Kova Boğa Uyumu, Kovayla Boğa Anlaşabilir mi?

Kova Boğa Uyumu, Kovayla Boğa Anlaşabilir mi?

Kova Boğa Uyumu

Kova Burcu Boğa Burcu Uyumu. Kova ve boğa nasıl anlaşır? Kova Burcu ile Boğa Burcu Anlaşabilir mi?

Kova Erkeği Boğa Kadını Uyumu veya Kova Kadını Boğa Erkeği Uyumu

 

Kova Burcu Boğa Burcu “Uyum Analizi”

Kova Boğa İlişkisi Nasıldır?

  • Uyumsuz
  • Sıkıcı
  • Kısıtlayıcı
  • İnatçı
  • Monoton

Kova burcu hava grubu, Boğa burcu ise toprak grubudur. Uyum sağlayabilmeniz için gereken benzerlikleriniz çok azdır. Her ikinizde sabit burç niteliği taşıdığınız için İnatlaşmak ve ısrar ettiklerinizden geri adım atmamak ilişkiniz için kritik bir noktadır.

Kova burcu sosyal bir burçtur. Boğa burcu ise sizin kadar sosyal değildir. Boğa etrafınızdan eksik olmayan arkadaşlarınızdan ve sosyal ilişkilerinizden dolayı kıskançlık yaşayarak sizi kısıtlamaya çalışabilir. Siz canınız her sıkıldığında dışarı çıkıp dolaşmak ve yeni ortamlara girmek istersiniz. Boğa burcu ise çoğu zaman evde kalmayı tercih edecektir.

Boğa burcu dokunsal özeliklere sahiptir. Sevmek, dokunmak ve hissetmek ister. Sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı vardır. Sizin ise çoğu zaman sevgi gösterilerine ayıracak vaktiniz olmayabilir. Bu durum her ikiniz içinde sıkıcı olacaktır. Belki tanışma evresinde eğlenceli bir birlikteliğiniz olabilir ancak uzun süre birlikte olduğunuzda eğilimlerinizin çok farklı olduğunu görüp birbiriniz tatmin edemediğinizi göreceksiniz. Eğer doğum haritanızda birbirinizle uyumlu noktalar yoksa eğlenmekten çok birbirinizi anlayışsızlıkla eleştirmeye başlayabilirsiniz.

Kova Boğa Uyumu, “İletişim Uyumu”

Kova Boğa iletişim uyumu nasıldır? Kova ve Boğa arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Kova burcu iletişimi sözeldir ve boğa burcuna göre daha fazla konuşur. Boğa burcunun iletişimi daha çok dokunmaya ve duyu organlarıyla hissetmeye dayalıdır. Bir şeyin iyi veya kötü olduğuna karar verebilmek için tatmaya, dokunmaya ve kavramaya ihtiyacı vardır. Kova ise görür, analiz eder ve sözlerle ifade eder. Bu noktada eğer farklılıklarınızı eksiklerinizi gidermek için kullanamazsanız iletişimsizlik yaşayabilirsiniz.

Boğa burcu sevdiğini göstermek için sarılmak ve tüm bedeni ile hissetmek isteyecektir. Siz ise boğa burcunun neden size sık sık sarıldığını anlamakta zorlanırsınız. Benzer durum boğa burcu için de geçerlidir. O da neden hiç sarılmak istemediğinizi anlayamaz.

Boğa burcu yemek zevki olan bir burçtur. Eğer ilişki Kova kadını ve Boğa erkeği şeklinde olursa boğa burcu büyük ihtimalle aç kalacaktır. Veya yemek yapma görevi kendisine düşecektir.

Kova Boğa Uyumu “Cinsel Uyum”

Kova ve Boğa burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Kova Boğa cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Kova ve boğa burcu uyumu için sorunlu noktalardan biri de cinsel uyumdur. Boğa burcu cinsel potansiyeli yüksek bir burçtur. İlişkisini tensel hissetme üzerine kurar. Cinsel yaşam onun için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Sizin içinde cinsel yaşam önemlidir ancak birlikteliğin olmazsa olmaz noktalarından biri değildir. Siz eğlenmeye önem verirsiniz. Hoş bir sohbet, farklı ortamlara girip çıkmak, yeni insanlarla tanışmak ve arkadaşlarınızla birlikte olmak sizin için daha önemlidir.

Kova burcu astrolojide geleceği, teknolojiyi ve yenilikleri temsil eder. Boğa burcu ise tutuculuğu, sadakati ve sağlamlığı temsil eder. ikinizin zamanı ve yaşamı algılayış tarzınızda farklıdır. Kova burcunun yaşamda gerçekleştirmek istediği önemli hedefleri ve projeleri, Boğa burcunun ise hissetmesi ve tatması gereken yeni hazlar vardır. Eğer bu noktada bir ortaklık oluşturamazsanız aynı evde iki ayrı dünyanın insanları gibi yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Eğer bir boğa burcu ile evlendiğinizde özgür olacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Büyük ihtimalle boğa burcu sizi sahiplenmek için baskı altında tutacaktır. Belki ilk zamanlar bu duruma saygı duyup anlayış gösterirsiniz ama ilerleyen zamanla birlikte boğanın artan kıskançlıkları canınızı yakmaya başlayabilir.

Doğum haritanızda yükselen burçlarınız, Ay burcunuz, Merkürünüz, 3. ve 7. ev gibi konumlarınız ortaksa daha kolay anlaşabilirsiniz. Burçlarınızın özelliklerini belirgin bir şekilde taşıyorsanız birlikte birbirinize karşı tahammül sınırlarınızı tartıp bir kez daha düşünmenizde yarar var.

Kova Boğa ilişkisi kısaca nasıldır? Ayrı boyutların, frekansların ve amaçların ilişkisi olacaktır. Kova boğa uyumu yakalanması zor bir uyumdur. Yeterince fedakar mısınız? Herşeyi değiştirebilecek kadar büyük bir sevginiz olduğuna inanıyor musunuz?

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Kova ve Boğa burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Kova Boğa aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Kova boğa uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Boğa Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Boğa Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova Boğa Uyumu

9 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.