Oğlak Aslan Uyumu, Oğlak Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Aslan Uyumu, Oğlak Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Aslan Uyumu

Oğlak Burcu Aslan Burcu Uyumu. Oğlak ve aslan nasıl anlaşır? Oğlak Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya Oğlak Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

Oğlak Burcu Aslan Burcu “Uyum Analizi”

Oğlak Aslan İlişkisi Nasıldır?

  • Farklı
  • Neşeli ve enerjik
  • Ağır başlı ve hareketli
  • Öncü ve Sabit
  • Uyumlu ve Uyumsuz çizgisinde

Oğlak Aslan İlişkisi ve Farklılıklar

Oğlak burcu ile Aslan burcu uyumu astrolojik anlamda pek mümkün değildir. Benzer özellikler ve yaşanan sıkıntılar karşısında alınacak kararlar, verilen tepkiler birlikteliğin nasıl bir seyir izleyeceğini büyük oranda belirleyecektir.

Oğlak burcu toprak ve öncü, Aslan burcu ise ateş ve sabit burç niteliğine sahiptir. Toprak grubundan biri ile birlikte olan ateş grubu burcunun enerjisi düşecektir. Aslan burcu gibi yoğun enerjiye sahip bir burcun enerjisi ancak kendisi gibi ateş grubunda olan bir burçla veya hava grubu burcu ile artabilir. Enerjisi düşen bir insanın birliktelikten keyif alıp mutlu olması her zaman mümkün değildir. Bu durum birlikte olduğu insanın yaşam kalitesini de etkileyecektir.

Aslan burcu sabit nitelikte olduğu için inatçıdır. Hükmetmeyi, alkışlanmayı ve beğenilmeyi sever. Oğlak burcunun içten içe istediğini ve dışa vurmakta zorlandığı beğenilme dürtüsünü Aslan burcu açıkça ve doğal olarak yapar. Oğlak burcu da adının saygı ile anılmasını ve alkışlanmayı ister ancak bu daha çok yaptığı işlerle, projeleri ve çalışmaları ile olsun ister. Oğlak burcu için uzun vadeli olan bu beklenti Aslan burcunda hayatının her anında varolan bir durumdur. “Bana bakın, buna ne dersin, nasıl yapmışım ama” gibi aslan burcunun kurduğu cümlelerde çoğu zaman çocukça bir taktir edilme ve beğenilme isteği vardır.

Oğlak burcunun ciddiyeti, olgun tavırları ve ağırlığı kendisinin açıkça “beni de beğenin” tarzı bir yaklaşım sergilemesine engeldir ve aslan burcunun girdiği her ortamda beğenilerek sevilmesi onda kıskançlığa neden olabilir. Aslan burcu sempatik, doğal ve çocuksu bir “beğenilme” isteğine sahiptir. İnsanlar bir şekilde onun sempatik tavırlarını severler.

Olumlu açıdan bakacak olursak, Oğlak burcu doğum haritasında uyumlu konumlar almışsa kendi içinde dışa vuramadıklarını aslan burcunda görerek rahatlayabilir. Hatta Satürn etkisi ile sürekli baskılanan yaşamının daha erken açılıma uğrama sürecini hızlandırabilir.

Oğlak Aslan Uyumu, “İletişim Uyumu”

Oğlak ve aslan burcu iletişim uyumu nasıldır? Birbirleri ile anlaşabilirler mi?

Oğlak burcu toprak grubu burçları arasında yer aldığı için ateş burcu olan aslana göre daha ağır başlı ve ciddi bir görünüm sergileyebilir. Birbirlerini seven farklı özelliklere sahip insanlar kendilerinde olmayan özelliklerden dolayı birbirlerine tutku ile bağlanabilirler. Benzer özelliklerde uyum daha fazladır ancak sıradanlığı aşmak zordur. Farklı özelliklerde uyum sorunu her zaman yaşanabilir ancak daha heyecanlı bir birliktelik olur. Birlikteliğin seyri ise çiftlerin bakış açısına göre anlam kazanır. Olumlu bakıldığında anlamlı, olumsuz bakıldığında ise anlamsız bir birliktelik haline gelebilir.

Aslan burcunun sürekli kendisini ön plana çıkaracak tavırları ve konuşmaları bakış açısına göre sempatik te gelebilir sinir bozucu da. Oğlak burcu öncü olduğu için ilk hareketler ondan gelir ancak Aslan sabit unsurda olduğu için inatçıdır ve kendisine uymayan hareketlere katılmak istemez. Aslanın enerjisi Oğlak burcunun durağan ve ağır yapısına takılırsa iletişimde aksamalar yaşanması doğaldır.

Kıskançlık gösterilmediği sürece Aslan burcu ile vakit geçirmek çok eğlenceli ve keyiflidir. Çünkü aslan burcu her zaman etrafındaki insanları eğlendirmeye çalışır. Bu amaçla harcamalarında sınır yoktur. Onun için para birikimi her zaman arkadaş ve değer birikiminden sonra gelir. İlgi çekmek için sınırı, lüks ve üzeri olan herşeydir. Oğlak burcu maddi kaygılar taşımadığında aslanla birlikte güzel vakit geçirebilir. Sonrasında ise.. Aslan burcunun bu tutumunu eleştirmeye başlayacaktır.

Aslan Burcu Öznedir

Bir araya geldiklerinde Aslan burcu, içerisinde özne olduğu bir konuyu anlatmaya başlar ve gene özne olduğu bir konu ile bitirir. Oğlak burcu ise projeleri, iş dünyası, ekonomi ve ağır konulardan bahseder. Sohbet konuları birbirlerine uymasa da ilgi çekici bulabilirler.

Unutulmaması gereken nokta Oğlak burcu ve Aslan burcu ilişkisinde aslan her zaman daha aktif ve sosyal olacaktır ilişkinin uyumu daha çok Oğlak burcunun bakış açısı ile şekillenecektir. Çünkü aslan sabit olduğu için değişmesi daha zordur.

Oğlak burcu iyi bir iş sahibi ise Aslan burcu bulabileceği en iyi yönetici veya temsilcilerden biri olabilecek kapasiteye sahiptir. Tersi durumda ise Oğlak burcu çalışma disiplini, fedakarlığı, sağlam ve güvenilir yönleri ile işleri sürükleyebilecek kapasiteye sahiptir.

Oğlak Aslan Uyumu “Cinsel Uyum”

Oğlak ve Aslan burcu uyumu için en ideal noktanın cinsel yaşam olduğunu söyleyebiliriz. Her ikisinin de en iyi anlaşabildiği konu yatak odası olacaktır. Ancak orada bile Aslan burcu yüksek enerjisi ile her zaman beğenilmeyi ve taktir edilmeyi bekleyecektir. Oğlak burcu bu konuda hava grubu burçları kadar iyi olmayabilir ancak içinde barındırdığı cevherleri onlar gibi her zaman açığa vurmadığı için daha heyecan verici ve şaşırtıcı olacaktır. Cinsel yaşamda “beklenmedik ve farklı olan“, “her zaman tekrar edilen ve bilinenden” daha heyecan vericidir.

Oğlak Aslan ilişkisi kısaca nasıldır? İkilinin bakış açılarına ve yaklaşımlarına göre şekillenebilecek bir ilişki.

Oğlak Aslan Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Aslan burcu beğenildiği sürece mutludur. Siz onun beğenilme kanallarını kestiğinizde aslında birlikteliğinizin enerji kaynağını da kesebilirsiniz.
  • Bir insanı beğenmek iyi bir denge sağlamayı gerektirir. Çoğu da azı da zarardır.
  • Aslan burcu için kalite lüks ve pahalı olanla, gösteriş arasında bir yerlerdedir. Ona olumlu yönde telkinler vermezseniz para kaynaklarınıza musluk takmanız gerekebilir.
  • Özgüvenine ve gururuna asla saldırmayın. Bu yapacağınız ilk ve son hata olabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Oğlak ve Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Oğlak Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Oğlak aslan uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak Aslan Uyumu

31 Ağustos 2019
www.AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Tuğba dedi ki:

    Oğlak burcu olarak aslan burcu ile neden yürütemediğimi yazıyı okuyunca daha iyi anladım. Oğlak ve aslan çok zor. Bencil ve ilgi bekleyen bir tip aslan.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.