Kova Koç Uyumu, Kovayla Koç Anlaşabilir mi?

Kova Koç Uyumu, Kovayla Koç Anlaşabilir mi?

Kova Koç Uyumu

Kova Burcu Koç Burcu Uyumu. Kova ve koç nasıl anlaşır? Kova Burcu ile Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Kova Erkeği Koç Kadını Uyumu veya Kova Kadını Koç Erkeği Uyumu

 

Kova Burcu Koç Burcu “Uyum Analizi”

Kova Koç İlişkisi Nasıldır?

  • Enerjik
  • Hareketli
  • Bağımsız
  • Üretken
  • Anlaşılabilir

Koç burcu ateş grubunda Kova burcu ise hava grubunda yer alır. İlk bakışta anlaşamayacak bir ikili gibi görünse de koç ve kova burcu uyumu ikilinin özelliklerinden dolayı mümkündür. Koç üretken, güçlü, yönetici ve organize eden bir burçtur. Kova burcu ise bol bol sıradışı fikir üreten taraftır. Kova burcunun ürettiği fikirler Koç tarafından işler hale getirilebilir.

Her ikisi de duygusal değildir. Uzun vadeli duygusal bağlılıkların yaşamlarında yeri yoktur. Düşünür, ister, projelendirir ve harekete geçerler. Bu açıdan bakıldığında her ikisi de birbirlerine diğerinin eve gelmesi için baskı yapacak burçlar değillerdir. Özgür olup yapmak istediklerine odaklanırlar. Yollarını gözleyen duygusal eşler onlara göre değildir. Eğer doğum haritalarında bu özelliklerini değiştirecek farklı etkiler yoksa kolay anlaşırlar.

Kova Koç Uyumu, “İletişim Uyumu”

Kova Koç iletişim uyumu nasıldır? Kova ve Koç arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Kova burcu, koç burcuna göre sohbet etmeyi daha çok sever. Eğlenceli ve neşeli yapısı ile koç burcunun gerilen sinirlerini yapacağı zekice esprilerle gevşetmeyi iyi bilir. Koç, kova burcuna göre daha gergin ve asabidir. Ancak uyumlu birlikteliklerde yaşadığı gerginlikleri, hayal kırıklıklarını, yolunda gitmeyen işlerini paylaşarak deşarj olur. Kovanın esprili yaklaşımları hoşuna gider, kısa sürede neşesi yerine gelir.

Eğer doğum haritalarında uyumlarını bozacak etkiler olursa Kova, koç burcunu çok emrivaki ve kendini beğenmiş bulabilir. Bu durumda ilişki zaten başlamadan bitecektir.

Kova burcu koç burcunun işlerinde ihtiyaç duyacağı teknolojik birikime sahiptir. Bu konuda iyi bir işbirliği yapabilirler. Koç burcu için önemli olan organize ettiği işlerin yolunda gitmesidir. Bu konuda kovanın bilgi birikimi kendisi için büyük kolaylık sağlayacaktır.

Her ikisi de sosyal ortamlarda bulunmayı severler. Koç kovaya göre daha “ben” merkezcidir ve tüm dikkatlerin üzerinde toplanmasını ister. Koç burcunun bu yapısı çoğu burç için kıskançlık krizlerinin başlangıcı demektir. Ancak kova burcu için bu gibi durumlar dikkate alınmayacak kadar doğaldır. Kendisi de arkadaşları ile birlikte neşeli vakitler geçirir ve koçun egosunu tatmin etmesine fazla ses çıkarmaz.

Kova Koç Uyumu “Cinsel Uyum”

Kova ve Koç burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Kova Koç cinsel birlikteliği tatmin edici olabilir mi?

Koç burcu Mars etkisi altında olduğu için yüksek bir enerjiye sahiptir. Cinsel yaşam onun için çok önemlidir. Kova normal şartlarda cinselliğe çok düşkündü değildir. Yapısı daha çok zekası, arkadaşları ve sosyal çevresi ile ilgilidir. Onun tüm dünyayı değiştirmek gibi büyük idealleri vardır. Koçun ve kovanın enerjilerini kullandıkları alanlar farklıdır ancak Koçun etkisi daha yüksek olduğu için kendi bakış açısı ile ona ayak uydurur.

Neşeli ve sıradışı bir cinsel yaşamları olur. Birlikte iyi eğlenirler. Her ikisi de tutkulu ve romantik aşıklar değildir. Onlar için herşey yerinde ve zamanında yapıldığında güzeldir. Beklentileri benzer olduğu için sorun yaşamayacaklardır.

Kova ve Koç Burcu Aşk Uyumu

Kova ile koç burcu uyumu ideal bir aşk ortaya çıkarabilir mi?

Kova ve koç aşk uyumu zeka ve güç birbirleri ile uyumlu olduğu sürece muhteşem olabilir. Ancak her iki taraf sahip oldukları özellikleri bireysel varoluşlarının dayatması olarak kullanacak olurlarsa sonu gelmez bir mücadeleye de sürüklenebilirler. Kova zekice sıraladığı kelimeleri saldırı cümlesi olarak kullanmaya başladığında, Koç ise sesindeki desibeli artırdığında ateş ve hava elementi alevden bir hortum oluşmasına neden olabilir.

Her ikisinin sahip oldukları özellikler de uç noktaları temsil eder. Uyumlu bir birliktelikten çok verimli bir ilişki ortaya çıkabilir. Uyumsuz ve egoların ön plana çıktığı ilişki ise aşk değil kavga doğuracaktır. Sonucu, her ikisinin bir araya geldikleri âna kadar yaşamda ne biriktirdikleri belirleyecektir. Sevgi mi? Öfke mi? Tatminsizlikler mi? Yüksek değerler mi? Aşk uyumu veya çekip gitmeler..

Kova koç ilişkisi kısaca nasıldır? Dinamik, enerjik, esprili, hareketli, üretken ve zekice bir birlikteliktir. Zeka ve Gücün birleşimi diyebiliriz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Kova ve Koç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Kova Koç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Kova koç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Koç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Koç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova Koç Uyumu

1 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.