Başak Boğa Uyumu, Başakla Boğa Anlaşabilir mi?

Başak Boğa Uyumu, Başakla Boğa Anlaşabilir mi?

Başak Boğa Uyumu

Başak Burcu Boğa Burcu Uyumu. Başak ve boğa nasıl anlaşır? Başak Burcu ile Boğa Burcu Anlaşabilir mi?

Başak Erkeği Boğa Kadını Uyumu veya Başak Kadını Boğa Erkeği Uyumu

 

Başak Boğa Uyumu “Uyum Analizi”

İkisi de toprak burcu olan Başak ve Boğa ne kadar mutlu olabilir? Eğer bir Boğa’ya aşık olmuşsanız ona sıkı sarılın! Bu büyülü bir beraberlik olacaktır. İçgüdüsel olarak birbirinizin ihtiyaçlarını anlıyor ve güven duygusu veriyorsunuz. İkinizde toprak burcusunuz. Gerçekçisiniz, birbirinize güvenebilmek ve destek olmak sizler için çok önemlidir. Güvendiğiniz sevgilinizin ise işinde başarısız olması sizi çıldırtır. Bu Boğa ile olmayacaktır.

Boğa burcu kolay kolay sinirlenmez, öfke nöbetleri yoktur ama size gerçekten kızarsa bunu hayat boyu unutamazsınız. Başak burcu, Boğa’nın öfke nöbetlerine sebep olmayacaktır ama nadiren de olsa buna tanık olursa korkacak ve incinecektir. Böyle bir durumda en iyisi Başak insanının sakin olup o konuyu başka bir zamana bırakması olacaktır.

Başakla Boğa Uyumu “İletişim”

Boğa insanı tenseldir, dokunmaktan ve dokunulmaktan çok zevk alır. Sözlerden ve görsellikten ziyade dokunulmasından ve dokumaktan hoşlanır. Onunla iletişiminizi dokunsal özelliklerini göz önünde bulundurarak kurmaya çalışın. Mesela “seni seviyorum” demek yerine “yanağına bir buse kondurun, tenine dokunun“. Bu O’nu söylenecek güzel sözlerden daha fazla etkileyecektir. Sizin tarafınızdan çok sevilmeyi arzular. Bütün bunlara bayılacaksınız. Fazla konuşmasa da aşkını hissettirir. Kur yapmaya bayılır, romantizme önem verir. Güzel yemekler ve iyi şaraplarla sizi baştan çıkaracaktır. Birlikte zevk alarak yediğiniz güzel yemekler ilişkinizin bir parçası olacaktır.

Boğa burcu, Aslan burcu gibi parasını çarçur etmeden de hayatın zevkini çıkarabilir. Sizin gibi gerçekçi olduğundan paranın kıymetini bilir ve müsrif değildir. Boğa’nın para kazanma becerisini gördükten sonra harcamalarınızla ilgili endişeleriniz azalacaktır. Siz zaten basit şeylerden zevk alabilirsiniz. Diz üstü bilgisayarı, güzel bir kitap ve sağlıklı bir yemek bile sizi çok mutlu kılabilir.

Başak Boğa Uyumu “Cinsel Uyum”

Başak ve boğa cinsel uyumu nasıldır? Başakla boğa cinsel yönden anlaşabilir mi?

Yatakta ise Boğa burcu sizin ağır, duygusal, sakin yaklaşımınızı çok heyecanlı bulacaktır. Bunu keşfedince çok memnun olacaksınız. Erotik olarak ta birbirinize çok uygunsunuz. Birlikte hem tutkulu hem de yumuşak anlarınız olacaktır. Boğa burcu Balık burcu kadar ruhunuzun derinliklerine inmese de aşkınız çok güçlü olduğu için bunu umursamayacaksınız.

Başak burcu, karşısındakinin sadakatinden emin olmadan ona aşık olup kendini kaptırmaz. İlişkinizde saygı, dürüstlük ve bütünlüğü hissetmek istersiniz. Bunu Boğa ile olan ilişkinizde bulacaksınız.

Boğa insanı aldatan, gönül eğlendiren biri değildir. Aslında tam tersidir. Eğer gerçek aşkı bulduğuna inanırsa kimseye gözünün ucu ile bile bakmayacaktır. Sizin aşkınızı bulduktan sonra cinselliğini başkaları ile kanıtlamaya ihtiyaç duymaz. Yaşlanınca da bu değişmeyecektir.

Esasında Boğa evlenmeye sizden daha fazla meraklıdır. İlişkiniz ciddileşmeye başlayınca siz her şeyi detaylı ve dikkatli düşünebilmek için ağırdan alırsınız. Boğa’da bu konuda acele karar vermek istemez. Size gerçekten aşık olursa sizi sahiplenmeye başlayacak ve bir an önce evlilik konusunu gündeme getirmek isteyecektir.

İkinizde birbiriniz için ideal eş olabilirsiniz. Birbirinize sıkıca sarılın ve birlikteliğinizin tadını çıkarın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Başak ve Boğa burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Başak Boğa aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Başak boğa uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak Boğa Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.