Kova Balık Uyumu, Kovayla Balık Anlaşabilir mi?

Kova Balık Uyumu, Kovayla Balık Anlaşabilir mi?

Kova Balık Uyumu

Kova Burcu Balık Burcu Uyumu. Kova ve balık nasıl anlaşır? Kova Burcu ile Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Kova Erkeği Balık Kadını Uyumu veya Kova Kadını Balık Erkeği Uyumu

 

Kova Burcu Balık Burcu “Uyum Analizi”

Kova Balık İlişkisi Nasıldır?

  • Duygusal
  • Yüksek Beklentiler
  • Telepatik
  • Karşılanamayan Duygular
  • İçe Dönük

Kova burcu açısından ilginç bir birliktelik olacaktır. Balık burcu Kova burcundan sonra gelir. Kova, eksik yanları Balık burcunda bulunur. Ancak Kova burcunun Hava, Balık burcunun ise su grubunda bulunması ve iki burcun sahip olduğu özelliklerin farklı oluşu sorunlara neden olabilir. Genel olarak ilişkiyi özetleyecek olursak;

Balık burcu yoğun duygusal beklentilere girecek ve ruhunda hissedeceği bir sevgi arayacaktır. Kova burcu ise Balığın neden bu kadar duygusal olduğunu hiçbir zaman anlayamayacaktır. Eğer her iki burcunda doğum haritalarında uygun konumlar yoksa beklentilerin karşılanamayacağı bir ilişki olma ihtimali yüksektir.

Kova burcu eğlenceli bir yaşam ister, Balık burcu ise duygusal yoğunluk arar. Kova burcunun halihazırda varolan sayısız arkadaşı ile yeterince eğlenebiliyorken sadece Balık burcuna yoğunlaşabilmesi çok zordur. Balık burcu değişken burçlar arasında yer aldığı için her ortama uyum sağlar, herkesle anlaşabilir ancak yaşamında “özel” bildiği insanlardan ayrıca sevgi, şefkat ve ilgi de bekler. Kova burcunun doğum haritasında özellikle 3. ve 7. evlerinde su unsurları bulunmuyorsa balığın beklentilerini karşılayabilmesi güçtür.

Her iki burçta insanlara yardımcı olmayı sever. Ancak aralarında belirgin farklılıklar vardır. Kova burcu yardım konusunda genelleme yapar ve yapacağı yardımın sadece bir kişiye değil tüm topluma hitap etmesini ister. Balık burcu ise yardım konusunda bireyseldir. Kova burcu mantıkla yaklaşırken Balık burcu duyguları ile yaklaşır. Karşıdan karşıya geçen yaşlı bir çifte yardımcı olmak isteyen ilk taraf Balık burcu olur. Kova burcu ise yaya geçidine yaşlılar için özel bir geçit yapmayı tasarlar.

Kova Balık Uyumu, “İletişim Uyumu”

Kova Balık iletişim uyumu nasıldır? Kova ve Balık arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Kova burcu ile Balık burcu iletişim uyumu genelde sorunsuzdur ancak iletişim kanallarındaki farklılıklardan dolayı Balık burcunun bir yanı hep eksik kalacaktır. Kova burcu sözel iletişime sahiptir ve zekası ile hareket eder. Balık burcu ise ruhsal iletişimi ön planda tutar. Konuşulanlarda ruhsal derinlik ve duygusal yanlar arar. Ruhuna hitap edilemediğinde sohbet onun için doyurucu olamaz.

Balık burcunun ilginç bir özelliği ise doğal bir telepati yeteneğine sahip oluşudur. Duygusal yakınlık kurduğu insanların düşüncelerini kolayca anlayabilir. Yanında bulunmasa da sevdiği insanları hissedip duygularını anlayabilir. Bu durum hemen her konuda sınırları zorlamayı seven ve Parapsikoloji ile ilgili konulara meraklı olan Kova burcunun dikkatini çeker. Balığın bunu nasıl yapabildiğini çözmeye çalışır. İkilinin ortak noktalarından biri de bu konu olur. Ancak sosyal yaşamda balık burcunun herkesin sorunları ile ilgilenmesi ve bir sünger gibi başkalarının enerjilerini çekmesi onu yorgun düşürür. Bu konuda kovanın ilgisine ve terapisine ihtiyacı olacaktır.

Kova burcu balık burcuna göre daha sosyaldir. Balığın az sayıda özel arkadaşı bulunur. Kova burcu için ise herkes hatta tanışmayı bekleyen yeni arkadaş adayları da özeldir. Kova burcunun bu konuda dikkat etmesi gereken nokta, girdikleri sosyal ortamlarda Balık burcunu yalnız bırakmamaya özen göstermesi gerektiğidir. Balık merhametli, duygusal, sevecen ve yardımseverdir ancak bir noktadan sonra hiçbir şey söylemeden tüm ipleri koparıp ortadan kaybolabilir.

Balık burcu ihtiyacı olan herkese yardım ettiği için Kova’nın bu konuda balık burcunu ileri gitmemesi konusunda sık sık uyarması gerekebilir. Çünkü balık, kimlerin art niyetli olup olmadığına çok fazla bakmaz. Yardım isteyen herkese el uzatmaya çalışır. Uğradığı hayal kırıklıkları ise kalbini yaralayabilir. Kovanın ruhsal derinliğe, Balığın ise mantığa ihtiyacı vardır. Bu konuda birbirlerinin eksiklerini giderebilirlerse harika bir ikili olabilirler.

Kova Balık Uyumu “Cinsel Uyum”

Kova ve Balık burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Kova Balık cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Kova burcu ve Balık burcu uyumu cinsel yönden tatmin edici olamayabilir. Çünkü Kova için cinsel yaşam eğlence demektir. Balık burcu ise cinsel yaşamı ruhsal tatmin aracı olarak görür. Kova ve balık burcu cinsel uyumu ancak her iki burcun doğum haritasında uygun konumlar bulunuyorsa yeterli seviyede tatminkar olabilir. Hava ve su gurubu burçlarının hayata bakışları ve beklentileri farklıdır. Bu farklılık cinsel yaşama da yansımaktadır. Kova ve balık cinsellik uyumu balığın ruhsal yönden ne kadar tatmin olduğu ile orantılı olacaktır.

Balık burcu, Kova burcundan beklediği ilgiyi, sevgi ve yakınlığı göremezse cinsel yaşamdan uzaklaşabilir. Kova burcunun eğlencelerinden taviz verip biraz romantizmle tanışması gerekecektir.

Eğer ortak noktaları bulabilirlerse cinsel yaşamları kozmik bir eğlenceye dönüşebilir. Her iki tarafta “ben buyum” deyip tavizsiz bir tutum sergilerse evliliğin en önemli ayaklarından birini kırmış olurlar.

Kova Balık ilişkisi kısaca nasıldır? Karşılanamayan beklentiler ve düzensiz aşk uyumu.. Balık yakın ilgi, sevgi, ruhsal derinlik ve şefkat bekler. Kova ise eğlence ve daha çok arkadaş ister. Kova balık uyumu orta noktada birleşme çabası ile fedakarlık bekler.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Kova ve Balık burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Kova Balık aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Kova balık uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Balık Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Balık Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova Balık Uyumu

11 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.