Yay Başak Uyumu, Yay Burcuyla Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Başak Uyumu, Yay Burcuyla Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Başak Uyumu

Yay Burcu Başak Burcu Uyumu. Yay ve başak nasıl anlaşır? Yay Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Erkeği Başak Kadını Uyumu veya Yay Kadını Başak Erkeği Uyumu

 

Yay Burcu Başak Burcu “Uyum Analizi”

Yay ve Başak burcu aşk uyumu için ideal bir birliktelik olabilir mi?

Yay Başak İlişkisi Nasıldır?

  • Titiz
  • Zekice
  • İşkolik
  • Düzenli
  • Temizlik ve Sağlık
  • Değişken

Yay burcu ve Başak burcu farklı burç gruplarına mensupturlar. Yay burcu ateş, Başak burcu ise verimliliğin sembolü toprak elementi özelliklerine sahiptir. İki burcu benzer kılan ise her ikisinin de değişken niteliğe sahip olmalarıdır. Yani her ortama ve insana uyum sağlayabilirler. Değişken yapıda olmaları her ikisinin de birbirlerine kolay uyum sağlamalarına yardımcı olur. Ancak başak burcunun bazı özellikleri var ki Yay burcunun bu konularda sabırlı olmasını gerektirecektir.

Başak Burcu Belirgin Özellikleri

  • Başak burcu ayrıntıların burcudur. Tüm ayrıntıları gözden geçirir.
  • Yaptığı işler, yaşamı ve yaşam alanı her zaman düzenli ve temiz olmalıdır.
  • Temizlik ve düzen konusunda aşırı hassas olabilir.
  • Dağınıklığa tahammülü yoktur.
  • Tüm ayrıntıları gördüğü için her zaman eleştirecek bir şeyler bulabilir.

Büyük ihtimalle evlendiğinizde başak burcu evde iken sürekli sizi kontrol etmek zorunda kalacaktır. Dağıttığınız, kirlettiğiniz, düzeltmediğiniz, ortada bıraktığınız ve aldığınızı yerine bırakmadığınız herşey için sürekli sizi uyaracaktır.

Başak burcu normalde sakin, hareketli ve neşeli bir yapıya sahiptir. Ancak herşeyin en küçük ayrıntısına kadar indiği için zihni olmaması gereken ayrıntılarla uzun süre meşgul olmayı kaldıramaz. Başak burcu tüm yaşamını planlı, programlı ve düzenli bir şekilde sürdürür. Bu düzeni bozan herşey başakta gerilime neden olacaktır.

Siz bir yay burcu olarak başak kadar düzenli olamayabilirsiniz. Her ikinizde eleştirel yönü öne çıkan burçlarsınız. Taraflardan birinin eleştiri bombardumanı başladığında diğer tarafta karşılık verebilir. Başak burcu kırıcı ve kindar bir burç değildir ancak unutmayın ki herkesin bir tahammül sınırı vardır.

Başak Burcu ve Zeka Uyumu

Yay burcu zeka ile ilgili konuları seven bir burçtur. Düşündüğünde ve konuştuğunda sohbet ettiğine değsin ister. Başak burcunun ince ve ayrıntılara inebilen zekası size yeni pencereler açacaktır. Başak burcu Merkür etkisi altındadır ve bu etki ile Başak pratik, hızlı ve esnek bir zekaya sahip olur. Eğer farklı etkiler almamışlarsa Merkür etkisi ile genç ve enerjik görünürler. Gözlerine baktığınızda, gözlerinin her zaman ışıl ışıl parıldadığını görebilirsiniz.

Yay entelektüel yapısı ile konuları felsefi bir açıdan ele alır. İnemediği derinliklerde, Başağın yapacağı yorumlar ve analizler Yayın düşünce ufkunu geliştirecektir.

Yay Başak Uyumu, “İletişim Uyumu”

Yay Başak iletişim uyumu nasıldır? Yay ve Başak arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Her iki burçta doğum haritalarında burç özelliklerini değiştirecek farklı etkiler almamışlarsa iletişimleri uyumlu olacaktır. Yay bilgi, Başak ise ayrıntı ve zeka yönüyle iletişimlerini destekler. Ancak her ikisinin de dikkat etmeleri gereken önemli bir nokta, hem yay burcunun hem de başak burcunun görmezden gelme alışkanlıklarının olmamasıdır. Başak, yay burcu kadar can yakan bir eleştirmen olmasa da birbirlerini eleştirmeye başladıklarında, eleştirilerin sonunun sert tartışma ile bitme ihtimali her zaman vardır.

Yay burcu Başak burcu uyumu, ayrıntılar görmezden gelinirse eğlenceli, neşeli ve üretken olabilir.

Yay Başak Uyumu “Cinsel Uyum”

Yay ve Başak burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Yay Başak cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Yay burcu ateş elementi olduğu için ilişkiyi cinsel yönden alevlendirecek taraf çoğu zaman yay burcu olacaktır. Toprak elementi olan Başak üretkendir ancak ilk adımları atmak için çekimser kalır. İlişkinin hareket enerjisi Yay burcundan, neşesi ve eğlencesi ile Başak burcundan gelecektir.

Başak burcu işlerine ve işleri ile ilgili detaylara sıkı sıkıya bağlıdır. Zaman zaman onu iş dünyasından ve zihnindeki yoğunluktan koparmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Unutmayın! Yay burcu eğlenebildiğinde, Başak burcu ise çalışabildiğinde mutlu olur. Bu kuraları ikinize uyarlayabilirseniz ilişkiniz çok daha güzel geçebilir.

Yay Başak ilişkisi kısaca nasıldır? İlişkinin nasıl olacağı iki tarafın alacağı kararlara ve bu kararları uygulamasına bağlıdır. Karar no: 1 Alınan ilk karar: Her ayrıntıyı görme, herşeyi eleştirme ve fazla müdahaleci olma.

Yay Başak Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Birlikte iken herşeyi görmeyin, duymayın ve bilmeyin.
  • Eleştirilerinizi birbirinize değil başkalarına saklayın. Birbiriniz için “rica” ları ve “kural” ları kullanın. Her kuraları ve ricayı uygulanması gerken yerlere asın.
  • Herşeyin bir yeri ve zamanı olduğunu unutmayın. İş zamanı iş, aş zamanı aş, meşk zamanı meşk.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yay ve Başak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yay Başak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yay başak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Başak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Başak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay Başak Uyumu

27 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.