Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Oğlak burcu erkeği nasıl etkilenir? Oğlak burcu erkeğini etkilemek ve aşık etmek için ne yapmak gerekir?

Bir oğlak burcu erkeğine aşık olmuşsanız ve onu etkilemek istiyorsanız öncelikle oğlak burcunun özelliklerini bilmeniz gerekir. Oğlak burcu ev konumlarında 10. evi temsil eder. Onuncu ev insanın toplumdaki yerini, mesleğini ve disiplinini sembolize eder. Kurallar, kısıtlamalar, sabitlik, şöhret, kariyer, işte yükselme, maddi sorumluluklar, kişisel çaba ve mesleki yaşamımız bu konumla ilgilidir.

Oğlak Burcu Astrolojik Özellikleri

  • Ev Konumu: 10. ev
  • Yönetici Gezegeni: Satürn
  • Nitelikleri: Toprak elementi ve Öncü

Oğlak burcu erkeği toprak elementi olduğu için tensel özelliklere sahiptir. Öncü niteliğinden dolayı bulunduğu ortamdaki insanları harekete geçirmek için organize eder. Ancak diğer öncü burçlara göre daha bireyseldir. Organizasyon yeteneğini bir konum veya yetki sahibi olduğunda daha etkili bir şekilde kullanır. Oğlak burcu erkeği son derece disiplinli ve sorumluluk sahibidir. Sorumluluğunu aldığı işleri bitirmeden bırakmayacak kadar azimlidir.

Oğlak burcu erkeği diğer toprak grubu burçları gibi üretkenliği ile bilinir. Pratik bir zekaya sahiptir ve zekasını üstlendiği sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmek için kullanır. Üstlendiği her görevi, kabul ettiği her sorumluluğu kendisinin bir parçası gibi görür. Kendine has yöntemler geliştirerek veya tüm gücünü kullanarak kısa sürede sonuca ulaşmak ister. Oğlak burcu erkeği bu özellikleri ile iş kollarının aranılan insanıdır.

Beyin dalgaları durağanlığı temsil eden alfa dalgaları ve bir konuya odaklandığında ve hareket gerektiğinde beta dalgaları, iş disiplini söz konusu olduğunda ve sorumsuzluk karşısında öfkelendiğinde ise gama dalgaları ile özdeştir.

Alfa yönü sükunetini ve konsantrasyonunu, beta yönü sorumluluk aldığında aktivitesini, gama yönü ise yüksek disiplinini ve azmini temsil eder.

Öncü burçlar arasında yeraldığı için sıkı bir disipline sahip sorumluluk sahibi bir organizatördür.

Oğlak Burcu Erkeği ve Kişiliği

  • Olgun
  • ağırbaşlı
  • az konuşan
  • kırılgan
  • utangaç
  • seçici
  • disiplini
  • sorumluluk sahibi

Oğlak burcu erkeği Satürn etkisi altında olduğu için yaşamının önemli bir bölümünü etrafında çevrili kalın duvarları aşmak için çaba sarfetmekle geçirir. Yapmak istediği çok şey vardır ancak harekete geçmekte zorlanır. Tutuk ve içe kapanıktır. Yüz ifadeleri akrep erkeğinde olduğu gibi donuk ve iç duygularını yansıtmayan bir tondadır. Harekete geçmek için iç dinamiklerini çözmeyi başardığında yükseklere gözünü diker. İçinde büyüttüğü cümle “Bir gün beni herkes tanıyacak, ne kadar başarılı olduğumu görecektir” tir.

Aslında bu evreye gelinceye kadar yaşadıkları, onu basamakları sağlam adımlarla tırmanabilmesi için hazırlamaktadır. Oğlak erkeği hangi işi yaparsa yapsın yüksek disipline ve sorumluluğa sahip olduğu için her zaman taktir toplar ancak onun istediği daha üst basamaklardır. İçinde gizlice büyüttüğü bu arzular onun küçük ama sağlam adımlarla ilerlemesini sağlar. Acelesi yoktur. Herşeyi küçük adımlar atarak ve zorlukları birer birer aşarak halleder.

Ve çektiği sıkıntıların karşılığını herkesin yaşlanmaya başladığı dönemde gençleşerek alır. Oğlak burcu erkeği orta yaşlarından sonra gençleşmeye ve diğerlerinin keşfedemediği çok sayıda küçük ayrıntıları iç dünyasında biriktirmiş olarak hayata yeniden başlar.

Oğlak Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Uyumludur?

Oğlak burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşır?

Uyum konusunda burcun bulunduğu grup ve nitelikleri önemlidir. Öncelikle grup ve element yönüyle değerlendirelim

Uyumlu Olduğu Toprak Grubu Burçları

  • Oğlak Burcu
  • Başak Burcu
  • Boğa Burcu

Öncü Yönüyle Uyumlu Olduğu Burçlar

  • Koç Burcu (Ateş grubu)
  • Yengeç Burcu (Su grubu)
  • Oğlak Burcu (Toprak grubu)
  • Terazi Burcu (Hava grubu)

Oğlak burcu erkeğinin uyum sağlayabileceği kadınlar toprak grubu ile su grubu kadınlarıdır.

Koç burcu kadını ile liderlik mücadelesi yaşayabilir. Ancak doğum haritalarında uyumlu konumlar varsa harika bir çalışma mekanizması kurabilirler. Koç kadını doğuştan liderdir, Oğlak erkeği ise çok iyi iş disiplinine ve sorumluluğa sahiptir. Başak burcu kadını kendisi gibi toprak elementidir. Başak kadınının Merkür zekası iş hayatında kendisine çok yardımcı olur. Başak kadını da titiz ve çalışkandır. Birlikte çok verimli bir birliktelikleri olabilir

Boğa, Oğlak ve Terazi Burcu Kadını ile Uyumu

Boğa burcu kadını anaç yapısı ile Oğlak erkeğinin ev yaşamında çok rahat etmesini sağlayabilir. Ancak boğanın inatçı yapısı zaman zaman çatışma yaşamalarına neden olabilir. Boğa burcu kadını ile yaşanabilecek önemli bir sorun, oğlak erkeğinin iş yaşamından sıyrılıp cinsel yaşama daha fazla zaman ayırmaması olacaktır.

Oğlak burcu kadını ile birbirlerini çok iyi anlarlar. Dikkat etmeleri gereken nokta taraflardan birinin iç dünyalarında örülü kalın duvarı aşmış olmasıdır. Bu sayede biri diğerinin elinden tutup harekete geçirebilecektir. Aksi taktirde her ikisi de duvarların arkasında kalıp çaba sarfetme gereği duymayabilirler. Duygusal yönden birbirlerini çok iyi anlayacaklardır.

Terazi burcu kadını sosyal yönden oğlak erkeğini destekler ancak unutulmaması gereken önemli bir nokta Terazi kadını beta seviyesindedir. Estetik ve güzeldir ancak Oğlak erkeğine göre tüm hava grubu burçlarında olduğu gibi dağınık ve aşırı sosyal bir yaşamı vardır. Aldığı etkilere göre düzenli bir ev kadını olmayabilir. Evlilik terazi kadını için önemlidir ancak Oğlak burcu gibi yüksek disiplin, ideal ve sorumluluk sahibi bir erkek için enerjisini dağıtıcı bir etkiye sahip olabilir.

Oğlak burcunun tüm burçlarla olan uyum analizlerini Oğlak Burcu Uyumu linki altında bulabilirsiniz.

Oğlak Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Oğlak burcu erkeği,

  • sorumluluk duygusunun yerine getirilmesinden,
  • kurallara uyulmasından,
  • disiplinden ve emin adımlarla yükselmekten hoşlanır.

Yaptığı işin hakkını verir ve karşılığını da almak ister. Yaptığı iş karşılığında taktir edilmek ve beğenilmek çok hoşuna gider. İç dünyasında bastırılmış duygular o kadar yoğundur ki, birilerinin çıkıp “harika bir insansın” demesini dört gözle beklediği çok zamanlar olur. Siz onun yüzüne karşı onu taktir ettiğinizde havalara sıçramaz, size teşekkür etmez ama beğenilmenin iç dünyasındaki karşılığı muazzamdır.

Oğlak burcu erkeğini etkilemek diğer burçlar kadar kolay değildir ama bir cümle sarfetmek kadar da kolaydır. Oğlak burcu erkeği nasıl etkilenir? Oğlak erkeğini etkilemek için, doğru zamanda doğru cümleleri kurmayı bilmelisiniz. Oğlak burcu erkeği gereksiz ve boş konuşulmasından hoşlanmaz. Zamanında az ve öz dile getirilen tek bir cümle onun kalbini fethetmenize yetebilecek güce sahip olacaktır.

Oğlak Erkeği romantik midir? Satürn etkisi altında olduğu için doğal olarak romantik değildir. Sert hatlara ve katı bir disipline sahiptir. Onun iç dünyasına girebilmek için her zaman doğru zamanı, doğru işleri ve doğru cümleleri bilmeniz gerekir.

Oğlak burcu erkeği kalbini tümüyle kendisine teslim eden bir kadını dünyanın en mutlu kadını yapabilir. Bunu romantizmle yapmaz, sahip olduğu imkanları ayaklarının altına sererek yapar. Ondan çok fazla duygusallık beklemeyin ama gerçekten sevildiğini anladığında size tüm hayatını adayabilecek kadar da size bağlanacaktır.

Oğlak Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanmaz?

Oğlak burcu erkeği nasıl etkilenir? Bunun için en son yapmanız gerekenler hoşlanmadıkları listesinde yer alanları yapmanızdır.

Oğlak erkeği henüz küçük yaşlardan itibaren hayatın yükünü üzerinde hisseden erkeklerdendir. Doğuştan olgun, ağırbaşlı ve disiplinlidir.

  • Sorumsuzluktan
  • Ciddiyetsizlikten
  • Disiplinsizlikten
  • Boş konuşulmasından
  • Laubalilikten
  • Aldatılmaktan

hiç hoşlanmaz.

Oğlak burcu erkeğine aşık olmuşsanız biraz sabırlı olmanız gerekir. Oğlak erkeğinin verimli dönemi orta yaşını geçtikten sonra başlar. Etrafınızdaki herkes yaşlanırken o adeta gençleşmeye başlar. Bu döneme kadar onun kalın duvarlarla örülü kalesinin yıkılmasını bekleyin. Duvarlar yıkıldığında ortaya çıkan insana inanamayabilirsiniz. Bu evre tüm oğlak erkeklerinde aynı olmayabilir, yaşadıkları ve çevresi olumsuz değişim geçirmesine neden olabilir ancak kesinlikle yaşamı daha farklı olacaktır.

Oğlak erkeği ile birlikte iken sorumluluklarınızı yerine getirin, ciddiyetinizi koruyun ve gereksiz olan herşeyden uzaklaşın.

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Oğlak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Oğlak erkeği nasıl bir kadınla birlikte olmak ister?

Oğlak erkeği

  • Sorumluluk sahibi
  • Yaptığı işin farkında olan
  • Sadık
  • Ciddi
  • Ağırbaşlı
  • Olgun
  • Disiplini ve
  • Kuralcı

kadınlardan hoşlanır. Ancak yaşama ikinci kez merhaba demeden önce etrafındaki duvarların yıkılmasında ona yardımcı olabilecek ve yüzüne tebessüm katabilecek hiçbir kadına da hayır demeyecektir. Onun açılmaya, rahatlamaya ve nefes almaya ihtiyacı olacaktır. Bu evrede kendisini sıkıcı bulsalar da hava grubu burçlarından olan ikizler, terazi ve kova burçlarının kısa süreli arkadaşlıklarına hayır demeyecektir.

Kısa süreli diyorum çünkü onlara ayak uydurması zor olacaktır. Onlar da onu “sıkıcı” olarak tanımlarlar. Onun asıl aradığı insan yukarıda özelliklerini saydığım insandır. Ancak onlarla verimli olup rahat edebilir.

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Fizikli Kadınlardan Hoşlanır?

Oğlak erkeğinin hoşlandığı kadınların fiziği nasıldır? Görünüş olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

Oğlak burcu erkeği gücün, disiplinin ve sorumluluğun sembolüdür. Aradığı kadının fiziği de bunları yansıtmalıdır.

  • Güçlü bir duruşa sahip
  • Ağırbaşlı ve olgun yapıda
  • Fiziksel olarak dayanıklı
  • Ciddiyet ve disiplini dışa yansıtan
  • Giyimi ile ciddi, disiplinli ve sorumluluk sahibi

kadınlardan hoşlanır. Aradığı ruh dünyasına uygun bir kadın olunca “zarafet, kilo ve zayıf” gibi kavramlar ortadan kalkar. Onun aradığı kadının fiziği “ben aradığın ciddiyete ve olgunluğa sahibim” demelidir.

Onunla birlikte olmak isteyen bir kadının tüm yaşamını kurallar, düzen ve disiplinle bağdaştırmalıdır. Oğlak burcu erkeği nasıl etkilenir? Ona ne kadar duyarlı, sorumluluk sahibi, ciddi ve ağırbaşlı olduğunuzu gösterin.

Oğlak Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Oğlak erkeğini nasıl etkilerim, oğlak burcu erkeğini etkilemek için neler yapabilirim?

Buraya kadar olan bölümü okumuşsanız az çok zihninizde nasıl bir erkekle karşı karşıya olduğunuz konusunda fikir sahibi olmuşsunuzdur. Onu etkilemek için şu maddelere dikkat etmelisiniz,

  • Adı ve sebebi ne olursa olsun kurallara uyun
  • Ciddiyetinizi koruyun
  • Olgun ve ağırbaşlı olun
  • Ne kadar disiplini olduğunuzu gösterin
  • Hedeflerinize ulaşmak için çaba gösterin
  • Yaşamınızda hiçbir şeyi abartmayın
  • Aceleci olmayın
  • Yere sağlam adımlarla basın
  • Kararlı ve azimli olun
  • Kolay pes etmeyin, hemen vazgeçmeyin

Oğlak burcu erkeğini etkilemek için tüm bunları yapmaya çalışmayın, bu özellikler doğuştan sizde varsa görmesini sağlayın.

Oğlak Burcu Erkeğini Kendime Nasıl Aşık Edebilirim?

Oğlak burcu erkeği nasıl baştan çıkarılır? Nasıl tahrik edilir? Oğlak erkeğini baştan çıkarmak için neler yapmak gerekir? Oğlak erkeği nasıl aşık edilir? Oğlak erkeğini etkilemenin yolları nelerdir?

Oğlak burcu erkeği zirveye ulaşmayı ister. İç dünyasında yapmak isteyipte yapamadığı o kadar çok şey vardır ki, tüm bu eksiklikleri hayalinde oluşturduğu dağın zirvesine tırmanarak gidermeye çalışır. Bu nedenle oğlak burcu erkekleri yaşamlarının ikinci evrelerinde gelebilecekleri en iyi yerlere gelirler. Aceleleri yoktur, küçük ama emin adımlarla ilerlerler. Oğlak erkeğini etkilemek mi istiyorsunuz? İşte onları etkilemenin püf noktası da bu süreci iyi analiz etmekten geçmektedir.

  • Onu yapmak istediklerini yapması için teşvik edin.
  • İyi yönlerini ele alarak onu motive edin.
  • Ona ne kadar güçlü, dayanıklı, azimli, disiplinli ve kararlı olduğunu fısıldayın.
  • Zihnini arındırmasında ve gevşemesinde yardımcı olun.
  • Tenine dokunun ve ona kalbinizin sıcaklığını sunun.
  • Ne kadar asil bir insan olduğunu söyleyin.

Bunlar bir çoğu için basit gelebilir ancak Oğlak erkeği için çok önemlidir. Kendisine inanmış bir insanın yanında olduğunu görmek onu canlandıracaktır. Çoğu zaman zihni yapmak istedikleri, bitiremedikleri ve ulaşmak istedikleri ile meşguldür. Onu oradan çekip alın ki hayata sizinle birlikte daha güçlü bir şekilde devam edebilsin.

Kısaca, Oğlak erkeği nasıl baştan çıkarılır?

  • Onun iyi özelliklerini taktir edin,
  • yapmak istediklerine teşvik edin,
  • istediğinde başarabileceğini söyleyin,
  • hedeflerine ulaşmasında yardımcı olacağınızı söyleyin,
  • ne kadar çalışkan ve başarılı olduğunu söyleyin,
  • toprak grubu olduğu için ona dokunun,
  • sizi teniyle hissetmesini sağlayın,
  • sevgi sözcüklerini kulağına fısıldayın.

Oğlak Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Oğlak erkeğinin sizden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? 

Bir oğlak burcu erkeği sizden hoşlanmışsa size dokunmak ve sizi hayallerine ortak etmek isteyecektir. Oğlak erkeği yaşamının ilk döneminde etrafındaki kalın duvarların henüz yıkılmadığı dönemde utangaç ve çekingendir. Oğlak erkeğinden sözel olarak sizi sevdiğini söylemesini beklemeyin.

O size alabileceği en güzel ve değerli hediyeyi alır, kalbinize dokunmak için gözlerinizin içine derin derin bakar ve hafif utangaç bir edayla gülümsemeye çalışır. İçinden “bir konu açsa da konuya girsem” diye geçirerek sizden gelecek cümlelere odaklanır.

Normalde yüz ifadesine baktığınızda duygu olarak hiçbir belirti göremediğiniz bu insan size aşık olduğunda gülümsemeye, bir şeyler anlatmaya ve size yakın olmaya başlar. Oğlak burcu erkeği az konuşur, yalnızdır ve güçlüdür. Sosyal anlamda sizin arzuladığınız bir aşık olmayabilir. Ancak etrafındaki duvarlar yıkıldığında ve hayata ikinci kez “merhaba” dediğinde beklediğinize değecek bir insan ortaya çıkar. İşte o zaman söylemek isteyip te söyleyemediği, yapmak isteyip te yapamadığı ne varsa birer birer söylemeye ve yapmaya başlar.

Sizden hoşlandığını anlamanız emin olun zor olmayacaktır. Kalbine dokunun, disiplinli ve ciddi yaşamında onu anlayacak bir insana gerçekten çok ihtiyacı olacaktır. Ne kadar doğru bir karar verdiğinizi ancak yaşamınızın ikinci baharında anlayacaksınız.

Oğlak Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

Oğlak burcu erkeğine hangi hediyeler alınabilir? Oğlak erkeği hangi hediyelerden hoşlanır?

Oğlak erkeğinin özelliklerini gözönünde bulundurarak kendisine aşağıdaki hediyelerden birini seçebilirsiniz. Unutmayın oğlak burcu erkeği için iyi bir hediye, gerçekten kullanabileceği ve kendisinde iz bırakacak bir hediyedir. Oğlak burcunun doğum haritasında aldığı etkilere göre teknoloji meraklısı ve nostaljik olabileceğini de unutmayın.

  • Deri kemer ve cüzdan
  • Siyah takım elbise
  • Kravat ve gömlek
  • Siyah deri mont
  • Dizüstü bilgisayar
  • Ajanda
  • Fotoğraf makinesi
  • Kol saati
  • Çalıştığı işe uygun pratik eşyalar
  • Farklı renklerde bloknotlar
  • Ahşap eşyalar
  • Çok amaçlı çakı
  • İş çantası
  • Gümüş veya bronz bileklik

Kalbine dokunmaya çalıştığın erkek sararan bir sonbahar yaprağıdır. Yeniden filizlendiğinde herkes yaşlanırken siz ikinci baharınızı yaşıyor olacaksınız.

Not: Burç etkileri ve özellikleri sadece bir rehberdir. Aynı burca sahip her insanın aynı özelliklere sahip olması, benzer durumlarda aynı tepkileri vermesi beklenmemelidir. Doğum haritamızda 12 ev konumu bulunur ve bu konumların her biri farklı burç ve gezegen konumlarına sahip olacağı için her konuda vereceğimiz tepki güneş burcuna uygun olmayacaktır. Burç etkileri bir dürtü ve insanın içine doğan ilk tepkiyi belirler. Ancak alınacak kararlar büyük oranda irade ile şekillenir. İradenin alacağı kararlarsa aile eğitimi, çevre etkisi ve kişinin kendisini hangi yönde geliştirdiği ile ilgilidir. Burç uyumları iyi olduğu halde mutsuz, uyumsuz olduğu halde mutlu olan çok sayıda çift vardır. Sabır, sevgi ve saygının değişim gücü olduğu unutulmamalıdır.

Bu konuda ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları

 

İlgili Konular:

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

06 Nisan 2020

www.akrepblog.com

Bu yayın en son güncelleştirildi 1 Nisan 2023 00:11

Sude Sezer Engin

Koyu bir Akrep. Siyah yazar, Kahverengi sever, Yalnız gezer.

Yorumları Göster

  • Oğlak burcu erkeğini etkilemek isteyen birinin boş sabra ihtiyacı olacak. Kabuğundan kırmak ayrı uğraş, konuşmaya ikna etmek ayrı, eğlenmeye ikna etmek ayrı... uzun süre açılmasını beklersiniz o aşamaya geldiğinizde göbeğinizde bir kaç çatlak görme ihtimaliniz çok yüksektir.

    Sonunda ne mi olur :) Bir çoğunuz öğrenemeyeceksiniz. Onun gözü tepelerde, sizinle uğraşacak zamanı yok diye kendi kendi kandırıp duracak. Ama herkes kendisine verileni yaşıyor.

Paylaşım
Tarafından yayınlandı
Sude Sezer Engin

Son Konular

Mars 11. Evde

Mars 11. Evde Mars 11. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

10 Mayıs 2024

Mars Kova Burcunda

Mars Kova Burcunda Mars kova burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

7 Mayıs 2024

Mars 10. Evde

Mars 10. Evde Mars 10. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

6 Mayıs 2024

Mars Oğlak Burcunda

Mars Oğlak Burcunda Mars oğlak burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

5 Mayıs 2024

Mars 9. Evde

Mars 9. Evde Mars 9. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

3 Mayıs 2024

Mars Yay Burcunda

Mars Yay Burcunda Mars yay burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

2 Mayıs 2024

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku