8. Ev Boğa Burcu

8. ev boğa burcu, 8. evde boğa burcu, 8. Ev boğa Burcunda, boğa 8. evde, 8. ev ölüm nedeni, 8. ev boğa, 8. ev boğada nasıl etkiler?

8. Ev Boğa Burcu

8. ev boğa burcu hayatımızı nasıl etkiler? Boğa burcu sekizinci evde Cinsel yaşamımızı, Cinsellikle ilgili konuları, Doğa üstü olaylara olan ilgimizi, Madde ötesi konuları, Hukuki konuları, Gizemli olaylara ilgimizi, Sırları, İdeallerimizi, Hırslarımızı, İntikam alma ve Miras konularını nasıl etkiler? 8. ev boğa burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 8. ev Cinsel yaşamımızı, korkularımızı, gizemli olaylara olan ilgimizi, miras konularını, hukuki konuları, evlilikte para konularını, gizli saklı olanı ortaya çıkarma dürtülerimizi, cinsel tecrübeleri, krizleri, şirketleri, örgütsel yapıları ve dernekleri, kehanetleri, büyüleri ve ölümü konu alan evdir.

Cinsel yaşamımızın nasıl olacağı, gizemli yanlarımız, ölümümüz, hırslı yanlarımız, sırlarımız ve sırlara karşı olan tavırlarımız, ideallerimiz ve ideallerimizi gerçekleştirme azmimiz, evlilikteki ortaklıklarımız ve para konuları, kendimizi ve hayatımıza dahil olan her şeyi örgütleme becerilerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

8. Evin Sahibi: Akrep Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars ve Pluto

Boğa Burcu: Yöneticisi Venüs, Toprak Elementi, Sabit Burç

8. Ev Boğa Burcu Genel Özellikleri

8. ev boğa burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 8. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Cinsel enerjisi yüksek
  • Tepkileri belirgin
  • Sahiplenici ve kıskanç
  • Doğayı seven
  • Beklenmedik kazançlar
  • Finansal başarılar
  • Doğal ölümler veya kıskançlığa bağlı ölümler

8. ev boğa burcu olan insanlar karşılaştıkları olaylar karşısında ya çok aşırı tepkiler verir ya da çok sessiz kalırlar. Tepkileri ne olursa olsun mutlaka belirgindir. İkili ilişkilerinde birlikte oldukları insanları sahiplenirler. Kıskanç bir yapıları vardır. Ancak duygularını dışa vurmadıkları için dışarıdan bakıldığında kıskanç oldukları anlaşılmaz. 8. ev boğa burcu insanları eşleri aracılığı ile (çevre, miras, iletişim) kazanç ve statü elde edebilirler.

Venüs etkisinden dolayı 8. ev boğa burcunda olan insanlar girdikleri ortamı pozitif yönde etkilerler. Sert açılar almamışlarsa gülümseyen bir yüz ifadeleri vardır. 8. ev boğa burcu insanları sabırlı ve sorumluluklarının bilincinde olan insanlardır. Doğal hayatı ve doğal yaşamı severler. Doğada özgür olmayı ve doğal yaşamı gözlemlemeyi çok severler. Doğal ortam onlara huzur verir. Doğada yeni yerler keşfetmeyi, canlıları ve doğal güzellikleri izlemeyi çok severler. Bu faaliyetler onların yaşam enerjilerini arttıracaktır.

8. ev boğa burcu insanları bu konum alanı ile ilgili konularda inatçı bir yapıya sahip olurlar. Fikirlerinden, düşüncelerinde ve görüşlerinden kolay kolay vazgeçemezler. Bağımlılıklarını kolay terk edemezler. Kendilerinde rutin haline gelmiş hareket ve davranışları bırakmakta zorlanabilirler. Yemek onlar için önemli bir haz kaynağı, kilo ise sorundur.

  • Evlilikle gelen para veya kayıp
  • Cinsellikle ilgili sorunlar
  • Beklenmedik kazançlar
  • Huzuru maddi kazançlarda arama
  • Maddi kaygılar
  • Parayı denetleme arzusu
  • Cinsel güç
  • Kontrol sağlama arzusu

görülebilir.

8. Ev Boğa Burcunda Cinsel Yaşam

8. ev boğa burcu insanlarının cinsel enerjileri yüksektir. Boğa, Venüs ve 8. ev etkisi güçlü, romantik ve arzulu bir insan ortaya çıkarabilir. Erkekleri sevişmekten, dokunmaktan, dokunulmaktan, tensel sıcaklıklardan ve aşk oyunlarından çok hoşlanır. Kadınları bunlara ek olarak kolay tahrik olmaz ancak tahrik olduklarında çok arzulu ve ateşli olurlar.

Bu konumdan etki alan insanlar küçük yaşlardan itibaren cinselliği keşfetmeye başlayabilirler. Cinsel yönden uyum içerisinde oldukları eşle daha mutlu olurlar. Cinsel yönden tatmin olamadıklarında hırçın ve kaba olabilirler.

Dikkat Etmeleri Gereken Noktalar

Aşırı yemek yemek, gelişmiş damak algıları nedeni ile lezzetli buldukları her şeyi yemeye meyilli olmak onlardan aşırı kilo sorunlarına neden olabilir. Haz kaynaklarını kontrol altına alarak kan grubuna uygun beslenme veya kilo aldırmayacak besinlere yönelmeleri iyi olabilir.

Karaciğer ve böbrek sorunları görülebilir. Cinselliğe düşkün oldukları için cinsel hastalıklar görülebilir.

8. Ev Boğa Ölüm Şekilleri

8. Ev Ölüm Şekilleri doğum haritasındaki ağırlıklı burca ve 8. evle olan açılara göre değişebilir. Ancak genel olarak ölümle ilgili evi 8. ev olarak kabul edecek olursak Boğa burcu ile ilgili 8. ev ölüm şekilleri şu şekilde sıralanabilir.

8. Ev Boğa Burcu Olası Ölüm Nedeni veya Nedenleri Nelerdir?

Bilinçaltımız bizi en çok neden korumaya çalışıyorsa ölüm sebebi de o konuyla ilgili olabilir.

8. ev boğa burcu insanları sert açılar almamışlar ve doğa ile daha sık içe içe olabilirlerse huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşlanır ve doğal nedenlerle ölürler. Kıskançlık ve sahiplenme duyguları yüksekse buna bağlı saldırı veya kavgalar da olabilir. Olası ölüm sebeplerini şu şekilde sıralayabiliriz,

  • Aşırı kiloların neden olduğu sorunlar
  • Yeme ve içmeye bağlı dolaylı ölümler
  • Zehirlenmeler
  • Kıskançlık veya sahiplenmeye bağlı ölümler

 

8. Ev Boğa Burcu
www.akrepblog.com
14 Ocak 2021

Son Güncelleme 29 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Sefa dedi ki:

    Çok teşekkür ederim hep okuyom kendi haritani sizin vasitanizla.

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Faydalı olması dileği ile

  2. Fatih dedi ki:

    03.05.1973
    14:55
    Adapazarı-Sakarya
    Müsadenizle! Lütfen ?

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.