ikizler ikizler uyumu, ikizler Birbirleri ile Anlaşabilir mi?

ikizler ikizler uyumu, ikizler Birbirleri ile Anlaşabilir mi?

İkizler ikizler Uyumu

İkizler ikizler burcu uyumu nasıldır? İki ikizler burcu birbirleri ile nasıl anlaşır? ikizler Burcu ile İkizler Burcu Anlaşabilir mi?

ikizler Erkeği ikizler Kadını Uyumu veya ikizler Kadını ikizler Erkeği Uyumu

 

ikizler Burcu Uyumu “Uyum Analizi”

İki İkizler aynı evde iken baş döndürücü bir hızla sürekli ileriye doğru giden bir hayatınız olacaktır. İkinizde çok dolusunuz ve zamanınız yok. Gece yarısı bir kulüpte ya da sabah sekizde onun ofisinde buluşabilirsiniz. İkinizde üretkensiniz ama romantik değilsiniz.

Sizler değişken nitelik taşıdığınız için esneksinizdir ve ilişkiyi sürdürebilirsiniz. İkinizinde okumaya ve yazmaya ihtiyacı vardır, bir tane çalışma odanız olsa bile ayrı ayrı bilgisayarlarınız olacaktır.

Sürekli yeni haberleri takip eder ve olan bitenden haberdar olmak istersiniz. Bu da sizi stresli yapacaktır. Heyecan ve adrenalin dolusunuz. Bu durum yıpratıcı olmakla birlikte sizin için eğlencelidir ve bu konuda birbirinizi iyi anlarsınız.

İki ikizler Burcunun Uyumu “iletişim”

Aşk hayatınızda çok yönlü ve konuşkansınız. Birbirinizin ilgisini yıllarca canlı tutmayı becerirsiniz. İkinizde genç görünüşlü, zeki ve hazırcevapsınız. Bütün bu özellikler sizi birbirinize çeker.

İkinizde hava elementi olduğunuz için iyi iletişim kurarsınız. Bu da sağlıklı bir ilişki için en gerekli özelliktir. Duygu ve düşünceleri karşılıklı dile getirebilmek iyi bir beraberlik için başta gelen şartlardan biridir. İkinizde duygusal sayılmazsınız, aşkınızı kalbinizden çok kafanızda taşırsınız. Soğuk ve tarafsız olmamaya çalışın. Uzun süreli bir ilişki için duygularınıza daha fazla önem vermeniz gerekecektir. Yüksek EQ’ lerinizle bu açığı kapatamazsınız. Hayatınıza biraz romantizm katmak için çaba göstermelisiniz.

İkizler’in kafaca saygı duymadıkları birini sevmeleri mümkün değildir. Bu yüzden birbirinize hayran olursunuz. Her konuda konuşmaya bayılırsınız. Birbirinize aşk mektupları göndersenizde içine dergilerden kesilmiş ilginç bir yazıyı da koymayı ihmal etmezsiniz. Paylaşmayı sever, seyahat etmeye bayılırsınız. Günleriniz küçük şakalar ve esprilerle çok eğlenceli geçecektir.

İkinizin de ev işleri ile pek ilginiz olmadığı için bir yardımcı bulmalısınız. Pratik olmadığınız için de iyi bir muhasebeci tutup dediklerini yapmaya çalışmalısınız.

ikizler ikizler “Cinsel Uyum”

Bu kadar heyecanlı ve adrenalin dolu iki insan bir araya geldiğinde cinsel yaşamları da bir o kadar hızlı ve hareketli olur. İki yaramaz çocuk gibidirler. Romantik ve körkütük aşık değillerdir ama cinsel yaşamlarına heyecan katmayı iyi bilirler. Ama o kadar koşuşturma arasında birbirlerini unuttukları zamanlarda olacaktır.

İkizler’in kaybolan ikizini yani öbür yarısını aradığı söylenir. Öbür yarınızı bulmuş olabilirsiniz. Mutlu iseniz İkizler ile birlikteliğin keyfini çıkarın. Biraz uğraşı ile bu ilişki harika olabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İkizler ikizler yani iki ikizler burcunun birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İkizler ikizler aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. İkizler ikizler uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

ikizler ikizler Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.