Yay Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Yay Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir? Nasıl Etkilerim?

Yay Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Yay burcu erkeği nasıl etkilenir? Yay burcu erkeğini etkilemek ve aşık etmek için ne yapmak gerekir?

Bir Yay burcu erkeğine aşık olmuşsanız ve onu etkilemek istiyorsanız öncelikle yay burcunun özelliklerini bilmeniz gerekir. Yay burcu ev konumlarında 9. evi temsil eder. Dokuzuncu ev Din, yüksek eğitim ve geniş kapsamlı yolculukları sembolize eder. Felsefe, dini konular, mistik kavramlar, özgürlük, farklı kültürler, uzun süreli uzak seyahatler, yazarlık, hukukla ilgili konular ve soyut kavramlar bu konumla ilgilidir.

Yay Burcu Astrolojik Özellikleri

  • Ev Konumu: 9. ev
  • Yönetici Gezegeni: Jüpiter
  • Nitelikleri: Ateş elementi ve Değişken

Yay burcu erkeği aldığı etkilerle öğrenmeye, araştırmaya ve sürekli yeni yerler, yeni insanlar keşfetmeye programlıdır. Tüm bunları yapabilmesi için de özgür olmak zorundadır. Bu nedenle müzmin bekarlar arasında yer alır. Yamak istediklerini, gerçekleştirmeyi planladığı işleri bitirmeden ajandasındaki “evlilik” maddesine bir türlü sıra gelmez. Çok gezer, çok okur ve iyi bir araştırmacıdır. Tüm bunların üzerine doğuştan aldığı etkiler nedeni ile tipik bir entelektüeldir. Yaşamı “sorgulama” üzerine kuruludur. Bu özelliği onun iyi bir filozof olma kapasitesini de beraberinde getirir.

  • Gezmek,
  • Keşfetmek,
  • Farklı kültürleri tanımak,
  • Öğrenmek, eğitim düzeyini artırmak yay erkeğine göredir.

İyi ve zaman zamanda acımasız bir eleştirmendir. Bu özelliği birikimi ile ilgilidir. Edindiği tüm bilgileri yaşamında yer alan insanlar ve eksikliklerle kıyaslar. Doğal amacı; edindikleri ile eksiklikleri gidermektir. Eleştiriye açık olmayan kadınlar için zorlayıcı bir tiptir.

Diğer ateş grubu burçları gibi enerjiktir ve insanları harekete geçirmeyi sever. Koç burcu sert hatlara sahip bir lider, Aslan burcu eğlenceli ve güler yüzlü bir yönetici, Yay burcu erkeği ise gezgin bir filozof gibidir. Bilginin yöneticisidir. Öğrendiklerini nasıl kullanacağını çok iyi bilir. Edindiklerini diğer insanların ve yaşamın eksiklerini gidermek için kullanır. Bilgili ve seviyeli bir organizatördür.

Değişken burçlar arasında yeraldığı için girdiği her ortama rahatlıkla uyum sağlayabilir. Tüm değişken burçlar düşüncelerinde, kararlarında ve hayata bakış açılarında rahatlıkla esneklik gösterebilirler. Ancak yay burcu erkeği bildiği ve emin olduğu konularda asla taviz vermez. Kendisine “bilgi” olarak sunulan herşeyi sorgulayarak değerlendirecek, gerekirse çekinmeden eleştirecektir. Yay erkeğini ikna etmek için şiddet, öfke ve ısrar en yanlış bir yöntemdir.

Öfkelendiğinizi görürse, yüzündeki alaycı üslup ve birikimi ile sizi yerden yere vurur. Üstelik bunu yerinden hiç hareket etmeden sadece kelimeleri kullanarak yapar.

Yay Burcu Erkeği ve Nasıl Bir Arkadaştır?

Eğer gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, farklı kültürlerle iç içe olmayı, öğrenmeyi ve özgür olmayı seviyorsanız sizin için yay erkeği çok iyi bir arkadaş olacaktır. Evcimen bir yapıda iseniz yay burcu erkeğinin sizinle birlikte evde kalmasını beklemeyin. Kısa sürede sıkılacak ve araladığı kapıdan gitmek için son sözün havada dağılmasını bekleyecektir.

Eleştirel yaklaşımı zaman zaman canınızı yakabilir. Ama bir de iyi yönden bakın, “en iyi arkadaş başkalarının söylemeye çekindiği eksiklerinizi söyleme cesaretini gösteren arkadaştır“. O toplumun eksiklerini gidermeye programlıdır. Size iltifatlar etmesini beklemeyin. Ne görürse onu söyleyecektir.

Düşünmeye, sorgulamaya ve eleştiriye değer veriyorsanız yay erkeği sizin için kesinlikle çok iyi bir arkadaş olacaktır.

Yaşamın Beta Boyutuna Geçiş ve Yay Burcu Erkeği

Yay burcu erkeğinin Beyin dalgaları yoğun aktiviteler, heyecan ve sosyal yaşamı temsil eden beta dalgaları ve yüksek enerjinin açığa çıktığı gama dalgaları ile özdeştir. Ateş grubunda yer aldığı için öfke anında ise kendisini kontrol edemediği enerjilerin açığa çıktığı gama evresine giriş yapar. Bu evre koç ve aslan burcu erkeği kadar yoğun olmasa da yeterince şiddetlidir. Yoğun stres ve hayal kırıklıkları yaşadığı dönemde enerjisini dengeleyerek kontrol altına alabilmesi için nefes egzersizleri yapması iyi olacaktır.

Tüm bunlara ek olarak felsefi yönü, derin düşüncelere daldığı anlarda yay erkeğini alfa dalgaları ile de donatacaktır.

Yay burcu erkeği için evlilik, zihninde cevap arayan soruların son bulmaya başladığı dönemde yeni arayışlar için birlikte yürüyebileceği bir seyyah bulma çabası gibidir. Onun için evlilik mistik bir birleşimdir. Asla sıradan ve kağıt üzerinde yapılan bir anlaşma değildir. Aşık olduğunuz bir yay erkeğini evliliğe ikna etmek için devenin atlayacağı hendeği tümüyle doldurmanız gerekebilir. Ve bunu öyle bir ustalıkla yapmalısınız ki, yay erkeği sonunda dünya turuna çıktığını düşünebilmeli.

Yay Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Uyumludur?

Yay burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşabilir?

Uyum konusunda burcun bulunduğu grup ve nitelikleri önemlidir.

Uyumlu Olduğu Ateş Grubu Burçları

  • Koç Burcu
  • Aslan Burcu
  • Yay Burcu

Değişken Yönüyle Uyumlu Olduğu Burçlar

  • Balık Burcu (Su grubu)
  • Yay Burcu (Ateş grubu)
  • Başak Burcu (Toprak grubu)
  • İkizler Burcu (Hava gurubu)

Yay burcu erkeğinin uyum sağlayabileceği kadınlar ateş grubu burçlarıdır. Koç kadınları ile liderlik mücadelesi yaşayabilirler. Koç burcu kadını yay erkeğinin eleştirilerine tahammül etmekte zorlanacaktır. Yay burcu kadını kendisi ile benzer özelliklerde olduğu için daha kolay uyum sağlar. Yay burcu kadını kendisi gibi gezmeye, öğrenmeye ve yeni insanlar tanımaya meraklıdır. Entelektüel birikimleri onlara doyurucu bir birliktelik sunacaktır. Aslan burcu kadını yay erkeğinin yaşamına neşe ve eğlence katar. Her ikisinin de birbirlerine katabilecekleri güzellikler vardır ancak Aslan kadını ego merkezli olduğu için zaman zaman sorunlar yaşanabilir.

Balık burcu kadını yay erkeğinin aradığı ruhsal boyutların kapılarını arayabilir. Birlikte yaşayacakları mistik deneyimler doyumsuz olacaktır. Ancak balık kadını evcimen ve kırılgan olduğu için sorun yaşayabilirler. Başak kadını tıpkı yay erkeği gibi eleştirel bir yaklaşıma sahiptir. Titiz ve çalışkandır. Hareketi sever, konuşkan bir yapıya sahiptir.

İkizler burcu kadını sosyaldir, çok sayıda arkadaşı olur. İkizler burcu da yay burcu gibi gezmeyi ve seyahat etmeyi çok sever. Birliktelikleri bilgiye susamış iki sahranın suya kavuşması gibi olacaktır. Ancak filmin devamının nasıl olacağı doğum haritalarındaki uyumlu konumlara ve bakış açılarına bağlıdır.

Yay burcunun tüm burçlarla olan uyum analizlerini Yay Burcu Uyumu linki altında bulabilirsiniz.

Yay Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Yay burcu erkeği yapısı gereği bilgi hazinesine ve entelektüel yapısına hitap eden herşeyden hoşlanır. Yay erkeği yaşamına değer katılmasını ister. Bu bir gezi, yeni bir bilgi, farklı bir bakış açısı veya yeni tanışılan biri olabilir. Zihninde arayıp ta cevap bulamadığı bir soruya cevap bulunması, eksik bir parçanın birleştirilmesi veya gidilecek yeni bir yer de olabilir.

Yay erkeği için yaşam kalitesi, bilgi ve birikim piramidinin sürekli yükselmesi ile doğru orantılıdır.

Yay erkeği nelerden hoşlanır? Onu neler mutlu eder?

  • Öğrenmek
  • Okumak
  • Gidebileceği yeni bir yere seyahat etmek
  • Felsefi tartışmalar
  • Eleştirilerinin dikkate alınması
  • Yeni ve farklı bakış açılarına sahip insanlarla tanışmak
  • Mistik mekanlar ve konular
  • Özgür kalmak
  • Eğlenmek için gidebileceği farklı mekanlar bulmak
  • Daha uzak yerlere gidebileceği araçlara ve imkanlara sahip olmak
  • İnsanların yaşamına değer katan organizasyonlara imza atmak
  • Diplomalarına yenilerini eklemek

yay erkeğinin hoşuna gider.

Yay burcu erkeği ateş unsuru olduğu için enerjik bir yaşama sahiptir. Kendisi gibi düşünmeye, kendisini geliştirmeye ve öğrendiklerini yaşamında uygulamaya önem veren insanlara değer verir. Durağanlık ve öğrendikleri ile yetinenler ona göre değildir.

Bir yay burcu erkeği ile birlikte olmak istiyorsanız öğrenmeniz gereken ilk şey “bilginin ve bakış açısının değerli” olduğudur.

Aşk, onun için yaşam değerini artıracak eş ve arkadaşın adıdır. Yay burcu erkeği nasıl etkilenir? Yay erkeğini nasıl etkileyebilirim? Onu gerçekten seviyorsanız bunu bir filozof edasıyla mistik bir atmosferde söylemelisiniz. Onun için sıradan sözcüklerin bir değeri yoktur. Söylenen sözün bir ağırlığı ve değeri olmalıdır.

Yay Erkeği size hayatta öğrenmenin sınırının olmadığını öğretecektir. Buna ve eleştiri yağmuruna hazır mısınız?

Yay burcu erkeği nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz?

Yay Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanmaz?

Yay burcu erkeği nasıl etkilenir? Bunun için en son yapmanız gerekenler hoşlanmadıkları listesinde yer alanları yapmanızdır.

Yay erkeği yaşamda eğitime ve özgürlüğe büyük önem verir. Hoşlanmadığı konular da daha çok bu kavramlarla ilgilidir.

  • Söylediklerinin önemsenmemesinden
  • Şimarıklıktan ve laubalilikten
  • Küçümsenmekten
  • Kendisine ayak uydurulamamasından
  • Eleştirilerinin dikkate alınmamasından
  • Gururunun kırılmasından
  • İmkanlarının kısıtlanmasından
  • Emir verilmesinden ve emir almaktan
  • Özgürlüğünün kısıtlanmasından
  • Dar bir alana hapsolmaktan hiç hoşlanmaz.

Yay burcu erkeği için özgür olmak ve istediklerini yapabilmek çok önemlidir. Henüz dünyayı tam olarak keşfedememiştir, bunun için zamana, imkanlara ve özgürlüğe ihtiyacı vardır. Alması gereken daha çok kitap, okuması gereken daha çok makale ve yerinde tanıması gereken çok insan ve kültür vardır. Sevecen, ağırbaşlı ve kültürlüdür. Hafife alınmak ve söylediklerinin dikkate alınmaması asla tahammül edemeyeceği şeylerdir.

Yay Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Yay burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Yay erkeği nasıl bir kadınla birlikte olmak ister?

Yay erkeği kendisi gibi entelektüel ve kültürlü kadınlardan hoşlanır. Bir yay burcu erkeği ile birlikte olmak istiyorsanız okumayı, öğrenmeyi, gezmeyi ve kültürlü olmayı da bilmeniz gerekir.

Bir yay erkeğini etkilemek istiyorsanız “bilgi, özgürlük, felsefe ve kültür” kelimelerinin yaşamdaki fonksiyonunun ne olduğunu iyi biliyor olmalısınız.

Genel olarak yay burcu erkeğinin hoşlandığı kadın profilini,

  • Entelektüel
  • Kültürlü
  • Mistik
  • Enerjik
  • Kitap kurdu
  • Maceracı
  • Risk almayı seven
  • Özgür
  • Eğitimli
  • Onurlu

bir kadın olarak tanımlayabiliriz. O bir kadına baktığında görmek istediği şey kültürlü, özgür ve macera ruhlu bir insandır.. Gözlerinizde okumak istediği şey ise “Beni alfabenin tüm harfleri ile donat ve dünyanın merkezine taşı” olmalıdır. Ve bunu samimi bir şekilde sunmalısınız.

Yaşam, sorgulaması henüz bitmemiş bir felsefe, son noktası konulamamış bir kitap gibidir.

Yay burcu erkeği içindeki macera ruhunu asla kaybetmeyen, elindeki kitabı yerine koyduğunda “sırada hangi kitap vardı” diye kendisine soran, haritaya baktığında gitmeyi hayal ettiği ülkelerin yerlerini işaretleyen bir kadın arayacaktır. Evde onunla birlikte şömine ateşinin karşısında yaşlanmayı hayal ediyorsanız bu hayalinizi yanlış bir insanla kurduğunuzu söylemek gerekir. Onunla kuracağınız hayal yeterince yer dolaştıktan sonra edindiklerinizi yazacağınız kitaplar olmalıdır.

Yay Burcu Erkeği Nasıl Fizikli Kadınlardan Hoşlanır?

Yay erkeğinin hoşlandığı kadınların fiziği nasıldır? Görünüş olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

Yay burcu erkeği ateş grubu burcu olduğu için hareketli ve enerjik bir yapıya sahiptir. Bir çoğu atletik bir vücuda sahiptir. Beğeneceği kadının da kendisi gibi atletik olmasını isteyecektir. Yay erkeği Atletik, fiziğine ve görünüşüne önem veren kadınlardan hoşlanır. Ne kadar canlı, hareketli ve renkli olursanız o oranda onun dikkatini çekmeyi başarırsınız.

  • Sportif
  • Enerjik
  • Renkli

kadınlar onun ilgi alanına girer. Donuk ve gri tonlar ona göre değildir. Renkli ve canlı olmalısınız.

Yay erkeği karakteristik özelliklerinden dolayı kendisi ile birlikte heyecan dolu bir yaşam sürebilecek kadınlardan hoşlanır.

Yay burcu erkeği nasıl etkilenir? Yay erkeği için can alıcı nokta her an ve her yerde eğlenmesini bilmektir. Fiziksel görünüşünüzün her an heyecan dolu bir maceraya atılmaya ve bir eğlence yerine gitmeye uygun olması gerekir. Oturup dinlendiğinde ise kendisi ile felsefi bir tartışmaya girebilecek bir altyapıya sahip olmanız gerekir.

Yay Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Yay erkeğini nasıl etkilerim, yay burcu erkeğini etkilemek için neler yapabilirim?

Buraya kadar olan bölümü okumuşsanız az çok zihninizde nasıl bir erkekle karşı karşıya olduğunuz konusunda fikir sahibi olmuşsunuzdur. Onu etkilemek için şu maddelere dikkat etmelisiniz,

  • Okuduğunuz son kitaptan bahsedin.
  • Gitmek istediğiniz ülkeleri anlatın.
  • Felsefi bir tartışma başlatın.
  • Yeni keşfettiğiniz mistik ortamları anlatın.
  • Dünya mutfağından örnek menüler hazırlayın.
  • Felsefi yönü ağır basan filmlerden bahsedin.
  • Yeni açılan bir spor salonunu veya yeni keşfettiğiniz yürüyüş yolunu anlatın.
  • Yazarlık deneyimlerinizi paylaşın.
  • Gülümseyin ve “özgürlük” kelimesinin ne kadar değerli olduğunu anlatın.

Yay Burcu Erkeğini Kendime Nasıl Aşık Edebilirim?

Yay burcu erkeği nasıl baştan çıkarılır? Nasıl tahrik edilir? Yay erkeğini baştan çıkarmak için neler yapmak gerekir? Yay erkeği nasıl aşık edilir? Yay erkeğini etkilemenin yolları nelerdir?

Yay burcu erkeği hayatı dolu dolu yaşamak ister. Onun için hayat, risk alıp heyecan duyarak gezilmesi ve görülmesi gereken güzel bir mekandır. Ona bu serüveninde eşlik edebileceğinizi gösterin.

  • Sizi her gördüğünde gülümseyin ve selam verin.
  • Renkli ve canlı spor kıyafetlerle karşısına çıkın.
  • Ne kadar bilgili olduğundan bahsedin.
  • Onunla daha önce bilmediği yeni bilgiler paylaşın.
  • Birlikte yaşayacağınız heyecan dolu, maceralı ve renkli yaşamdan bahsedin.
  • Aşkın felsefesini yapın.
  • Kıskançlık kelimesini yaşamınızdan çıkarın.
  • Dünya mutfağından ilginç örnekler sunun.
  • Sevgi sözcüklerini farklı dillerde fısıldayın.

Aşk, bir kitaba sığmayacak kadar derin, uzaklara gitmek istercesine aceleciydi.

Kısaca, Yay erkeği nasıl baştan çıkarılır?

  • Farklı yerlere seyahat etmeye hayır diyemez,
  • Kışkırtıcı renklerde ve sportif kıyafetler giyinin,
  • Fransızca aşk sözcükleri öğrenin,
  • Seviyenizi bozmadan hayal dünyasına hitap edin,
  • Yer, mekan ve zaman kaygısı taşımayın,
  • Doğum haritasındaki etkiler uygunsa zaman zaman sert olun,
  • Heyecan duyacağı noktaları keşfedin,
  • Parmaklarınızı kalbinde ve vücudunda dolaştırın,
  • Kulağına aşk sözcükleri fısıldayın.

Yay Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Yay erkeğinin sizden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? 

Bir yay burcu erkeği sizden hoşlanmışsa sizi yakından tanımak için ardı arkası kesilmeyen sorular soracaktır. Amacı sizi tüm ayrıntıları ile tanımaya çalışmaktır. Sizinle bir konu hakkında felsefi bir tartışmaya girip size gülümsüyor ve sizinle konuşmaya devam etmek için farklı konu arayışlarına giriyorsa sizden hoşlanıyor demektir.

Bir yay erkeğinin zihninde her zaman sevdiği insanla birlikte gitmek istediği farklı yerler vardır. Sizinle sırt çantasını alıp uzaklara gitmek istediğini söylediğinde ona eşlik etmekten mutlu olacağınızı söyleyin. Çünkü aradığı insanın gerçekten siz olup olmadığını bilmek isteyecektir. Ancak gerçekten içinizde bu heyecanı taşımıyorsanız, seyahat sırasında “neden buraya geldik” tarzı bir sorunun, soracağınız son soru olacağını, seyahatin birlikte yaptığınız son seyahat olacağını da unutmamalısınız.

Yay Burcu Erkeğini Kıskandırmak Onu Etkilemek İçin İşe Yarar mı?

Yay burcu erkeği değişken niteliğe sahiptir. Değişken nitelikteki burçlar sabit bir duygu yoğunluğuna sahip değillerdir. Girdikleri her ortama uyum sağlamalarının nedeni değişken yapıları ile ilgilidir. Bu yapıya sahip burçların akrep burcu veya boğa burcu gibi sabit nitelikteki burçlar gibi yoğun kıskançlıkları yoktur.

Kıskandırarak bir erkeği etkilemeye çalışmak sadece bir kez yapılabilecek bir harekettir. Sürekli tekrar edildiğinde tam tersi etkiye neden olacak ve karşı tarafta benzer hareketlere başlayacaktır. Evet Yay burcu erkeği bariz bir şekilde kıskanç değildir ancak Ateş elementi burçları arasında yer aldığı için kendisine ait olanı korumaya çalışacaktır. Israr gördüğünde ise çok sert bir tavır sergileyecektir. Seviyorsanız “kıskandırma” gibi basit oyunlara girmemenizi tavsiye ederim.

Yay Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

Yay burcu erkeğine hangi hediyeler alınabilir? Yay erkeği hangi hediyelerden hoşlanır?

Yay erkeğinin özelliklerini gözönünde bulundurarak kendisine aşağıdaki hediyelerden biri seçebilirsiniz.

  • Spor kıyafetler
  • Spor salonlarına yıllık üyelik
  • Spor ayakkabı ve dayanıklı sırt çantası
  • Dünya turu için karavan
  • Macera ve aksiyon filmlerine sinema bileti
  • Tarihi ve mistik yerler için hafta sonu rezervasyonu
  • Navigasyon cihazı
  • Yeni çıkan tarih, felsefe ve kişisel gelişim kitaplarından seçmeler
  • Antik kentlere turlar
  • Seyahatleri için termos
  • Yazılarını yazması için dizüstü bilgisayar
  • Kitapları için kitaplık
  • Fotoğraf makinesi
  • Kaliteli bir kameraya sahip uzun süre havada kalabilecek bir dron
  • Seyahatleri için farklı boyutlarda valizler ve seyahat çantaları
  • Teleferiklerin bulunduğu yerlerin işaretlendiği bir harita
  • Uçak biletleri

Not: Burç etkileri ve özellikleri sadece bir rehberdir. Aynı burca sahip her insanın aynı özelliklere sahip olması, benzer durumlarda aynı tepkileri vermesi beklenmemelidir. Doğum haritamızda 12 ev konumu bulunur ve bu konumların her biri farklı burç ve gezegen konumlarına sahip olacağı için her konuda vereceğimiz tepki güneş burcuna uygun olmayacaktır. Burç etkileri bir dürtü ve insanın içine doğan ilk tepkiyi belirler. Ancak alınacak kararlar büyük oranda irade ile şekillenir. İradenin alacağı kararlarsa aile eğitimi, çevre etkisi ve kişinin kendisini hangi yönde geliştirdiği ile ilgilidir. Burç uyumları iyi olduğu halde mutsuz, uyumsuz olduğu halde mutlu olan çok sayıda çift vardır. Sabır, sevgi ve saygının değişim gücü olduğu unutulmamalıdır.

Bu konuda ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları

 

İlgili Konular:

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

Yay Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

20 Mart 2020

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.