Kova Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Kova Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir? Kova Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Kova Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Kova burcu erkeği nasıl etkilenir? Kova burcu erkeğini etkilemek ve aşık etmek için ne yapmak gerekir?

Bir Kova burcu erkeğine aşık olmuşsanız ve onu etkilemek istiyorsanız öncelikle Kova burcunun özelliklerini bilmeniz gerekir. Kova burcu ev konumlarında 11. evi temsil eder. On birinci ev Aklı, teknolojiyi, yenilikleri, sıradışılığı ve özgürlükleri sembolize eder. Arkadaşlıklarımız, teknolojiye olan ilgimiz, zekamız, icatlar, özgürlük anlayışımız, beklentilerimiz, soyut kavramlara ve bilime olan ilgimiz bu konumla ilgilidir.

Kova Burcu Astrolojik Özellikleri

  • Ev Konumu: 11. ev
  • Yönetici Gezegeni: Uranüs
  • Nitelikleri: Hava elementi ve Sabit

Kova burcu erkeği aldığı etkilerle girdiği her ortama uyum sağlayabilen ve iletişim becerileri gelişmiş bir erkektir. Çok sayıda arkadaşı olur. Kova burcu etkilerini tam olarak taşıyorsa gittiği her yerden bir arkadaş edinerek çıkar. Uranüs etkisinden dolayı sıradışı bir yaşamı vardır. Hava grubu olduğu için öğrendiği konularda derinlere inmez herşeyi çok hızlı bir şekilde yüzeysel olarak öğrenir, bu sayede kısa sürede çok fazla bilgi edinebilir. Ancak odaklandığı bir konu varsa günlerce o konuya odaklanabilir. Kova burcunun icatlar ve bilimle anılması da bu etki ile ilgilidir.

Kova burcu toplumun bilgi kanalı gibi işlev görür. Öğrenmeye, araştırmaya, gizemli konulara meraklıdır. Çok fazla tanıdığı olduğu için hemen her konuda çok fazla bilgiye sahip olur ve öğrendiklerini girdiği her ortamda paylaşmaktan keyif alır. Güler yüzü ve zekice esprileri sayesinde kolayca herkesin ilgisini çeker.

İkizler burcu gibi kitap okumayı seven bir burçtur. Öğrendiklerini akıl süzgecinden geçirerek kendi özgün düşünceleri ile harmanlar. Dergiler, gazeteler, forum siteleri, sosyal medya ve kitaplar aşina oldukları kaynaklardır. Diğer hava grubu burçları gibi sosyal ortamların aranılan kişilerdir. Uzun süre aynı yerde durmak istemezler, sık sık ortamını ve yaşadığı yeri değiştirme gereği duyarlar.

Beta Dalgaları ve Kova Burcu

Sabit burçlar arasında yeraldığı için savunduğu fikirlerden vazgeçirmek güçtür. Savunduğu düşünceleri ısrarla ve farklı yöntemlerle mantığı zorlayarak tekrarlarlar. Ancak kova burçlarının bu konudaki ısrarları bir boğa, akrep, yay ve koç burcu gibi kırıcı değildir. Yüzlerindeki muzip ifadeyi kolay kolay terk etmezler. Beyin dalgaları aktiviteyi temsil eden beta dalgaları ile özdeştir. Önemsemediği bir konuya veya insana uzun süre konsantre olmakta zorlanabilir.

Kova Burcu Erkeği İçin Evlilik!

Kova burcu erkeği, ikizler ve yay burcu erkekleri ile birlikte zor evlenen burçlar arasında yer alır. Öyle ki bir an durup “evlenmeye hiç niyeti yok” diyebilirsiniz. Hayatta tanıyacağı o kadar çok insan ve çözmesi gereken o kadar çok konu vardır ki, evlilik kararı için sabrınızı sonuna kadar zorlayabilir. Kova burcu erkeği evlenmek için çoğu zaman durulmayı ve “artık yeter” demeyi bekler.

Aşk, onun için akıl tanelerine ekilmiş bir çiçek gibidir. Kopardıkça gözünü bir sonraki çiçeğe diker. Evlilik kararını içine sindirmemişse son çiçeğin siz olduğunuza ikna etmeniz gerekebilir.

Kova Burcu Erkeği Kıskanç mıdır?

Kıskanç bir yapıya sahipseniz kova burcu erkeğinin size göre olmadığını bilmeniz gerekir. Kova burcu için kıskançlık, gereksiz bir olgudur ve ilişkileri yıpratmaktan öteye geçmez. Kova erkeğini değiştirmeye çalışmamalısınız, onu olduğu gibi kabullenin veya siz ona adapte olun. Aksi taktirde değerlendirmesi gereken sayısız seçenekler olduğunu aklına getirebileceğiniz bir döneme denk gelebilirsiniz.

Kova erkeği için arkadaş edinmek koleksiyondan farksızdır. Onun için her insan ayrı bir bakış açısı ve bilgi kaynağıdır. Farklı insanları tanıdıkça bakış açısını geliştirerek bilgi dağarcığını genişletir. Bu özelliğinden dolayı onu kısıtlamaya kalkışmamalısınız. Özgürlük onun için vazgeçilmezler arasında yer alır.

Kova Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Uyumludur?

Kova burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşabilir?

Uyum konusunda burcun bulunduğu grup ve nitelikleri önemlidir. Öncelikle grup yönüyle değerlendirelim

Uyumlu Olduğu Hava Grubu Burçları

  • İkizler Burcu
  • Terazi Burcu
  • Kova Burcu

Sabit Yönüyle Uyumlu Olduğu Burçlar

  • Akrep Burcu (Su grubu)
  • Boğa Burcu (Toprak grubu)
  • Aslan Burcu (Ateş grubu)
  • Kova Burcu (Hava gurubu)

Kova burcu erkeğinin uyum sağlayabileceği kadınlar hava grubu burçlarıdır. Onlar içerisinde benzer özelliklere sahip İkizler burcu kadını uyum sağlayabileceği kadınlar arasında yer alır. İkizler burcu kadınları da kova erkekleri gibi çok sayıda arkadaşa sahiptirler. Sosyal ve iletişim uyumları muhteşemdir. Teknoloji ve bilgi aktarımı ortak noktaları arasında yer alır.

Terazi burcu kadını da kova burcu erkeği için idealdir. Terazi kadınları da iletişim ve sosyal becerileri ile ön plandadır, onunda çok sayıda arkadaşı vardır ancak Terazi kadınlarının evlilik tutkuları kova erkeğini bunaltacaktır. Ayrıca ikizler kadını ile kıyaslandığında evlendiği erkeği sahiplenme dürtüleri kova erkeğinin “kıskançlık kompleksi” ne girmesine neden olabilir.

Akrep burcu kadını gizemli ve karizmatik yapısı ile kova erkeğinin dikkatini çeker. Gözlerindeki büyüleyici etkiye ve gizemli yapısına hayran olur ancak bu çekim alanı akrep kadınının kıskançlığın nirvanası olduğu öğrenildiğinde son bulabilir. Boğa burcu kadını da sahiplenicidir. Kıskançlıkta ve inatçılıkta akrep burcu kadınını aratmaz. Aslan burcu kadını akrep ve boğa kadınlarına göre kova burcu erkeğine daha uygundur. Aslan kadınının güler yüzüne ve çocuksu tavırlarına kapılabilir. Doğum haritalarında uyumlu konumlar varsa mutlu olabilirler.

Kova burcunun tüm burçlarla olan uyum analizlerini Kova Burcu Uyumu linki altında bulabilirsiniz.

Kova Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Kova burcu erkeği yapısı gereği hareketi, eğlenmeyi, bilim ve teknolojiyi, gezmeyi, yeni bilgiler öğrenmeyi, yeni arkadaşlar edinmeyi, araştırmayı ve sosyal ortamlarda bulunmayı sever. Onun için iyi bir aşk, hayatın her anını dolu dolu yaşayabileceği akışkan bir zaman kavramı gibidir. Akıl süzgecinden geçirebildiği ve kısıtlanmadığı her serüvene gözü kapalı atlayabilir. Sıradışı yapısı heyecan arayışını her zaman farklı çizgilerle buluşturur.

Sınırları zorlar ve kendisi ile birlikte tüm çevresini değişime ve yeniliklere zorlar. Heyecanını kendisi ile birlikte hiç duraksamadan yaşayabilecek ve kendisini geliştirmeye odaklı insanlara ihtiyaç duyar. Eğer ona ayak uyduramıyorsanız geride kalıp unutulmanız sıradan bir durum değildir. Unutmayın gözünü hemen bir sonraki çiçeğe dikme potansiyeline sahiptir.

Kova erkeği için yaşam, ne kadar çok insan tanıdığı, ne kadar eğlendiği, aklın yaşamdaki fonksiyonu ve bunları ne kadar iyi değerlendirdiği ile doğru orantılıdır.

  • Sosyal ortamlarda bulunmak
  • Işıltılı bir yaşam
  • Öğrenmek
  • Araştırmak
  • Teknoloji ve daha çok teknolojik yenilik
  • Teknolojik trendler
  • Gezmek
  • Eğlenmek
  • Sohbet etmek
  • Tanımadığı ortamlara girerek yeni insanlar tanımak
  • Sık sık ortam değiştirmek

Kova erkeğinin hoşuna gider. Tüm bunları onunla birlikte yapabilecekseniz ve onunla birlikte göreceğiniz sayısız kadına tahammül edip küçük flörtlerini yanlış anlamayacaksanız doğal olarak sizden de hoşlanacaktır.

Teknoloji Merakı, Arkadaşlıkları ve Özgürlük Tutkusu

Kova burcu erkeği hava unsuru olduğu için insanlarla iç içe olmayı sever. Konuşmak, yaşadığı herşeyi paylaşmak ve deneyimlerini anlatmak onun için nefes alıp vermek kadar gereklidir. Uranüs etkisinden dolayı kova erkeği teknolojik ve bilimsel yenilikleri takip eder. Burcunun etkisini tam olarak taşıyorsa evi tam bir teknoloji deposu gibidir.

Kova burcu erkeği nasıl etkilenir? Onu dinlemek, teknoloji ve bilimle ilgili yapacağınız paylaşımlar ve yaşadığınız deneyimleri paylaşmak onu çok etkileyecektir. Özellikle,

  • henüz yaşamadığı deneyimleri paylaşmanız,
  • henüz öğrenmediklerini anlatmanız,
  • gizemli konular,
  • bilgisi olmadığı son teknoloji ile ilgili gelişmeleri anlatmanız

onu heyecanlandırır.

Kova Erkeği Uranüs etkisi altında olduğu için soyut düşünme yeteneğine sahiptir.

  • Soyut düşünür,
  • matematikte doğal yeteneğe sahiptir,
  • hızlı algılar ve hızlı aktarır.

Sizin de en az onun kadar hızlı kavrayıp hızlı aktarmanız onun için önelidir.

Kova burcu erkeği özgürlüğüne son derece düşkündür. Kısıtlanmaya, zorlamalara ve dayatmalara gelemez. “Onunla ne işin vardı, seni o kadınla görmüşler, o kadın senden ne istiyor, hayatında kaç kadın var” gibi sözler kova burcu erkeğine göre değildir. Kova erkeği daha fazla insanla içli dışlı olabilmek için çoğu zaman çocuksu bir flörtçü gibi hareket eder.

Bu gibi durumları hoş karşılamanız ve gerekirse oturup bazı konuların sizi incittiğini ona anlatmanız gerekir. Çünkü o hayata sizin baktığınız pencereden bakmamaktadır. Empatik olmadığı için sizi üzen ve kıran davranışlarını anlatmadığınız sürece sizin nelerden incindiğinizi ve üzüldüğünüzü bilmeyecektir.

  • Teknolojinin son yeniliklerine sahip olmak,
  • her istediğinde istediği yere gidebilmek,
  • arkadaş çevresini genişletmek ve sürekli canlı tutmak,
  • değişikliğe ihtiyaç duyduğunda istediği yerde kalabilmek için birden fazla eve sahip olmak

onun hayalleri arasında yer alır.

Kova burcu erkeği nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz?

Kova Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanmaz?

Kova burcu erkeği nasıl etkilenir? Bunun için en son yapmanız gerekenler hoşlanmadıkları listesinde yer alanları yapmanızdır.

Kova erkeği özgürlüğünün kısıtlanmasından ve kıskançlıktan nefret eder. O kabına sığmaz bir erkektir. Yaşamı boyunca ideal olanın en iyisini arar. Ancak yeterince insan tanıdığında, yeterince yer gördüğünde ve artık yorulmaya başladığında oturup biraz dinlenmek isteyecektir.

  • Uzun süre aynı yerde durmaktan
  • Sürekli aynı insanlarla birlikte olmaktan
  • Sessizlikten ve durağanlıktan
  • Öğrenmek istediklerini öğrenememekten
  • Kısıtlanmaktan ve birlikte olduğu insanlarla yargılanmaktan
  • Yeni olmayan hiçbir şeyden
  • Toplum baskısından
  • Aşırı akraba ilişkilerinden hoşlanmaz

Her insan doğuştan gelen özelliklerini geliştirmeye açık olduğu sürece mutlu olur. Kova erkeğini kendi kalıbınıza sığdırmaya çalışmayın çünkü ne yapıp edip oradan bir çıkış yolunu mutlaka bulacaktır. Zekası ve aklı “çok bilmiş, ukala” olarak nitelenmesine neden olsa da kendini beğenenleri ve sürekli kendisini anlatanları da hiç sevmez. Şakalaşmayı, espri yapmayı ve muzipliği sever ama ciddiye alınması gereken bir konuda laubalileşilmesini de affetmez. “Benimle gül eğlen, benimle ciddiye al

Kova Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Kova burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Kova erkeği nasıl bir kadınla birlikte olmak ister?

Kova erkeği kendisi gibi

  • hızlı,
  • renkli,
  • konuşkan,
  • sıradışı,
  • zeki,
  • karizmatik,
  • araştırmacı,
  • gizemli konuları seven,
  • bilime meraklı,
  • espriden ve şakadan anlayan,
  • eğlenmeyi seven

kadınlardan hoşlanır.

Onun gibi ışıltılı ve hareketli bir yaşam sürmeli ve her düşünceyi, her hissi kelimelerle ifade etmelisiniz. Uzayı merak etmeli, bilimsel konulara ilgi duymalı ve aklınızı ön planda tutmalısınız.

Eğer su grubu kadınlarından biri iseniz kova erkeği sizin iç dünyanızda olup bitenleri hissedemez. O sizin gibi doğuştan empati yeteneğine sahip değildir. O sadece ister, öğrenir ve yaşar. Uranüs insanı için gelişim, bireysel yaşam ve özgürlük çok önemlidir. Ona engel olan herşeyi kendi karşısında görür ve yaşamından çıkartır.

Bir kova erkeğini etkilemek istiyorsanız “akıl, teknoloji ve gelişim” kelimelerinin yaşamdaki fonksiyonunun ne olduğunu iyi biliyor olmalısınız.

Genel olarak kova burcu erkeğinin hoşlandığı kadın profilini,

  • Sıradışı,
  • Renkli,
  • Muzip,
  • Esprili,
  • Işıltılı,
  • Uçuk,
  • Maceracı,
  • Gezgin,
  • Konuşkan,

kelimeleri ile ifade edebiliriz. O bir kadına baktığında görmek istediği şey gözlerde gülümseyen bir heyecan macera, akıl, zeka ve çok renkliliktir. Gözlerinizde okumak istediği şey ise “Haydi birlikte benimle uzaydan çiçek topla” olmalıdır. Ve bunu gülümseyerek sunmalısınız.

Tanınması gereken çok insan, öğrenilecek çok konu, gülünecek çok espri, alınacak çok teknolojik ürün ve anlatılacak ilginç çok olay var!

Kova Burcu Erkeği Nasıl Fizikli Kadınlardan Hoşlanır?

Kova erkeğinin hoşlandığı kadınların fiziği nasıldır? Görünüş olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

Kova burcu erkeği diğer hava grubu burçları gibi hızlı bir metabolizmaya sahiptir. Hızlı yaşamından dolayı ateş grubu burçları kadar olmasa da sportif bir bünyeye sahiptir diyebiliriz. Durağan ve kilolu bir bayanın ona ayak uydurması güçtür. Doğal olarak sportif ve hızlı hareket edebilen kadınlardan hoşlanır. Asla hayır diyemeyeceği kadınlar ise gizemli ve karizma sahibi kadınlardır. Gizem ve karizmatik tavırlar onu bir mıknatıs gibi çekecektir.

Kova burcu erkeği sıradışı bir kişiliğe sahiptir. Sınırları zorlayan herşey ilgisini çeker. Renkli ve sportif giyimi tercih eder. Hoşlandığı kadınlarda kendisinde görmek istediği fiziksel özellikleri arar. Resmiyet ve ayrıntılara takılıp kalmak onlara göre değildir. Rahat, sıradışı, gizemli, karizmatik, hızlı yaşama uygun, renkli ve sportif.

Ev ortamında ve yaşamda dağınıklık hava grubu burçlarının doğallığıdır. Derli toplu olmanız, düzenli olmanız ve yaşamında herşeyin yerli yerinde olması onu pek ilgilendirmez. Onu ilgilendiren her an herşeye hazır olup olmamanızdır. Kova burcu erkeği nasıl etkilenir? Kova erkeği için can alıcı nokta, sınırların zorlanmasıdır.

Kova Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Kova erkeğini nasıl etkilerim, Kova burcu erkeğini etkilemek için neler yapabilirim?

Buraya kadar olan bölümü okumuşsanız az çok zihninizde nasıl bir erkekle karşı karşıya olduğunuz konusunda fikir sahibi olmuşsunuzdur. Onu etkilemek için şu maddelere dikkat etmelisiniz,

  • Onda merak uyandıracak şeyler yapın
  • Kendinize biraz gizem ve karizma serpiştirin
  • Akıl oyunlarına, teknolojiye ve yeniliklere açık olun
  • Sosyal faaliyetlere ve etkiliklere katılırken onu da haberdar edin
  • Bilim ve teknoloji ile ilgili yeni bilgiler edinerek onunla paylaşın
  • Renkli ve sıradışı bir yaşamınız ve bu yaşamı destekleyen renkli kıyafetleriniz olsun
  • Kova burcu erkeğini sık sık ilginç yerlere gitmek için davet edin
  • Uzay, bilim, icatlar, soyut kavramlar ve matematikle ilgili ilginç bilgiler paylaşın
  • Özgürlüğü savunan düşüncelerinizi onunla paylaşın
  • Espri dağarcığınızı genişletin
  • Bir yerde sabit kalmayın, hayatın içine dahil olun ve onu da bu hayata dahil edin

Evlilik konusunu o hazır olmadan asla açmayın. Hiç bir kova erkeği kafese konulmakla özdeşleştirdiği evlilik konusuna hazır olmadan girmek istemez.

Kova Burcu Erkeğini Kendime Nasıl Aşık Edebilirim?

Kova burcu erkeği nasıl baştan çıkarılır? Nasıl tahrik edilir? Kova erkeğini baştan çıkarmak için neler yapmak gerekir? Kova erkeği nasıl aşık edilir? Kova erkeğini etkilemenin yolları nelerdir?

Kova burcu erkeği hayatı okuyarak, görerek ve duyarak algılar. Onunla her zaman ilgisini çekecek bir şeyler paylaşabilmelisiniz. Onun ulaşamadığı ve bilmediği bilgiler sizde ne kadar yoğun olursa size olan düşkünlüğü de o oranda artacaktır. Sıradışı olmayan ve “herkes gibi” iması oluşturacak şeylerden uzak durun. Herkesin yaptığını yapmayın, söylediğini söylemeyin. Orijinal sözler ve fikirler bulun.

Onu heyecanlandırmak için o zamana kadar hiç duymadığı şeyler fısıldayın. Değişiklik, yenilik ve farklılık onu harekete geçirecektir.

  • Hareketli, renkli ve eğlenceli bir yaşam kova burcu erkeğinin her zaman dikkatini çeker.
  • Kova burcu erkeği için romantizm ve aşk; ışıltılı bir bakış ve hayran kalacağı daha önce hiç duymadığı sözler demektir.
  • Plan program yapmadan kendiliğinden gelişen şaşırtıcı olayların içerisinde kalmak onu çok heyecanlandıracaktır.
  • Daha önce görmediğini gösterin, duymadığını söyleyin ve gitmediği ilginç yerlere götürün.
  • Gizemli olan herşey onu heyecanlandırır.

Gizemli ve karanlık bir odadan çıkan sürprizler yeterince heyecanlıdır.

Kısaca, Kova erkeği nasıl baştan çıkarılır?

  • Sıradışı ve karizmatik olun,
  • Yastığının üzerine, aynaya, kıyafetlerinin cebine sevgi notları bırakın,
  • Zekasını övün ve ona zekice espriler yapın,
  • Şık ve can alıcı renklerde kıyafetler giyin,
  • Başını göğsünüze koyarak saçlarını okşayın,
  • Sevgi ve aşk sözcüklerini kulağına fısıldayın,
  • Onu her zaman şaşırtın, sürprizler yapın,
  • Aşk kitaplarından satırlar okuyun,
  • Sosyal medya hesaplarına gülüşünüzü gönderin.

Kova Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Kova erkeğinin sizden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? 

Bir kova burcu erkeği sizden hoşlanmışsa yaşadığı her anı ve özel yaşamını sizinle paylaşmak için can atacaktır. Hayatında yeterince insan varken özellikle ve ilk olarak sizi tercih etmeye başladığında kalbinde sizin için özel bir yer ayırmış demektir. Her yere sizinle gitmek, koşuşturmalarına sizi de ortak etmek ve yaşamı paylaşmak isteyecektir. Bu anı yaşadığınızda sakın duraksamayın.

Kova burcu için para yaşadığı hayatı daha renkli, yenilikçi ve teknolojik kılmak için bir araçtır. Kendisini daha fazla yere taşıyabildiği, daha renkli ve eğlenceli bir hayat sürdüğü ve daha çok heyecan yaşattığı sürece para onun için değerlidir. Ama en çok sizi mutlu etmek için işe yaradığında paraya daha çok değer verecektir. Size alacağı teknolojik ürünler aslında onun size sunduğu ilgisinin bir eseridir.

Sizi mutlu etmek için koşuşturmaya başladığını hissettiğinizde sizden hoşlandığını anlayabilirsiniz. Bu başına buyruk erkek sizin fikirlerinizi de önemsemeye başladığında, bir yerlere gitmek için arkadaşlarını değil sizi tercih etmeye başladığında bilin ki sizden hoşlanıyordur.

Kova Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

Kova burcu erkeğine hangi hediyeler alınabilir? Kova erkeği hangi hediyelerden hoşlanır?

Kova erkeğinin özelliklerini gözönünde bulundurarak kendisine aşağıdaki hediyelerden biri seçebilirsiniz.

  • Dizüstü bilgisayar
  • Masa üstü bilgisayarı
  • Tablet
  • Yüksek optik özelliklere sahip fotoğraf makinesi
  • Son çıkan cep telefonlarından biri
  • Deri bileklikler
  • Tatil için biletler
  • En son çıkan ilginç ve sıradışı filmler için sinema biletleri
  • Evde film izlemesi için ses ve görüntü sistemleri
  • Hafta sonu tatili için sürpriz konaklama yerleri
  • Sırt çantası
  • Spor kıyafetler
  • Konser biletleri
  • Spor saatler
  • Sıradışı gözlük çerçeveleri
  • Teleskop
  • Mikroskop
  • Zeka oyunları
  • Pratik yemekler yapabilmesi için mutfak aletleri
  • Yeni çıkan kitaplardan seçmeler
  • Küçük aksesuarlar ve biblolar

Not: Burç etkileri ve özellikleri sadece bir rehberdir. Aynı burca sahip her insanın aynı özelliklere sahip olması, benzer durumlarda aynı tepkileri vermesi beklenmemelidir. Doğum haritamızda 12 ev konumu bulunur ve bu konumların her biri farklı burç ve gezegen konumlarına sahip olacağı için her konuda vereceğimiz tepki güneş burcuna uygun olmayacaktır. Burç etkileri bir dürtü ve insanın içine doğan ilk tepkiyi belirler. Ancak alınacak kararlar büyük oranda irade ile şekillenir. İradenin alacağı kararlarsa aile eğitimi, çevre etkisi ve kişinin kendisini hangi yönde geliştirdiği ile ilgilidir. Burç uyumları iyi olduğu halde mutsuz, uyumsuz olduğu halde mutlu olan çok sayıda çift vardır. Sabır, sevgi ve saygının değişim gücü olduğu unutulmamalıdır.

Bu konuda ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları

 

İlgili Konular:

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

Kova Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

14 Nisan 2020

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Hülys dedi ki:

    Etkilersiniz o etkilendiği bir başka kadına yönelir. Ele avuca sığmaz. Gerçekten çok arkadaşı var o karar vermeden aşk zor

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.