ikizler Başak Uyumu, ikizlerle Başak Anlaşabilir mi?

ikizler Başak Uyumu, ikizlerle Başak Anlaşabilir mi?

İkizler Başak Uyumu

ikizler Burcu Başak Burcu Uyumu. İkizler ve başak nasıl anlaşır? ikizler Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

ikizler Erkeği Başak Kadını Uyumu veya ikizler Kadını Başak Erkeği Uyumu

 

ikizler Başak “Uyum Analizi”

Hasat zamanı doğan Başak üretken ve çalışkandır, onun bu özelliklerine hayransınızdır. Başak, istekleri bitmeyen tiplerden değildir. İkinizde o kadar meşgul insanlarsınız ki, birlikte olabilmek için önceden plan yapmanız gerekebilir. Sizler akılcı ve objektif Merkür tarafından yönetiliyorsunuz, konulara öyle bir dalarsınız ki etrafınızı unutursunuz.

İkizlerin daha iyi organize olması ile bu birliktelik yürüyebilir. Bu Başak’ın en becerikli olduğu konulardan biridir, size her konuda yardımcı olup hayatınızı düzene sokabilir.

ikizler Başak “İletişim”

Başak insanı ahlaki değerlere önem verir ve çok sadıktır, sizi aldatma ihtimali çok azdır. Bu konuya dikkat edin ve siz de onu hayal kırıklığına uğratmayın.

İkinizde gergin ve endişelisinizdir. Başak sizden biraz daha fazla endişelenir. İkizler ve başak uyumu bu ruh halinden olumsuz yönde etkilenecektir. İkinizde birbirinizi sakinleştiremeyeceğinizden bu problem olabilir. Düzenli olarak gevşemek için zaman ayırmalısınız.

Burçlarınız klasik anlamda uyumlu olmasa da, isterseniz yürüyebilir. Başak’taki toprak elementi özellikleri ayaklarınızın yere sağlam basmasına yardımcı olarak, hayatınıza pratiklik ve gerçekçilik getirecektir. En önemlisi de kargaşa dolu hayatınızda Başak insanın yanında kendinizi emniyette hissedeceksiniz.

ikizler Başak “Cinsel Uyum”

Başak’ın cinsel yaşamında istek ve duygularını rahatlıkla dile getirmesi İkizler’i baştan çıkaracaktır. Toprak elementi olan Başak cinsel yaşamı hayatın en önemli olaylarından biri olarak görür ve bu konuda çok duyarlıdır. Sizi yavaşlatarak daha çok zevk almanızı sağlayacaktır. İkinizde kelimeleri seversiniz, birbirinize erotik şeyler söyleyebilirsiniz. Başak başta çekingen gözükse de aşık olduğu zaman inanılmaz tutkuları su yüzüne çıkacaktır.

İkizler ve Başak Burcu Aşk Uyumu

İkizler başak aşk uyumu Merkür etkisinin doğal bir sonucu olacaktır. İki burcun yöneticisi de Merkür olduğu için zihinsel aktiviteleri büyük oranda benzerlik gösterir. Aşk, her ikisi içinde hızlı trende seyahat etmek gibi olacaktır. Başağın toprak elementi oluşu aşak uyumlarını sekteye uğratabilir ancak kesinlikle heyecan verici olacaktır.

Doğum haritalarında uyumlu konumlar bulunursa ikizler burcunun “artık yeter” dediği anda evlilik kararı almışlarsa uzun süreli güzel bir birliktelikte ortaya çıkabilir. İkizler ve başağın asıl mutlu olacakları an her ikisinin de durağanlaşmaya başladıkları orta yaşlar olacaktır. İkizler burcunun yaşamı boyunca biriktirdiği ve başağa anlatacağı çok fazla hatırası olacaktır. Başak bunları çok iyi analiz edebilir.

İkizler ve başak bu evrede oturup tecrübelerini kitap haline getirebilirler. Yapmaları gereken bu noktaya gelmek için biraz sabır ve fedakarlık olacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İkizler ve Başak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İkizler Başak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. İkizler başak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Başak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Başak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

ikizler Başak Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.