Oğlak İkizler Uyumu, Oğlak Burcu ile İkizler Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak İkizler Uyumu, Oğlak Burcu ile İkizler Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak İkizler Uyumu

Oğlak Burcu İkizler Burcu Uyumu. Oğlak ve ikizler nasıl anlaşır? Oğlak Burcu ile İkizler Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Erkeği İkizler Kadını Uyumu veya Oğlak Kadını İkizler Erkeği Uyumu

 

Oğlak Burcu İkizler Burcu “Uyum Analizi”

Oğlak İkizler İlişkisi Nasıldır?

  • Hareketli
  • Enerjik
  • Grup uyumsuzluğu
  • Amaç farklılıkları
  • Yaklaşım farklılıkları

Oğlak İkizler İlişkisi ve Farklılıklar

Oğlak burcu Toprak grubu burçları arasında öncü bir burçtur. İkizler burcu ise Hava grubu burcu ve değişken burçlar arasındadır. Oğlak ikizler uyumu farklılıkların yoğunluğundan dolayı çok zordur. Sevgi insanları bir araya getirebilir, farklılıklar ilgi çekebilir ancak bir birlikteliği sürdürebilmek için ortak noktalara da ihtiyaç vardır. Birlikte uyum içerisinde yaşayabilmeleri için farklılıklarına saygı göstermek zorunda kalacaklardır.

Oğlak burcu toprak unsuru olduğu için tensel hissedişe önem verir. Onun için önemli olan sözler değil yapılan işlerdir. Fedakar, sorumluluk sahibi, azimli, kararlı ve disiplinlidir. İkizler burcu ise adeta ele avuca sığmaz bir yapıya sahiptir. Yaşamına yön veren, sözlerdir. Toprak unsuru olan burçlar dayanıklılıkları ile ön plandadırlar. İkizler burcu gibi hava unsuru burçlar ise hassas yapıları, yüzeysel ve bilişsel özellikleri ile ön plandadırlar.

İkizler burcunu asla uzun süre bir yerde sessiz bir şekilde tutamazsınız. Sürekli birileri ile iletişim halinde olmak zorundadır. Oğlak burcu ise bir konuya kenetlendiğinde gözü başka hiçbirşeyi görmez. Uzun süre sadece o konuya yoğunlaşıp kalabilir.

Oğlak burcu iş amaçlı birliktelikler dışında sosyal yaşamı çok fazla önemsemez. İkizler burcu içinse sosyal yaşam hayatın olmazsa olmazıdır. Çok şey yaşayıp, edindiklerini herkesle paylaşmak zorundadır. Oğlak burcu toplumun ustası ve mühendisi ise İkizler burcu toplumun telefon santralleri ve kütüphaneleri gibidir.

Oğlak İkizler uyumu mümkün mü? Sahip oldukları özelliklere saygı duydukları ve farklılıklarının bilincinde oldukları; birbirlerini değiştirme çabası içerisine girmedikleri sürece tabiki uyum sağlayabilirler. Önemli olan bu bilincin evlenmeden önce sağlanabilmesi ve devam ettirilmesidir.

Oğlak İkizler Uyumu, “İletişim Uyumu”

Oğlak burcu ile İkizler burcu bir araya geldiklerinde sahne şu olacaktır. İkizler anlatır, Oğlak burcu dinler. Bir süre sonra zihninde yapmayı tasarladığı projelerden dolayı fazlasıyla meşgul olan Oğlak burcu sıkılarak eline bir şeyler alıp onunla meşgul olmaya çalışır.

Sahne herkeste aynı olacak diye bir kesinlik yoktur. Doğum haritasında oğlak burcunun 3. evinde hava unsurları (ikizler, terazi, kova) bulunuyorsa anlaşmaları daha kolay olacaktır. Eğer oğlak burcu, burcunun özelliklerini yoğun olarak taşıyorsa ikizlerin sözel iletişimine ayak uydurmakta zorlanacaktır. Çünkü ikizler burcu gördüğü, yaşadığı, duyduğu ve hissettiği herşeyi konuşarak dile getirmeye programlıdır. Oğlak burcu için bu kadar ayrıntı gereksizdir.

İkizler burcunun yaşamdan zevk alabilmesi için sürekli yeni insanlar tanıması, farklı ortamlara girmesi ve iletişim halinde olması gerekir. Oğlak burcunun ise buna ihtiyacı yoktur. Oğlak burcu için diğer insanlarla bir araya gelmek yeni bağlantılar, yeni iş görüşmeleri, yeni projeler ve yapılması gereken planlar demektir.

Oğlak İkizler Uyumu “Cinsel Uyum”

Oğlak ve ikizler burcu cinsel uyumunda ikizler burcu daha hareketli olacaktır. İkizler burcuna uyum sağlayabilmek için değişikliklere açık olmanız gerekir. İkizler burcu sıradan ve klasik olan herşeyden çabuk sıkılır. Farklı bakış açıları, yeni yaklaşımlar ve yeni heyecanlar sunabildiğiniz sürece ikizler burcu ile mutlu ve uyumlu bir cinsel yaşam sürdürebilirsiniz.

Oğlak burcunun zihni işleriyle yoğunken ikizler burcu kısa sürede bu atmosferi dağıtma becerisine sahiptir. Oğlak burcu derinlik ve romantizm arar ancak ikizler burcu için cinsel yaşam romantizmden ziyade eğlence ve oyun demektir. Bu noktaya dikkat edebilirseniz mutlu ve heyecanlı bir yaşam sürebilirsiniz.

Oğlak İkizler ilişkisi kısaca nasıldır? Hareketli, değişken, sözel ve enerjiktir.

Oğlak İkizler Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • İkizler burcunun diğer insanlarla iletişim halinde olması gerektiğini unutmamalısınız. İletişim onun için herşey demektir.
  • Çok konuşmasını ve herşeyi anlatmasını yapısının bir gereği olduğunu kabullenmelisiniz.
  • İkizler burcuna ayak uydurmakta zorlandığınızda onunla iletişim halinde kalın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Oğlak ve İkizler burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Oğlak İkizler aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Oğlak ikizler uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

İkizler burcu erkeği ve kadını

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

İkizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay İkizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen İkizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak ikizler Uyumu

23 Ağustos 2019
www.AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.