Oğlak Terazi Uyumu, Oğlak Burcu ile Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Terazi Uyumu, Oğlak Burcu ile Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Terazi Uyumu

Oğlak Burcu Terazi Burcu Uyumu. Oğlak ve terazi nasıl anlaşır? Oğlak Burcu ile Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Erkeği Terazi Kadını Uyumu veya Oğlak Kadını Terazi Erkeği Uyumu

 

Oğlak Burcu Terazi Burcu “Uyum Analizi”

Oğlak Terazi İlişkisi Nasıldır?

  • Kararsız
  • Güvensiz
  • Uyumsuz
  • Zorlayıcı
  • Toprak ve Hava Zıtlığı
  • Sabır ister

Oğlak burcu ile Terazi burcu ilk görüşte birbirlerinden etkilenirler. Bunun en büyük nedeni Terazi burcunun Oğlak burcu gibi kararlı bir yapıya, Oğlak burcunun ise Terazi gibi gülen ve rahatlatan bir yüze ihtiyaçlarının olmasıdır. Ancak zaman ilerledikçe iki burç arasındaki farklılıklar her ikisi için de zorlayıcı olacaktır. Oğlak burcu son derece net, ne istediğini bilen ve kararlı bir burçtur. Terazi burcu ise kararsız, daha çok sosyal ilişkilere önem veren, oğlak için güvensiz bir yapıya sahiptir. Oğlak terazi uyumu sadece güneş burcu etkilerine bakıldığında zordur. Ancak doğum haritasında uyumlu konumlar bulunuyorsa biraz sabırla güzel bir birliktelik olabilir.

Seven iki insan farklılıklarını fırsata çevirerek yaşamlarını güzelleştirebilirler ancak bunun hiçte kolay bir süreç olmadığı bilinmelidir. Sabır ve karşılıklı saygı gerektiren bir süreçtir. Oğlak burcu toprak grubu burçları arasında yer alır. Ağır ve hedefleri olan bir yapısı vardır. Terazi burcu ise Hava gurubu burçları arasında yer alır. Yaşamı, insanları ve kendisini dengelemek üzerine kuruludur. Sizin gibi herşeyi ciddiye almaz. Estetik ve güzellikle ilgilidir.

Oğlak Terazi İlişkisi ve Farklılıklar

Eğer iki burcun doğum haritasında uyumlu olabilecekleri konumlar yoksa birliktelik zamanla yıpratıcı da olabilir. Terazi burcu sosyal bir burçtur. Çok sayıda arkadaşı vardır. Arkadaş çevresi yaşamı boyunca sürekli genişleyecektir. Oğlak burcu sadece işi gereği ve gerektiği kadar arkadaş edinir. Arkadaş edinme konusunda katı bir tutumu yoktur ancak yapısı gereği, sosyal yaşam, hayatının merkezinde yer almaz. Onun tek bir amacı vardır, yükselmek ve hedeflerine ulaşmak.

Oğlak burcu da Terazi burcu da öncü burçlar arasında yer alır. Terazi sosyal ortamlarda, Oğlak burcu ise iş alanında insanları harekete geçirirler. Bir arada bulunduklarında oğlak burcu istediğini ya hiç ifade etmez veya doğrudan dile getirirken, Terazi burcu isteklerine sözel manipülasyonlarla ulaşmak ister. Bu durum oğlak burcunu, ruhsal sezgilere sahip su grubu burçları kadar rahatsız etmese de güven sorunu yaşamasına neden olacaktır.

Terazi burcu ile evlendiğinizde ve uzun süre aynı ortamda kaldığınızda hissedeceğiniz ilk şey “dağınıklık” olabilir. Hava grubu burçları genel olarak toprak burçları gibi ince ayrıntılara önem veremezler. Eğer birlikte olacağınız terazi burcunun doğum haritasında toprak unsurları yoksa hem zihnen hem de ortam olarak dağınıklığın nasıl bir şey olduğunu öğrenme imkanı bulabilirsiniz.

Oğlak Terazi Uyumu, “İletişim Uyumu”

Oğlak Terazi iletişim uyumu nasıldır? Oğlak ve Terazi arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Burç grupları dikkate alındığında oğlak ve terazi arasında iyi bir iletişim uyumu olduğunu söylemek zordur. Tümüyle birbirlerine küs bir yaşamları olmaz ancak hayata bakış açıları ve ilgi alanları farklı olduğu için tam bir uyuma sahip olduklarını söylemek güçtür. Oğlak burcu sorumluluk sahibi, dikkatli ve prensip sahibi bir burçtur. Satürn etkisi ile kapalı bir kutu gibi durabilir. Zaman zaman yüzüne yansıyan soğuk ifadeler terazi burcuna göre değildir.

Terazi burcu diğer hava grubu burçları gibi yaşadıklarını anlatmayı ve paylaşmayı sever. Çözüm bulamadığı ve yetersiz kaldığı konularda oğlak burcuna danışır. Terazinin aklına gelen herşeyi dile getirmesi oğlak burcu için gereksiz ayrıntıları seslendirmek gibi gelecektir. Zihni yeterince dolu iken bu gibi ayrıntılarla her zaman ilgilenemeyebilir.

Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen, Oğlak burcu, terazinin yüzündeki o tatlı tebessüme her zaman ihtiyaç duyar. Tatlı ve etkileyici bir ses tonuna sahip terazi burcu, üzerine bir de tebessüm edince, Oğlak bunaldığı iç dünyasında rahatlayarak nefes alacaktır.

Terazi burcu evlilik burcudur. Sürekli gülümseyen yüzüne aldanarak eve geç gelişlerinize sessiz kalacağını düşünmeyin. Eve geç geldiğiniz saatlerin hesabını dozunu bilerek artıracağı bir üslupla soracaktır. Terazi burcu sosyal bir burçtur ancak eşini her zaman yanında görmek ister.

İlişkiniz ilerledikçe bir şey farkedersiniz ki bu sizin gerçekten yorulmanıza neden olabilir. Ayrıntı gerektiren konular bir süre sonra sadece sizin üzerinizde kalmaya başlar. Normalde üzerinize vazife olmayan işlerle uğraşmak zaten yoğun olan zihninizin daha da yorulmasına neden olabilir. Oğlak terazi uyumu için bazı ayrıntıları atlamanız gerektiğini öğrenmeniz gerekir.

Oğlak Terazi Uyumu “Cinsel Uyum”

Oğlak ve Terazi burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Oğlak Terazi cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Oğlak ve Terazi cinsel uyumu belki de birlikteliğin en iyi noktalarından biri olacaktır. Oğlak burcu doğum haritasında bedenine de etki etmişse yaşlandıkça gençleşecek bir burçtur. Terazi burcu da Venüs etkisi altında olduğu için her yaşını ayrı bir güzellikte geçirecektir. Evlilik burcu olduğu için aranızda ne kadar sorun yaşanırsa yaşansın, her sabah onu gülümseyen bir güneş gibi karşınızda bulacaksınız. Size olan ilgisi ve dikkatinde azalma olmayacaktır.

Terazi burcu romantizmi her alanda yaşamak ister. Siz cinsel yaşamda ona göre daha soğuk kalabilirsiniz. Ancak sizi nasıl etkileyeceğini ve romantik yanlarınızı nasıl harekete geçireceğini çok iyi bilir. Terazi, sözel ifadeye sahiptir. Kulağınıza neler fısıldaması gerektiğini çok iyi bilir.

Unutmayın, hiçbir birliktelik mükemmel değildir. Birbirlerine ve farklılıklara saygı duymasını bilen insanların oluşturduğu mutlu birliktelikler vardır.

Oğlak Terazi ilişkisi kısaca nasıldır? Sizin için zorlayıcı ama sabrederseniz bir o kadar da neşeli ve güzel bir birliktelik olacaktır.

Oğlak Terazi Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Terazi burcunu hafife almaya kalkışmayın. Sadece kendisini ifade ediş tarzları farklıdır. Kurnazdır ve istediklerini nasıl elde edeceğini çok iyi bilir. Amacınız mutlu olması ise, bırakın mutlu olsun. Siz sadece onu tebrik edip mutluluğuna ortak olun.
  • Aranızdaki sorunları mekanik olarak ele almayın. Bırakın aranızdaki sorunları o çözsün. Terazi burcu evlilik burcudur ve ortamı nasıl dengeleyeceğini iyi bilir. Siz sadece sabredin.
  • Bir terazi burcu ile evlenecekseniz, bir ömür sürecek oğlak terazi uyumu için onu fazla yalnız bırakmamanız gerektiğini de bilmeniz gerekir.
  • O size daha geniş bir sosyal alan sunacaktır. Siz de ona ayrıntıların ne kadar önemli olabileceğini anlatmaya çalışın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Oğlak ve Terazi burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Oğlak Terazi aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Oğlak terazi uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak Terazi Uyumu

9 Temmuz 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. nur dedi ki:

    harika yorum yeni keşfettim lütfen devam edin

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.