Terazi Yengeç Uyumu, Teraziyle Yengeç Anlaşabilir mi?

Terazi Yengeç Uyumu, Teraziyle Yengeç Anlaşabilir mi?

Terazi Yengeç Uyumu

Terazi Burcu Yengeç Burcu Uyumu. Terazi ve yengeç nasıl anlaşır? Terazi Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Terazi Erkeği Yengeç Kadını Uyumu veya Terazi Kadını Yengeç Erkeği Uyumu

 

Terazi Yengeç “Uyum Analizi”

Terazi hava unsuru Yengeç ise su unsurudur. Terazi yüzeyde, Yengeç ise derinlerde yer alır. Terazi burcunun iletişim kabiliyeti, Yengeç burcunun ise sezgi ve his kabiliyeti gelişmiştir. Her ikinizde de öncüdür ve kendi istediğiniz yöne gidilmesini istersiniz. Terazi burcu sosyal olmasından dolayı evde durmayı sevmeyecektir. Yengeç ise evcildir ve gerekmedikçe dışa çıkmak istemez. Terazi anı yaşarken Yengeç çoğunlukla geçmişe takılı kalır.

Sevgili Terazi bu ilişkiye girmeden iyi düşünmelisiniz. Tabi ki çok uğraşırsanız yürütebilirsiniz ama o kadar farklısınız ki orta noktayı bulmanız imkansız gibi bir şey.

Terazi Yengeç Uyumu “İletişim”

Yengeç burcu evinde oturmayı sever, siz ise mümkün olduğu kadar çok dışarı çıkmak istersiniz. Siz yeni insanlarla tanışmak, yeni deneyimler edinmek isterken o bütün bunların vakit kaybı olduğunu düşünmektedir. Yengeç insanının evcimenliği sizi çıldırtabilir. Bir çok Yengeç ev hayatının eski zamanlardaki gibi olması gerektiğine inanır. İlişkinizin başında bunu fark etmeyebilirsiniz. İkinizde sıcak bir yuva istersiniz ama siz evde arkadaşlarınızı ağırlamak istersiniz, Yengeç burcu ise akrabalarını.

Siz analitik, iletişimci ve entelektüel hava elementisiniz, Yengeç ise duygusal, romantik ve hassas su elementidir. Bu kulağa hoş gibi gelse de siz Yengeç burcunun sürekli değişen duygularını anlaşılmaz bulacaksınız. Ancak bir Balık yada Akrep burcu onun duygularını anlayacak sabır ve sezgiye sahiptir. Sizin ise sabrınız ve ilginiz kısa sürede tükenecektir.

Terazi Yengeç Uyumu “Cinsel Uyum”

Yatakta ise Yengeç sizi ilgisi ve romantizmi ile şımartacaktır. Başta bu harika olacaktır ama zamanla Yengeç sizi sahiplenmeye kalkışacak ve kıskançlaşacaktır. Her gün ne yaptığınızı detayları ile anlatmanızı bile isteyebilir. Onun neden daha mantıklı olamadığını ve sizi kendi halinize bırakmadığını merak ederken, o ise sizin neden daha duygusal ve sevecen olmadığınızı merak edecektir.

Eğer Yengeç burcuna aşıksanız umudunuzu kesmeyin, doğum haritanızda uyumlu başka gezegenler olabilir. Burçlarınız uyumlu olmasa bile unutmayın ki astroloji kader değildir. Eğer birini çok seviyorsanız hiç bir engel aşılamayacak kadar büyük değildir.

Terazi Yengeç Burcu Aşk Uyumu

Terazi burcu hava grubu burcu olduğu için sosyaldir. Dışarı çıkmalı, yeni insanlarla tanışmalı ve bol bol sohbet etmelidir. Yengeç burcu ise tam tersine evcimendir. Farklılıkları birbirlerini ilk görüşte etkilemiş olabilir ancak terazi ve yengeç aşk uyumu uzun vadede çok iyi sonuçlanmayabilir. Doğum haritanızda 3. ve 7. evler, ay burcunuz ile Merkürünüz uyumlu değilse anlaşmanız zor olabilir. Birbirinizi yeterince tanıdıktan sonra herkes kendi özelliklerine uygun bir yaşam sürmek ister. İşte bu evrede birbirinize saygı duyarak ilişkinizi devam ettirebilecek misiniz?

Terazi Yengeç aşk uyumu kısa süre için etkili ve ilişkiyi derinleştirici bir etkiye sahiptir. Terazi için evlilik, Yengeç için ev hayatı önemlidir. Bu ortak noktada buluşsanız da ilişkinin seyri Yengeç burcunun size ne kadar uyum sağlayabildiğine bağlı olacaktır.

Farklılıklar sorun olabileceği güzellik te getirebilir. Bakış açınız tüm yaşamınızı etkileyecektir. Doğum haritanızın sadece güneş burcundan ibaret olmadığını bilmeniz gerekir. Tek yapmanız gereken sorun yaşamadan önce hangi konularda sorun yaşayabileceğinizi ve sorun yaşandığında neler yapmanız gerektiğini belirlemektir.

Yengeç burcu da tıpkı sizin gibi öncü bir burçtur. Hangi konuda kimin karar vereceğini önceden belirleyebilirsiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Terazi ve Yengeç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Terazi Yengeç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Terazi yengeç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi Yengeç Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. asd dedi ki:

    Kardeşim bu yengeçler ….. biz 2 kişiyiz, ikimizde birbirimizi biliriz ve hiç iyi değiliz . 2 terazi olarak büyün yengeçlerden davacıyız

    1. Akrep dedi ki:

      Uyumlu olmadığınız bir burçla birliktesiniz. İlişkiyi başlatan kimse sorumlusu da o’dur. Terazi burcunun doğal uyuma sahip olacağı burçlar Kova, İkizler ve Terazi burçlarıdır. İkinci planda ise Ateş grubu burçları gelir.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.