Okült Astroloji ve Esma Çalışmaları Nazan Gönültaş ile Röportaj (3. Bölüm)

Okült Astroloji ve Esma Çalışmaları Nazan Gönültaş ile Röportaj (3. Bölüm)

Konu İçeriği

Okült Astroloji ve Esma Çalışmaları Nazan Gönültaş ile Röportaj (3. Bölüm)

Sayın Nazan Gönültaş ile Okült Astroloji ve Doğum Haritasına Göre Esma-ül Hüsna çalışması hakkında yaptığımız röportajın 3. ve son bölümü

18- Doğum haritasına bakılarak evlilik ve ölüm tarihi gibi önemli tarihler net olarak belirlenebilir mi?

Evet belirlenebilir. Bu konuda bazı kaynaklarda var aslında. Astroloji ile ilk tanıştığım zaman şöyle bir şey okumuştum. Astroloji çok geniş bir alandır. Sabit noktalar, kraliyet yıldızları, Arap noktaları, her şeyi ekleyerek takip edilse, an an dakika dakika her şey takip edilip tespit edilse; ki bu kesinlikle mümkün değil; çok şey öğrenilebilir “burayı da biraz riskli bir soru olarak görüyorum : )”

Bu konuda o kadar da ince detaya girmenin çok ta sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Bu konuyu her insanın ruh sağlığının kaldıracağını düşünmüyorum. Ama evet belli tarihler belirlenebilir.

19- Edindiğiniz tecrübelere dayanarak doğum haritasının hayatımıza yansımasının % kaçı kadersel ve iradi? Doğum haritasındaki veriler kullanılarak yaşamımızı ne kadar değiştirebiliriz?

Kesinlikle %50 demeyi daha uygun buluyorum. Haritamızın sol tarafı irademizle değiştirilebilinir kaderle ilgili. Sağ tarafı ise değiştiremeyeceğimiz kaderle ilgili.

Şöyleki Emre Beyciğim değiştirilebilir kadere “Kaza-i Muallak” denir. Doğum haritasında Allah’ın değiştireceği kader bir de değiştirmeyeceği kader vardır. Ben değerlendirme yaparken kesinlikle bu nokta üzerinden değerlendirme yapıyorum.

Doğum haritasındaki verileri kullanarak yaşamımızı %50 oranında değiştirebiliriz. Bazen kişiler %70 değiştiğini söylüyorlar o konuya da şu şekilde bir açıklık getirmek istiyorum. Karşımızda bir kişi varsa bunun da değiştirebileceği bir kaderi vardır. O sizin değiştiremeyeceğini düşündüğünüz kısmın %30’unu değiştiriyordur ve iyileştiriyordur. Aslında bu değişim o kişinin değil de çevresinin bir yansımasıdır. Çevresindeki değişimin etkisi ile meydana gelmiş bir değişimdir.

20- Dünyada astrolojiyi en iyi kullanan ülkeler ve gruplar hangileridir?

Bu konuda çok fazla ülke ve grup söylenebilir ancak çok net bir şey söylenmesi gerekiyorsa kesinlikle İbranice, Arapça ve Sanskritçenin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Bu 3 dile hakim olan ülkeler ve gruplar astrolojiyi çok güçlü ve etkili bir şekilde kullanıyorlar. Bu üç dil dünya üzerinde titreşimi en yüksek olan 3 dildir. Bu nedenle bu üç dilden de en iyi şekilde faydalanmaya çalışıyorum.

21- Biri talep etse doğum haritasına bakarak okuması için vereceğiniz Esmalar ile astral seyahat yapabilir mi? Veya 3. Gözünün açılması mümkün olur mu? Ve siz herkesin bu tür taleplerine olumlu cevaplar verir misiniz.

Sadece Esma okuyarak astral seyahat yapamaz. Astral seyahat yapmak isteyen kişi astral yapmanın tüm gereklerini öğrenmişse, neler yapması gerektiğini biliyorsa mutlaka olumlu enerjide, pozitif enerjide olmalı. Çünkü ben Celali Esma zaten kullanmam bu enerjide olduğunda ve bu enerjiyi bildiğinde o esma ile birlikte ilk deneyimini de yaşayabilir.

Üçüncü gözün açılması konusunda kişi kesinlikle hazır olmalı. Sadece Esma okunarak bu tür şeyler olmaz. 3. Gözü açmak için kişinin bir çok yerden geçmesi gerekir. Bir çok sınavı atlatmış olması gerekir. O noktaya o kadar hazır bir şekilde gelmesi gerekir mi? Ben ona sadece esma veririm. Bilirim ki o bunu hakkaniyetli bir şekilde kullanacaktır. Zaten oluyordur ama o net bir şekilde o noktayı fark edemiyordur. Bazı sembol ve simgelemelerle orayı desteklerim görürüz.

Kesinlikle herkesin bu tür taleplerine olumlu karşılık vermem. Hem kişinin hak etmiş olması gerekir. Talebin karşılıklı oluşması gerekir. Belli bir süre birlikte olmamız gerekir. Doğum haritası verilir ve kenara çekilinir ama şifa çalışmasında verirsiniz ve kenara çekilemezsiniz. Bu yüzden Esma-ül Hüsna konusunda eğitimler veremiyorum. Hakkaniyete sahip kişiler bulmak çok önemli.

22- İnsanın kendisini ve özelliklerini tanıması için astroloji, eğitim sisteminde kullanılabilir mi?

Kesinlikle kullanılmalıdır diye düşünüyorum. Fakat hakkaniyetli olarak elementlerle tüm dengeyi gözeterek kullanılması gerektiğine inanıyorum. Fizikle, Biyoloji ile, Kimya ile ve her alanla da bağdaşabileceğini düşünüyorum.

23- Bir olay henüz başımıza gelmeden doğum haritasına bakarak görülebilir mi? Bu konuda alacağımız tedbire rağmen sonuç değişmezse konuyu nasıl değerlendirmek gerekir. Cüz’i ve külli iradenin bu noktadaki etkileri nedir?

Doğrudan o olay görülebilir ama farklı potansiyeller halinde görmemiz mümkün. Bazen ne yaparsak yapalım “eyvallah” demeyi bilmemiz gerekir. Bazı konularda etkimiz yok. Ölümleri değiştiremiyoruz.

Tekamül sürecimizde geçmiş ve gelecek arasında varolan dengenin sağlanabilmesi için akışa bırakmamız gereken bazı durumlar var. Gidişata etki şeklinde değil daha çok gelişimimize etki şeklinde konuyu değerlendirmemiz daha doğru olacaktır.

24- Sosyal medyada değerini bilenler için çok kıymetli – önemli zaman dilimlerine has – okunması gereken esma paylaşımlarınız var. Bu zaman dilimlerinin önemini açıklar mısınız?

An haritaları diyorum ben bunlara. Geçmişi ve geleceği değiştiremeyiz ama an haritalarında “şu an” ı değiştirerek geçmişim yüklerinden arınabiliriz. Geleceğe dair değiştirebileceğimiz sistemi de hiç değiştirmeye gerek duymadan şu andan itibaren düzelterek ilerleyebiliriz. Ve bu da bizim aslında gelecekte daha rahat, hafif ve akıllı olmamızı sağlar. Hani deriz ya hep “şu akılda şu yaşta olsaydık” diye; işte tam olarak doğum haritası onları söylüyor.

Ve bazen an haritasında gökyüzü kişilerin bazı yüklerinden arınlamaları için o kadar güzel bir ana denk geliyor ki ilahi destek kapılarının açıldığını görebiliyoruz. Birazda okült astroloji burada benim için çok önemli. Çok farklı harita yöntemlerinden, sistemlerinden bakıyorum. O anın değeri ve kıymeti ile oluşuyor.

O an mesela öyle bir frekans açıktır ki ben ilk esma veririm 3 titreşimi ile başlarım. Sonra 6 sonra 9 mantığı ile ilerlerim. Ve o üç Esmayı da farklı zaman dilimlerinde veririm. O üç esmanın frekansını yakalayan kişiler aslında bereket kanalında açıklık yakalamış olurlar. Ama tabiî ki bunu yazmam söylemem. Sonuçlarını gözlemleyerek alırım. Bu çalışmaların çok ta güzel ve güçlü olduğuna inanıyorum. Bunun dışında bazı püf noktalarımda var.

25- Bu zamanlar için Kabul olunan dua zamanları veya enerji boyutunda kontak noktaları diyebilir miyiz?

Kesinlikle bu özel anları Vertex alanı gibi düşünebiliriz. Açık kapılar oralar. Direkt o noktaya temas eden enerji kapıları açık. Venüs orada devrede ise ilişkiler, daha şaşalı, Jüpiter orada devrede ise daha genişlemek, Satürn orada devrede ise kısıtlanma ve daralmalar görülür.

Tam o noktaya karşıt bir esma göndererek orayı büyümesi gereken olumlu bir şeyse büyütüyoruz, daraltmamız gereken, hafifletmemiz gereken kanalize etmemiz gereken bir enerji ise de kanalize ediyoruz.

Nazan Gönültaş okült astroloji ve Esma-ül Hüsna

26- Diğer insanların enerji boyutları ile bazı bilgiler kullanılarak bağlantı kurulabiliyor. İnternette özellikle batı dünyasında çok sayıda ücretsiz hizmet veren horoskop siteleri mevcut. Kendi tanıtımlarını yapmak için bu yolu tercih edenlerde mutlaka var ancak şu düşünceyi dile getirsem bir okültist olarak ne dersiniz? Diğer insanların doğum haritalarındaki bilgileri kullanarak onların enerjilerinden yararlanmak veya onlarla bağlantı kurmak için bu bilgilerden yararlananlar olabilir mi? Veya bu bilgiler farklı amaçlar için kullanılabilir mi?

Kesinlikle olabilir. Bunu çok farklı şekilde düşünebilirsiniz. Özellikle bazı büyük siteler veri toplamak, verileri bir araya getirmek için kurulmuştur. Örnek vermek gerekirse Pluto – Terazi jenerasyonunun hayatlarını sadece Pluto’nun etkisi ile seyredebiliyorlar.

Bunlar arasında 15-20 yıldır hizmet veren oldukça köklü siteler var. Bu bahsettiklerim yabancı siteler. Bu sitelerle ilgili tabiî ki işin perde arkasını görmedim. Görmediğim bir şeyi çok net söyleyemem. Hem duyumlarım, hem bilgilerim ışığında; “açan yapar” dediğim şeyler var. Bunlar oldukça güzel bilgi topluyorlar. Oldukça güzel veri topluyorlar ve araştırmalar yapıyorlar. Zaten astroloji günümüze kadar bu şekilde ilerledi.

Ancak burada röportajda yer almasını doğru bulmayacağım bazı etki mekanizmaları da var. Komplo teorileri ile beslendiği söylenen filmlerin senaristleri bazı konuları dile getirdiklerinde geleceğe dair de bazı noktalara dokunmak için bunu yaparlar.

Neptün Balık Burcunda İken Güçlü Titreşim

Örnek verdiğim için tekrar etmek istiyorum mesela eldeki veriler kullanılarak tüm insanlar arasında sadece Pluto – Terazi jenerasyonunu kontrol edebilirler. Özellikle Neptün zihin kontrolü konusunda çok etkili. Örneğin Neptün’ü Aslan burcunda olan kişiler veya Neptün’ü Balık burcunda olan kişiler. Özellikle Neptün Balığa girdiği andan itibaren bu tür şeyler beklemek çok doğal olmalı. Çünkü Neptün Balık’ta en güçlü konumundadır. 12 ile 16 Derece aralığında en güçlü titreşimi aldığı yaydığı aralıktadır. 2020’nin fitilini ben biraz bunun ateşlediğine inanıyorum.

Titreşimler konusunda Nikola Tesla örnek aldığım kişilerden biri. Ben Nikola Tesla’nın deneylerini incelerken ve naçizane kendi çalışmalarımda da edindiklerimi uygulamaya başlarken, belli rakamlarla belli kişilerin ki her birimiz bazı kodlara sahibiz bu jenerasyon gezegenlerin, belli sinyaller ve kodlar gönderdiğini düşünürüm.

Bu jenerasyona ait kişiler farklı bir kolektif havuzdan beslenirler. Yani aynı döneme ait bir ruh olarak gelirler. Bunları kontrol etmek için de hepsinin ortak noktasını bilmek gerekir. Bu verilerin elde tutulmasının çok ta önemli olduğunu düşünmüyorum çünkü doğum haritası verileri olmadan da bazı etkiler yapılabilir. Bu titreşim noktası herkeste tıpkı örümcek ağı gibi herkesin beyninde bir anda sinyaller oluşmasına ve birden kontrol altına alınmasına veya kontrolden çıkarılmasına sebebiyet veriyor.

27- Genel anlamda değinmek isterseniz 21 Mart 2020 tarihi sizde nasıl bir çağrışım yapıyor? Astrolojik olarak bu tarihin anlamı nedir? 21 Mart 2020 tarihini önemli kılan nedir? Okült astrolojinin bu tarihe bakış açısı nasıldır?

Çok önemli bir tarih benim için. Aslında 21 Mart tarihine girmeden 20 Mart tarihi ile bu enerjiden bahsedebilirim. 12 Ocak 2020 ve bir de Aralık ayında olacak. Bu enerji son 40-50 yılda ciddi geri dönüş tarihlerinde biriken şişen enerjinin sıfırdan açığa çıkması ve tüm evrene yayılması ile alakalı idi. Ve burada alacağımız geri dönüşler, karmik sağaltımın geri dönüşleri tam olarak nasıl ifade edilebilir bilemiyorum.

20 Mart itibari ile Ay tarafından yönetileceğimiz için gerçeklikle de desteklenmeye başlıyoruz. Ay yılları genellikle tutarsızdır, değişkendir, kontrol edilemez. Dış dünya bu tür değişimlere uğradığı zaman odak noktası gitgide aile, iç tatmin, biraz bilinçaltı ayın yönettiği konular olarak gelir.

Bahsettiğiniz tarih yani 21 Mart 2020 tarihi çok önemli olayların başlangıç tarihi. Her yıl 21 Mart yeni bir başlangıçtır. Güneş bir derece Koç’a geçer ve sıfır başlangıcı başlar. Bu yıl her yıl başlayan o sıfır değil. 40, 50 yılı. 100, 200 yılı yeniden başlatan bir süreç oldu.

Koç Marsizyendir. Çok kontrol edilemez. Neden kavga çıkarttığını bilemezsiniz. Nasıl sorun çıkarttığını bilemezsiniz ama o sorunla bir şekilde boğuşmak zorunda kalırsınız. Tüm dünyaya şu anda olan bu. Dökülmeler, son yüzyılların doğaya, evrene, insana negatifliklerin birikmesi ve tabiî ki bunların bir yerlerden çıkması anlamını taşıyor.

28- Zor ve bir çok insanın üstesinden gelemeyeceği kadar riskli bir yolda ilerlemeye çalışıyorsunuz. Bir çok insan bunu bilmeyecek, bilenler saygı duyacaklar. Yürüdüğünüz yolda kendinizi yeterince güvende hissedebiliyor musunuz? Kendinizi korumak için neler yapıyorsunuz? Dayanağınız nedir? Son ana kadar yürüyebilecek misiniz? Okült astroloji ve Geleceğe dair ne gibi planlarınız var?

Doğruyu söylemek gerekirse yürüdüğüm alanda yürüdükçe ve öğrendikçe kendimi güvende hissetmeye başladım. Bu noktada bakış açımız çok önemli. “Güven” ne demek? “Güvende olmamak” ne demek? “Güvende olmak için neler yapmak gerek?”, Bu konular benim için çok önemli noktalar oldu.

Çok riskli bir yol olduğunu biliyorum ama bu konulara saygı duyanlarla, pozitif olanlarla yürümeye çalışıyorum. Pozitif kalmaya çalışıyorum.

Kendimi korumak için Uygulamadığım hiçbir şeyi yazmıyorum ve tarif etmiyorum. Eğer bir çalışmada sonuç elde etmemişsem bunu devam ettirmiyorum. Bir çoğu “sende yap bak şurada çok güzel olacak diyor mesela” bunu doğru bulmuyorum. Bunu diyenlerin hayatına bakıyorum kendi hayatında o nokta çok sorunlu. Çok ciddi sorunlar var ama tavsiyeler verebiliyor.

Ben sorunlu noktalarda mutlaka profesyonel destek almaya çalışıyorum. Bir insan profesyonel çalışıyorsa mutlaka süper vizyonlar ve süper vizörler almalı. Bunlar aslında benim kendi korumalarım ve merkezde kalmamı sağlıyor. Bunun dışında mesleğim gereği biliyorsunuz okült korumalar ve çalışmalar yapıyorum. Özel bazı çalışmalar da yapıyorum. Ama en büyük dayanağım doğruyu söylemek gerekirse O ilahi kaynak. Bende varolan Hak ve bununla olan bağlantım. O da izin verdiği kadar, iradem güç yetirdiği kadar, son ana kadar yürümek niyetimdeyim.

Ben yaşadığım ülkeyi yeni yeni keşfetmeye başladım. Çok muazzam bir ülke bunu çok geç keşfettim. Özellikle dağlarının çok muazzam olduğunu gördüm. Avusturya Alpleri buralar.

Burada bir evimin olmasını, atölyelerimin olmasını ve okült anlamda her yerde kullanılmayan ama kıymet bilen bazı insanların eline geçmesini istediğim kitaplar yazmayı istiyorum. Geriye dönüp baktığımda da “bu yolda yürüyebilirim” diye kendime telkin ediyorum.

29- Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı?

Biraz fazla uzattım kusuruma bakmayın. Çok teşekkür ediyorum benimde kendimi doğru ifade etmeme kanal olduğunuz için. Arayışta olan değerli insanların bu tarz sitelerde bir araya gelebildiğini görmek bana güç katıyor. Bulunduğum yolda güçlü bir şekilde yürümeme destek oluyor. Tekrar görüşmek ümidiyle Emre Bey.

Nazan Hanıma sohbet havasında verdiği değerli bilgilerden dolayı bizlerde teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

 

Okült Astroloji ve Esma-ül Hüsna Çalışmaları hakkında Sayın Nazan Gönültaş ile yaptığımız röportajın diğer bölümleri

Okült Astroloji ve Esma Çalışmaları Nazan Gönültaş ile Röportaj (1. Bölüm)

Okült Astroloji ve Esma Çalışmaları Nazan Gönültaş ile Röportaj (2. Bölüm)

 

Röportaj parapsikoloji.net ile birlikte yayınlanmıştır.

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.