Başak Kova Uyumu, Başakla Kova Anlaşabilir mi?

Başak Kova Uyumu, Başakla Kova Anlaşabilir mi?

Başak Kova Uyumu

Başak Burcu Kova Burcu Uyumu. Başak ve kova nasıl anlaşır? Başak Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

Başak Erkeği Kova Kadını Uyumu veya Başak Kadını Kova Erkeği Uyumu

 

Başak Kova Uyumu “Uyum Analizi”

Eğer hava grubundan olan bir kova burcuna aşık olmuşsanız, belki de bilinçaltınız kendinden çok farklı bir kişilik tarafından etkilenmek istemiştir. Kova burcu tuhaf, farklı, meraklı, geleneklere karşı, soğuk, tarafsız ve bazen de unutkandır. Siz ise geleneklere önem veren, dikkatli, düşünceli, detaycı, meraklı, üretken, soğuk ve tarafsızsınız. Gördüğünüz gibi bir iki benzer yön dışında aslında tamamen farklısınız.

Başakla Kova Uyumu “İletişim”

İkiniz de entelektüel olduğunuz için heyecanlı sohbetleriniz olabilir. Sizler bir çok konuda bilgi edinmeyi ve bunların doğru olup olmadığını düşünmek istersiniz. Günün sonunda ilginç hikaye ve olayları birbirinize anlatıp, günlük haberler ve önemli konular hakkında yorum yapmayı seversiniz. Konuşacak konularınız hiç tükenmeyecektir.

Başak burcu karışıklıktan hoşlanmaz ve her şeyi bir düzene oturtmak isterken, Kova burcu ise var olan düzenleri ortadan kaldırmak ister. Kova insanı dünyayı bilim adamı gözü ile uzaktan bir bütün olarak algılar, siz ise yakından sadece detaylara bakarsınız. Siz kurallara uymak isterken, Kova başkaldırır. Bu kadar farklı kişiliklerin uzlaşabilmesi için birbirinizi çok sevip, saygı duymanız gerekiyor.

Bir çok çiftin anlaşamadığı para konularında iyi anlaşırsınız. İkinizde savurgan değilsiniz ve önemli finansal konularda birbirinizi dinlersiniz.

Kova burcu detaylara önem vermediği için unutkandır. Her şeyi not defterine ya da bilgisayarına yazdığı için aklında tutmayı gereksiz bulur. Siz ise her şeyi aklınızda tutarsınız. Komşunuzun doğum günü, bir sonra ki dişçi randevunuz, ya da telefon numaraları hep aklınızdadır. Kova burcu sizin bu özelliğinize hayrandır. Sevgilinizle bu konuda alay etmeyin, o gerçek bir dahidir ve kafası başka kavramlarla doludur.

Başak Kova Uyumu “Cinsel Uyum”

Başak ve kova cinsel uyumu nasıldır? Başakla kova cinsel yönden anlaşabilir mi?

Kova ile en iyi anlaştığınız yer yatak odasıdır. Siz Kova’nın 8. evinin yani cinselliği yöneten evinin yöneticisisiniz. Kova burcu yatakta sizi dayanılmaz çekici bulmaktadır. Sizde onun heyecanlı, farklı, önceden kestirilemeyen stilinden heyecan duyarsınız. Sevgiliniz sizden daha çılgın ve uç noktalardadır. Bu durumun sizin için yeni olduğunu anlamalıdır. Bu aranızdaki çekimi etkilememelidir.

İlişkinin başında siz zaten ağırdan aldığınız için onun fazla duygusal olmayışına aldırmazsınız. İlişkiniz ilerledikçe hala duygusal bir eksiklik hissediyorsanız eninde sonunda bu cinsel yaşamınızın mükemmelliğine rağmen çıkmaza girebilir. Siz, çok romantik olmasanız da arada bir romantik anlar yaşamak istersiniz. Kova burcu romantizmin sevimli ama gereksiz olduğunu düşünür. Kova burcu sevgilisinin aynı zamanda arkadaşı olmasını ister. Sizde böyle istersiniz ama sadece arkadaşlık sizi tatmin etmeyecektir.

Siz Başak güçlü duygulara şüphe ile yaklaşırsınız. Mesela aşk gibi güçlü arzularınız olduğu zaman duraklar, hiçbir zaman aradığınızı bulamayacağınıza inanırsınız. Sevgili Başak hayat sürprizlerle doludur, her şeye bu kadar karamsar yaklaşmamalısınız. Sevgiliniz Kova’da aynı sizin gibi analizcidir ve onun da evlilikle ilgili karamsar düşünceleri vardır.

İkiniz için de özel hayatınız, bireyselliğiniz, kendi kendinize yetmeniz çok önemlidir. Evlenerek bunları kaybetmekten korktuğunuz için evlilik konusunda acele etmezsiniz. Bu konudaki zamanlamanız birbirine yakındır. Paniğe kapılmayın, korkularınız zamanla yok olabilir. Birbirinizi özgür bırakmalısınız.

Astrolojide klasik anlamda çok uygun bir çift olmasanız da yürüyebilecek bir ilişki. Doğum haritanızda uzun bir birliktelik yaşamanızı sağlayacak konumlar bulunabilir. Her şeyde olduğu gibi yaşam yıldızların değil, sizin iradenizin elindedir. Alacağınız kararlar ve göstereceğiniz sabır ilişkinizi büyük ölçüde etkileyecektir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Başak ve Kova burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Başak Kova aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Başak kova uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak Kova Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. burgaz dedi ki:

    kova burçlarına karşı çok sabırlı olabilirseniz bir ihtimal yürüyebilir. sakın o da sabretsiz demeyin onlarda o tür bir özellik yok gibi. kova iyi bir arkadaş ama eş olarak kova zor. hava grubu olduğu için yeterince düzenli ve sorumluluk sahibi değil.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.