Boğa Burcu Çocuğu Özellikleri

Boğa Burcu Çocuğu, Boğa Burcu Çocuğunun Özellikleri, Boğa Çocuğuna Nasıl Davranılır? Boğa Çocuğu nasıl yetiştirilir, Boğa Çocuğu nasıl eğitilir?

Boğa Burcu Çocuğu Özellikleri

Boğa Burcu Çocuğuna Nasıl Davranmalı? Boğa burcu çocuğu nasıl eğitilir? Boğa burcu kız çocuğu ve boğa burcu erkek çocuğu genel özellikleri ve davranış nitelikleri.

Boğa Burcu Çocuğunun Kişilik Özellikleri

Burçlar kuşağının en inatçı çocuğuna hazırlıklı olmanızda yarar var. Çünkü görüp görebileceğiniz en inatçı çocuklardan biri ile karşı karşıya kalacaksınız. Eğer bu konuda kendinizi hazırlamamışsanız evin savaş alanına döneceğine, istediğini yaptırmak için tüm imkanlarını kullanacağına emin olabilirsiniz.

Boğa Burcu Çocuğu En Belirgin Özellikleri Nelerdir?

Boğa burcu çocukları sabit bir burçtur ve sabit özellikleri vardır. Bu çocuklar genellikle sıcak, sevgi dolu, kararlı ve pratik bir doğaya sahiptirler. Boğa burcu kız çocuğu ve Boğa burcu erkek çocuğu en belirgin özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz.

1- Sabit: Boğa burcu çocukları, sabit bir yapıya sahiptirler ve kendilerine belirledikleri hedeflere ulaşmak için kararlıdırlar. Bu kararlılık, yaşamın birçok alanında onların başarılı olmasına yardımcı olabilir.

2- Pratik: Boğa burcu çocukları pratik bir doğaya sahiptirler ve dünyadaki şeyleri somut bir şekilde algılarlar. Bu nedenle, pratik sorunları çözmek için iyi bir yeteneğe sahiptirler.

3- Sevgi dolu: Boğa burcu çocukları sevgi dolu bir yapıya sahiptirler ve genellikle sevdikleri insanlara sıcak bir şekilde bağlanırlar. Ayrıca, birçok çocuk gibi, kendileri de sevgi dolu ve şefkatli olabilirler.

4- Güvenilir: Boğa burcu çocukları güvenilir bir yapıya sahiptirler ve sözlerini tutmaya önem verirler. Bu nedenle, onlara sorumluluklar vermek ve onları kendi işlerini yapmaları için teşvik etmek önemlidir.

5- Dayanıklı: Boğa burcu çocukları, dayanıklı bir yapıya sahiptirler ve zorluklarla karşılaştıklarında çabalarını sürdürürler. Bu dayanıklılık, onların hayatta karşılaştıkları herhangi bir zorluğun üstesinden gelmelerine yardımcı olabilir.

6- Bağımsız: Boğa burcu çocukları, bağımsız bir doğaya sahip olabilirler ve kendi işlerini yapmaktan hoşlanırlar. Bu nedenle, onların kendi işlerini yapmalarına izin vermek ve kendilerini ifade etmelerine izin vermek önemlidir.

Boğa burcu çocukları ayrıca inatçı, sabit fikirli ve çabuk sinirlenme eğiliminde olabilirler. Bu nedenle, onların doğru zamanda doğru şekilde teşvik edilmesi ve motive edilmesi önemlidir. Aynı zamanda, onların duygusal ihtiyaçlarını da anlamak ve anlayışlı bir şekilde onlarla iletişim kurmak önemlidir.

İhtiyaçları Yok Gibi Görünseler de İlgi Beklerler

Bir Boğa burcu çocuğu daha minicikken gelecekteki evini, arabasını şimdiden yapmaya başlayacaktır. İlk yıllarında çok sakin ve temel ihtiyaçları dışında nerede ise hiçbir şey karşısında ağladığını göremeyebilirsiniz. Yaklaşımınız olumlu ise Gürültücü olmayacaklardır. Boğa burcu çocukları ilgiye ve sevgiye çok fazla ihtiyaçları yokmuş gibi görünürler ancak ilgisiz duramazlar.

Özel Eşyalarını Yanlarını Yanınıza Almayı Unutmayın

Yapacak bir şeyleri olmadığı zaman bir yastık bulup sessiz bir köşede uykuya dalar ve sizi pek fazla uğraştırmazlar. Tabii evin dışında bir yerlere gidiyorsanız, o zaman iş değişir. Evlerinin güvenli ortamının dışına çıkıldığı zaman huysuz ve huzursuz olabilirler. Bu nedenle seyahate çıkarken mutlaka onun özel yastığını ve bir kaç parça oyuncağını yanınıza almanızı tavsiye ederiz.

Beklenmedik Değişimleri Sevmez

Toprak elementi bir burç olarak, Boğa çocuğu, ayaklarının yere sağlam bastığını hissetmek ister ve bu onlar için oldukça önemlidir. Yaşamında bir altyapının olmaması, rutin ve düzen eksikliği, ani, beklenmedik değişimler Boğa burcu çocuğunun huzursuzluğunun en temel nedenleridir. Küçük Boğa da aynı erişkinler gibi, kendi yapabilirliklerini kendi hızında keşfetmeyi, “iteklenmeden” yaşamlarını devam ettirmeyi tercih eder.

Boğa burcu çocuğu, genellikle okulun rutinine ve disiplinine uyum sağlamakta hiç zorlanmaz. Kuralları bozmayı ya da kendi isteklerine göre değiştirmeyi tercih etmeyen Boğa çocuğu, tam tersine, yapabileceklerini ve yapamayacaklarını açıklayıcı olan kuralların varlığından memnuniyet duyar. Okul yaşamındaki düzen ve belirlilik kendini rahatlattığı ve güven duygusu oluşturduğu için, erişkin bir Boğa’nın hayatında bile, bu tür kurallar görmek mümkündür.

Ancak hiç beklemediği anda keyfini kaçıracak dayatmalar, nedeni açıklanmayan kurallar Boğa burcu çocuğunu öfkelendirebilir.

Hedeflerine Emin Adımlarla İlerlemeyi Sever

Boğa burcu Zodyak içindeki en sabırlı ve metanetli burçtur. Amacına ulaşıncaya kadar yılmadan, sabır ve inançla yoluna devam eder. Erken yaşlarda Boğa’nın bu özelliği kimi zaman insanlara karşı bağlılık ve sadakat, kimi zaman da inatçılık olarak tezahür eder.

Boğa burcu üyeleri, aslında materyal dünyada yaşayan realistlerdir. Soyut fikirlerden çok, duyuları ile algılayabildikleri somutlukları tercih ederler.

Boğa Burcu Çocuğu Nelerden Hoşlanır?

  • Boğa burcu çocukları, dokunma duyuları ile hissetmek isterler. Bir oyuncağı veya giysiyi dokunduğunda beğenilir.
  • Toprak elementi olduğu için doğada gezmeyi, çamurlara bulanıp oynamayı, yağan yağmur sonrası su gölcüklerine girip girip oynamayı, çiçekleri ve doğal ortamları sever.
  • Doğada kendi halinde bulunan her şeyle yakından ilgilidir. Hayvanat bahçelerini, doğal parkları dolaşmayı sever.
  • Boğa burcu çocukları enerjilerini atmak için toprakla iç içe olmalıdırlar. Onları sık sık doğal ortamlarda gezintiye çıkarabilirsiniz.

Boğa Burcu Çocuklarının Eğitiminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Boğa burcu Venüs etkisinden dolayı sevimli, cana yakın, güzel ve etkileyici bir ses tonuna sahip bir burçtur. Sağlam bir vücut yapısına sahiptir. İnatçı ve güçlüdür. Sanatsal bir kişiliğe sahiptir. Yemeyi ve zevk almayı sever. Tensel bir yapısı vardır. Herkesle kolay iletişim kurar. Bir hedefi olmazsa tembellik yapabilir. Onun hassasiyetlerini anlamanız gerekir. Doğum haritasını inceleyerek onun yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışın.

  • Diğer çocuklarla kıyaslamayın
  • Onun sizden farklı özelliklere sahip olduğunu unutmayın
  • Kendisini geliştirmesini sağlayacak hedef sunun
  • Onu yeteneklerine uygun mesleklere yöneltin

Bu konuda aşağıdaki makaleleri mutlaka inceleyin ve yeteneklerine uygun şekilde yaşamdaki yerini almasını, kendisine düşen rolleri en iyi şekilde üstlenmesini sağlayın. Unutmayın çocuklar bizlere verilen emanetlerdir. Onları yaşama hazırlamak anne ve babaların görevleridir.

Boğa burcunun olumlu yanları (Güneş burcu boğa)

  • Güçlü
  • Güzel ve etkileyici ses
  • Dayanıklı bir vücut
  • Kolay vazgeçmez
  • Sanatçı
  • Güzel bir yüz
  • Gelişmiş tat duyusu
  • Estetik
  • Sabırlı
  • Uysal

Boğa Burcu Çocuğu ve Dikkat Edilmesi Gereken Olumsuz Özellikleri

  • Çok inatçı
  • Yanlışını görse de vazgeçmez
  • Kabadır
  • Öfkelenirse çok kırıcı olur. Her yeri dağıtır.
  • Yap dediğinizi yapmaz, Yapma dediğinizi yapar
  • Çok yer kilo alır
  • Tembeldir
  • Haz düşkünüdür
  • İstediği bir şey varsa gözü başkasını görmez
  • Maddiyatçı ve çıkarcıdır

 

Ruhsal yönlerini keşfetmek için 8. Ev Boğa Burcu konusuna bakabilirsiniz.

İlgili Konular

Burçlara Göre Meslekler

Doğum Haritasında Ruhsal Yeteneklerin Belirlenmesi

Doğum Haritasına Bakarak Meslek Tercihi Nasıl Yapılır?

 

Aslı Temel’in Makalesi Temel Alınarak Hazırlanmıştır.

Boğa burcu hakkında diğer bilgiler

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Boğa Burcu Çocuğu ve Genel Özellikleri

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 29 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.