Kova Başak Uyumu, Kovayla Başak Anlaşabilir mi?

Kova Başak Uyumu, Kovayla Başak Anlaşabilir mi?

Kova Başak Uyumu

Kova Burcu Başak Burcu Uyumu. Kova ve başak nasıl anlaşır? Kova Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Kova Erkeği Başak Kadını Uyumu veya Kova Kadını Başak Erkeği Uyumu

 

Kova Burcu Başak Burcu “Uyum Analizi”

Kova Başak İlişkisi Nasıldır?

  • Meşgul
  • Pratik
  • Tutkusuz
  • Düzenli ve Titiz
  • Zorlayabilir

Kova ve başak burcu uyumu makul gibi gözükse de grup ve özellik farklılıklarından dolayı zorlu bir ilişki olabilir. Başak burcu titiz bir burçtur ve dağınık bir ortamda yaşayamaz. Kova burcu ise etrafın dağınık oluşuna pek aldırış etmeyebilir. Kova burcu Uranüs, Başak burcu ise Merkür etkisi altındadır. Her ikinizde üretkensiniz. O kadar meşgul olursunuz ki romantizm yaşamaya pek vaktiniz olmayabilir.

İlişkinizde süre uzadıkça başak burcunun sizin yaşamınızı dizayn ettiğini farkedersiniz. Başak burcu kendisi ve kendisi ile birlikte olan herşeyi titiz bir şekilde ele alır. Dağınıklığı ve düzensizliği kabullenemez. İşlerinizi organize eder, yapmanız gerekenleri hatırlatır, sizinle ilgili notlar tutar… Eğer bu durum sizi rahatsız etmezse uyumlu bir birlikteliğiniz olabilir.

Kova burcu hava grubunda yeraldığı için başak burcuna göre daha sosyaldir. Başak burcu toprak grubunda yer alır. Size göre biraz daha çekingendir. Siz arkadaşlarınızla vakit geçirirken o meşgul olması gereken işleri ile ilgilenir.

Kova Başak Uyumu, “İletişim Uyumu”

Kova Başak iletişim uyumu nasıldır? Kova ve Başak arasında İletişim sorunu yaşanır mı? İletişimde Kova ve Başak aşk uyumunu yakalayabilir mi?

Kova ve başak ilişkisinde başak sürekli olarak dikkatli olmanız konusunda sizi uyarmak zorunda kalabilir. Başak burcu eleştirel bir burçtur. Onun görevi ayrıntılardır. Yaşamındaki ve çevresindeki insanlarla ilgili tüm detaylara dikkat eder. Gördüğü eksikleri size göre acımasızca eleştirip sizi istediği yönde şekillendirmeye çalışabilir.

Kova burcu yaşamındaki herşeyi paylaşmak ister, başak hoşsohbet bir burçtur, Sohbetlerinize renk katacaktır. Ancak siz sohbete odaklı iken bile yere attığınız çekirdek kabuklarını görüp bunu yapmamanızı söyleyebilir. Başak temizliğe çok düşkün olduğu için sohbetlerinde temizlik ve titizlik konuları hakim olabilir.

Kova burcu sıradışı bir burçtur, sınırları zorlamayı sever Başak ise düzen ve tertip ister. Bir şeylerin sürekli dağılıp bozulması onun zihnini meşgul edeceği için tepki gösterebilir. Sizin tabağınızdan bir kaşık yemek alınması çok önemli olmayabilir ama bunu bir başak burcuna yaptığınızda ne kadar aç olursa olsun o tabağa bir daha dokunmak istemeyecektir. Daha da kötüsü siz muziplik yapıp bu yönünü kullanarak eğlenmeye çalışırsınız, başak ise sinirlenerek tepki gösterir.

Kova Başak Uyumu “Cinsel Uyum”

Kova ve Başak burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Kova Başak cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Cinsel yaşamda kova başak birlikteliği istenildiği gibi olmayabilir. Siz kova burcu olarak sınır tanımayan bir insansınız. Başak burcu ise hafif ürkek ve çekingen davranır. Başağın temizlik ve hijyen hassasiyeti sizi rahatsız edebilir. Başak burcu toprak grubunda yer aldığı için dokunmayı, siz ise hava grubunda yer aldığınız için sözlere daha çok önem verebilirsiniz.

Ancak sizin eğlenceli yanınız, başağın ise uyumlu tavırları aranızda buz kristallerinin oluşmasına engel olacaktır.

Kova Başak ilişkisi kısaca nasıldır? Sizin için eğlenceli olabilir ancak başak için karmaşanın hakim olduğu bir ilişki olabilir. Başak eğlencenizi böldüğünde tek taraflı bir mutluluk iyi bir birliktelik ve uyum getirmeyebilir.

Tabiki gerçekte ilişkiler bu kadar katı ve keskin hatlarla örülü değildir. Eğer doğum haritanızda uyumlu olduğunuz konumlar varsa çok eğlenceli bir birlikteliğinizde olabilir. Veya biraz sabır göstererek farklılıkların tadını da çıkarmak isteyebilirsiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Kova ve Başak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Kova Başak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Kova başak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Başak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Başak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova Başak Uyumu

11 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.