Kova Aslan Uyumu, Kovayla Aslan Anlaşabilir mi?

Kova Aslan Uyumu, Kovayla Aslan Anlaşabilir mi?

Kova Aslan Uyumu

Kova Burcu Aslan Burcu Uyumu. Kova ve aslan nasıl anlaşır? Kova Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Kova Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya Kova Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

Kova Burcu Aslan Burcu “Uyum Analizi”

Kova Aslan İlişkisi Nasıldır?

  • Ateşli
  • Uzlaşmaz
  • Esprili
  • Gösterişli
  • Cömert

Kova ve Aslan uyumu ya çok güzel veya çok kötü olabilecek ilişkiler arasındadır. İki burç birbirlerinin karşıt açılarında bulunurlar. Kova ve aslan ilişkisinin iyi veya kötü nitelemesinin ortasında yer alması her ikisinin de birlikteliklerine bilinçli bir şekilde yaklaşarak ve tavizler vererek mümkün olabilir.

Kova Aslan uyumu burç grupları ile değerlendirildiğinde, Kova burcu hava grubunda yer aldığı için ateş grubunda yer alan Aslan burcunun enerjisini yükseltir. Çünkü Aslan burcu egosu yüksek bir burçtur. Beğenilmeye, ilgiye ve alkışlanmaya ihtiyacı vardır. Herkes tarafından tanınmak, sevilmek ve beğenilmek ister. Sosyal bir burç olan Kova Aslan’a bu ortamı sağlayacaktır.

İlişkinin belki de en can acıtıcı yanlarından biri her ikisinin de sabit burçlar arasında yer almasıdır. Bir konuda farklı bir görüşü savunduklarında her ikisi de geri adım atmazlar. Uzlaşmaları ve orta yolu bulmaları zordur. Kova eğlenceli bir yaklaşımla inat eder ama Aslan bir anda alevlenebilir.

Aslan burcu gösterişe ve lükse düşkün bir burçtur. Elindeki tüm imkanları kısa sürede kıyafetlere veya lüks bir restoranda arkadaşları için sonuna kadar harcayabilir. Cömertliğini sergilemekten hiçbir zaman çekinmez. Yapacağı harcamaların sonrasını düşünmez. Mutlu olmak, adından söz ettirmek ve beğeni toplamak onun için paradan daha önemlidir. Kova burcu ise bu kadar cömert değildir. Aslan burcunu sık sık harcamaları konusunda uyarmak zorunda kalabilir.

Aslan yemeğini en lüks yerde yemek isterken Kova, en sıradışı yeri tercih eder. Beğenileri, beklentileri ve çıkarımları farklıdır.

Kova Aslan Uyumu, “İletişim Uyumu”

Kova Aslan iletişim uyumu nasıldır? Kova ve Aslan arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Kova ve Aslan iletişim uyumu belki de uyumlu oldukları en iyi alanlardan biridir. Kova da Aslan da eğlenmeyi ve eğlendirmeyi severler. Aslan burcu için beğenilmek herşey demektir. Kova burcu zekice esprilerinin ve doyumsuz sohbetlerinin boşa gitmemesine mutlu olur. Asla burcu ise egosunu eğlenerek tatmin eder. Ancak kova burcunun aslanın egosunu tatmin etmek her zaman müsait olmayabilir. Bu durumda Aslan burcunun arkası dönüp gitmemesinde yarar vardır.

Kova burcu sosyal bir burç olduğu için çok sayıda arkadaşı vardır. Aslan burcu da aynı şekildedir. Ancak arkadaşlıklara yaklaşımları farklıdır.

  • Kova için arkadaş, her canı sıkıldığında yanına gidip sohbet edebileceği, bir şeyler paylaşabileceği, bir araya gelmenin zamanını hesaplamayan insandır.
  • Aslan içinse arkadaş, egosunu tatmin etmek ve eğlenmek için cömertliğini sergileyebileceği, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı insandır.

Ev ortamında aynı fikirde olmadıkları konularda tartışmadıkları sürece aralarında önemli bir sorun yaşanmaz. Aslan burcunun egosu tatmin olduğu sürece, Kova burcu da özgür bırakıldığı ve işlerine karışılmadığı sürece mutlu olurlar.

Evde yemekten sorumlu olacak olan taraf Aslan burcu olacaktır. Çünkü doğum haritasında boğa veya yengeç etkileri yoksa kova burcu diğer hava grubu burçları gibi mutfak ve yemek işleri ile uğraşmayı pek sevmez. Bu konuda Kova burcunun Aslanın egosuna, yemekte ne kadar yetenekli olduğu ile ilgili bir kaç konuşma yapması yeterlidir. Aslan kendisini göstermek ve ispatlamak için her yolu deneyecektir. Gerekirse ve maddi imkanları yeterli ise bir kaç lokantadan aynı anda, çeşit çeşit yemekler sipariş edip evi lüks bir restorana çevirebilir.

Tabiki Kovanın ne yapmak istediği ile ilgilenmez, Onun için önemli olan birlikte yaşadığı insanın mutlu olması ve karşılığında da güzel bir “harikasın” sözü alabilmektir.

Kova Aslan Uyumu “Cinsel Uyum”

Kova ve Aslan burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Kova Aslan cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Kova ve Aslan için cinsel yaşam uyumu çok lüks ve eğlenceli olabilir. Aslanın beklentisi daha fazla olabilir ama Kova burcu kesinlikle lüks bir yatak odasına sahip olacaktır. Aslan burcu eğlenmeyi de eğlendirmeyi de iyi bilen bir burçtur. Doğuştan oyunculuk yeteneği vardır. Şov yapmaya bayılır. Cinsel yaşamı da adeta her biri farklı farklı sahnelerden oluşan bir oyunun kurgusu gibi olacaktır.

Aslan burcu Güneşin etkisi altındadır. Yüksek bir enerjiye sahiptir ve cinsel enerjisi yüksektir. Kova burcu da eğlenceye asla hayır demez. Birliktelikleri kesinlikle sadece sıradan bir cinsel yaşamdan ibaret olmayacaktır.

Yatak odasının her yanı kokular, çiçekler, rengarenk objeler ve lüks mobilyalarla donanacaktır. Bu kadar lüks Kova burcunun ne kadar ilgisini çeker? İmalat tarihleri, hammaddeleri, nasıl üretildikleri, üretim tarihleri ve ne tür bir teknoloji ile üretildikleri… Eğlenceli ve sıradışı bir cinsel yaşamları olacağı kesindir.

Kova Aslan ilişkisi kısaca nasıldır? Eğlenceli, tartışma yaşanmadığı sürece daha çok eğlenceli, fazla cömert ama daha çok lüks ve teknoloji kokan bir birliktelik.

Kova özgür olduğu, Aslan ise egosu tatmin olduğu sürece eğlence devam edecektir.

Dikkat edilmesi gereken noktalar:

  • Farklı görüşlere sahip olduğunuz konularda sınırlarınızı zorlayacak tartışmalara girmemeye özen gösterin.
  • Aslan burcu sizin gibi herkesi arkadaş olarak görmeyebilir. Onu kıskandırmamaya özen gösterin. Tepkisi çok yüksek perdeden olabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Kova ve Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Kova Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Kova aslan uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Aslan Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Aslan Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova Aslan Uyumu

13 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Sinem dedi ki:

    Sacma bi birliktelik. Ilk basta ‘birbirlerini’ seviyor saniyolar sonrada uzaklasma sebebi

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.