Kazanmak için acele etmeyin. Dijital cüzdan ve dijital borsa kavramlarını araştırın ve öğrendikten sonra büyük çaplı düşünün. Şu an için “paylaşım yaparak sosyal medyada zaman öldürüyorsanız” bunu kazanca dönüştürmeye bakın.

Noise.cash Neden Para Dağıtıyor?

Bir dijital parayı yaygınlaştırmanın ve reklamını yapmanın en akıllıca yolunu bulmuşlar.

Zamanla dünya ekonomi sistemi dijital paraya geçecek. Bunu çok güzel bir fırsata dönüştürüyorlar. İnsanların dijital cüzdan ve dijital para kavramlarını öğrenmeleri için bu tür projelere ihtiyaç var. Şu an için geliştirilen sistem emin olun daha da yaygınlaşacaktır. Benzer çok sayıda “musluk” adı verilen sistem var ancak hiçbir noise.cash kadar güvenilir, etkili ve eğlenceli değil. Reklam izlemiyorsunuz, reklam tıklamıyorsunuz sadece paylaşım yapıyorsunuz.

Sistem geliştirildiğinde (alfa sürümünde) daha kullanışlı ve etkili bir sosyal paylaşım ortamı olacağına eminim.

İngilizce Paylaşım Yapın

Çünkü İngilizce tüm dünyada geçerli ve daha fazla ilgili görüyor. Kurduğunuz bir grubunuz varsa orada dilediğiniz gibi takılabilirsiniz ancak herkese açık paylaşım yapıyorsanız tüm dünyanın okuması için İngilizce paylaşım yapmanız daha mantıklı. Bunun için Google Çevirici’yi kullanmanız yeterli. Kısa ve öz cümleler kurarsanız çevirilerde sorun olmuyor.

Kopya İçeriklere Dikkat Edin

Noise.Cash ile para kazanmak istiyorsanız kopya içerik kullanmamaya dikkat edin. Çünkü artık içerikleriniz kopya olup olmadığını belirleyebilmek için denetlenmekte. Google translate kullandığınızda da doğrudan oradan kopyala yapıştırmayın. Not defterine kopyalayıp oradan yapıştırın veya metne bakarak yazın. Çünkü kes+kopyala+yapıştır yaptığınızda da kopyaladığınız yerin bilgileri arka planda sistem tarafından denetleniyor olabilir. Kopya olduğunu bu şekilde de anlayabilirler.

Bunun nasıl olduğunu anlayabilmek için FrontPage’nin ne olduğunu da bilmeniz gerekir. Google Translate’de kopyala butonuna basmadan tümünü seçerek kopyalayıp yapıştırdığınızda altta google translateye ait çok sayıda iz bulunur. Cep telefonunda da muhtemelen bu içerikler aktarılıyor olabilir. Noise.Cash alt yapısını ayrıntılı incelemedim ama tüm içeriği alan kod sistemi olabilir (adını hatırlayamadım şimdi)

Ben Ne Kadar Kazandım?

Yaklaşık 1 hafta içerisinde takipçi derdi gütmeden sadece bilgi paylaşarak 17 $ değerinde BCH kazanmışım (Son güncellemede 300 $’ı geçmişim). Keyif aldım, eğlendim, dünyanın farklı yerlerinden insanlar ve kültürler tanıdım. Aynı paylaşımı diğer sosyal medya ortamlarında yapmış olsa idim sadece sosyal paylaşım siteleri kazanacaktı.

Noise.Cash Güncelleme

Yazıyı yayınladığım günden bu yana çok fazla güncelleme yapıldı. Çünkü noise.cash ‘a o kadar çok talep oldu ki bir süre sonra dağıttıkları para yetersiz gelmeye başladı. Günlük 4000 $ dağıtım yapılması için üyelere veriliyordu. Pasif dağıtımdan vazgeçildi. Artık günlük belli oranda bch/$ verilmiyor. Beğeni butonu ile para dağıtımına geçildi. Yani gerçekten ilgi çekici bir paylaşım yaptığınızda bunun başkaları tarafından beğenilmesi gerekiyor. Her beğeni 0.01 $ olarak size yansıyor.

Bu yazıyı okuyup platformuna para kazanmak için noise.cash kayıt olmak isteyenler var ise orada da paylaştığım yazının Türkçe sürümünü buraya ekliyorum. Dikkat etmeniz gerekenler neler? Kazanmak için bilmeniz gerekenler neler?

Noise.Cash Ne Diyor? Şimdi Ne Yapmalıyız?

Çoğu noise.cash kullanıcısı sanırım bu platformu yanlış anladı. Bu hatayı zaman zaman hepimiz yaptık.

Noise.Cash platformu tam olarak nedir?

— Birinci hedef tabiki BCH’nin tanıtımını ve reklamını yapmak. Bir şekilde Bitcoin Cash’ın insanlar arasında saygın bir şekilde yayılması gerekiyor.

– Orijinal fikirlerin paylaşıldığı bir ortam. (İstenen bu)

Noise.Cash Nasıl Bir Ortam Değil?

– Bu platform facebook, twitter, snap chat, pinterest veya instagram gibi bir platform değil. Kişisel yaşamınızı paylaşmanıza gerek yok.

noise.cash gibi gerçekten bunu neden yaptığınızı bende anlamıyorum. Ben Noise.Cash gibi kibar olmak istemiyorum. Çünkü bir akrep burcuyum ve insanların özel yaşamlarını neden herkese açık etmeye çalıştıklarını anlayamıyorum. Hiç kimse sizin kişisel yaşamınızla ilgilenmez.

Ne yediğiniz, ne içtiğiniz, nasıl yaşadığınız ve neler yaptığınız sizi ve gerçek yaşamdaki çevrenizi ilgilendirir.

Erotik resimler paylaşarak fazla kazanma düşüncesine sahip olmayın. Puan verme yetkisi olanların çoğu size hemen ceza kötü puan verecektir.

Hepimizin yaşamına renk katacak bir bilgiye mi sahipsizin? Bunu bizimle paylaşın. Bu şekilde yaşamımızı daha güzel bir hale getirebiliriz.

Farklı bir yemek mi yaptınız? Yemeklere ayrı bir lezzet katacak özel bir formül mü buldunuz? Bunları paylaşın bizler de öğrenelim.

Bir restorana gidip aldığınız yemek size ait. Para verip aldıklarınızı başkalarına göstermeniz gerek var mı?

Ban ve Spam Cezası Aldınız / Aldık. Şimdi Ne Yapalım?

  • Spam yapanları asla takip etmeyin. Ve kötü kullanıcıları listenizden temizleyin.
  • Sizden bir kaç kelime ile beğeni almak isteyenlere pirim vermeyin.
  • Kötü listede yer alan kullanıcılardan uzak durun.
  • Birden fazla hesabınız varsa onları da listelerinizden çıkarın ve yok edin.
  • Yeni hesaplar açıp onları dolaşıma sokmayın.
  • Daha fazla beğeni almak için farklı gruplara girmeyin. Hemen banlayacaklar. (Bu sistem kalktı)

– Çok fazla takipçiye sahip olduğunuzda dikkatli olun. Kıskançlık kötü bir hastalıktır. Sizin elinizdeki imkanı almak için elinden geleni yapanlar olacak.

– Puan verme yetkisini kötüye kullanan çok fazla üye var. Kaşınızı, gözünüzü, oranızı buranızı beğenmediği için size kötü puanlar verenler olacak.

Noise.Cash ve Paylaşım

Aklımıza güzel bir fikir, düşünce veya şiir geldiğinde buraya yazalım. Güzel bir görüntü yakaladığımızda herkesle paylaşalım. Eğlenelim, bu platformun tadını çıkaralım, belki bunun karşılığında bir miktar BCH’de alırız.

Noise.Cash fikri gerçekten sıradışı ve özgün bir fikir. Bu fikri yaşama geçirenlere teşekkürler. Onlara gerçekten saygı duyuyorum.

Ve bu ortam bedavaya insan çalıştıran çok sayıda sosyal medya platformuna aktif üye kaybettirdi : ) Tebrikler.

İnsanların tüm kişisel bilgilerini, fikirlerini ve dünyasını alıp kullanan, pazarlayan platformlardan nefret ediyorum.

 

15 Şubat 2021 (Güncelleme 22 Aralık 2022)

www.akreplog.com

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.