Parapsikoloji ve Doğum Haritasında Riskli Konumlar

Parapsikoloji ve doğum haritasında riskli konumlar

Parapsikoloji ve Doğum Haritasında Riskli Konumlar

Parapsikoloji ve madde ötesi konularla ilgilenenler doğum haritalarında hangi konumlara dikkat etmeliler? Doğum haritasında hangi konumlara sahip olanlar risk altındadır?

Parapsikoloji.net sitesinde Sayın Nazan Gönültaş ile yapılan röportaj dizisinde geçen bölümün devamı. Doğum haritalarındaki konumlardan dolayı madde ötesi konulara ilgi duyanlar, parapsikoloji ve alt dallarına ilgi duyanlar için yararlı olduğuna inandığım bir konu. Konuda koyu renkle belirtilen konumları not alarak doğum haritalarınızdan kontrol edebilirsiniz.

Bu konumlar sizde varsa mesela telepati yapmak için çalışmalara başladığınızda veya astral seyahat yapmak için çalışmalara başladığınızda madde ötesi varlıklar tarafından rahatsız edilme olasılığınız yükselecektir. “Arkadaşım astral seyahat yaptı bir şey olmadı” diyorsanız öncelikle doğum haritalarınızı incelemeniz gerekir.

Konuda geçen konumlara sahip olanların ruh çağırma! veya cinlerle irtibat kurma gibi çalışmalardansa kesinlikle uzak durmaları gerekir. Telekinezi, telepati, durugörü, bioenerji veya astral seyahat çalışmaları yapmak isteyenlerin ise mutlaka koruma yapmaları gerekir. Korumanın nasıl yapılacağını bilmeyenler yazsın yardımcı olmaya çalışırım.

Nazan Gönültaş ve Okültizm

Güneş alemin merkezidir ve beyni görülen güneşin arkasında gizlidir. Buradan duyu büyük bedenin bütün sinir merkezlerine ışınlanır. Hayat enerjisinin dalgaları her bir damarın içine akar. Gezegenler O’nun uzuvları ve nabızlarıdır.Madam Blavatsky

Bu üzerine benim çok düşündüğüm bir sözdür. Aslında çok basit ama karmaşık ta gelen bir durum bu aynı zamanda. Bizler burada bu sisteme Majikal sistemin dışında Okült ve İçrek (öğreti) anlamda baktığımız zaman muazzam bir şeyle karşılaşıyoruz. Aslında bize şunu anlatıyor, doğum haritalarında her bir insanın doğum anı muazzam bir andır. Üzerinde ciddi olarak durulması gereken bir andır. Ve bu an, muazzam bir sistem üzerine kurulmuştur. Aslında tüm sistemin bir olduğu, bütün olduğu aynı zamanda birbirinden çok ayrı ve farklı olduğu gerçeğini gösterir bize.

Madem ruhundan bize üfledi, madem biz O’nun parçalarıyız. Yaptığımız en ufak bir hareket, en ufak bir düşünce bir nokta dahi muazzam bir etki oluşturuyorsa bunların hepsi majidir, etkidir. Yani kalemle bir yere bıraktığınız nokta dahi mühürdür aslında. Tüm bunları göz önünde bulunduracak olursak sadece ruhsal yeteneklerini geliştirmek isteyenler veya paranormal çalışmalarda bulunanlar değil bütün herkes aslında çok dikkatli olmalı.

Tam olarak bahsettiğiniz gibi herkes yeterince deneyime, tecrübeye ve alt yapıya sahip olmalı. Gerekli alt yapıya sahip olmadan hiç kimse paranormal bir çalışma yapmamalı veya ruhsal yeteneklerini geliştirmeye çalışmamalı.

Doğum Haritasında Risk Barındıran Dereceler

Ruhsal enerjisi yüksek burçlar hangi derecelerde risk alanına girer? Hangi gezegen konumları risklidir? Hangi dereceler parapsikoloji ve madde ötesi konularda dikkatli olmalıdır?

Ama özellikle Balık Burcunda, Akrep Burcunda ve Yengeç Burcunda olanlar, su grubundaki bu üç burcun 12 ile 18 arasında güçlü yerleşimleri bulunan Mars, Satürn, Pluto ve Ay yerleşimi bulunan kişiler özellikle çok dikkat etmeliler.

Bu insanlar belli bir görev ve misyon üstlenerek gelmişlerdir. Bu kişilerin etkileri enerji seviyesinde biraz daha fazladır fakat bunların sınavları da daha ağır olur. Ödeyecekleri bedeller de buna göre daha ağır olur.

Bahsettiğim bu üç burç arasında özellikle Akrep burcunu özellikle ayırıyorum çünkü Akrep 8. Evin yöneticisidir. 8. Ev ölüm ve madde ötesi alemle ilgilidir. Akrep burcu diğer burçlardan farklı olarak üç farklı enerji ile çalışır.

1- Yılan veya Sürüngen Akrep
2- Gece veya Gri Akrep
3- Kartal Akrep

Kartal evresi İnsan olmak için bizimde arkamızda bırakmamız gereken yanlarımızı temsil eder. Akrep enerjisi çok güçlü bir enerjidir ve Etik kullanılması büyük önem arzeder. Sahip olduğu yoğun madde ötesi enerjileri kontrol altında tutması ve başkalarının yaşamlarına olumsuz etkiler yapmaması çok önemlidir.

Parapsikoloji ve Paranormal Konulara Çekilme

Kimler nasıl ve ne şekilde ruhsal alana ve parapsikoloji ile ilgili konulara, madde ötesi konulara çekilirler? Hangi açı ve konumlara dikkat edilmeli?

Doğum haritalarında ruhsal yetenek konumları olan insanlar yaşamlarının belli dönemlerinde bu konulara çekilecekler veya ilgileri bu konulara kayacaktır. Bu konuda dikkatli olunması gerekir. Kontrolsüz yapılan her girişim enerjinin diğer varlıklar tarafından kullanılması anlamına gelebilecek sonuçların ortaya çıkmasına neden olabilir.

Bunların dışında haritada Koç burcu ve Mars vurgusu varsa belli noktalara dikkat edilmesi gerekir. Özelikle Koç vurgusu MC (başucu) Tepe noktası ile veya 12. Ev ile vurgulanmışsa ayrıca dikkat edilmelidir. Bilgi ilahi olandan daha kolay daha doğrudan akar. Etik davranmaya çok dikkat etmeleri gerekir. Diğer insanların haklarına saygı göstermeleri gerekir.

Ama Aslan vurgusu var ise karşı tarafı yıkmadan önde olmalı Örnek verecek olursak Kova vurgulu ise daha çok kolektifi öne almak için çaba göstermeli.

Açılar ve Doğum Haritasında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Karşıt Açılar

Doğum haritamızda karşıt açılar çekişmeyi anlatır. Doğum haritasında hangi gezegenler arasında çekişme olduğu çok önemlidir. Bu çekişme ile kişi hayatını heba mı edecek? Çünkü sürekli bir şeyle çekişiyordur; eşiyle, arabasıyla, kariyeriyle, çocuklarıyla çekişip durmak zorunda kalıyordur. Burada bu çekişmeyi bırakacak mı? Bir söz vardır “İki deli bir ipi çekerse koparırlar” büyüklerimden duyduğum çok sevdiğim bir sözdür. Birinin ipin ucunu bırakması gerekir. Kişi bırakmayı öğrenir ve kendi içine dönerse muazzam bir şekilde geri dönüş yaşar ve bu dönüşümü insanlar üzerinde etki olarak gösterir.

Kare Açı

Doğum haritasında kare açı varsa, mücadele anlamına gelir. Kareler enerjinin akmadığı, o köşelerde takılıp kaldığı açılardır. Biraz bezdirici mücadele ettiren açılardır. Burada mücadele ettiren durumlarda, kişi kurban rolüne bürünüyor mu? Bütün olaylar onun başına geliyor gibi mi düşünüyor? Ya da buradan derslerini alıp diğer insanların anlayamadığı kadar tecrübe kazanıp o işte, o olayda çok daha başarılı olup kolektife yardım mı ediyor?

120’lik İlahi Destek Açısı

120’lik açı ilahi destek açısıdır. Gerçekten enerjinin en kolay aktığı, en hızlı genişlediği yayıldığı oldukça güzel bir enerjidir. Burada eğer kişinin haritasında herhangi bir yerleşimde Jüpiter’in ve Ay’ın 120’lik açısı varsa bu kişiler muazzam bir yayılma gösterebilir. Bilgilerini kesinlikle insanlarla paylaşmalıdırlar.

Gezegenlerin Olumsuz Etkileri

Hangi gezegenler olumsuz etkilere sahiptir?

Ama burada ilahi olarak desteklenen açılar yoksa, olumlu 120’lik, 60’lık dediğimiz açılar yoksa eğer. Kişinin sadece kare ve karşıtları sert açılar varsa ve buna bir de Satürn dokunuyorsa, Şiron dokunuyorsa, Kuzey veya Güney düğümü dokunuyorsa, Uranüs dokunuyorsa, Pluto dokunuyorsa bu kişi bilgiyi daha çok kendisine saklamalı veya Okültist olarak vermelidir.

Çünkü Uranüs’e dokunuyorsa eğer bir uç; aniden yaptığı şey kolektifte yanlış bir etkiye neden olabilir. Herkesi olumsuz etkileyen yanlış hareketler yapabilir.

Eğer Pluto ise vereceği bilgilerle yıkımlara neden olabilir. “Kaş yaparken göz çıkarma” sözünün karşılığı olarak bu durumu örnek olarak verebiliriz. Bu sözü hatırlatan insanların haritalarında mutlak surette Pluto çalışmıştır.

Satürn aktif ise, daraltır ve kısıtlar. İnsanları kendisine bağımlı hale getirir.

Şiron etkinse kişi hem kendi yara alabilir hem toplumu yarayabilir. Eğer burası onun kariyer evinde ise, sağlık evinde ise bu alanlarda sorun yaşayabilir. Şiron hangi evde duruyorsa o evin konuları ile ilgili yara alabilir. Yara almaması içinde şifa odaklı olması gerekir. Bu enerji ile çalışması gerekir.

Doğum Haritasında 12. Ev ve Önemi

12. evimiz en çok dikkat edilmesi gereken evlerden bir tanesi. Güneş 12. Evde ise kişi majikal alana, paranormal alana özellikle çekilecektir. Fiziksel şartlar uygun değilse, zihinsel olarak, ruhsal olarak veya rüyalarında mutlaka çekilecektir.

Bu ev gizli düşmanlarımızı da gösteren bir ev. Burada bir yerleşim varsa. Paranormal çalışmalar esnasında, sonrasında bazı negatif enerjilere maruz kalabilirler. Yine 8. ve 4. ev vurgusu olan kişiler özellikle dikkat etmeliler.

Herhangi bir kraliyet yıldızı, yükselen veya MC’de ise çok çok etkili çalışır. Bu kişilerin haritalarında aynı zamanda Uranyen bazı noktalar varsa ve özellikle Kraliyet yıldızları da varsa bahsettiğim noktalara kavuşum olarak kişiyi muazzam bilgilerle donatır. İnsanlara hizmet eder fakat kibir ve abartı ile sıkıntı yaşar.

Gelişmiş bir bilinçte bilgiler doğru kanalize olacaktır. Ancak gelişmemiş bir bilinçte de rezil ve zelil edici çalışır.

Diğer bir konuda MC (Başucu), KAD (Kuzey ay düğümü) ve ASC’nin (Yükselen) gereğini yapmaktır. Bu iki nokta nerede duruyorsa aslında bizden istenen budur. Ruhumuzun gerçekleştirmek istediği bu ama en çok zorlandığımız noktalar, sınandığımız noktalarda bunlar. Bu noktalara bakılarak aslında birçok haritada bu işi yapsın veya yapmasın diyebiliriz.

Kaynak: https://www.parapsikoloji.net/dogum-haritasinda-dikkat-edilmesi-gereken-konumlar/

Son Güncelleme 27 Şubat 2024 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 7 YORUM
  1. Gizem dedi ki:

    Bu konu çok önemli. Teşekkürler Nazan Hanım. Çoğu insan bu konuları bilmeden çalışma yapıp sorun yaşıyor

  2. ıwashere dedi ki:

    8.ev akrep, ay akrep, 4.ev yengeç, 12.ev kova, yükselen koç durugörü yeteneği verir mi acaba?

    1. Akrep dedi ki:

      Ruhsal Doğum Haritası linkinden tüm konumlara bakabilirsiniz.

  3. Yağmur dedi ki:

    8. Evde akrep stelyumum var. Jupiter plüton kad ve venusum akrep. 12 ev balik. 4. Evde Mars yengec. Ay burcu yay yükselen balik ya da koc . Ne düşünüyorsunuz??? Sizce telepati bi durum olabilir mi?

    1. Akrep dedi ki:

      Telepati yeteneği veren konumlara sahipsiniz evet.
      https://www.parapsikoloji.net/dogum-haritasinda-telepati-yetenegi-konumlari/

      Ama önemli olan bu yeteneği ne kadar kullanabildiğiniz, kullanmak istediğiniz veya kullandığınızda nasıl bir yarar sağlayacağınız.

  4. .. dedi ki:

    12.evimde güneş yükselen akrep 4.ev balık ve 8.ev yengeç ve merkürüm 1.akrepte olan biri olarak şimdi küçüklüğümden beri neden metafizik meraklısı olduğumu sezgilerimin neden güçlü olduğunu çözdüm teşekkürler ?

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. İşte bu nokta çok önemli. İnsanın kendisini keşfetmesi kadar değerli bir şey yok bu hayatta. İç dünyanızda ilerledikçe yere daha sağlam basmaya başlayacaksınız.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.