11. Ev Terazi Burcu

11. ev terazi burcu, 11. evde terazi burcu, 11. Ev terazi Burcunda, terazi 11. evde, 11. ev terazi burcu, 11. ev terazi, 11. ev terazide nasıl etkiler?

11. Ev Terazi Burcu

11. ev terazi burcu hayatımızı nasıl etkiler? Terazi burcu on birinci evde arkadaşlıklarımızı, sosyal yaşantımızı, yeniliklere karşı bakış açımızı, çevremizle olan ilişkilerimizi, hedeflerimizi, bize karşı olan düşmanlıkları ve sosyal faaliyetlerimizi nasıl etkiler? 

11. ev terazi burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 11. ev dostluklar, arkadaşlıklar, gizli düşmanlıklar, akıl, teknoloji ve teknolojik gelişmeler, bilim, keşifler, sosyal değerler, özgürlükler, beklentiler, insanlara faydalı olma ve madde ötesi konularını ele alır.

İnsanların çevresi ile olan ilişkileri, arkadaşlıkları, sosyal çevremiz ve bu sosyal çevrede yapılan faaliyetler, hedeflerimiz, akıl ve aklımızı nasıl kullandığımız, bizimle ilgili gizli saklı olan düşmanlıklar ve yenilikler bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

11. Evin Sahibi: Kova Burcu

11 Evin Yönetici Gezegeni: Uranüs ve Satürn

Terazi Burcu: Yöneticisi Venüs, Hava Elementi, Öncü Burç

11. Ev Terazi Burcu Genel Özellikleri

11. ev terazi burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 11. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Sempatik
  • Güler yüzlü
  • Tatlı dilli
  • Etkileyici
  • Sosyal yönden aktif
  • Arkadaş ortamı geniş
  • Evlilikte arkadaş önceliği
  • İster ve elde eder

11. ev terazi burcu konumundan etki alan insanlar arkadaşlık ve sosyal ilişkiler açısından son derece aktiftirler. Terazi burcu hava grubu burçları arasındadır ve güneşi terazi burcu olan insanlar hem kendilerini ifade etme konusunda hem de sosyal ilişkilerde doğal bir yeteneğe sahiptirler. Bildiğimiz gibi sosyal alan, iletişim ve yüzeyde yer alanlar her şey hava grubu burçlarının ve Merkür’ün denetimindedir.

Taşı suda sektirdiğinizde ağırsa bir kez sekip suyun dibine iner, hafifse defalarca sekerek suyun yüzeyine çok fazla temas eder. Terazi, Merkür ve hava grubu etkisi de bunu andırır.

Terazi burcu 11. evde son derece etkilidir. 11. ev terazi burcu insanları için (olumsuz açıları yoksa) şanslı diyebiliriz. Çünkü isteyip te elde edemeyecekleri çok az şey vardır. Neden? Çünkü hem politiktirler hem de sözcüklerin ve seslerin etki formlarına doğuştan hakimler.

11. Ev Terazi Burcu ve Sosyal İnsanlar

11. ev terazi burcu konumundan etki alan insanlar geniş bir arkadaş çevresine sahiptirler. Arkadaş edinmek onlar için etkileyebilecekleri, iletişim halinde kalabilecekleri ve iltifat alabilecekleri daha fazla insan demektir. Bu konumdan etki alan insanlar sosyal aktivitelere büyük önem verirler. Farklı insanlar tanımak ve kendilerini göstermek için karşılarına çıkan her fırsatı değerlendirirler.

  • Doğum günü kutlamaları
  • Nişanlar
  • Düğünler
  • Günler
  • Sanatsal etkinlikler
  • Gösteriler
  • Estetik sporlar (jimnastik gibi)
  • Kurslar
  • Sergiler
  • Tiyatro, sinema ve konserler

ve adı her ne olursa insanları bir araya getiren ortam onları mıknatıs gibi çeker.

11. ev terazi burcu insanları sosyal etkileşimlerini artırmak için her etkinliği kullanırlar. Tanıdıkları her yeni insan hemen telefon defterinde veya sosyal medya hesaplarında yerini alır. Çantaları kartvizitler, hızlıca yazılmış telefon numaraları ve adreslerle doludur. Bir konuda yardıma ihtiyaçları olduğunda her zaman arayacakları birileri mutlaka vardır. O kadar etkili bir tonda yardım isteyip rica ederler ki onları kırmak nerede ise imkansızdır. Herkes ona yardımcı olabilmek için sıraya girer.

Evlilik Hayatında Arkadaşlar

Güneş burcunun 7. evin yöneticisi olduğunu biliyorsunuz. 7. ev ne demekti? Evlilikle ilgili ev. Evlilik ve evlilikle ilgili konular 7. ev ve terazi burcu ile ilgilidir. Bu nedenle terazi burcu yeryüzünü ve insanları kendi çıplak gözleri ile izlemeyi öğrendiği andan itibaren hayatını birlikte devam ettireceği insanı aramaya koyulur.

11. ev terazi burcunda olanların evlilik konusundan nasıl etkileneceğini az çok tahmin edersiniz sanırım. 11. ev çevre ve arkadaşlıklarla da ilgili olduğu için 11. ev, terazi burcu ile birleştiğinde çok basit bir denklem ortaya çıkar “Arkadaşlık = Evlilik“. Bu konuma sahip olanlar bunu mutlaka fark etmişlerdir, henüz evlenmemişlerse arkadaş listesine eklenen her arkadaş aynı zamanda potansiyel birer evlilik adayıdır.

11. ev terazi burcu konumundan etki alanlar için mutlaka arkadaşı ile evlenecek diye bir kural yok ancak evlilik hayalleri ilk olarak çocukluk ve okul yıllarındaki arkadaşları ile başlar. Konuyu tersinden de düşünebilirsiniz, daha önce sevgili olduğu insanlar sonradan arkadaşları olarak ta kalabilirler. Köprüyü tümüyle yıkmazlar.

Güler Yüzlü, Sempatik, Politik ve Etkileyici

11. ev terazi burcu konumundan etki alan insanların o kadar güzel bir gülüşleri ve konuşma tonları vardır ki onlarla muhatap olduğunuzda etkilenmemeniz gerçekten çok zordur. Sempatik yanları, tatlı gülüşleri ve tatlı dilleri onlara kapalı her kapıyı aralamalarını sağlar.

Terazi burcu etkisine sahip insanlar diğer insanları nasıl etkileyeceklerini çok iyi bilirler. 11. ev terazi burcu konumuna sahip insanlar bir hedefe veya amaca odaklanmışlarsa amaçlarına ulaşabilmek için yürümeleri gereken yolda çok sayıda insanla karşılaşacaklarını iyi bilirler. Daha iyi bildikleri ise tüm insanlarla muhatap olmak yerine diğer insanları kontrol eden idareci ve yönetici konumundaki insanları etkilediğinde diğer insanlarla muhatap olmak zorunda kalmayacaklarıdır.

  • Çalıştığı bir ortamda yükselmek istiyorsa herkesle iyi geçinir
  • Yönetici konumundakilerle arası her zaman iyidir
  • Güler yüzüne kimse karşı koyamaz
  • İster, alır ve yolunda devam eder.

Evet politik insanların sinir bozucu bir yanları vardır. İstediklerini elde edinceye kadar sinema perdesine yansıttıkları “kendileri” çok farklıdır. Size, ne istiyorsanız ve neye ihtiyacınız varsa onu gösterirler. İstediklerini elde ettiklerinde ise gözlerini bir üst konuma dikerler. Siz yavaş yavaş geride kalırken onlar size bir üst kattan el sallarlar.

Bu noktaya gelinceye kadar çok sempatik ve sevimli olan bu insan bir anda sizin düşmanınızda olabilir.

Giyim Uzmanları ve Denge Unsurları

11. ev terazi burcu insanları her ortama göre nasıl giyinilmesi gerektiğini çok iyi bilirler. İnsanları etkileme becerileri o kadar yüksektir ki her durumda ve koşulda güzel giyinmesini iyi bilirler. Son derece zarif ve ince üslupları ile kendilerini dinletmeyi ve beğendirmeyi çok iyi becerirler.

Sanatsal bir üslupları ve estetik zevkleri vardır. Dışarıdan bakıldığında muhatap olacağınız insanın ne kadar derin bir estetik zevke sahip olduğunu çok net bir şekilde anlayabilirsiniz. Sinirli veya gerginseniz size o kadar şuh veya etkileyici bir gülümse gönderir ki mest olup kendinizden geçmeniz nerede ise imkansızdır.

Çünkü onların enerji formları hayatta yıkılan dengeleri tekrar sağlayabilmek için insanların sert ve üzeri buzlaşmış kalıplarını yıkıp kalplerini yumuşatmak üzerine kurgulanmıştır. Bu enerjiyi nasıl kullanacakları bireysel tercihleridir.

Terazi burcu, insanlar arasındaki dengeyi sağlamakla görevlidir. Arkadaşları arasında bir sorun çıktığında bu sorunu gidermesi için ilk adım atanlardan biri terazi burcu etkisine sahip insanlardır. Ara bulmak ve yıkılan dengeleri tekrar sağlamak onun görevidir.

 

Yardımcı Konular

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

 

11. Ev Terazi Burcu
www.akrepblog.com
26 Ağustos 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.