Yay Oğlak Uyumu, Yay Burcuyla Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Oğlak Uyumu, Yay Burcuyla Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Oğlak Uyumu

Yay Burcu Oğlak Burcu Uyumu. Yay ve oğlak nasıl anlaşır? Yay Burcu ile Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Erkeği Oğlak Kadını Uyumu veya Yay Kadını Oğlak Erkeği Uyumu

 

Yay Burcu Oğlak Burcu “Uyum Analizi”

Yay Oğlak İlişkisi Nasıldır?

  • Disiplin
  • Planlı bir yaşam
  • Zor bir ilişki
  • Karşılıklı bilgi alışverişi
  • Durağan

Yay burcu ateş elementi, Oğlak burcu ise toprak elementidir. Yay ve Oğlak burcu uyumu, Sahip oldukları özellikler farklı olduğu için zor olacaktır. Yay burcu hayallerini gerçekleştirip tüm dünyayı yaşayarak gezmek, yeni insanlar, yeni kültürler tanımak ve yeni yerler görmek ister. Hayatı boyunca bir yerde sabit kalmak ve bir başkasının hazırladığı plana göre hareket etmek yay burcuna göre değildir. Yay oğlak uyumu için en büyük olumsuzluklardan biri belki de Oğlak burcunun, hayatını hedeflerine ulaşmak için hazırladığı planlara sadık bir şekilde yaşaması olacaktır.

Oğlak burcu, büyük hedeflerin disiplinli ve çalışkan burcudur. Doğum haritasında aldığı etkiler burcunu desteklerse kendisine belirlediği hedefleri gerçekleştirmek için bir ömür boyu çaba gösterir. Büyük bir şirketin başında olmasa bile çalıştığı işte çok disiplinli ve fedakarca çalışır. Burçlar içerisinde sorumluluk duygusu en gelişmiş burçlardan biridir. Yay burcuna göre daha dar bir alanda yaşar ve yaşamını daha çok kendisini adadığı işi ve sorumlulukları belirler. İşi gerektirmiyorsa sık sık seyahat ederek yay burcunun peşinden gitmesi pek mümkün değildir.

Oğlak burcunun yaşam tarzı ile Yay burcunun yaşam tarzı; Yay Oğlak uyumu için aşılması gereken bir engel gibidir. Yay burcu, kendisini belirli bir yere bağlı kalmak zorunda hissetmez, oysa Oğlak burcu yaşamının tamamını bir yerde geçirebilir.

Sıkı Bir Disipline Hazır mısınız?

Yay burcu Oğlak burcu gibi sıkı bir disiplin altına girmek istemeyecektir. O, özgür ve birazda başına buyruk olmalıdır. Gitmek istediği bir yer olduğunda ona kimse engel olmamalıdır. Yay burcunun bu başına buyruk tavırları ve yaşam tarzı, Oğlak burcu tarafından hiçbir zaman alkışlanmayacaktır. Yay ve Oğlak burcu uyumu için altın kuralar “müdahaleci olma” dır.

Oğlak burcu tüm enerjisini hedeflerine ve yaptığı işe odaklar, Yay burcunun yaşam biçimi bu enerjiyi dağıtacak bir niteliğe sahiptir.

Eğer farklılıklarınızı anlayışla karşılayabilecek kadar birbirinizi seviyorsanız bu birlikteliği çok verimli bir hale getirebilirsiniz. Yay burcu oğlaktan disiplini, Oğlak burcuda yaydan biraz daha rahat hareket edebilmeyi öğrenebilir. Yay burcunun çok farklı coğrafyalardan veya şehirlerden tanıdıkları olacaktır eğer Oğlak burcunun işi uygunsa Yay burcunun tanıdıklarını iş bağlantısı olarak kullanabilir. Yay burcunun entelektüel birikimi Oğlak burcu için hazine değerinde olacaktır. Oğlak ta yay burcuna finans konusunda önemli tüyolar verecektir.

Yay Oğlak Uyumu, “İletişim Uyumu”

Yay Oğlak iletişim uyumu nasıldır? Yay ve Oğlak arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Yay burcu sosyal çevresi geniş ve birikimli bir filozoftur. Kendisini insanları, hayatı ve yaşamı tanımaya adar. Ve doğal olarak çok birikimlidir. Sohbetleri doyurucu ve bilgi doludur. Oğlak burcu sizin anlatacaklarınızı keyifle dinleyecektir. Ancak bir süre sonra Oğlak burcu size fazla tutucu geleceği için aranızdaki iletişim zayıflamaya başlayabilir. Eğer her insanın burç özelliklerinden dolayı farklı olduğunu kabullenebilirseniz kendinize sarsılmaz bir hayat arkadaşı ve eş kazanabilirsiniz. Unutmayın Yay Oğlak uyumu büyük oranda sizin tavırlarınıza bağlı olacaktır.

Oğlak burcu size göre daha az konuşkan olabilir. Zaman zaman kelimeleri ağzından kelpetenle almak zorunda kalabilirsiniz. Bu gibi anlarda Oğlak burcunun zihninde planlar ve hedefleri ile meşgul olduğunu unutmayın. Birlikte olduğunuz insan hayatınızda görebileceğiniz en katı kurallara ve sorumluluk duygusuna sahip bir insandır. Odaklandığı bir konudan onu ayırmanız çok zordur. Zihnindeki ayrıntıları halledip tekrar hayata dönmesini bekleyin, daha rahat ve ilgili olacağını görebilirsiniz.

Oğlak burcunun hayatı, ruhunun hemen dışında örülmüş kalın bir kabuğu kırma mücadelesi ile doludur.

İç dünyası zor, yıpratıcı ve herkesin tahammül edemeyeceği kadar derin mücadeleye sahne olur. Eğer birlikte olduğunuz Oğlak burcu henüz bu süreci atlatamamışsa yapacağınız yolculuklara mutlaka onuda götürmeye çalışın. Rahatlamaya, yaşamı keşfetmeye ve nefes almaya ihtiyacı olacaktır.

Yay Oğlak Uyumu “Cinsel Uyum”

Yay ve Oğlak burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Yay Oğlak cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Oğlak burcu bir konuya odaklandığında onu oradan ayırıp akıp giden zamanın gerçekliğine sokamazsınız. Oğlak burcu, zamanı odaklandığı konular bitinceye kadar durağan bir halde yaşar. Cinsel yaşamınızda bu nedenle çoğu zaman tahrik eden ve ilk hareketi yapması gereken taraf siz olabilirsiniz. Ateş grubu burcu olduğunuz için zor olanı seversiniz ama bu durumun sürekli bu şekilde sürüp gitmesine de izin vermemelisiniz. Yatak odasından içeri girdiğinde zihninde günlük yaşamla ilgili ne varsa boşaltması konusunda ona terapi yapmalısınız. Bu her ikinize de iyi gelecektir.

Oğlak burcu toprak elementi olduğu için dokunsal özelliklere sahiptir. Küçük dokunuşlar ve teninde hissedeceği farklı titreşimler onu daha kolay tahrik eder. Onu biraz da gülümsetebilirseniz güzel zaman geçirebilirsiniz.

Farklı özelliklere sahip burçlarla birliktelik elbetteki kolay olmayacaktır ancak değerli olan herşeyin zorluklardan sonra ortaya çıktığı da unutulmamalıdır. Oğlak burcunun farklı bir yanı da herkesin yaşlanmaya başladığında O gençleşmeye başlar. Orta yaşların sonuna kadar içindeki zincirleri ve üzerindeki baskıyı ortadan kaldırmak için çaba sarfeder. Bunu başarması aynı zamanda yaşamının ikinci evresine girmesini sağlar. Eğer birlikte olduğunuz Oğlak burcu doğum haritasında oğlak burcunun belirgin özelliklerini taşıyorsa ve seviyorsanız o zamana kadar sabırlı olun. Onunla birlikte tekrar gençleşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yay Oğlak ilişkisi kısaca nasıldır?

Yay Oğlak uyumu Zor fakat değerlidir. Seviyorsanız biraz sabırlı ve fedakar olun.

Dikkat edilmesi gereken noktalar:

  • Onu eleştirirken dikkatli olun. Oğlak burcu sert bir duvar etkisi oluşturabilir.
  • Siz çok gezip bilenlerden olabilirsiniz ama o insanlığın finans merkezi gibidir. Küçümseme imasında bile bulunmayın.
  • Oğlak burcu ile birlikte iken sabır olmayı da öğrenmelisiniz. Hiçbir şey için acele etmeyin.
  • Zihni çoğu zaman meşgul olur. Onu fazla rahatsız etmeyin. Bir süre sonra size kendisi odaklanacaktır.
  • Gülümsemeyi seviyor musunuz? O zaman Onada bir demet yapın. Çünkü buna gerçekten çok ihtiyacı var.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yay ve Oğlak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yay Oğlak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yay oğlak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay Oğlak Uyumu

22 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.