Oğlak Burcu 2021 Yorumu

Oğlak burcu 2021 aşk hayatı, evlilik, iş hayatı ve kariyer

Oğlak Burcu 2021 Yorumu

Oğlak burcu 2021 yorumu. 2021 yılında Oğlak burcunu neler bekliyor? Oğlak burcunun 2021 yılında aldığı astrolojik etkiler, 2021 yılı Oğlak burcu için nasıl geçecek? Oğlak erkeği ve Oğlak kadını 2021 yılında,

  • Oğlak burcu aşk
  • Oğlak burcu evlilik
  • Oğlak burcu para
  • Oğlak burcu iş hayatı ve kariyer

konularında Oğlak burcunu neler bekliyor?

Oğlak Burcu Genel Özellikleri

Yönetici Gezegeni: Satürn (Disiplin ve düzenlilik)
Grubunuz : Toprak, negatif
Burcunuzun cinsiyeti : Dişi
Burcunuzun türü : Öncü
Üstün yeteneğiniz : Karar ve direniş
Emeliniz : Yükselmek
Amacınız : Yükseğe ulaşıp başta kalmak
Yenmeniz gereken huyunuz : Fazla meraklılık
Uğurlu gününüz : Cumartesi
Uğurlu taşınız : Lal
Uğurlu renkleriniz : Kurşuni, koyu kahverengi, nefti
Uğurlu çiçekleriniz : Siyah gül, kadife çiçeği, kamelya
Uğurlu kokularınız : Kamelya, cam, fulya
Uğurlu müziğiniz : Halk Müziği

Muhtemel hastalıklarınız : Diz, deri, cilt ve sindirim sistemi hastalıkları
Uygun olan eş : Boğa ve Başak
Başarılı olacağınız meslekler : Madencilik, çiftçilik, mimarlık, planlamacılık, ormancılık, askerlik, doktorluk, kimyagerlik, dişçilik, berberlik, güzellik uzmanlığı, devlet memurluğu, kuyumculuk
Olumlu yönleri : Temkinli ve fedakar. Güvenilir ve dürüst. Düzen kurucu, yönetici, çalışkan. Derin anlayış gücüne sahip, diğer insanların ihtiyaçlarını anında sezinleme yeteneği.
Olumsuz yönleri : Pinti ve talep edici. Antipatik ve sıkı ağızlı. Otoriter. Doymak bilmez ve hırslı. Sadece pozisyon ve prestije değer verici.

Oğlak Burcunun Karakteristik Özellikleri

Oğlak toplum içindeki yerini oluşturabilmek için yenilgiler, belirsizlikler, küçük kazançlarla geçen uzun zamanlar ve engellerle karşılaşır. Baskılara dayanabilmek için iki kaynağa sahiptir: sabır ve öz disiplin. Diğer burçların aksine, o bekleyebilir. Kararını verdikten sonra, baskılara aldırmadan rotasını çizer. Hedefe erişmek için doğal duyguların kontrol edilmesi ve yönlendirilmesi gerekir. Sakıncalı olan bunların tümüyle bastırılabilir olmasıdır.

Oğlak burcunun diğer kaynağı içgüdüsel pratikliktir. Hayallerin hayatındaki yeri o hayallerin gerçekleşebilmesi olasılığına bağlıdır. En üstün anlamda zirveye tırmanmak ister. Kendisine saygısı zaten vardır ve kim olduğunu bilmektedir. Stratejisi erken gelişim dönemlerinde yalnız başına zaman geçirmektir. Ardından toplumun var ettiği dünyaya girer. Tek hedefi vardır. Kendine doğal geleni yapmak. Aldığı toplumsal rolde kendi öz benliğini ifade edebilmek. Övgüye ve yergiye kayıtsız kalarak amacında ilerlemek.

Oğlak Burcu Erkeği

Bu burçtan doğan erkek, her şeyden önce hırslıdır. Çok genç yaştan itibaren yükselmeyi, başarıya erişmeyi hayal eder. Her arzusuna kavuşacak kadar kafalı, güçlü, çalışkan, sebatlı ve dikkatlidir. Onun için paranın büyük önemi vardır. Beğendiği, sevdiği insana her şeyi verebilir, ama israftan hiç hoşlanmaz.

Oğlak burcu erkeği zıt burcu olan Yengeç’ten aldığı etkiyle zaman zaman karamsarlaşır ve hayata küser gibi olur. Bunu sebebini genelde kendisi bile bilmez. Ayrıca Oğlak erkeği çabuk kırılır. Bu burçta doğan erkek iyi para kazanır. Bugün varlıklı olamasa bile, yarın servet yapabilir. Paraya saygısı vardır.

Oğlak Burcu Erkeği tüm özellikleri Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak Burcu Kadını

Oğlak burcunda doğan kadınlar toplumda çok beğenilen, zarif, hoş, nazik ilgi çeken tiplerdir. Aynı zamanda zekidirler. Dikkatli hareket etmeyi sever ve herkese kolay kolay güvenmezler.İhtiyatlı ve şüphecidirler. Havailikten, saygısızlıktan, cahillikten nefret ederler. Çevresindeki erkeklerle ilgilenir ve onlarla sağlam dostluklar kurarlar. İdeal iş kadınıdırlar.

Seçtikleri işte çabuk başarıya ulaşırlar. Çok enerjik, çalışkan ve hırslıdırlar. Toplumda çok beğenilirler çünkü yakışacak şekilde giyinmeyi, makyaj yapmasını bilir ve daima zevkli şeyleri seçerler.

Oğlak Burcu Kadını tüm özellikleri Oğlak Burcu Kadını

Yükselen Oğlak Burcu

Eğer Astroloji haritanızda Oğlak Burcu yükseliyorsa o zaman titiz ve çok dikkatli bir kişisiniz demektir. Yaptığınız her işte son derece sabit kararlar alıp işe öyle başlarsınız. Yani her yaptığınız iş sistemli ve organizeli olmalıdır. Ayrıca hayatınızda daima emniyet içinde yaşamak istersiniz. Eğer diğer insanlar üzerinde otorite sahibi olmak istiyorsanız öncelikle kendiniz diğerlerine nasıl servis ve yardımda bulunabilirsiniz diye düşünmeniz gerekiyor. Sizce bu davranış biçimi diğer insanların saygı ve sevgilerini elde edebilmek için gerekli olan tek yol.

Sorumluluk duygunuz son derece gelişmiş olduğu için ciddi bir tavır sergiliyorsunuz etrafınıza karşı. Zaman ilerleyip yaşlandıkça daha da olgunlaşacaksınız. Profesyonel bir başarı elde etmeniz mümkün ama biraz zaman alacak.

Yükselen Oğlak Burcu tüm özellikleri Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak Burcu 2021 Yorumu

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.