11. Ev İkizler Burcu

11. ev ikizler burcu, 11. evde ikizler burcu, 11. Ev ikizler Burcunda, ikizler 11. evde, 11. ev ikizler burcu, 11. ev ikizler, 11. ev ikizlerde nasıl etkiler?

11. Ev İkizler Burcu

11. ev ikizler burcu hayatımızı nasıl etkiler? İkizler burcu on birinci evde arkadaşlıklarımızı, sosyal yaşantımızı, yeniliklere karşı bakış açımızı, çevremizle olan ilişkilerimizi, hedeflerimizi, bize karşı olan düşmanlıkları ve sosyal faaliyetlerimizi nasıl etkiler? 

11. ev ikizler burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 11. ev dostluklar, arkadaşlıklar, gizli düşmanlıklar, akıl, teknoloji ve teknolojik gelişmeler, bilim, keşifler, sosyal değerler, özgürlükler, beklentiler, insanlara faydalı olma ve madde ötesi konularını ele alır.

İnsanların çevresi ile olan ilişkileri, arkadaşlıkları, sosyal çevremiz ve bu sosyal çevrede yapılan faaliyetler, hedeflerimiz, akıl ve aklımızı nasıl kullandığımız, bizimle ilgili gizli saklı olan düşmanlıklar ve yenilikler bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

11. Evin Sahibi: Kova Burcu

11 Evin Yönetici Gezegeni: Uranüs ve Satürn

İkizler Burcu: Yöneticisi Merkür, Hava Elementi, Değişken Burç

11. Ev İkizler Burcu Genel Özellikleri

11. ev ikizler burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 11. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Hareketli
  • Sözel ifade yeteneği
  • Basın, yayın ve medya
  • Çok sayıda samimiyeti az arkadaş
  • Güçlü zihinsel aktiviteler
  • Olaylara farklı bakış açıları
  • İnsanları çok kolay etkileyebilmek

11. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanlar hava grubu oldukları için bu konumda aktif ve enerjik olurlar. İkizler burcunda olduğu gibi 11. ev ikizler burcu olan insanların da çok sayıda arkadaşları olur.

Bu konumdan etki alan insanların ifade yetenekleri çok iyidir. Düşüncelerini ve bildiklerini karşı tarafa çok iyi bir şekilde yansıtabilirler. İkizler burcu kelime ve sözcüklerin ustaları gibidir. Onları nasıl kullanacaklarını çok iyi bilirler. 11. ev konumundan yerleşen ikizler burcu da oldukça etkin bir sosyal aktivite oluşturulmasına katkı sağlar (Olumsuz açılar yoksa)

Farklı Yaklaşımlar

11. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanlar olaylara sıradışı ve farklı açılardan bakarlar. Gördükleri ve deneyimledikleri olayları o kadar usta bir dil ve üslupla ifade ederler ki o an anlattığı olayları dünyanın en önemli olayları gibi algılayabilirsiniz. Bu nedenle basın ve yayın alanında oldukça başarılıdırlar.

  • Gazetecilik,
  • magazin,
  • sosyal medya,
  • TV’de sunuculuk,
  • Yazarlık

bu konumda etki alan insanların başarılı olabilecekleri doğal iş alanlarıdır.

11. evi ikizler burcu olan insanlar sözlerini eğip bükmezler. Karşı tarafın kırılacağını da bilseler olanı tüm açıklığı ile söylerler. Kendilerine yönelen hiçbir eleştiriye sessiz kalamazlar. Merkür etkisinden dolayı zihinsel yapıları ve sözel ifadeleri o kadar hızlıdır ki, bir soru veya söze anında cevap verebilirler.

Söyleyeceklerinin kendilerine ne tür zararlar vereceğini pek umursamazlar. Çünkü onların görevi bilgiyi edinmek ve diğer insanlarla paylaşmaktır. Bunu yaptıklarında kendilerini huzurlu ve mutlu hissederler.

Üstün Kelime ve İfade Yetenekleri

11. ev ikizler burcu olan insanlar kelimeleri adeta dantela gibi örebilirler. Kelimelerle satranç oynadığını söylesek abartılı olmaz. Hangi kelimenin ve hangi ses tonunun nerede, nasıl ve ne tür etkiler bırakacağını çok iyi bilirler. 

Diğer hava grubu burçları gibi kaba kuvvete ve şiddete başvurmazlar. Çoğu zaman buna gerek te duymazlar. Çünkü şiddete de kaba kuvvete de sözlerle öyle karşılıklar verirler ki muhatabı ne yapacağını çoğu zaman bilemez.

Bu konumdan etki alan insanlar hangi kelimenin ve ses tonunun insanlar üzerinde ne tür etkiler bıkacağını çok iyi bilirler. Onları adeta bir silah gibi kullanabilirler. Ancak çoğu zaman tercih ettikleri şey kelimelerin mizah yanını kullanmaktır. O kadar ustaca bir eleştiri yaparlar ki karşı taraf düşünürken o yeni kelimeleri kullanarak muhatabını devre dışı bırakır.

Arkadaşlık İlişkileri

11. ev ikizler burcu insanları diğer hava grubu burçlarında olduğu gibi çok sayıda arkadaşa sahiptirler. Ancak aralarındaki arkadaşlık duygusal bağlılıktan ziyade daha çok mantık ve çıkar ilişkisine dayalı olur. Bilgi edinmek ve öğrendiklerini yaymak için arkadaşa ihtiyacı vardır.

En iyi arkadaşları kardeşleri ve aile üyeleridir. Çünkü hiç kimse ile derin bir duygusal bağ kuramazlar. Bilgi toplar ve bilgiyi yayarlar. Görevi bittiğinde hemen bir sonrakine geçerler. Bulunduğu işlerde sözel becerileri sayesinde çok iyi konumlara gelebilirler.

Yardımcı Konular

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

11. Ev İkizler Burcu
www.akrepblog.com
21 Ağustos 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.