Oğlak Yengeç Uyumu, Oğlak Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Yengeç Uyumu, Oğlak Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Yengeç Uyumu

Oğlak Burcu Yengeç Burcu Uyumu. Oğlak ve yengeç nasıl anlaşır? Oğlak Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Erkeği Yengeç Kadını Uyumu veya Oğlak Kadını Yengeç Erkeği Uyumu

 

Oğlak Burcu Yengeç Burcu “Uyum Analizi”

Oğlak Yengeç İlişkisi Nasıldır?

  • Duygusal
  • Belirsiz
  • Nostaljik
  • İyi bir ev ortamı
  • Çocuklar için ideal

Oğlak burcu toprak Yengeç burcu ise su grubu burcudur. Toprak grubu burçları ile Su grubu burçları birbirleri ile iyi anlaşırlar ancak hem oğlak burcunun hem de yengeç burcunun öncü olması bazı sorunlara neden olabilir. Her ikisi de farklı frekansta harekete geçirme ve organize etme enerjisine sahiptirler. Oğlak burcu çalışma alanı, yengeç burcu ise ev yaşamı ve aile ilgilidir. Oğlak burcu da Yengeç burcu da bir konuda adım attığında kendi çapında bir hareket olmasını bekler. Oğlak disiplin, yengeç ise duygusal yönünü kullanır. Eğer farklılıklarının bilincinde olarak hareket edebilirlerse element uyumları güzeldir. Ancak oğlak yengeç uyumu için uyum sürecinde sabırlı olunması gerekebilir.

Oğlak burcu kendisini işine ve hedeflerine adar. Yengeç burcu ise ev yaşamı, çocuk eğitimi, mutfak ve aile bağları ile daha yoğun bir etkiye sahiptir. Bir oğlak burcu ile yengeç burcu evlendiğinde çoğu zaman ortaya çıkacak manzara şu şekilde olacaktır. Oğlak burcunun işten gelmesi gecikir, yengeç burcu ise tedirgin bir ruh hali ile “nerede kaldı” diye söylenerek merak içinde bekler. Yengeç burcu evcimendir. Yaptığı iş ne olursa olsun aklındaki ilk düşünce bir an önce kendisini evinin huzur dolu ortamına atmaktır. Oğlak burcu ise önceliği her zaman yaptığı işlere verecektir.

Yengeç burcu yaşıtları ve çocuklarla daha iyi anlaşır. Zamanın büyük kısmını çocukları, akrabaları ve ailesi ile geçirir. Oğlak burcu ise her zaman olgun insanlarla birlikte olup onların tecrübelerinden yararlanmak ister. Her ikisinin ortak noktası ise nostaljik bir ruh halinde oluşlarıdır. Birlikte çok güzel bir koleksiyona veya aile albümüne imza atabilirler.

Her ikinizde parasal konularda tutumlusunuzdur. Yengeç eline geçen parayı harcamaz. Yapması gereken ilk şeyin zor anları için birikim yapmak olduğunu iyi bilir. Sonrasında sadece ihtiyacı olanları alır ve size parasal yönden destek olur.

Oğlak Yengeç Uyumu, “İletişim Uyumu”

Oğlak Yengeç iletişim uyumu nasıldır? Oğlak ve Yengeç arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Oğlak burcu ile Yengeç burcu bir araya gelebilirlerse uyumlu burç gruplarından oldukları için iletişimlerinde bir sorun yaşanmaz. Ancak ilgi alanlarındaki farklılıktan dolayı oğlak yengeç uyumu ve sohbetleri ne kadar doyurucu olur orası tartışılabilir. Yengeç çocuklar, çocukların eğitimi, ev hayatı ve daha güvenilir bir gelecekle ilgili; Oğlak burcu ise daha çok hedefleri, iş hayatı ve gerçekleştirmek istedikleri üzerine konuşur. Ortak noktaları, geçmiş ve geçmişten günümüze yansıyanlar olacaktır.

Yengeç burcu ay etkisi ile duygusal bir burç olduğu için birlikte olduğu insandan her zaman ilgi ve yakınlık bekler. Yengeç, oğlak burcunu çoğu zaman ilgisiz ve soğuk bulacaktır. Oğlak burcunun zihni yapmak istedikleri ve yaptıkları ile o kadar meşguldür ki yengeç burcunun beklediği duygusal yoğunluğu yansıtması zordur. Bu durum ikili arasında belirsizliklere ve karşılanamayan beklentilere neden olacaktır. Yengeç ruhuna dokunulmasını, Oğlak ise hedeflerine ulaşmayı ister.

Yengeç burcu sizden umduğu yakınlığı bulamadığında ailesine yöneleceğini ve onlarla daha fazla zaman geçirmek isteyeceğini unutmayın.

Oğlak Yengeç Uyumu “Cinsel Uyum”

Oğlak ve Yengeç burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Oğlak Yengeç cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Yengeç burcu cinsel yaşamında sadece tensel birlikteliğe değil duygusal birlikteliğe de odaklıdır. Sizden duygusal yakınlık ve sıcaklık göremediğinde cinsel yaşamı istediği düzeyde olamayacaktır. Eğer zihninizi meşgul eden düşünceleri evin dışında bırakamamışsanız bunu yengeç burcu bir şekilde hisseder ve size psikolojik baskı uygulamaya başlar. Kırgınlıklar ve küsmeler sessiz bir şekilde derinlere doğru ilerleyerek ilişkinin temelindeki duygusal yapıyı tahrip etmeye başlar.

Eve adımınızı attığınız andan itibaren yapacağınız ilk şey yengeç burcu ile ilgilenmek, onu dinlemek, kalbini okşayacak sözler söylemek olmalıdır. Sizden tek istediği biraz ilgi ve sevgidir. Siz istediğini verirseniz o size daha fazlasını verecek ve beklentilere girmeyecektir.

Oğlak Yengeç ilişkisi kısaca nasıldır? Biraz sabır, biraz anlayış ve biraz da içine duygu katılmış bir ilişki güzel olabilir.

Oğlak Yengeç Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Bir cümleden oluşan sevgi sözcüğü ve duygusal yakınlık yengeç burcunun kalbini aralayacaktır. Kırıcı değil sevgi dolu olun.
  • Yengeç burcu kırıldığında küsüp bir kenara çekilebilir. Küsmelerini duygusal bir silah olarak kullanmasına izin vermeyin. Küsmediğinde ise kalbini okşayın.
  • Yengeç burcu koyu bir romantiktir. Sizden de romantik olmanızı bekleyecektir. Romantik olamasanız da ona eşlik edin.
  • Yengeç, doğum haritasındaki etkilerde desteklerse ailesine sıkı sıkıya bağlıdır. Önce ailesi sonra siz gelirsiniz. Ailesini sevemeyebilirsiniz ama saygı duymayı unutmayın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Oğlak ve Yengeç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Oğlak Yengeç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Oğlak yengeç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak Yengeç Uyumu

7 Temmuz 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Spartaküs dedi ki:

    Yengeç burcu o kadar duygusal ki o seviyeye bir türlü inemedim. Benim için basit olan bir olaya verdiği tepkiler çok aşırı. Bir de iş zamanı duygusallığı nasıl beceriyor çözemedim herşeyin yeri var. Bun uyumsuzluğun nedeninin astrolojik olduğunu öğrenmek beni cidden çok rahatlattı. Sorunun benden kaynaklandığını düşünüp kompleks yapmaya başlamıltım artık.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.