ikizler Kova Uyumu, ikizlerle Kova Anlaşabilir mi?

ikizler Kova Uyumu, ikizlerle Kova Anlaşabilir mi?

İkizler Kova Uyumu

ikizler Burcu Kova Burcu Uyumu. İkizler ve kova nasıl anlaşır? ikizler Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

ikizler Erkeği Kova Kadını Uyumu veya ikizler Kadını Kova Erkeği Uyumu

 

ikizler Kova Uyumu “Uyum Analizi”

İki hava burcu bir araya geldiğinde sosyal ve iletişim alanında büyük bir sıçrama yaşanır. Kova burcunun sıradışı özellikleri ile ikizlerin enerjisi birleştiğinde onları tutmakta zorlanabilirsiniz. Her ikisi de gezmeyi, eğlenmeyi, sohbet etmeyi, herşeye burnunu sokmayı ve uzun seyahatlere çıkmayı çok severler. Eğlencenin biri biterken diğeri gelir. Birlikte dışarı çıktıklarında evin yolunu unutmaları beklenmedik bir durum değildir.

ikizlerle Kova Uyumu “iletişim”

İkizler kova ilişkisi, her yönü ile kusursuz bir ilişki olacaktır. Kova insanı sizin hem zekanıza hem de sosyal yönünüze çok uygun bir eştir. Kova, önyargısız, insan haklarına önem veren, çevreyi korumaya kendini adamış, sosyal gurupların doğal lideridir. Tıpkı sizin gibi onunda çok sayıda arkadaşı olur. İnsanlarla ve birbirinizle iletişim sorunu yaşamazsınız.

Akşam eve geldiğinizde her ikiniz de o gün neler olduğunu en ince ayrıntısına kadar anlatırsınız. İkiniz de burçlarınızın özelliklerini tam olarak taşıyorsanız bu durum sizi sıkmaz. Konuşarak anlaş ve deşarj olursunuz. Birbirinizi dinlemeye ve kendinizi anlatmaya her zaman ihtiyacınız olacaktır.

Kova burcu asi ruhlu, cesur, toplumun kurallarına değil, kalbinden gelen sese bağlıdır. Kova’nın soğuk ve ilgisiz görüntüsü onu daha cazip kılar. İkizler de oldukça karizmatiktir. Kova’dan farklı olarak hemen herkesle flört eder. Ancak başkaları ile konuşması ve yakınlaşması aldatma değildir. Yeni insanlar tanımaya ve onlarla iletişim kurmaya kova burcundan daha fazla ihtiyacı vardır. Beğenilmek ve gözde bir insan olmak ikizlerin ruhunu okşar.

Dikkat edilmesi gereken nokta, karşı ta bunu biliyor mu? Yanlış anlaşılmalardan dolayı sorunların yaşanması her zaman muhtemeldir. Kova bir akrep veya aslan gibi kıskanç değildir ancak sınırların zorlanmamasında fayda var.

Kova zaman zaman ortadan kaybolup yıllardır görmedikleri arkadaşlarını ziyarete gidebilir. Veya zaman zaman odasına kapanıp günlerce üzerinde çalıştığı proje ile ilgilenebilir. Biraz sabırlı olun bu Onun doğal halidir.

ikizler Kova Uyumu “Cinsel Uyum”

Kova yatakta çok canlıdır, sizin ruh halinize göre bazen yumuşak bazen sert olabilir. Yeni şeyler denemekten çok hoşlanır. Siz de onun karşınıza neyle çıkacağını sabırsızlıkla beklersiniz. Ondan sıkılacağınızı hiç sanmayın. Her konuda olduğu gibi cinsel yaşamında da sıradışı bir insan olacaktır. Kova sizi çok eğlendirecek, nefes nefese ve sürekli heyecanlı tutacaktır.

Kova farklı, sıradışı ve eğlencelidir. Sabun köpüğü gibi ışık saçarak oradan oraya uçuşan İkizler ise ona çok uygundur. İkinizin beraberliği başka hiç bir şeye benzemeyecektir, bırakın sizi yıldızlara götürsün.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İkizler ve Kova burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İkizler Kova aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. İkizler kova uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

ikizler Kova Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.