Üzerlik Tohumu Ne Kadar Süre Kullanılmalı?

Üzerlik Tohumu Ne Kadar Süre Kullanılmalı? Üzerlik Ne Kadar Süre Kullanılmalıdır?

Üzerlik Tohumu Ne Kadar Süre Kullanılmalı?

Üzerlik tohumu ne kadar süre kullanılmalı? Üzerlik ne kadar süre kullanılır? Sürenin etki, yarar ve zarar üzerine etkileri nelerdir?

Üzerlik ne kadar süre kullanılır? Üzerlik tohumu aralıksız kullanılmamalıdır. Üzerlik MAOİ sınıfında yer alan bir bitki olduğu için sürekli kullanıldığında tıpkı antidepresanlarda olduğu gibi bir süre sonra faydadan çok zarar vermeye başlar. Üzerlik tohumu belirli bir süre kullanıldıktan sonra ara verilir, verilen ara kullanılan süre kadar olmalıdır.

Üzerlik Tohumu Ne Kadar Süre Kullanılmalıdır?

  • 1 hafta kullanacaksanız 1 hafta ara verin
  • 10 gün kullanacaksanız 10 gün ara verin
  • 21 gün kullanacaksanız 21 gün ara verin

Kullanım süreleri genel değildir. Üzerlik tohumunda genel formüller kullanmayın. Veya genel formülleri kendinize uyarlayarak kullanın. Kullanım süresi kişinin ruh haline, uyguladığı diyete ve metabolizma hızına göre belirlenmelidir. Birisi 1 hafta kullandığında fayda görüyor veya istediği sonucu elde ediyorsa, bir başkası için bu süre 21 gün olabilir. Metabolizmaları hızlı olanlar ve aldıkları besinleri hızlı sindirenler için süre daha kısa tutulmalıdır.

Üzerlik Tohumunun Kullanım Süresi Arttıkça Zararlı Olur mu?

Üzerlik tohumunu uzun süre kullanmak zararlı mıdır? Süre neye göre belirlenmelidir?

Üzerlik tohumunu ve diğer bütün bitkiler ne kadar uzun süre kullanılırsa bünyede birikimleri de o oranda artar. Vitamin hapları kullananlar bilirler, fazla olan vitaminler vücuttan atılır, atıldığını değişen idrar renginden anlarsınız. Bazı maddelerse kullanılmak üzere depo edilir. Günlük ihtiyaç 1 mg ise ve siz 3 mg alıyorsanız 2 mg atılır veya bünyede tutulur. Atılma ve vücutta tutulma gene bünyeye göre farklılıklar gösterir. Bazı insanların bünyeleri yavaş çalışır ve atılma süreleri daha uzundur.

Hava gurubu burcu iseniz metabolizmanız hızlı çalışır, hareketli olduğunuz içinde aldığınız tüm gıdalar çok hızlı bir şekilde sindirilerek enerjiye dönüştürülür. Ateş grubu burçları da aynı şekildedir. Yüksek enerjiye sahiptirler ve sindirim sistemleri özellikle enerji gereksinimlerinden dolayı iyi çalışır. Ancak Su ve Toprak grubu burçları daha yavaş bir metabolizmaya sahiptirler ve atılım süreleri daha uzun olabilir.

Vücudunuzda tutulan miktar arttıkça metabolizma bir şekilde buna tepki gösterecektir. Çoğu zaman iyi bir diyet uygulamıyorsanız metabolizmanın uyarısı yüksek tansiyon olarak karşınıza çıkar. Zaman ilerledikçe günlük 1 mg ihtiyaç stok ise 10 mg olabilir. Biriken miktarın ne kadar atılacağı veya atıldığı metabolizma ile ilgili olduğu için sürelerin kişiye göre ayarlanması önemlidir.

Üzerlik Tohumu Ne Kadar Süre Kullanılmalı? Süre Nasıl Etkiler?

Üzerlik tohumu ne kadar süre kullanılmalı? Kullanım süresi etkiyi değiştirir mi?

Bünyemizin kendini koruma sistemi vardır. Dengeyi korumak için etki eşiği sürekli artar. Amaç gündelik yaşamın sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi olduğu için ruhsal değişim ve ruhsal gelişim olmadan bedenimiz alınan her ek maddeye karşı kendisini gerçeklik olgusunda tutmak için çaba sarf eder. Belirli bir süre sonra alınan miktar yetersiz hale gelir.

Madde bağımlılarının bir süre sonra mevcut oranlarla yetinmeyip sürekli oran artırmalarının nedeni de budur. Üzerlik tohumu içinde aynı durum söz konusudur. Bir süre sonra mevcut oranlar yetersizleştirilir. Bu durumda yapılması gereken iki ihtimal vardır.

  • Ya oranı artırırsınız
  • veya ara verir dengelenme için etki eşiğinin aşağılara çekilmesini beklersiniz.

Kullandığınız üzerlik tohumu miktarını artırmak riskleri de beraberinde getirir. Yapılması en mantıklı olan ara vermektir.

Üzerlik tohumu kullanmak istiyorsanız öncelikle ne kullandığınızı öğrenmeniz gerekir, çalışmalarına benimde katıldığım ve bir rapor halinde yayınlanan Üzerlik Tohumu konusunu mutlaka okuyun. İnternette yalan yanlış çok fazla bilgi var sağlığınızı riske atmayın.

Üzerlik tohumunda doğru olan kullanım süresinden ziyade kullanım amacınız ve dikkat etmeniz gereken noktalardır.

Başkalarının elde ettiklerine, elde ettiklerini iddia ettiklerine ve söylemlerine takılmayın. Ne için kullanıyorsanız ona uygun hareket edin. Amacınız ruh dünyanızla ilgili ise odak noktanız sadece üzerlik tohumu olmamalıdır. İçinizde cevher varsa üzerlik tohumu bunu açığa çıkartır. Yoksa boşalan alanı nasıl dolduracağınızı bilemeyebilirsiniz.

 

Üzerlik Tohumu Ne Kadar Süre Kullanılmalı?

www.akrepblog.com
4 Haziran 2020

Son Güncelleme 30 Ekim 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Sude dedi ki:

    Arkadaşım ikizler burcu bir çay kaşığı ile uçtu aynı tohum aynı miktar bende o denli etki yapmadı. O çok hareketli ben daha ağır kanlıyım. Kan grubu da etkili olabilir mi?

    1. Akrep dedi ki:

      Mutlaka etkisi vardır, kan gruplarının etkisi ile ilgili bilgim yok.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.