Koç Yay Uyumu, Koçla Yay Anlaşabilir mi?

Koç Yay Uyumu Koçla Yay Anlaşabilir mi?

Koç Yay Uyumu

Koç Burcu Yay Burcu Uyumu. Koç ve yay nasıl anlaşır? Koç Burcu ile Yay Burcu Anlaşabilir mi?

Koç Erkeği Yay Kadını Uyumu veya Koç Kadını Yay Erkeği Uyumu

 

Koç Yay Uyumu “Uyum Analizi”

Koç ve yay burçları her ikisi de ateş grubunda yer alırlar. Benzer grupta bulunan burçlar bir süre sonra monotonluğa düşme riski ola da çoğu zaman iyi anlaşırlar. Aşk koç ve yay burcu için bir araya geldiklerinde macera ve heyecan demektir. Bu heyecan sürdürülebilir olduğu sürece güzel bir birliktelikleri olacaktır. Koç burcunun enerjisi, Yay burcunun gezginciliği ve öğrenme merakı ile birleştiğinde verimli bir birliktelik çıkabilir. Bunu mutlaka değerlendirmeyi düşünmelisiniz.

Bu birliktelik için belki risk olarak sayabileceğimiz noktalar Koç burcunun istediği herşeyin hemen olmasını istemesi, Yay burcunun ise acımasız eleştirel yaklaşımıdır. Koç hata yaparak öğrenir. Yay ise öğrendikten sonra uygular. Bu süreçte varolan özelliklerin doğuştan geldiğini ve art niyet barındırmadığını bilmek sorun yaşanmasının önüne geçecektir. Anlayış her zaman elinizde uzanabileceğiniz kadar yakınınızda olmalıdır.

Sevgili Koç maceraya bayılırsınız, Yay ile birbirinizi bulmanıza şaşırmamalı. Artık birlikte Afrika’da safariye mi çıkarsınız, ortak bir konuda birlikte ders mi alırsınız, ne yaparsanız bu ilişki çok eğlenceli olacaktır.

İkinizde ateş elementleri olduğunuz için tükenmek bilmeyen fikirleriniz var ve etrafınızdaki dünyayı merak edip durursunuz. Her açıdan çok uyumlusunuz.

Koç Yay Uyumu “İletişim”

En sonunda kendiniz gibi idealist birine kavuştunuz. Ateşli fikir alışverişlerinizle beraberliğiniz renkli olacaktır. Yay’la birlikte dünyayı iyileştirmek üzere ortak bir amaç için çalışabilir ya da sıfırdan bir işe başlayıp onu devleştirebilirsiniz ama ikinizde pratik sayılmazsınız.

Doğum haritalarınızda toprak burçlarından biri yani BaşakOğlak, yada Boğa varsa çok daha fazla başarılı olabilirsiniz.

Yay sizden daha esnek ve uyumludur. Siz ise uzlaşmayı beceremezsiniz. Aranızda bir anlaşmazlık olduğunda genelde Yay alttan alacaktır vede bunu fazla dert etmeyecektir. Gene de çok ileri giderseniz açıksözlülüğü ile sizi anında kendinize getirecektir. İlişkinizin başarılı olma sebeplerinden biri de budur.

Aranızdaki iletişim hızlı, güçlü ve sevgi doludur. Yay burcu ile birbirinize kinlenmezsiniz ve her zaman açıksınızdır. İkinizde spor yapmaktan ve limitlerinizi zorlamaktan zevk alırsınız. Egzersiz seks öncesi iyi bir başlangıç olacaktır. İkinizde hareket ettikçe daha enerjik olursunuz.

Koç Yay Uyumu “Cinsel Uyum”

Yay ile anlık sürprizlerden hoşlanırsınız. Planladığınızı bekleyemeyecek kadar sabırsızsınızdır. Cinsel yaşamınız onunla her zaman heyecanlı olacaktır.

Yay bekarlar burcu olarak bilinir ve zor bağlanır. Evlilik fikrine alışşa bile bu zaman alacaktır. Yay ile birlikte iseniz ilişkinizin doğal olarak evliliğe gideceğini zannetmeyin. Aslında siz de özğürlüğünüzü kaybetmek istediğinizden emin değilsinizdir.

Yay burcunun iyimser ve heyecanlı yapısına hayran olacaksınız. O da sizin sınır tanımayan yaklaşımınıza bayılacaktır. Birlikte hayata dört elle sarılabilirsiniz. Sevgili Koç, Yay sizin için yaratılmış diyebiliriz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Koç ve Yay burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Koç Yay aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanması da eşlerin karşılıklı iletişimi ile mümkün olacaktır.

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç Yay Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 21 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.