Terazi Aslan Uyumu, Teraziyle Aslan Anlaşabilir mi?

Terazi Aslan Uyumu, Teraziyle Aslan Anlaşabilir mi?

Terazi Aslan Uyumu

Terazi Burcu Aslan Burcu Uyumu. Terazi ve aslan nasıl anlaşır? Terazi Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Terazi Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya Terazi Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

Terazi Aslan “Uyum Analizi”

Aslan burcu ateş grubunda yer alır. Siz ise hava grubundasınız. Su ile Toprak, Ateş ile Hava grupları birbirleri için verimli bir birliktelik oluştururlar. Benzer grupta değillerdir ancak sahip oldukları özellikler eksik yönlerini tamamlayacak niteliktedir.

Aslan burcu “ben” kavramı öne çıkmış bir burçtur. Siz sosyal bir burçsunuz ancak “ben” unsuruna ihtiyaç duyarsınız. Kendinizi, yaşamınızı ve iletişim halinde olduğunuz insanları dengelemek sizi bir hayli yorduğu için Aslandaki egonun bir kısmı sizi kendinize getirecektir.

Ancak Aslan burcunun yaşamı boyu beğenilmeye ve hayran olunmaya ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız. Doğum haritanızda bu duruma katlanmanızı zorlaştıracak bir konum varsa sizin için zor bir yaşam olabilir. Aldığınız etkiler genel itibari ile hava unsuru ağırlıklı ise Aslan’ın beğenilme arzusu sizin için sadece bir çocuğun yaptığı yaramazlıklar gibi gelecektir.

Aslan burcu en cömert burçlardan biridir. Sizin O’na yaptığınız jestleri hiçbir zaman karşılıksız bırakmayacaktır. Maddi durumunuz ne olursa olsun kendinizi her zaman bir kraliçe gibi hissedebilirsiniz. O ise her zaman cömert bir kral gibi kalacaktır.

Terazi Aslan Uyumu “İletişim”

İkinizde şık giyinmeyi ve gezmeyi seversiniz. En hoş davetler, sohbetler sizler tarafından düzenlenir. İlginç kültürel olaylar, yeni restoranlar ikinize de iyi gelir. İyi yaşamayı seversiniz. Pahalı yaşantınızdan dolayı bankada birikmiş paranız olmasa da birlikte çok eğlenirsiniz.

Ateş elementi Aslan hava elementi Teraziye tutku getirecektir. Siz Terazi’nin aklını kalbini yönetir. Aslan ise bunu değiştirmeye çalışacaktır.

Aslan burcunun sıcak, hevesli, zarif ve gururlu kişiliği hemen ilginizi çekecektir. Güçlü, kendine güvenli halinden etkilenerek onu çok seksi bulacaksınız. Baştan çıkarmada ustadır ve hiç bir zaman kestirmeden gitmez. Aşkın yok olan sanat olduğuna inanır.

Terazi Aslan Uyumu “Cinsel Uyum”

Aslan burcu, yatakta kendinden emin, güçlü ve oyuncudur. Siz Terazi ise her zaman bakımlı ve hoşsunuzdur. Yatak kıyafetiniz bile özenle seçilmiştir. Kendinize olan saygınız Aslan tarafından fark edilecek ve takdir edilecektir. Bu çok ateşli ve doğru bir beraberlik olacaktır.

Doğum haritalarınızda uyumunuzu bozacak etkiler yoksa her ikiniz için de hareketli ve neşeli bir birliktelik olabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Terazi ve Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Terazi Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Terazi aslan uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Aslan Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Aslan Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi Aslan Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.