8. Ev İkizler Burcu

8. ev İkizler burcu, 8. evde İkizler burcu, 8. Ev İkizler Burcunda, İkizler 8. evde, 8. ev ikizler burcu ölüm nedeni, 8. ev İkizler, 8. ev ikizlerde nasıl etkiler?

8. Ev İkizler Burcu

8. ev ikizler burcu hayatımızı nasıl etkiler? İkizler burcu sekizinci evde Cinsel yaşamımızı, Cinsellikle ilgili konuları, Doğa üstü olaylara olan ilgimizi, Madde ötesi konuları, Hukuki konuları, Gizemli olaylara ilgimizi, Sırları, İdeallerimizi, Hırslarımızı, İntikam alma ve Miras konularını nasıl etkiler? 8. ev ikizler burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 8. ev Cinsel yaşamımızı, korkularımızı, gizemli olaylara olan ilgimizi, miras konularını, hukuki konuları, evlilikte para konularını, gizli saklı olanı ortaya çıkarma dürtülerimizi, cinsel tecrübeleri, krizleri, şirketleri, örgütsel yapıları ve dernekleri, kehanetleri, büyüleri ve ölümü konu alan evdir.

Cinsel yaşamımızın nasıl olacağı, gizemli yanlarımız, ölümümüz, hırslı yanlarımız, sırlarımız ve sırlara karşı olan tavırlarımız, ideallerimiz ve ideallerimizi gerçekleştirme azmimiz, evlilikteki ortaklıklarımız ve para konuları, kendimizi ve hayatımıza dahil olan her şeyi örgütleme becerilerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

8. Evin Sahibi: Akrep Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars ve Pluto

İkizler Burcu: Yöneticisi Merkür, Hava Elementi, Değişken Burç

8. Ev İkizler Burcu Genel Özellikleri

8. ev ikizler burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 8. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Cinsel enerjisi düşük
  • Cinsel aktivite için zihinsel tahrik
  • Yoğun cinsel cazibe ve flörtçü yaklaşımlar
  • Ölüm ve ölüm ötesine ilgi
  • Sosyal yaşamda negatiften uzak durma
  • Yoğun zihinsel ve ruhsal enerji
  • Düşüncelerin sanatla ifadesi
  • Oksijen yetersizliğine bağlı ölümler

8. ev ikizler burcu olan insanlar özgürlüklerine çok düşkün olurlar. Kolay kolay hiçbir şeyden memnun olmazlar. Negatif enerji yayan insanlardan ve ortamlardan uzak dururlar. İnce ruhlu bir yapıları vardır. İkizler burcu bilgiyi toplama ve yayma ile ilgili olduğu için sosyal yaşamları çok renklidir. Çok sayıda bilgi kaynakları bulunur. İnsanlarla olan iletişimini bilgi derleme ve dağıtma aracı olarak kullanırlar.

8. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanlar gizemli ve mistik konulara büyük ilgi duyarlar. Doğum haritasında destekleyen konumlar varsa Psişik yetenekleri bulunabilir. Sahip oldukları yoğun enerji nedeniyle bu alana yoğun ilgi gösterebilirler.

Sanata karşı ilgileri varsa yazacakları eserler veya yapacakları resimler geç fark edilir veya onlar öldükten sonra değer kazanır. İç dünyalarında meydana gelen değişimleri, gezip gördüklerini ve yaşadıklarını diğer insanlara aktarmak için birikimlerini yazıya dökmeye çalışırlar.

Onlara baktığınızda güçlü ve derin bir zihinsel aktivite, cinsel çekim alanı ve dikkat çekici bir cazibeye şahit olabilirsiniz. Düşünceleri ve sözleri bir kaç boyut öteden içinize doğru akacak ve tüm ruhunuzu saracaktır.

Miras ve Maddi Kazançlar

Miras ile elde edecekleri maddi kaynakları elde etmede sıkıntı yaşayabilirler. Miras haklarının istedikleri gibi sonuçlanabilmesi için daha fazla çaba göstermeleri gerekebilir.

8. ev ikizler burcunda olan insanlar için maddi konular ve ortaklıklar istedikleri gibi yürümeyebilir. Kurdukları ortaklıklar zihinlerindeki şablona uymaz veya işler istediği gibi gitmeyebilir. Birlikte olduğu insanlar ve eşi para biriktirme konusunda çok iyi olmayabilir.

8. ev ikizler burcu insanları ölüm ve ölüm sonrası hayatı anlamaya çalışırlar. Doğal halinde ikizler burcu hava grubu olduğu için madde ötesi konulara ilgi duymazlar ancak konu bilgi edinme ve öğrenme olunca 8. ev konumunda yerleşen ikizler burcu parapsikoloji ve madde ötesi konulara yoğun ilgi duyabilir. Ölümün mekanizmasını ve ölüm sonrasında yaşananları anlamaya ve çözmeye çalışır. Asıl ilgi duyduğu konu ise bu konuların yaşamımızı nasıl etkilediğidir.

8. Ev İkizler Burcunda Cinsel Yaşam

8. ev ikizler burcu insanlarının cinsel yönden tahrik olabilmeleri için sadece fiziksel temas yeterli değildir. Zihinsel faaliyetlerin yoğunluğu doyum noktalarının bu alana odaklanmalarına neden olur. 8. ev ikizler burcunda olan insanlar için cinsel yaşam ateş, su ve toprak grubu burçları kadar yoğun bir çekim alanına sahip değildir. Enerjilerini daha çok sosyal yaşama ayırırlar. Ancak doğum haritalarında alacakları farklı etkiler durumu değiştirebilir.

ikizler burcu tüm burçlar içerisinde en flörtçü burç olarak bilinir. 8. evde bulunan ikizler burcu da doğal olarak cinsel çekim alanı ile birlikte bir birliktelikten tatmin olamadan daldan dala atlayacaktır. Bunu asla bilinçli bir şekilde yapmaz veya bir art niyeti de yoktur aslında. Dikkatli bir şekilde gözlemlerseniz ondaki çocuksu haylazlığı hemen sezebilirsiniz (sert etkiler hariç). Aradığı aslında tam olarak cinsel doyum değildir, cinsel cazibesini kullanarak her istediğinde kendisine ait hissedebileceği ve derin bağlar kurabileceği bir partnerdir.

Eğer 8. ev ikizler burcunda olan biri ile karşılaşırsanız ve bir başkası ile birlikte olduğunu biliyorsanız, sizinle olan bağının sürekli olmayacağı düşüncesi ile hareket edin ve ona sadece dostça, arkadaşça sohbetlerde eşlik edin. Çünkü bir kaç adım sonrasında ciddi sorunlar ortaya çıkabilir.

Dikkat Etmeleri Gereken Noktalar

8. ev ikizler burcu insanları için enerji çok önemlidir. Enerjilerinin devamlılığı içinde bol oksijene ihtiyaç duyalar. Akciğerlerinin sağlıklı olması bu bakımdan son derece önemlidir. 8. ev ikizler burcunda olan insanların sigara ve kirli havanın hakim olduğu ortamlardan uzak durmaları gerekir.

İkizler burcu insanlarının metabolizmaları çok hızlı çalıştığı için çoğunlukla kilo sorunu yaşamazlar. Onlar için sorun olan şey kilo alamamaktır. Hızlı metabolizmaları yağları çok hızlı yaktığı için beslenmelerine çok dikkat etmeleri gerekir (Doğum haritasındaki ikizler burcu ağırlığına göre sonuçlar değişecektir).

8. Ev İkizler Ölüm Şekilleri

8. Ev Ölüm Şekilleri doğum haritasındaki ağırlıklı burca ve 8. evle olan açılara göre değişebilir. Ancak genel olarak ölümle ilgili evi 8. ev olarak kabul edecek olursak İkizler burcu ile ilgili 8. ev ölüm şekilleri şu şekilde sıralanabilir.

8. Ev İkizler Burcu Olası Ölüm Nedeni veya Nedenleri Nelerdir?

Bilinçaltımız bizi en çok neden korumaya çalışıyorsa ölüm sebebi de o konuyla ilgili olabilir.

8. ev ikizler burcu insanları bir konuya sürekli dikkatlerini veremezler zihinleri sürekli aktiftir; oksijen onlar için çok önemlidir; çok konuşmaları ve dedikodu insanların aralarının açılmasına neden olabilir, eleştirmeye başladıklarında birilerinin sinirleri çok gerilebilir. Çünkü eleştiriyi ciddi bir tonda değil alaycı bir tonda yaparlar. Sağlıklı beslenmek onlar için önemlidir.

  • Yüksekten düşmek
  • Dikkat kaybı nedeniyle kazalar
  • Oksijen yetersizliği veya boğulmak
  • Yetersiz beslenmeye bağlı rahatsızlıklar
  • Dedikodu ve eleştiriye bağlı kavgalar

 

Psişik özellikleri yoğun olanlar için kaynak

Psişik İnsanların Özellikleri

 

8. Ev İkizler Burcu
www.akrepblog.com
18 Ocak 2021

Son Güncelleme 8 Eylül 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Murat dedi ki:

    Şöyle bir durum var. Ben 8. Ev ikizler olmasına rağmen yürüyemeyecek kadar aşırı kiloluyum.Çünkü bu etkiyi kıran bir durum daha var ve 8. Evimde hele de yengeç burcunda bir jupiterim var. Aşırı kilolu olmamın sebebnin bu olduğunu düşünüyorum. 8. Ev ikizlerle başlıyor ama görece 30lu yaşlarda yengeç burcu başlıyor. Hakikaten de 30lu yaşlara kadar iğne gibiydim. Sonrasında kilolar bir anda fırladı.

    1. Akrep dedi ki:

      jüpiter etkili evet ama Jüpiter’in 1. evle yani fiziki yapımızla da mutlaka bir bağlantısı olması lazım. Yükselen burcunuzu da kontrol eder misiniz.
      Doğum haritamızdaki konumlar sürekli devinim halinde olduğu için farklı etkiler de ortaya çıkmaya başlıyor. Sizin durumunuz da bununla ilgilidir büyük ihtimalle. Değişimle birlikte kilo almanıza etki eden enerjileri çözmeye ve tersine çevirmeye çalışın. Önceki halinizde şu anki halinizde arasındaki farklılıkları çözerek etkileri dönüştürmeye çalışın. Bu zor olsa da imkansız değil.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.