Başak Aslan Uyumu, Başakla Aslan Anlaşabilir mi?

Başak Aslan Uyumu, Başakla Aslan Anlaşabilir mi?

Başak Aslan Uyumu

Başak Burcu Aslan Burcu Uyumu. Başak ve aslan nasıl anlaşır? Başak Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Başak Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya Başak Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

Başak Aslan Uyumu “Uyum Analizi”

Siz ve Aslan burcu, bundan daha farklı olamazdınız. Bu ilişki için umut var mı? Var belki ama ilişkinizin uzun vadede yürüyebilmesi için ikinizde emek harcaması gerekiyor.

Her ilişki alma ve verme üzerine kuruludur. Bu ilişkideki sorun Aslan burcunun sadece emir vermesi ve Başak burcunun da buna uymasıdır. Bu ilişkinin özeti budur. Başak burcu o kadar yardımsever ve iyi niyetlidir ki hayır demeyi beceremez. Aslan burcu ise sadece buyurur, üstelik “lütfen“, “zamanın varsa“, “yapabilir misin?” demeden “emir verir“. Başak insanı buna bozulacak ve içinde biriktirecektir. Başak burcu için nezaket önde geldiği için bir süre buna katlanır, sonunda patlarsınız. Buna izin vermemelisiniz. Aslan burcu yaptığının farkında bile değildir.

Başakla Aslan Uyumu “İletişim”

Buna karşılık sizde eleştiri dolu, sivri dilinizi tutmalısınız. Aslan burcunun kendini beğenmişliği sizi nasıl sinir ediyorsa onu sürekli eleştirmenizde onu sinir ediyordur. Farkına varmadan her şeyde bir kusur ararken karşınızda öfkeli bir Aslan bulabilirsiniz. En ufak bir kusuru görürsünüz ve herkesin de onu gördüğünü zannedersiniz. Halbuki Aslan burcu olaylara bütün olarak bakmakta ve detayları görmemektedir.

Aslan insanı sizin gibi sadece aklı ve zekası ile değil ama gururu ve egosu ile de hareket etmektedir. Onun için saygı görmek önemlidir, onun gururunu kırmamaya özen gösterin.

Aslan burcu zor durumlardaki becerinize hayran olacaktır. Astrolojide en düzenli, becerikli ve organizasyon kabiliyetine sahip olan burç Başak burcudur. Herhangi bir doğal afet olsa, oraya ilk koşan, yemek, su bulan, çadırları kuran Başak burcudur. Sakin bir şekilde felakete uğramış insanları teskin ederken çok sabırlıdır. Siz ortadan kalkmış uygarlıkları bile yeniden inşa edebilirsiniz.

Siz değişken nitelik taşırsınız ve sabit nitelik taşıyan Aslan burcuna göre daha esneksiniz ve değişen durumlara daha kolay adapte olabilirsiniz. Aslan insanının hedefi bellidir, konsantre olmuştur ve kararlıdır ama önüne bir engel çıktığı zaman ya da ani bir değişiklikte ne yapacağını bilemez. Bu durumda Başak burcu devreye girerek sorunu halleder.

Başak Aslan Uyumu “Cinsel Uyum”

Başak aslan cinsel uyumu nasıldır? Başakla aslan cinsel yönden anlaşabilir mi?

Yatakta Aslan burcu sıcak, üretken ve heyecanlıdır. Sizin gibi utangaç birisi için bu başta fazla gelebilir. Eğer Aslan sevgilinize ilgi göstermeyip, hayranlığınızı belirtmezseniz hayal kırıklığına uğrayacaktır. Ona olan hayranlığınızı görmek ve hissetmek ister, sadece lafta kalan iltifatlar ona yetmez. Aslan insanı aşkını rahatça ifade edebilmek ister ama onu eleştirirseniz rahatlığını kaybeder ve huzursuz olur.

Aslan insanı kendine dönüktür, kendisine o kadar konsantre olmuştur ki başkalarının duygu ve ihtiyaçlarını Başak burcu kadar iyi anlayamaz. Başak burcu ise kendinden çok dış dünyaya konsantre olmuştur ve her an başkalarına yardıma hazırdır. Yardım ederken teşekkür beklemez. Başak insanı gerçekçidir, nankörlüğü insan doğasının bir parçası olarak görür ve üzerinde durmaz. Aynı durumdaki Aslan burcu ise sadece teşekkür değil ama her gün ve her şekilde takdir edilmeyi bekler.

Başak burcu olarak onu memnun etmek istersiniz ama haddini bilmezse ona öyle bir karşılık verirsiniz ki zavallı Aslan neye uğradığını şaşırır. Sizin sözlü saldırılarınızla ancak İkizler burcu başa çıkabilir. Bu raundu siz kazanabilirsiniz ama mutlu bir ilişki kazanma-kaybetme üzerine kurulmamalıdır. Kırıldığınız zaman içinizde biriktirmeden bunu dile getirmelisiniz.

Bu pürüzleri halledebilirseniz Aslan burcu ile iyi bir çift olursunuz. Aslan insanı sizin yanınızda daha mütevazı bir yaşam tarzı edinebilir. Aslan herhangi bir konuda bütçe yaparken onun gerçekçi olmasına yardım edersiniz. Daha az tembellik edip daha çok çalışması için onu motive edersiniz. O ise sizi çok çalışmaktan zorla alıkoyup hayatın zevkini çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Siz de onunla birlikte iken kendi başınıza karşılayamayacağınız lüks ve eğlenceli hayatı yaşar ve çok eğlenirsiniz. Karşılığında ise Aslan burcuna düzenli bir aşk hayatı verirsiniz.

Bu ilişkiye şans verin. Doğum haritanızdaki başka gezegenler ilişkinize destek olabilir. Burada sadece güneş burçlarının uyumunu inceliyoruz, yükselen burcunuzu da okumalısınız. Bu beraberlik iyimser Aslan ile karamsar Başağın bir araya gelişidir. Bırakın Aslan sevgiliniz size başınızın üzerinden geçen gökkuşağını göstersin. Siz yerdeki sert ve soğuk toprağa konsantre olmaktan onu göremiyorsunuz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Başak ve Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Başak Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Başak aslan uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak Aslan Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Mahya dedi ki:

    Harikasiniz. Ben başak burcuyum sevgilim ise aslan hiç iyi yorumlar okumadım iyi gittiğimiz halde. Çok defa nazikçe karşılaştığımız durumları anlatmanız çok hoştu ve çok doğruydu. Umarım ilişkimiz yürür. Sizin verdiğiniz pozitif enerji ile beraber. Hep var olun iyi olun ve bize işaret verin. İrandan sevgiler size…

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.