Terazi Koç Uyumu, Teraziyle Koç Anlaşabilir mi?

Terazi Koç Uyumu, Teraziyle Koç Anlaşabilir mi?

Terazi Koç Uyumu

Terazi Burcu Koç Burcu Uyumu. Terazi ve koç nasıl anlaşır? Terazi Burcu ile Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Terazi Erkeği Koç Kadını Uyumu veya Terazi Kadını Koç Erkeği Uyumu

 

Terazi Koç “Uyum Analizi”

Koç ateş siz ise Hava grubunda yer alırsınız. Heyecanlı ve hareketli bir birliktelik olacaktır. Zıt kutuplar birbirini çeker. Sevgili Terazi sizin burcunuz ortaklık ile, Koç ise kişisel girişimler ile ilgilidir. İkiniz bir arada canlı ve hareketli zamanlar geçirirsiniz. Birbirinizle iyi vakit geçirip eğlendiğiniz için birlikte olmuş olabilirsiniz. Eğlenceden aşık olmaya fırsatınız olmayabilir.

Koç burcunun cesareti, risk alması ve her şeyi yapabileceğine olan inancı size cazip gelmiştir. O, güçlü, hevesli, yeni fikirlerle doludur yalnız bazen hiç düşünmeden hareket eder. Siz Terazi ise kültürlü ve analizcisinizdir. Sizi dinlerse iyi yönde etkilenecektir.

Terazi Koç Uyumu “İletişim”

Siz Terazi dengeli ve ölçülüsünüzdür, o ise ölçüsüzdür. Onun bu özelliği ilginizi çeker ve anlamaya çalışırsınız. Siz seviyelisinizdir, Koç insanının çılgın hareketleri size ve çevrenize uymayabilir.

Koç burcu ile hayat hiçbir zaman sıkıcı olmayacaktır. Sizin geniş çevreniz onun ilerlemesine yardımcı olacaktır. Koç insanının zaman zaman ortaya çıkan aksiliği ile mizah duygunuzla başa çıkmaya çalışın. Onun yaşam tarzında sizi en çok korkutan şey düşünmeden risk almasıdır, bu aynı zamanda sizi çekmektedir..

Terazi Koç Uyumu “Cinsel Uyum”

Koç burcu çok ateşlidir. Tutkuları ile sizi heyecanlandıracaktır. Şehvetli, ilgili, heyecanlıdır ve birlikte iyi vakit geçirirsiniz. Gözü dışarıda olabilir ama yalnızca sıkıldığı zamanlar! Aranızdaki heyecanı korumak için bırakın sizin ne zaman ne yapacağınızı kestiremesin. Kadın ve erkek Koç’lar sevgililerinin peşinden koşmaya bayılırlar.

Terazi burcu evlilik burcudur ama Koç burcunun hayat boyu bir insana bağlanma konusunda şüpheleri vardır. Dik kafalı olduğu için hiç bir fikrin ona empoze edilmesinden hoşlanmaz. Evlilik fikrini de onun kendi fikri olduğuna inandırmalısınız. Siz tatlı dilinizle istediğinizi elde edebilirsiniz. Onunla inatlaşmamaya özen gösterin. Bunu yaparsanız evlilik tarihini sürekli ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Siz sadece tatlı dilinizle onu etkileyin ve evlenmesi gerektiğine inandırmaya çalışın. Koç her zaman ilk hareketin kendisinden gelmesini seven bir burçtur.

Her şeyi ile hoş bir ilişki olacak ve yıllar geçse de aranızdaki heyecan bitmeyecektir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Terazi ve Koç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Terazi Koç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Terazi koç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Koç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Koç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi Koç Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.