Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir? Nasıl Etkilerim? Nasıl Aşık Ederim?

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Yengeç burcu erkeği nasıl etkilenir? Yengeç burcu erkeğini etkilemek ve aşık etmek için ne yapmak gerekir?

Bir Yengeç burcu erkeğine aşık olmuşsanız ve onu etkilemek istiyorsanız öncelikle yengeç burcunun özelliklerini bilmeniz gerekir. Yengeç burcu ev konumlarında 4. evi temsil eder. Dördüncü ev aile, geçmiş, duygular ve toplumu sembolize eder. İnsanlarla olan duygusal yönlerimiz, ailemiz ve aile bağlarımız ile nostaljik yönlerimiz bu konumla ilgilidir.

Yengeç Burcu Astrolojik Özellikleri

  • Ev Konumu: 4. ev
  • Yönetici Gezegeni: Ay
  • Nitelikleri: Su elementi ve Öncü

Yengeç burcu erkeği aldığı etkilerle duygusal bir öncüdür. Ay etkisinden dolayı insanların duygularını kullanarak onları harekete geçirebilen bir öncü burçtur. Her kararında, attığı her adıma duygusal yönü ve geçmişle olan bağları etki eder. Yengeç burcu toplumun duygusal ağ hatlarını oluşturur. Geçmişi ve ailesiyle olan bağlarını koparmadan hareket eder. Yaşamdaki önceliği kendisinin ve ailesinin rahat edebileceği bir ev sahibi olmak ve maddi durumunu garanti altına almaktır. Zor durumda kaldığında kullanabileceği parası olduğu sürece kendisini güvende hisseder.

En iyi koleksiyoncular yengeç burçları arasından çıkar. Eski kıyafetleri, kullandığı eşyaları ve aile yadigarları her zaman evin bir köşesinde kullanıma hazırdır. Kullanmasa dahi zaman zaman geçmişi hatırlamak için onların varlığı ona güven verir. Diğer su grubu burçları gibi insanların iç dünyalarını ve duygularını çok iyi anlar. İnsanların duygularına ve kalplerine dokunabildiği ölçüde yararlı olur. Su grubunun öncü burcu olduğu için insanların ruh dünyaları ve duygularını gözönüne alarak onları organize edip harekete geçirir.

Öncü burçlar arasında yeraldığı için insanları harekete geçiren bir yapıya sahiptir. İletişim becerileri duygusal yanları ile ilgilidir. Bir insanın duygularına nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir.

Yengeç Burcu Erkeği ve Aileye Düşkünlüğü

Aile bağları son derece güçlüdür. Hiç bir kadın yengeç erkeğini ailesinden özellikle de annesinden koparamaz. Onunla evlenecek kadını sürekli annesi ile kıyaslar. Evlendiği insanın annesi gibi yemek yapması, onun gibi davranması ve ev düzeninin ona benzemesini bekler. Sık sık annesinin ve ailesinin yanına gider veya onları uzun süre evinde misafir eder. Bir yengeç erkeği ile evlendiğinizde ona ilk öğretmeniz gereken şey artık evli olduğu ve kendisinin de bir aile kurduğu gerçeği olmalıdır. Bunu başaramazsanız yaşamınız yengeç erkeğinin ailesi ile birlikte geçebilir. Eğer aile bağları güçlü olmayan bir yapıda iseniz “ben ailenle evlenmedim seninle evlendim” demek zorunda kalabilirsiniz.

O iyi bir babadır. Çocukları ile yakından ilgilendiğine şahit olacaksınız. Yengeç erkeği ay etkisi ile sürekli tedirgindir ve bu tedirginliğini gidermek için çocuklarının her anını kontrol eder. Sürekli onlara bir şeyler olabileceği endişesi ile onların gölgesi haline gelir. Belli bir yaşa kadar onlar için en iyi oyun arkadaşı olacaktır.

Yaşamın Alfa Boyutuna Geçiş ve Yengeç Erkeği

Yengeç erkeğinin Beyin dalgaları duygusal ve ruhsal yoğunluğu temsil eden alfa dalgaları ve öncü oluşunda dolayı beta dalgaları özdeştir. Ancak beta aktivitesi hava ve ateş grubu burçları kadar yüksek değildir. Alfa dalgaları baskın olduğu için konsantrasyon yeteneği gelişmiştir. Ancak bu yetenek dolunay dönemlerinde yoğun duygusal gerilimler nedeni ile azalacaktır. Bu dönemde sinirli ve gergin oluşu dolunay etkisi ile ilgilidir ve henüz bilmiyorsa ona bu dönemlerde enerjisini dengeleyerek kontrol altına alabileceği nefes egzersizleri yapmasının iyi olacağını öğretmelisiniz.

Yengeç burcu erkeği doğuştan evliliğe hazırdır ve yaşamı aşk ile iç içedir. O aşkı ve ikili ilişkileri derin duygusal yanıyla şiirsel bir biçimde sentezler. Dinlediği şarkılar, yazdığı ve okuduğu şiirler; yoğun aşk ve derin duyguları dile getirir. Duygusal yönünü tatmin etmeyen hiçbir şey ona haz vermeyecektir. Duygusal yönüne bakarak Yengeç erkeği için “evlenilebilecek erkek” diyebilirsiniz. Ancak gerçekten uyumlu olduğuna emin olmadığınız sürece o kadar emin olmayın çünkü bu duygusal erkek öncü karakteri ile sizi her an şaşırtabilecek adımlar atmaya hazırdır.

Yengeç erkeği evlenmek için her zaman hazırdır ancak duygusal yönü ve iç sesinin ona “işte aradığın kadın bu ve tam zamanı” demesini bekler. Aşk onun için geceyi aydınlatan dolunayın yeryüzüne düşen ışıkları gibidir. O ışıkların gölgesinde güvenle uyuyabilirsiniz ama duygusal değişkenliği ve gerilimine de katlanmanız gerekir.

Sadık bir insan değilseniz yengeç erkeği size göre olmayabilir. Yengeç erkeği öncüdür ancak değişken değildir. Yaşamında özel olacak insanlar konusunda seçicidir. Seçtiği insanların öncelikle onun duygularına ve kalbine güven vermesini isteyecektir.

Yengeç Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Uyumludur?

Yengeç burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşabilir?

Uyum konusunda burcun bulunduğu grup ve nitelikleri önemlidir. Öncelikle grup yönüyle değerlendirelim

Uyumlu Olduğu Su Grubu Burçları

  • Akrep Burcu
  • Balık Burcu
  • Yengeç Burcu

Öncü Yönüyle Uyumlu Olduğu Burçlar

  • Koç Burcu (Ateş grubu)
  • Oğlak Burcu (Toprak grubu)
  • Terazi Burcu (Hava grubu)
  • Yengeç Burcu (Su gurubu)

Yengeç burcu erkeğinin uyum sağlayabileceği kadınlar su grubu burçlarıdır. Onlar içerisinde özellikle kendisi gibi duygusal yönü ağır basan Balık burcu kadınları onun için ideal olabilir. Aradığı özelliklerin daha yoğun olduğu burç ise Akrep burcu kadınlarında bulunur. Ancak akrep kadınları daha sert bir yapıya sahip olduğu için muktedir çatışmaları yaşanabilir.

Oğlak burcu kadını yengeç burcunun üretkenliğini artırarak yaşamını disipline edebilir. Terazi burcu kadını doğum haritalarında 3. ev, 7. ev, ay, yükselen ve Merkür oyumlu ise yaşamına renk katabilir. Ancak terazi kadının enerjisi beta seviyesinde olduğu için su grubunun enerjilerini dağıtıcı özellikte olduğu unutulmamalıdır. Terazi kadını ile en yüksek uyumlulukları “evlilik” noktasında olacaktır. Terazi kadını için evlilik yaşamdaki ilk öncelikleri arasında yer alır.

Yengeç burcunun tüm burçlarla olan uyum analizlerini Yengeç Burcu Uyumu linki altında bulabilirsiniz.

Yengeç Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Yengeç burcu erkeği yapısı gereği duygularına hitap eden herşeyden hoşlanır. Onu hayata bağlayan duygularıdır ve duygusal yönünün sağlıklı olması çok önemlidir. Ailesi, sevdikleri, geleceğinin güvence altında olması, hatıraları, kendisine gelen hediyeler, geçmişini hatırlatan herşey onu mutlu eder.

Yengeç erkeği için yaşam kalitesi, duygusal bağlarının olduğu insanlarla birlikte olmak ve bu insanların güvence altında olması ile doğru orantılıdır.

Yengeç erkeği nelerden hoşlanır? Onu neler mutlu eder?

  • Samimi ve içten yazılmış bir şiir
  • Sevdikleri ile birlikte olmak
  • Güven içerisinde yaşayabileceği bir ev
  • İçtenliği ve samimiyeti temsil eden hediyeler
  • Çocukları ile birlikte oynamak
  • Duygusal sıcak birliktelikler
  • Ailesi ve sevdikleri ile birlikte güzel bir akşam yemeği
  • Nostaljik ortamlar
  • Koleksiyonlarına eklenen nadide bir parça

yengeç erkeğinin mutlu olmasını sağlar.

Yengeç burcu erkeği su unsuru olduğu için insanların duygusal yönlerine değer verir. Onun duygularına hitap edebilmeniz, onun duygularını anlamanız ve buna göre hareket etmeniz onun için son derece önemlidir. Size romantik bir aşık gibi birbirinden güzel şiirler yazabilir, karşınıza geçip aşk nağmeleri söyleyebilir ancak siz onun bu yönüne hitap edemezseniz yönünü kendisini anlayabilecek birine çevirecektir. Çünkü duyguları onun için çok değerlidir ve ancak değerden anlayabilecek birine emanet edilmelidir.

Aşk onun için hava ve su kadar değerlidir. Aşkı doyumsuz kılansa karşılıklı olmasıdır. Yengeç burcu erkeği nasıl etkilenir? Yengeç erkeğini nasıl etkileyebilirim? Onun duygusal yönlerini açığa çıkarmasına izin verin. Onu daha önce keşfetmediği romantik şiirlerle ve müziklerle buluşturun. Henüz yaşamadığı duyguları yaşatın ve üzerine “güven” mührünü basın.

Yengeç Erkeği Leyla ile Mecnun hikayesinin Mecnun’u, Romeo ve Juliet ikilemesinin Romeo’sudur. Ama asla gözü kapalı değildir. Sizi gördüğünde ilk dikkat edeceği şey duygularınız ve samimiyetiniz olacaktır.

Yengeç burcu erkeği nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz?

Yengeç Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanmaz?

Yengeç burcu erkeği nasıl etkilenir? Bunun için en son yapmanız gerekenler hoşlanmadıkları listesinde yer alanları yapmanızdır.

Yengeç erkeği yaşamda duygulara büyük önem verdiği için hoşlanmadığı konular da daha çok duyguları ile ilgilidir.

  • Duygusal oyunlardan
  • Kandırılmaktan
  • Güven verilmemesinden
  • Yalan söylenmesinden
  • Duygularının karşılıksız kalmasından
  • Duyguları ile alay edilmesinden
  • Gelecekten emin olamamaktan
  • Maddi güvencesizlikten
  • Emin olamamaktan
  • Kıskançlık krizi geçirmesine neden olacak durumlardan hiç hoşlanmaz.

Her insan yaşama farklı yönleri ile tutunur. Onun duyguları ile oynamayın çünkü yaşam bağları duyguları ile sağlanır. Aksi taktirde yengeç erkeğinin ayın karanlık yüzü gibi ne kadar karanlık olabileceğini de görme bahtsızlığını yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Yengeç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Yengeç erkeği nasıl bir kadınla birlikte olmak ister?

Yengeç erkeği kendisi gibi duygulara önem veren kadınlardan hoşlanır. Bir yengeç erkeği ile birlikte olmak istiyorsanız onun aile bağlarına, duygularına ve aşkına değer vermeyi de öğrenmeniz gerekir.

Bir yengeç erkeğini etkilemek istiyorsanız “aşk ve duygu” kelimelerinin yaşamdaki fonksiyonunun ne olduğunu iyi biliyor olmalısınız.

Genel olarak yengeç burcu erkeğinin hoşlandığı kadın profilini,

  • Romantik
  • Şiirsel
  • Aile bağları güçlü
  • Güvenilir
  • Duygusal yönü güçlü
  • Sadık
  • Maddi güvenceye önem veren
  • Çocukları ile ilgili

tanımlayabiliriz. O bir kadına baktığında görmek istediği şey derin duygular ve güvendir. Gözlerinizde okumak istediği şey ise “Haydi benimle aşkı yaşa” olmalıdır. Ve bunu yoğun bir duygusallıkla sunmalısınız.

Hayatta yaşanacak duygular ve kaçırılmayacak aşklar vardır!

Yengeç burcu erkeği dağınıklığı kaldıramaz. Herşey yerli yerinde olmalı ve aradığı herşeyi istediği zaman bulabilmelidir. Sükunetin kaynağı herşeyin yerli yerinde olmasına bağlıdır. Yengeç erkeği tertipli ve düzenli kadınlardan hoşlanır.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Fizikli Kadınlardan Hoşlanır?

Yengeç erkeğinin hoşlandığı kadınların fiziği nasıldır? Görünüş olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

Yengeç burcu erkeği su grubu burcu olduğu için sakin tabiatlıdır. Fiziksel olarak kendisine bakmayı bilen, iyi giyinen ama abartıya kaçmayan, doğal güzelliğini ön plana çıkaran kadınlardan hoşlanır.

  • Aşırı makyaj,
  • Abartılı kıyafetler,
  • Uçuk renklerde saçlar
  • Dağınıklık

ona göre değildir. Doğal olun ve kendinizi tüm doğallığınızla göstermeye çalışın. Size baktığında ne kadar sakin ve doğal olduğunuzu görmesi yeterlidir.

Yengeç erkeği karakteristik özelliklerinden dolayı duygusal yönü ön plana çıkan, sade doğal kadınlardan hoşlanır. Çocuk gelişimi, çocuk eğitimi, duygusallık ve duygusal yakınlık gerektiren işlerin büyük kısmında yengeç burcu görev alır. Bu alanlarda çalışıyorsanız ilk dikkatini çeken kadınlardan biri de siz olacaksınız.

Yengeç burcu erkeği nasıl etkilenir? Yengeç erkeği için can alıcı nokta doğal bir duygusallıktır. Yapmacık abartılar ona göre değildir. Kendisi kadar zarif, özbakıma önem veren bir kadın olmalısınız.

Yengeç Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Yengeç erkeğini nasıl etkilerim, yengeç burcu erkeğini etkilemek için neler yapabilirim?

Buraya kadar olan bölümü okumuşsanız az çok zihninizde nasıl bir erkekle karşı karşıya olduğunuz konusunda fikir sahibi olmuşsunuzdur. Onu etkilemek için şu maddelere dikkat etmelisiniz,

  • Ailesi onun için çok değerlidir. Ailenin ne kadar önemli olduğunu vurgulamalısınız.
  • Çocukların gelişimine büyük önem verir. Onlar için iyi bir geleceği nasıl hazırlayacağınızı anlatın.
  • Maddi konularda kaygı duymamalıdır. İyi bir ev ve düzenli gelirin önemine vurgu yapın.
  • Hatıralara, koleksiyonlara ve nostalji içeren herşeye sizde değer verin ve vurgulayın.
  • Akraba ilişkilerinin önemini anlatın.
  • Onu ve duygularınızı anlatan aşk şiirleri yazın.
  • Nezaket, tevazu, zarafet ve incelik nedir yaşayarak gösterin.
  • Duygularınızı açık açık göstermekten çekinmeyin ama utanmaz da olmayın.
  • Annesinin mutfağını örnek alın. Yemek tariflerini birebir uygulayın. Püf noktalarını keşfedin.
  • Ona ne kadar güvenilir olduğunuzu kanıtlayın.

Yengeç Burcu Erkeğini Kendime Nasıl Aşık Edebilirim?

Yengeç burcu erkeği nasıl baştan çıkarılır? Nasıl tahrik edilir? Yengeç erkeğini baştan çıkarmak için neler yapmak gerekir? Yengeç erkeği nasıl aşık edilir? Yengeç erkeğini etkilemenin yolları nelerdir?

Yengeç burcu erkeği hayatı duyguları ile yaşar. Duygusal yönüne katkı yapan herşeyi sever. İyi bir arkadaş, iyi bir dost, iyi bir sırdaş, iyi bir sevgili ve aşık olun.

  • İlk adımınız annesini tanımak olmalı. Annesini sevmeden onu kendinize aşık edemezsiniz.
  • Aşkı anlatan şiir kitabı alın ve ona aşk şiirleri yazın
  • Duygusal yeteneklerinizi ön plana çıkarın. Ağlamak mı istiyorsunuz çekinmeyin, başınızı omzuna koyun.
  • Ne yaparsanız yapın içten ve samimi olun.
  • Dürüst olun. Yapmacık aşırılıklara kaçmayın.
  • Ona iyi bir evde geçen hayalinizdeki aile hayatını anlatın.
  • Cinsellik onun için önemlidir ama duygusallık olmayan bir cinsellik ona haz vermez.
  • Tutkulu ve zarif bir aşık olun. Hırçın olmanıza gerek yok.
  • Onu tahrik etmek için öncelikle duygularına hitap edin

Aşk, göz yaşı olup son satırlarınıza düştüğünde, gece dolunay çıktığında ve yalnızlığınızı onunla paylaşmak istediğinizi bildiğinde kapıyı çalan o olacaktır.

Kısaca, Yengeç erkeği nasıl baştan çıkarılır?

  • Ailesine olan yakınlığını taktir edin,
  • Annesinin iyi yönlerini anlatın böylece kalbine giriş yapın,
  • Romantik şiirler yazın,
  • Onu tahrik edecek mesajlar gönderin,
  • Akşam yemeğini mum ışığında yiyin,
  • Loş bir ışık ve tahrik edici kıyafetler,
  • Başını göğsünüze koyup saçlarını okşayın,
  • Parmaklarınızı kalbinde ve vücudunda dolaştırın,
  • Kulağına sevgi sözcükleri fısıldayın.

Yengeç Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Yengeç erkeğinin sizden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? 

Bir yengeç burcu erkeği sizden hoşlanmışsa her duygusal anını ve kalbini sizinle paylaşmak için can atacaktır. Gülen gözler, içli sözler, yazılan şiirler ve dinlenen melodilerde hep aşk olacaktır. O duygularının karşılık bulacağı bir kadın aramaktadır. Eğer bunun siz olduğunuza emin olmuşsa bunu hissetmeniz için elinden geleni yapacaktır. “Aile, çocuklar, ev, mutlu bir yuva, artık zamanı geldi” gibi kelimeler içeren cümleler kurmaya başlayacaktır.

Yengeç burcu için para, sevdiği insanla birlikte huzurlu bir yaşam kurmak ve geleceğinden endişe duymamak için gerekli olan olgunun adıdır. Parayı öncelikle sizi ve ailesini mutlu etmek için isteyecektir. Siz mutlu olduğunuz sürece de paranın yaşamındaki yeri “gerekli” kelimesi ile eşdeğer olacaktır.

Sizi mutlu etmek için şiirler yazıp şarkılar mırıldanmaya başlar. Mesajlarının ana teması sevgi ve aşk ile gelecektir.

Yengeç Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

Yengeç burcu erkeğine hangi hediyeler alınabilir? Yengeç erkeği hangi hediyelerden hoşlanır?

Yengeç erkeğinin özelliklerini gözönünde bulundurarak kendisine aşağıdaki hediyelerden biri seçebilirsiniz.

  • Aşk romanları
  • Şiir kitapları
  • Şık kıyafetler
  • Aşk şarkıları
  • Koleksiyon parçaları
  • Aşk ve romantik filmler
  • Mutfak eşyaları
  • Romantizmi çağrıştıracak hediyeler
  • Tablo
  • Fotoğraf makinesi
  • Gümüş bileklik veya kolye

Not: Burç etkileri ve özellikleri sadece bir rehberdir. Aynı burca sahip her insanın aynı özelliklere sahip olması, benzer durumlarda aynı tepkileri vermesi beklenmemelidir. Doğum haritamızda 12 ev konumu bulunur ve bu konumların her biri farklı burç ve gezegen konumlarına sahip olacağı için her konuda vereceğimiz tepki güneş burcuna uygun olmayacaktır. Burç etkileri bir dürtü ve insanın içine doğan ilk tepkiyi belirler. Ancak alınacak kararlar büyük oranda irade ile şekillenir. İradenin alacağı kararlarsa aile eğitimi, çevre etkisi ve kişinin kendisini hangi yönde geliştirdiği ile ilgilidir. Burç uyumları iyi olduğu halde mutsuz, uyumsuz olduğu halde mutlu olan çok sayıda çift vardır. Sabır, sevgi ve saygının değişim gücü olduğu unutulmamalıdır.

Bu konuda ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları

 

İlgili Konular:

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

18 Şubat 2020

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Ahu dedi ki:

    O kadar tatlılar ki. Bebek gibi sevebileceğiniz ve karşılığını da alabileceğiniz bir erkek.
    Ama melek gibi bir ruh halinden bi anda şeytana dönüşebiliyorlar o kadar tutarsız duygularla hareket ediyorlar ki. Hoşuna gitmediği bi hareketin oluversin tüm aşkını burnundan getiriyor. Bi anda iki düşman gibi gerçekten savaşıp ertesi gün ateşli bi şekilde sevişebileceğiniz bir ilişkiye psikolojiniz dayanabilirse ne ala..

  2. Peri gün dedi ki:

    Aşırı romantik erkekler. Akşam olduğunda mum ışığı altına atıp bir kaç imalı sözle kolayca tava gelirler. İşte tam aradığım bu dersiniz, evin erkeği, süper bir eş. ama amaa sonra ne olur? panik atak olduğunu öğrenirsiniz, herşeye çok abartılı tepki verir. soğukkanlı değildir. kısacası akrep burcu gibi soğukkanlı bir burç kadınına göre değil. cesaret yengeç burcu erkeğinin biraz gerisinden gelir.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.