Koç Yengeç Uyumu, Koçla Yengeç Anlaşabilir mi?

Koç Yengeç Uyumu Koçla Yengeç Anlaşabilir mi? koç burcu yengeç burcu uyumu

Koç Yengeç Uyumu

Koç Burcu Yengeç Burcu Uyumu. Koç ve yengeç nasıl anlaşır? Koç Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Koç Erkeği Yengeç Kadını Uyumu veya Koç Kadını Yengeç Erkeği Uyumu

Koç Yengeç Uyumu “Uyum Analizi”

Yengeç burcu sizden çok farklıdır yine de bu ilişkinin geleceği sizin tutumunuza bağlı olacaktır. Siz Ateş grubu Yengeç ise Su grubu burcudur. Ortak yanınız her ikinizin de Öncü niteliğe sahip olmanızdır. Ancak Koç burcu madde dünyasının Yengeç burcu ise duygu ve sezgi dünyasının öncüsüdürler. Öncülüğünü yaptığınız alanlar farklı olduğunuz için doğum haritanızda uyumlu olduğunuz noktalar yoksa anlaşmanız zor olacaktır. Çünkü neyi neden yaptığınızı ve neden o şekilde yaptığınızı anlamakta her zaman zorlanacaksınız.

Yengeç köklerine ve ailesine çok bağlıdır siz ise dış dünyaya aitsiniz. Yengeç burcu duygusal bağlılıkları yüksek olduğu için yaşamı boyunca akrabaları ile içli dışlı olacaktır. Siz ise her zaman özgür ve istediğini yapan, kimsenin yaptıklarına karışmasına izin vermeyen bir yapıya sahipsiniz. Yengeç eskiye ve sevdiklerine dair her şeyi biriktirirken siz bunun çok gereksiz olduğunu düşüneceksiniz.

Yengeç burcu için iyi bir aile hayatı ve ev öncelikli iken sizin için bunlar sadece ayrıntıdan ibarettir. Sizin için ev günün sonunda dinlenmek için ideal bir ortamdır ama yengeç burcu için hayatın başlangıç noktasıdır.

Siz risk almayı sever, yeni girişimlerle kendinizi denemek istersiniz. Yengeç ise sağlamcıdır, sizin atılımlarınız onu ürkütür. Sizin diğer insanlar gibi maaşlı bir işte çalışmamanıza şaşırmaktadır. Koç burcu bir şirkette çalışıyorsa bile kendi işinin başına geçme planları yapıyordur. Fırsatını bulduğu anda özgürlüğüne yelken açacaktır.

Koç Yengeç Uyumu “İletişim”

Yengeç burcu Koç’un neden evde oturamadığını merak ederken, Koç ise Yengeç’in başarı hakkında hiç bir şey bilmediğini düşünür. Koç, Yengece başarı için onun hayal bile edemeyeceği kadar çalışma, çaba, zaman ve dikkat gerektiğini haykıracaktır. Yengeç’te de biraz hırs vardır ama hiç bir zaman sizin işinize olan düşkünlüğünüzü anlayamayacaktır.

Farklılıklarınızı aşabilirseniz, Yengeç ile hayal bile edemeyeceğiniz sıcak bir yuvanız, mutlu bir ev hayatınız olacaktır. En büyük mutluluğu evinde bulan Yengeç çok iyi bir eş ve anne-babadır. Onunla sık sık aile ziyaretleri yapabilirsiniz, aile bağlarınızı güçlendirmek için buna katlanmalısınız.

Koç Yengeç Uyumu “Cinsel Uyum”

Koç ve Yengeç burcu cinsel uyumu nasıldır?

Koç ve yengeç burcu cinsel uyumu ateşle suyun yan yana gelmesi gibidir. Bir araya gelmeden her ikisi de farklılıklarından dolayı birbirlerine ilgi duyarlar ancak bir araya geldiklerinde farklı özellikleri cinsel yaşamlarını olumsuz etkileyecektir.

Farklı yapılarınız cinsel hayatınızda da ortaya çıkacaktır. Yengeç romantik anlar beklerken siz sadece tutku dolu olacaksınız. Duygusal olmayan yapınızla onu hayal kırıklığına uğratabilirsiniz. Romantik olmaya çalışın. Sevgili Koç moraliniz bozulduğunda gözünüz dışarıda olur ve kaçamak yapmak için fırsat kollarsınız. Bu tip dürtülerinize hakim olmalısınız yoksa onu kaybedebilirsiniz.

Yengeç duygusal iniş çıkışlarla dolu hassas bir burçtur. Duyguları sık sık değişir. Günlerce hatta bazen aylarca neşeli iken birdenbire tam tersi olabilir. İçine kapandığı zaman onu dışa döndürecek sabrınız yoktur. Size göre fazla somurtkan ve mızmızdır. Bu durumdan şikayetçi olduğunuz zaman kalpsizlik ve ilgisizlikle suçlanabilirsiniz.

Yengeç burcunun terk edilme korkusu vardır. Koç burcu ise özgürlüğünü kaybetmek ve kısıtlanmaktan korkar. Bu ilişkinin sürebilmesi için ikinizin de çok ama çok anlayışlı olmanız gerekiyor. Milyonda bir de olsa sakin bir Koç ya da duygusal olmayan bir Yengeç’e rastlayabiliriz. Yine de gerçekçi olmak gerek, bu ilişkinin devamı için çok gayret göstermeniz lazım. Az ihtimal devam edebilirse, sonuç güzel olabilir. Koç burcu daha duygusal, Yengeç ise daha canlı ve macera dolu bir hayata kavuşabilir. Sonuç ise tamamen ikinizin elindedir.

Koç ve Yengeç Aşk Uyumu

İnsan doğası gereği her zaman kendisinde var olmayana ve farklı olana ilgi duyar. Koç ve yengeç burcu arasındaki aşk ta buna benzer. Sahip oldukları farklılıklar ilk görüşte aşk diyebileceğimiz fırtınayı koparabilir ancak zaman ilerledikçe bu farklılıklar iki tarafı yormaya ve yıpratmaya başlar. Koç ve yengeç arasındaki aşk uzun süreli mutluluk getiremez mi? “Ama tanıdıklarım var çok ta mutlular” gibi sözleri mutlaka duymuşsunuzdur. Evet burç özellikleri sadece güneş burcu dikkate alındığında genellenerek yorumlanır ancak doğum haritasında hepimizin ayrı özelliklerini etkileyen 12 ev konumu olduğu hep atlanır.

Güneş burcu dışında göz önüne alınması gereken yükselen yani 1. ev konumu, iletişimimizi etkileyen 3. ev konumu, zihinsel aktivitemizi etkileyen Merkür, duygusal durumumuzu etkileyen Ay konumu ve evlilik yaşamımızı etkileyen 7. ev konumu uyumlu ise, güneş burçları uyumsuzda olsa mutlu bir birliktelik sürdürülebilir. Şansınız varsa birlikte olduğunuz insan içi ve dışı bir, bir insansa gerçek yüzünü gizlemeden sizinle tanışmışsa, henüz evlenmeden ne kadar uyumlu olabileceğinizi anlayabilirsiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Koç ve Yengeç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Koç Yengeç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanması da eşlerin karşılıklı iletişimi ile mümkün olacaktır.

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç Yengeç Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 21 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Nisss dedi ki:

    Kockadını Biri kalbiyle hareket eder, biri mantığıyla. Daha ilk başlarda hissedersiniz zor olacağını. Yengeç erkeği zor değildir. Zor olan yengeç ve koç ilişkisidir..

  2. burcu altınok dedi ki:

    koç burcu lazımdı bana

  3. Yengeç erkegi dedi ki:

    Sakın böyle bir aşka yelken açmayın. Denendi. Uzak durun. Zamanınızı harcamayın. Bunu okumanız bile sizin için bir fırsattır. Hayatta fırsatlar insanın karşına 1 kere gelir.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.