Terazi Boğa Uyumu, Teraziyle Boğa Anlaşabilir mi?

Terazi Boğa Uyumu, Teraziyle Boğa Anlaşabilir mi?

Terazi Boğa Uyumu

Terazi Burcu Boğa Burcu Uyumu. Terazi ve boğa nasıl anlaşır? Terazi Burcu ile Boğa Burcu Anlaşabilir mi? Terazi burcu ile boğa burcu aşk uyumu nasıldır?

Terazi Erkeği Boğa Kadını Uyumu veya Terazi Kadını Boğa Erkeği Uyumu

 

Terazi Boğa “Uyum Analizi”

Her ikinizde Venüs etkisi altında olduğunuz için siz bir terazi olarak her yönünüzle estetik bir insansınız. Boğa burcu ise dışarıdan sert görünse de o da en az sizin kadar zarif ve estetik bir insandır. Boğa burcunun estetik yönünün bozulması onunla inatlaşmadığınız sürece devam edecektir.

Terazi burcu zarafeti ve inceliği ile, Boğa burcu ise dayanıklılığı ve maddi olanakları ile iyi bir ilişki vadedebilir. Klasik anlamda burç gruplarınız uyumlu değildir. Terazi hava burcu, Boğa ise toprak burcudur ancak her ikinizde Venüs etkisinde olduğunuz için ilişkinizi güzelleştirecek ortak noktalara odaklanabilirsiniz.

Yaşayabileceğiniz en büyük sorun Boğa burcunun sabit burç grubunda olmasından dolayı sizin gibi değişime ayak uydurmakta zorluk çekmesi olacaktır. Boğa burcu için herşey sabit kaldığı sürece güzeldir. Herşey yerli yerinde ve düzenli olmalıdır. Boğa, Terazi burcu kadar esnek olamaz. Bu konuda sorun yaşamadığınız sürece her ikinizde Venüs etkisi altında olduğunuz için küçük sorunları görmezden gelebilirsiniz.

Terazi Burcu;

  • Giyimi
  • Sanatı
  • Estetiği
  • Renkleri

Boğa Burcu;

  • Yemeği ve yemekle ilgili herşeyi
  • Sanatı ve özellikle ses sanatlarını
  • Yaşadığı ortamın güzelliğini

çok önemser. Boğa burcu insanları yaşamın en güzel ses tonlarına sahip insanları arasında yer alırlar. Kendinizi boğa burcunun insanı mest eden o güzel ses tonundaki fısıltılara gönül rahatlığı ile bırakabilirsiniz. O size toprak kokan bir havada çok güzel şarkılar ve şiirler fısıldayacaktır. Terazi burcu ile boğa burcu aşk uyumu birbirinizi mutlu eden noktalara odaklandığınız sürece çok güzel olabilir.

Sevgili Terazi, ikinizde zarif Venüs tarafından yönetildiğiniz için bu harika bir ilişki olabilir. Siz ve sevgiliniz Boğa seviyeli, diplomatiksiniz ve zarif şeylerden hoşlanırsınız. Güzel eşyalardan, çevreden ve giyimden zevk alırsınız. Birlikte sanatsal aktivitelere katılmak, yeni restoranlar keşfetmek ve alışveriş zevkli olacaktır. Bu konularda ortak zevklere sahipsiniz. Boğa burcu sizin hoş görünüşünüze bayılacaktır ve bunun için yaptığınız harcamaları mesele etmeyecektir.

Terazi Boğa Uyumu “İletişim”

Terazi ve Boğa uyumu iletişim açısından nasıldır? Birbirlerini anlayabilirler mi?

Terazi burcu boğa burcuna göre sosyal yönden daha aktiftir ve sohbet etmeyi sever. Boğa bu konuda biraz daha arka planda kalabilir ancak sıkıldıkça size eşlik etmek isteyecektir.

Bu ilişkide Boğa burcunun inatçılığı sorun olabilir. Siz Terazi esnek ve uzlaşmaya yatkınsınız, fakat Boğa kesinlikle sabit fikirlidir. Ona bir şey kabul ettirmek isterseniz erken davranmalısınız, bir kere karar verdikten sonra asla fikrini değiştirmez. Bu sizin için çıldırtıcı bir şeydir, bu kadar sabit fikirli olmasını anlayamazsınız.

Hava elementi Terazi konuşmayı sever, toprak elementi Boğa burcu ise sessizdir. Kendi başına kalıp düşünmekten ve okumaktan zevk alır. Onun bu tutumu yüzünden kendinizi dışlanmış ve yalnız hissedebilirsiniz.

En sonunda Boğa’yı yalnız bırakıp arkadaşlarınızla çıkmaya başlarsınız. Bunlar sıklaşınca da ister istemez beraberliğinizin ne anlamı olduğunu düşünebilirsiniz. Bu konuda sabır göstermesi gereken taraf çoğunlukla siz olacaksınız. Boğa’nın sosyal bir burç olmadığını bilmeniz gerekir. O çoğunlukla sadece işleri ile ilgili konularda dışarı çıkmayı tercih edecektir.

Toprak grubu burçları, Hava grubu burçları gibi dışarıya ihtiyaç duymaz. Toprak grubu daha çok doğa ve yakın çevresi ile iç içe olmak ister. Siz terazi burcu olarak her zaman bir yerlere gitmek, yeni insanlarla tanışmak isteyeceksiniz.

Terazi Boğa Uyumu “Cinsel Uyum”

Yatakta ise Boğa burcu, her anın zevkini çıkararak ağırdan almayı sever. Bu sizin çok hoşunuza gidecektir. Güzel sesli Boğa sizi hem sakinleştirir, hem tahrik eder. Onun sesi sizi her zaman heyecanlandırır. Boğa burcu dokunsal özelliklere sahip olduğu için sizin yumuşak okşayışlarınız da onun hoşuna gider. Boğa burcu cinsel yaşama düşkün ve şehvetlidir. Her ikisi de Venüs etkisi altında oldukları için Terazi ve boğa yatakta birbirlerini tanımaya vakit ayırdıkları sürece çok hoş vakit geçireceklerdir.

Boğa’yı tüm kalbinizle seviyorsanız ve ona yüzde yüz sadık kalabilecekseniz bu ilişki çok iyi olacaktır. Boğa insanı, arzu ettiğiniz tüm fiziksel zenginliklerle dolu güvenli bir hayat verecektir. Yanında da ateşli bir aşk! Sevgili Terazi Boğa’ya her şeyinizle bağlanın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Terazi ve Boğa burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Terazi Boğa aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Terazi boğa uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Boğa Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Boğa Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi Boğa Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Zeynep dedi ki:

    Boğa mı ı ıh
    Takıntılı derecede kıskanç ve sabit fikirliler. Balık ya da ikizler terazi için daha iyi bir seçim olacaktır 🙂

  2. yalnız dedi ki:

    Terazi burcu için en iyi seçim kendisi gibi hava grubu olan ikizler ve kova olabilir. Boğa burcu sabit bir burçtur. Uzun süre teraziye katlanamaz

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.