Yengeç Başak Uyumu, Yengeçle Başak Anlaşabilir mi?

Yengeç Başak Uyumu, Yengeçle Başak Anlaşabilir mi?

Yengeç Başak Uyumu

Yengeç Burcu Başak Burcu Uyumu. Yengeç ve başak nasıl anlaşır? Yengeç Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Yengeç Erkeği Başak Kadını Uyumu veya Yengeç Kadını Başak Erkeği Uyumu

 

Yengeç Başak “Uyum Analizi”

Seçkin, zarif Başak çok iyi bir iletişimci ve hoş sohbettir. Kelimeleri çok iyi kullanır ve çok iyi yazı yazar. Ona çok çabuk aşık olduğunuzu göreceksiniz. Siz su elementisiniz, Başak ise toprak elementidir. Toprak ve Su gurubu burçları birbirleri ile kolay anlaşırlar. Beraberliğiniz çok iyi olabilir. Toprak grubu burçları su grubu burçlarının üretkenliklerini artırırlar. Başak burcu sizin duygusal yönünüzü geliştirerek sosyal yaşamda daha üretken olmanızı sağlayacaktır.

Bazı astroloji kaynakları utangaç yapılarından dolayı Başağı sıkıcı olarak tanımlamaktadır. Bu çok yanlıştır, Başak tutkulu duyguları ile sizi şaşırtacaktır. Özellikle sizin gibi duygusal bir eşle ateşli ve coşkulu yönleri ortaya çıkacaktır.

Aşk, Düzen ve Evlilik Uyumu

Yengeç burcu evcimendir. Evine sadık ve bağlıdır. Başak burcu da tertipli ve düzenlidir. Yaşadığı alanda temizlik ve düzen öncelikleri arasında yer alır. Bu sizin de aşina olduğunuz bir konudur ancak başağın temizlik ve düzen tutkusunu abartılı bulabilirsiniz. Mesela yemek tabağına kaşığınızı daldırırsanız o tabağa bakışı bir anda değişecektir.

Yengeç ve başak evlilik uyumu başağın sizin duygusal yanınıza ne kadar hitap ettiği ve sizin onu ne kadar anlayabileceğinizle orantılıdır. Onun işkolik ve sürekli hareketli yaşamına ayak uydurabilirseniz; Sizinle hiç ilgilenmeyecekmiş hissi vermesinin onun yapısı ile ilgili olduğunu da anlayabilirsiniz.

Yengeç Başak Uyumu “İletişim”

Günlük hayatta da iyi anlaşırsınız. Başak insanı, pratik, düzenli, organizedir ve sizin gibi güvenlik arayışı içindedir. Sizin gibi değişken ruh halleri olmadığından karamsar günlerinizde size destek olacaktır. İkinizin de evhamları meşhurdur bu durumda birbirinize destek olamazsınız. Neyse ki aynı zamanda endişelenme ihtimaliniz azdır. Siz üzüldüğünüz zaman daha çok mideniz ağrır onun ise bağırsakları hassastır. İkinizde ağır yağlı yemekler yememeli, bol sebzeli hafif yemekler yemelisiniz.

Başak sabırlıdır, sinirlendiği zaman bile kabalaşmaz. Hesaplıdır, asla savurgan değildir ve çok çalışarak başarılı olur. Ahlaki değerlere önem verir, hep doğrudan yanadır, aldatmayı sevmediğinden size sadık kalacaktır.

Yengeç Başak Uyumu “Cinsel Uyum”

Yengeç ile Başak burcu cinsellik uyumu nasıldır?

Yengeç burcuna göre başak burcu sosyal yaşamda biraz çekingen olabilir ancak bu birlikte yaşadığı insan içinde geçerli olacak anlamını taşımaz. Uyum sağladığınızda sizinle çok güzel vakit geçirecektir. Temizlik konusundaki titizliliğini saymazsak cinsel yaşamınız neşeli geçer. Birbirinize yeterince zaman ayırabilirsiniz.

Yengeç burcu için başak ile cinsellik konusunda en büyük sorunlardan biri başağın zihninin sürekli yapması gerekenlerle dolu olması olacaktır. Yengeç burcu duygusal yoğunluğa sahip bir burçtur. Eğer başağın doğum haritasında uygun konumlar bulunuyorsa yengeç burcu duygusal anlamda tam olarak tatmin olamayabilir.

Başağın tatlılığı, esprileri, ilgisi, özeni sizi çok mutlu edecektir. Onun yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz, bu ilişki çok iyi olacaktır. Tüm ilişkilerde zaman zaman sorunlar yaşanabilir önemli olan sorun yaşanmaması değildir, yaşanan her sorundan çıkarılması gereken dersleri çıkararak tekrarlanmasını önlemektir. Biraz sabır ve fedakarlık size çok eğlenceli bir birliktelik sağlayacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yengeç ve Başak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yengeç Başak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yengeç başak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Başak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Başak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç Başak Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.