Koç Koç Uyumu, Koçla Koç Anlaşabilir mi?

Koç Koç Uyumu, Koçla Koç Anlaşabilir mi? iki koç anlaşabilir mi

Koç Koç Uyumu

Koç Burcu Koç Burcu Uyumu. İki koç burcu nasıl anlaşır? Koç Burcu ile Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Koç Erkeği Koç Kadını Uyumu veya Koç Kadını Koç Erkeği Uyumu

 

İki Koç Burcunun Uyumu “Uyum Analizi”

Bu beraberlik çok enerjik ve heyecanlı olacaktır. Koçların güçlü fikirleri vardır. Herşeyden önce ben diyerek hareket ederler. Aranızdaki güç savaşından kurtulabilirseniz, birlikte çok eğlenebilirsiniz. Birbirinizle yarışmayın ve rekabet duygunuzu dış dünyaya yöneltin.

İki Koç’un beraberliğinden kıvılcımlar çıkabilir. Elele verdiğiniz takdirde çok şey başarabilirsiniz. İkinizde her zaman büyük düşünürsünüz, ulaşamayacağınız hiç bir hedef yok gibi.

Koç Burçlarının Uyumu “İletişim”

Risk almayı seven, girişimci Koç ile ortak olabilirsiniz. Yalnız birbirinize akıl vermeye kalkışmayınKoç burcu kendisine akıl verilmesinden ya da emir almaktan nefret eder. Bu engeli aşabilirseniz birlikte büyük başarılar elde edebilirsiniz.

İkinizde ateş elementisiniz. Pratik sayılmazsınız ve ayaklarınız yere sağlam basmaz. Doğum haritanızda toprak elementi burçlar varsa ilişkiniz için iyi olacaktır. İkinizde gözü kapalı risk almayı sevdiğiniz için zor durumda kalabilirsiniz.

İki Koçun Uyumu “Cinsel Uyum”

Ateşli Koç burcunun cinsel yaşamı mükemmel gitmiyorsa aldatıldığından şüphelenmeye başlar. Aceleci ve sabırsız Koç biraz yavaşlayıp seksin tadını çıkarmayı öğrenmelidir. Koç’lar arada bir tos vururlar ama arkasından zevkli ve tutkulu barışmalar gelir.

Sevgili Koç en sonunda derin içgüdülerinizi paylaşabileceğiniz birini buldunuz. Koç’la Koç çok iyi anlaşır.

Zaman zaman ev konumlarınızdan kaynaklanan sorunlar olsa da küçük sorunların sevginizin önüne geçmesine izin vermeyin. “Sevgi” sizi bir ömür tüm sıkıntı ve sorunlardan kıyıya ulaştıracaktır. Kıyıda ise “saygı” sizi karşılar. Sevginiz Saygıya, Saygınız sevgiye karşılık verdikçe içinizde yanan ateş hiç sönmeyecektir.

Uyum Özeti

İki ateş burcu yan yana geldiğinde ilişkinizi bekleyen en büyük sorunlardan biri “benim istediğim olur” diktesidir. Eğer her iki tarafta benzer etkilere sahipse taraflardan birinin bu dikteyi yumuşatması gerekir. Aksi taktirde sürekli çatışmalar kaçınılmaz olacaktır. Mars etkisi yoğun enerji barındırdığı için bir şekilde bu enerjinin deşarj edilmesi gerekir. Deşarj edilmeyen enerji iki koçun birbirleri ile çatışmasına neden olabilecek kadar yüksek seviyede olabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İki koç burcunun birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları görüşmeleri gerekir.

  • Olası sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanması da eşlerin karşılıklı iletişimi ile mümkün olacaktır.

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç Koç Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.