Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

Yükselen Yay Burcu Özellikleri

Yükselen yay burcu özellikleri nelerdir? Yay yükseleni yaşamımızı nasıl etkiler? Yükseleni yay olan insanlar ve ayırt edici özellikleri nelerdir?

Yükselen burcumuz bizlerin dışa yansıyan yönünü belirler. Güneş burcumuz ne olursa olsun bizi tanıyanlar aslında yükselen burcumuzun kişiliğimize kattığı özelliklerle bizi tanırlar. İç dünyamızda farklı bir kişi olabiliriz ama başkaları için biz yükselen burcu özelliğimizle yaşantımızı sürdürürüz.

Yükselen Yay “Genel Özellikleri”

Bu burcun yükselenleri özgürlüklerine düşkün olur. Neşeli, iyi huylu olmaları en belirgin özellikleridir. Rahat ve tek başlarına yaşama istekleri her şeyden önce gelir. Onlara göre özgürlüklerini, enerjilerini gösterebilmek için iyi yollardan biride spor yapmaktır. Sezgileri çok gelişmiştir. Bir işin sonuçlandırılması için çok az umut ışığı olsa bile aşırı bir iyimserlikle böyle işlere girerler.

Para kazanabilecek, servet biriktirebilecek pratik bir zekaları vardır. Hiç bilmediği bir konuda bile birkaç söz edecek ve bununla ilgiyi üzerine çekecek bir yaradılışları vardır. Başkalarının mutluluğu için ellerinden geleni yaparlar. Sürekli yenilik peşinde koşarlar. Sevgi konusunda başarılı olmalarına karşın kavgacı ve tutuklu da olabilirler. Yapacakları işin kendilerine düzenli bir gelir getirmesini bekler, bunu sağlayacak işler için harcama yaparlar.

Eş seçmede pek ince eleyip sık dokumazlar. Onlara göre yaşam bir okuldur ve bu okuldan diploma almak için gezmek ilk koşuldur. Değişik görüşleri olan kişileri bir araya getirme yetenekleri güçlüdür. Grup çalışmalarında bu yüzden aranan ve sevilen bir kişilik sergilerler.

Dışa Dönük

Yay yükseleni kişiliğe dışa dönük, bağımsız ve meraklı bir özellik katar. Yay Yükselen, filozofik yaklaşımlarla, geniş bir görüş gücüyle, amacına ulaşmakta başarılı bir insandır. Büyük ölçekli hedefler ve uzun vadeli amaçlar Yükselen Yaylar için önemli bir gereksinimdir. Pozitif düşünce ve iyimserlik de bu insanların en önemli özellikleri arasındadır. Her şeyin iyi olacağına duyulan inanç zaman zaman tedbirsizlikle de sonuçlanabilir. Mental ve fiziksel olarak, gündelik yaşamdan uzaklaşmak Yükseleni Yay olanlar için son derece olağandır.

Yay burcunun yöneticisi olan Jüpiter, Zodyak’ta şans gezegeni olarak bilinir. Jüpiter, pozitif etkileriyle, esprili, şanslı ve geniş görüşlü bir kişiliğin ortaya çıkmasında önemli role sahiptir. Yükselen Yay’ın hayatı pek çok farklı boyutuyla deneyimlemeye ihtiyacı vardır. Açıklık, neşe, çok yönlülük en belirgin Yükselen Yay karakteristikleri arasındadır.

Yükselen Yayda “Korkular”

İyimserliğin en büyük dezavantajı her şeyi garantideymiş gibi görmektir. Kötümser ve aşırı duygusal insanlarla birlikte olmayı sevmeyen Yükselen Yaylar, genellikle problemlerle de canını sıkmak istemez. Ancak bu özellik zaman zaman problemlerin çözümlenmeden kalmasına ve giderek daha büyük bir sorun halini almasına da neden olabilir. Yükselen Yay hayal kırıklığından ve başarısızlıktan korktuğu için, hiç bir zaman kötüyü de görmek ve kabul etmek istemez.

Düşünsel yanı son derece kuvvetli olmasına karşın, Yükselen Yay evdışı faaliyetleri tercih eder. Doğayı ve fiziksel aktiviteleri çok sevdiği için, genellikle zamanını şehrin ve gündelik yaşam kaosunun dışında geçirmek arzusundadır. Ruhsal yanı çok kuvvetli olduğu için, Yükselen Yay insanının muhakkak kendine ait bir inanışı, hayata ait bir felsefesi vardır.

Ufukta yükselen Yay, kişiliğe direkt ve açık yaklaşımlar katar. Bu sebeple kimi zaman diplomasi ve nezaket eksikliği, Yükselen Yay davranışlarında görülebilir. Mantık mekanizması son derece kuvvetli olan bu kişi, hayata meydan okumayı, mücadele etmeyi de sever. İyimserliği, şansına olan inancı ve yeniliklere kolayca adapte olabilmesi genç görünüşlü olmasında etkilidir.

Kısaca Yükselen Yay Burcu Özellikleri

Jüpiter etkisi altındadır

– Eleştiriyi seven
– Entelektüel
– Bilgili
– Filozof
– Etkileyici yüz ifadesi
– Çekici
– Maceracı
– Gezgin
– Farklı kültürlere ilgili
– Keşfetmeyi seven
– Bilgilerini aktaran
– Organizatör
– Kültürlü
– İyi bir yazar
– Okumayı sever
– Özgürlüğü seven
– Geç evlenen
– Sık sık yer değiştiren
– Enerjik ve sportif

 

Yükselen Yay Burcu Özellikleri ve Etkisi

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Yay Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları

 

www.akrepblog.com

Yazarı ve kaynağı belirsiz. Yazı yeniden düzenlenerek uyarlanmıştır. Kaynağını bilen lütfen iletsin.

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Eftelya yiğit dedi ki:

    Güzel yazılarınız için teşekkürler. Tüm herşeyi akrep blog’ ta araştırıyorum. Sade ve anlaşılır yazılar var. Yay yükseleni için yazdıklarınızın hepsi doğru. Tam beni anlatıyor. Ama bi yere takılmadımda da değil. Ben kendimden önce kimseyi düşünmem. 🙂 Annem Babam hariç. Orada bi hata var sanırım. Ya da ben de böyle bir özellik yok. Önyargılı olmak istemem. Thank you.

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Yazı bana ait değil üzerinde düzenleme yapmıştım. Kaynak bilgilerini bulamadığım için ekleyemedim malesef. Gerçekte kim ise umarım bir şekilde kendisine ulaşır.

      Doğum haritasında evler konusunu inceleyebilirsiniz. Güneş ve Yükselen burcumuz doğum haritamızdaki ev ve gezegen konumları ile tamamlanıyor. Mümkün olduğunca tüm ev konumlarını yazmaya çalışıyorum. Detayları orada bulabilirsiniz.

      5. evinizde Aslan burcu varsa ego merkezli olabilirsiniz. Herkes tarafından beğenilmek ve hayran olunmak ister. Gezegen veya ev konumlarınızda Aslan burcu varsa bu etkileri almış olabilirsiniz. Aile, anne ve baba ile ilgili ev konumu 4. evdir. O konumla da ilgili olabilir. Veya açısal etkilerde almış olabilirsiniz.

      Veya arkadaş, dostluk ve çevre ile ilgili 11. evinizden etki alıyor olabilirsiniz.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.