Başak Akrep Uyumu, Başakla Akrep Anlaşabilir mi?

Başak Akrep Uyumu, Başakla Akrep Anlaşabilir mi?

Başak Akrep Uyumu

Başak Burcu Akrep Burcu Uyumu. Başak ve akrep nasıl anlaşır? Başak Burcu ile Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Başak Erkeği Akrep Kadını Uyumu veya Başak Kadını Akrep Erkeği Uyumu

 

Başak Akrep Uyumu “Uyum Analizi”

Hepimiz sevdiklerimizden çok şey öğreniriz. Akrep burcunun size öğretecek çok şeyi var. Başak ve Akrep burcu birlikteliği çok gizemli ve farklı olacaktır. Akrep’leri tanıyorsanız, hepsinin farklı özellikleri olduğunu ve size farklı şeyler verdiklerini biliyorsunuzdur.

Pluto tarafından yönetilen sevgiliniz kendisini baştan aşağı analiz etmenize izin vermeyecektir. Onu tam çözdüğünüzü sandığınız anda değişerek sizi şaşırtacaktır. Akrep burcunu hiç bir zaman tam olarak anlayamayacaksınız. Duyguları çok derinlerdedir, hayatınızın sonuna kadar uğraşsanız da onu çözemezsiniz. Çözmek için çaba sarfettiğinizi anladığında bilinçli olarak sizi yanıltmaya çalışacaktır. Bu doğasında yer alan kendini savunma mekanizmasıdır. O’nu olduğu gibi kabul edip birlikteliğinizin tadı çıkarmaya çalışın.

O’nu korkunç karizmatik yapan şey kendine olan sonsuz güvenidir. Kendi güçlerini ve limitlerini iyi bilir. Ne istediğini bilen, kararlı, yoğun ve kendi kapasitesini iyi kullanabilen birisidir.

Başakla Akrep Uyumu “İletişim”

Yavaş akan sular çok derin olur derler. Su elementi olan Akrep sakin görüntüsü ile duygularını asla su yüzüne çıkartmaz. Akrep insanının sahiplenici ve kıskanç oluşu sizi başta sinirlendirebilir. Siz ilişkinizin başında onu analiz etmek istersiniz, aceleye getirilmekten hoşlanmazsınız. İlişkiniz rayına oturduktan sonra ise Akrep insanının yoğun sevgisi, bağlılığı ve cömertliği çok hoşunuza gidecektir.

Başak ve Akrep gibi birbirinden iki burç uzaklıkta olan burçlar birbiri için çok uygundur. Akrep burcu size iyi gelecektir. Endişeli Başak insanı güçlü, kuvvetli Akrep sevgilisinin yanında kendini sakinleşmiş hissedecektir. Akrep burcu huzursuz bir tip değildir, gelecek için plan yapar ve ne yöne gittiğini bilir. Bunlar hoşunuza giden özelliklerdir. Akrep para biriktirmeyi sever, harcasa da düşünerek harcar. Sizinde aşırı harcamalarınız yoktur ve bir kenarda birikmiş paranız olsun istersiniz.

İkiniz de bazen gerçek dünyadan kaçarsınız. Yenilenmek için su kenarında ya da dağlarda yolculuk yapmak istersiniz. Hiç bir şey size bu kadar iyi gelmez. Özellikle Başak her seyahatten sonra kendini daha iyi hisseder. Hele iş için yapılan seyahatler ona ilaç gibi gelir. Başak insanının kendi kendine yetebilecek güçte olmasına Akrep çok saygı gösterir.

Başak Akrep Uyumu “Cinsel Uyum”

İnanılmaz bir derinliğe sahip Akrep burcu ile cinsel yaşamınız muhteşem olacaktır. Akrep duygusal ve duyarlı su elementidir. Siz ise toprak elementi olarak duygularınıza kapılmaktan korkarsınız. Akrep ile en derin duygu ve tutkuları yoğun olarak yaşayacaksınız. Akrep hem duygulara hem de fiziksel tutkulara önem verir. Hem duygusal, hem şehvetli, hem de erotiktir. Cinsel yaşam O’nun için ruhun arınması için yapılan bir ayin gibidir. Hayal edemeyeceğiniz tutkuları ortaya çıkaracak, tatmadığınız fiziksel zevkleri tattıracaktır. Su burcu Akrep içinizde keşfedilmeyi bekleyen duyguları ortaya çıkaracaktır.

Akrep burcunun

  • Ruhunun derinliklerini kurcalamayın,
  • Analiz etmeye, sorgulamaya kalkmayın.
  • Onun mahremiyetine ve gizliliğine saygı gösterin.

Aslında siz de onun gibisiniz. Akrep burcu sessizliğe gömüldüğü zamanlar üzerinize alınmayın. Ona güvenin, güven verin karşılığında ise aradığınız tüm güveni, sadakati, bağlılığı ve dengeyi bulacaksınız. Bu sevgili sizin için yaratılmıştır. Başak Akrep Uyumu güzel bir birliktelik sağlayabilir. Uyum sizin için çok uzaklarda olmayacak bir kavramdır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Başak ve Akrep burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Başak Akrep aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Başak akrep uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak Akrep Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.