Başak Oğlak Uyumu, Başakla Oğlak Anlaşabilir mi?

Başak Oğlak Uyumu, Başakla Oğlak Anlaşabilir mi?

Başak Oğlak Uyumu

Başak Burcu Oğlak Burcu Uyumu. Başak ve oğlak nasıl anlaşır? Başak Burcu ile Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

Başak Erkeği Oğlak Kadını Uyumu veya Başak Kadını Oğlak Erkeği Uyumu

 

Başak Oğlak Uyumu “Uyum Analizi”

Bu birliktelik başak burcu için harika bir birliktelik olabilir. Oğlak insanı da sizin gibi toprak elementi olduğu için değer yargılarınız ve kariyer hedefleriniz birbirine benzemektedir. Oğlak burcu sizin 10. evinizin yani kariyer evinizin yöneticisidir. O en tepeye tırmanmak için şartlanmıştır, Oğlak burcunun kendi mesleğinde en tepede olmaması nadir rastlanan bir olaydır. Başak burcu olarak sizde çok çalışkansınız, her günün sonunda üretkenliğinizi gözden geçirirsiniz.

Başak evrenin eleştiricisidir ve hiç bir detay gözünden kaçmaz. Başak insanı en çok kendini eleştirir. Oğlak burcu ile olan ilişkinizde işinizin özel hayatınıza baskın çıkmasına izin vermemelisiniz. İkinizde görev duygusu ile dolusunuz, bu arada eğlenceyi unutabilirsiniz.

Para konusunda ve bir çok konuda aynı görüşlere sahipsiniz. İkinizde toplumda sayılmak ve itibar görmek istersiniz. Başarılı, ilginç insanlarla görüşmek, onlarla aynı ortamda bulunmak hoşunuza gider. Bu özellikle Oğlak burcunda daha baskındır, önemli insanlarla görüşerek onların çevresine girmek ister.

Başakla Oğlak Uyumu “Sorumluluk ve İletişim”

Birbirinizi yarı yolda bırakmazsınız, aslında hiç kimseyi yarı yolda bırakmazsınız! Sorumsuz insanlar sizleri çıldırtır. Her ikinizde sorumluluk konusunda son derece hassassınız. Başak burcu toplum yararına olan işlerde her zaman aktiftir. Oğlak burcu ise sessiz ama emin adımlarla zirvelere gözünü diker. Yaptığınız iş ne olursa olsun bitirmeden bırakmazsınız.

Toprak grubu burçları için sorunluluk; alındığında bitirilmeden bırakılamayacak önemli bir görev gibidir. Bu nedenle toprak grubu burçları birlikte oldukları her uyumlu burcu üretken hale getirirler. Zaten meşgulsünüzdür, bir de sözünü tutmayan insanlarla uğraşmak canınızı sıkar. İkinizde sözüne güvenilir, sorumluluk sahibi, sağlam, pratik ve sağduyulu insanlarsınız.

Oğlak burcu Satürn tarafından yönetilir ve dıştan bakıldığı zaman duygusal değildir. Siz Merkür tarafından yönetildiğiniz için onun kabuğunun içini görebilir ve duygularını okuyabilirsiniz. Başak insanının keskin gözleri, insanların gurur, utangaçlık ya da güvensizlik gibi özelliklerini aşarak gerçek duygularını okur. Oğlak burcu sizin anlayış ve sevecenliğinizle çok mutlu olacaktır.

İlişkiniz zengin ve olgun olacaktır. Karşılıklı sevgiye, ilgiye dayanacaktır. İkinizin de gelecek beklentileriniz aynıdır. İki toprak elementi birbirinizin içindeki gizli hazineleri ortaya çıkaracaksınız. Heyecan duyduğunuz amaç ve hedeflere sahip olduğunuzdan tüm ciddiyetinize rağmen ilişkiniz sıkıcı olmayacaktır.

Başak Burcu Oğlak Uyumu “Cinsel Uyum”

Başak burcu oğlak uyumu, cinsellik uyumu konusunda her ikinizi de tatmin etmeye yetecek düzeydedir. Oğlak insanına güvendiğiniz için yatakta duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Başka kimse ile olmadığınız kadar rahat olabilirsiniz. İkinizde birbirinizi yeterince tanımadan fiziksel ilişkiye girmezsiniz. Özenle ve yavaş gelişen yakınlık ile aranızda kuvvetli bir bağ oluşur.

Toprak elementleri iyice aşık olduktan sonra erotik yönlerini gösterirler. Acele etmemeli olayları akışına bırakmalısınız. Bir kere bağlandıktan sonra artık eski hayatınıza dönmek istemeyeceksiniz. Gözünüz kimseyi görmeyecektir. Toprak elementlerinin bağlılıkları hayat boyu sürer, çok sadıktırlar, kolay kolay eşlerinden ayrılmazlar.

Aşk sizler için her gün bir başka gönülde yelken açmak demek değildir. Girilen bir gönülde bir ömür konaklayabilmektir.

Bırakın başkaları ikinizin de evlenme konusunda yavaş ve zor karar vermenizi eleştirsinler. Siz 50. evlilik yıldönümünüzde Oğlak eşinizle onlara gülebilirsiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Başak ve Oğlak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Başak Oğlak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Başak oğlak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak Oğlak Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. banu dedi ki:

    başak ve oğlak çifti bir araya gelince ne olur? dinanizm olur, iş olur, hareket olur, evden çok iş yerinde olmalar olur 🙂

  2. bülent dedi ki:

    kız arkadaşım oğlak burcu bana göre biraz yavaş kalıyor ama iyi anlaşıyoruz onun da yükseleni başak o yüzden olabilir belki. toprak grubundan dolayı ortak noktalarımız varmış onun da etkisi büyük demek ki.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.