Oğlak Balık Uyumu, Oğlak Burcu ile Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Balık Uyumu, Oğlak Burcu ile Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Balık Uyumu

Oğlak Burcu Balık Burcu Uyumu. Oğlak ve balık nasıl anlaşır? Oğlak Burcu ile Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Erkeği Balık Kadını Uyumu veya Oğlak Kadını Balık Erkeği Uyumu

 

Oğlak Burcu Balık Burcu “Uyum Analizi”

Oğlak Balık İlişkisi Nasıldır?

  • Derin
  • Madde ve Madde Ötesi Karmaşası
  • Hassas ve Ciddi Çatışması
  • Romantizm
  • Ruhsal Yetenekler

Oğlak Balık İlişkisi ve Farklılıklar

Oğlak burcu ile Balık burcu uyumu daha çok oğlak burcunun takınacağı tavırlara bağlıdır. Çünkü Balık burcu değişken burç gurubu içerisinde yer alır. Girdiği her ortama, birlikte olduğu her insana uyum sağlayabilir. Ancak herşeyin bir sınırı vardır. Bu sınır aşıldığında konuşma ihtiyacı bile duymadan gidebilir.

Oğlak burcu toprak grubu ve öncü, Balık burcu ise su grubu ve değişken bir yapıya sahiptir. Oğlak burcu ne kadar ciddi ve maddeci ise Balık burcu da tam tersi o kadar uysal ve karşılık beklemeyen bir fedakardır. Bu konuda her ikisi de birbirlerini anlamakta zorlanabilir. Oğlak burcunun hayattaki en büyük amacı tanınmış ve başarılı biri olmaktır. Balık burcu ise yapacakları ile daha çok insana yardımcı olmayı amaçlar. Oğlak burcu için balık burcu bu dünyaya ait olmayan bir insan gibi gelebilir. Balık burcu da oğlak burcunu aşırı maddeci ve bencil bulacaktır.

Oğlak burcunun öncü olması balık burcu için sorun olmayacaktır çünkü balığın değişken yapısı bunu memnuniyetle kabullenecektir. Balık burcu için hayattaki en önemli şeylerden biri güvenebileceği ve her ihtiyacı olduğunda destek alabileceği sağlam, güçlü ve iradeli bir insanın varlığıdır. Oğlak burcu ile kendisini güvende hissedecektir. Bu yönüyle oğlak balık uyumu uzun süreli olabilir.

Oğlak burcu olayları daha çok zeka ve madde seviyesinde değerlendirir. Balık burcu ise yaşamın sadece madde planından ibaret olmadığını söyleyerek olayları analiz ederken hislerine, rüyalarına ve ruhsal yeteneklerine başvurur. Balık burcu hem öngörü yeteneği hem de önsezi yeteneği sahibi olabilir. Ayrıca telepati ve astral seyahat için de uygun bir ruhsal yapısı vardır. Bir konuda yorum yaptığında veya olabilecekler hakkında öngörüde bulunduğunda inanmayabilirsiniz ancak anlattıklarının birer birer gerçekleştiğini gördüğünüzde şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Unutmayın balık burcu 12. burçtur ve diğer tüm burçların özelliklerine de sahiptir.

Oğlak Balık Uyumu, “İletişim Uyumu”

Oğlak ve balık burcu iletişim uyumu nasıldır? Birbirleri ile anlaşabilirler mi?

Oğlak burcu rahatlamak ve ruhunu dinlendirmek istediğinde her zaman yanında doğal bir terapist olan balık burcunu bulacaktır. Oğlak burcu konuştuğunda mantığı ile konuşur. Balık burcu ise tüm duyguları ve ruhuyla birlikte konuşur. Onu dinlerken sesinin sadece ses tellerinden ibaret olmadığını anlarsınız. Ses tonunu o kadar ustaca ayarlar ki onu dinlerken mest olduğunuzu hissedersiniz. İletişim konusunda oğlak ve balık uyumu birbirlerine ihtiyacı olan iki insanın uyumu gibidir.

Balık burcu derin bir romantiktir ve ilgiye ihtiyacı vardır. Aradığı ilgiyi yeterince verebilir misiniz? Siz mantık insanı olduğunuz için dışarıdan bakanlar sizi çok ciddi bulurlar doğal haliniz balık burcu için sert ve gergin bir yapı sunabilir. Balık burcunun sevilmeye ihtiyacı vardır; Sevildiğinde daha fazlasını size sunar. Güvene ihtiyacı vardır; güven verildiğinde daha fazlasını size verir. İlgiye ihtiyacı vardır; ilgi gösterebilirseniz sizi ruhunun derinliklerindeki cennetine götürür.

Balık burcu size aşırı nazlı, duygusal ve mızmız gelebilir. Evet biraz öylelerdir. Kolayca ağlayabilir ve sizi bunaltacak kadar naz yapabilir. Ama bir kez size inanır ve güvenirse sizin için yapamayacağı fedakarlık yoktur. Amacınız sevdiğiniz insanı mutlu etmek değil mi? Bırakın mutlu olsun ve o mutlulukta sizin payınız bulunsun. Emin olun O da sizi mutlu etmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaktır.

Oğlak Balık Uyumu “Cinsel Uyum”

Oğlak burcu balık burcunun boyutuna geçtiğinde kendisini yeni bir dünyaya uyanmış gibi hissedecektir. Balık burcu için huzurun kaynağı birlikte olduğu insanları ve yardıma ihtiyacı olanları mutlu etmektir. Eğer doğum haritalarınızda uyumunuzu bozacak konumlar yoksa balık burcunu sizin için büyük bir ganimet olacak diyebiliriz. Sizin rahatlamaya, hayatın ciddiyetinden uzaklaşmaya, sevgiyi keşfetmeye ve romantizme ihtiyacınız var. Bunu da balık burcu büyük bir ustalıkla size sunacaktır.

Cinsel yaşamınız her ikiniz içinde olağandışı ve güzel olacaktır. Cinsel yaşamınızın tanımı sizin için ruhsal bir boyuta geçiş, balık içinse güven ve huzurdur.

Oğlak Balık ilişkisi kısaca nasıldır? Huzurlu, romantik, sevgi dolu, ruhsal.

Oğlak Balık Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Balık burcu fedakardır, karşılık beklemeden sizin için herşeyi yapabilir ancak gerçekte onu sevmiyorsanız bunu kısa süre sonra anlayacaktır. Balık burcunun telepatik sezgilerinin çok güçlü olduğunu unutmayın. Ne iseniz o olmaya çalışın. Açık ve net olun.
  • Balık burcunun hayatta bir şeyleri başarmak için zaman zaman sırtının sıvazlanarak “yapabilirsin, sana güveniyorum, sana inanıyorum” denilmesine ihtiyacı vardır. Bu sözler onun özgüvenini artıracaktır.
  • Sanatsal yönlerini geliştirmek için onu teşvik edin. Hobilerinin olması onun için çok önemlidir.
  • Yapacağınız en büyük hata “beni asla terketmez” düşüncesine sahip olmak olacaktır. Balık burcu kimseyle yüzleşerek tartışmayı sevmez. Sevilmediğini anladığı yerde durmak istemeyecektir. Bir gün çıkıp gider ve siz büyük ihtimalle gittiğini de görmezsiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Oğlak ve Balık burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Oğlak Balık aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Oğlak balık uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Balık Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Balık Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak Balık Uyumu

27 Ağustos 2019
www.AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.