2. Ev Terazi Burcu

2. Ev terazi Burcunda, 2. evde terazi burcu, terazi 2. evde, 2. ev terazi, 2. ev terazi burcunda nasıl etkiler?

2. Ev Terazi Burcu

2. ev terazi burcunda nasıl etkiler? Terazi burcu ikinci evde maddi konularımızı nasıl etkiler? 2. ev terazi burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 2. ev, Madde ve maddesel değerlerle ilgili evdir. Nasıl para kazandığımız veya kazanacağımızı, geçimimizi nasıl sağlayacağımızı, mesleki ve ticari yeteneklerimizi, ekonomik sorunlarımızı, elde edeceğimiz malları, maddi ve manevi değerlere bakış açımızı, kendimize verdiğimiz değer, güven ve güvensizlik konularını ele alır.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

2. Evin Sahibi: Boğa Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs’tür.

Terazi Burcu: Yöneticisi Venüs, Hava Elementi, Öncü Burç

2. Ev Terazi Burcu Genel Özellikleri

2. ev Terazi burcunda kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 2. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Kazançta estetik ve güzellik
  • İletişim becerileri
  • Becerilerini kullanma yeteneği
  • Halkla ilişkiler
  • Sosyal becerilerin kazanca dönüşümü
  • Moda

2 ev Terazi burcu olanlar Venüs etkisi ile estetik ve güzelliğe büyük ilgi duyarlar. Terazi burcu sosyal alanda ve insan ilişkilerinde başarılıdır. Dilini ve cazibesini nasıl kullanacağınızı, kendisini diğer insanlara nasıl göstereceğini çok iyi bilir. Doğal olarak kazanç alanları da bu belirgin özellikleri ile ilgili olur.

Modayı ve güncel estetik güzellikleri takip ettiği için yaşadığı ortamın lükse kaçan bir yanı vardır. İmkanı olmadığı için alamasa dahi ilk fırsatta alabilmek için zihninde listeler yapar. Gerektiğinde amaçlarına ulaşabilmek için tatlı dilini, çekiciliğini ve fiziksel güzelliklerini kullanabilir. 2. ev terazi burcu olan bir insanın istediği bir şey varsa ve ısrarcı ise eşine veya ailesine bir şekilde aldırır.

2. Evde Terazi Burcu ve Kazanç Alanları

Terazi burcunun ilgi alanları aynı zamanda 2. ev terazi burcu konumunda kazanç alanları olarak karşımıza çıkar.

  • Halkla ilişkiler
  • Moda
  • Mimari
  • Çiçekçilik
  • Hukuk
  • Sanat ve Müzik
  • Kuyumculuk
  • Dekorasyon
  • Peyzaj

kazanç sağlamak için yöneleceği alanlar olabilir.

İkili ilişkiler 2. evi terazi burcu olan insanlar için çok önemlidir çünkü kazanç alanları diğer insanlarla sürekli iletişim halinde olduğu alanlardır. 2. ev terazi burcu olanlar paranın peşinden koşmazlar, içlerindeki güzelliği açığa çıkarıp bulundukları ortama yaymaya çalışırlar. Yaşamlarını ve birlikte oldukları insanları dengede tutmaya çalışırlar. Kazanç kaynakları da bu dengenin ne kadar sağlıklı olduğu ile ilgilidir. Denge sağlandığı ve içlerindeki güzellik açığa çıktığı sürece para onların peşinden gelecektir.

Erken yaşlarda sahip oldukları yetenekleri tanıma imkanı bulmuşlarsa genç yaşta kazanmaya başlayabilirler. İletişim halinde oldukları herkesten bir şeyler kazanabilirler. Bu onların estetik bakış açıları ve iletişim becerileri ile ilgilidir. 2. evde yerleşen terazi burcu becerilerini kazanca yönlendirecektir.

Estetik ve güzellikle ilgili tüm alanlarda, insanların ve sosyal iletişimin var olduğu her yerde adı ne olursa olsun çok geniş bir meslek grubunda aktif olabilir. 2. ev terazi burcu olan insanlar için “güzel” ve “estetik” kelimeleri var olduğu sürece kazanç alanları geniş olacaktır.

Öncü Özelliğinin Kazançta Etkileri

Terazi burcu öncü niteliğe sahiptir. Öncü burçlar harekete geçiren, ilk hareketi veren, canlandıran, hedefe odaklanan ve harekete geçen burçlardır. 2. ev terazi burcu konumuna sahip insanlar öncü niteliklerini kazanç alanında kullanacaklardır. Eğer doğum haritalarında konum özelliğini olumsuz etkileyen bir açıları yoksa, Onlar için kazanmak için harekete geçmek çok zor olmayacaktır. İstemek, etkilemek, uygulamak ve kazancın gelmesini beklemek..

 

2. Ev Terazi Burcu
www.akrepblog.com
1 Temmuz 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.