Balık ikizler Uyumu, Balıkla ikizler Anlaşabilir mi?

Balık ikizler Uyum, Balıkla ikizler Anlaşabilir mi?

Balık ikizler Uyumu

Balık Burcu ikizler Burcu Uyumu. Balık ve ikizler nasıl anlaşır? Balık Burcu ile ikizler Burcu Anlaşabilir mi?

Balık Erkeği ikizler Kadını Uyumu veya Balık Kadını ikizler Erkeği Uyumu

 

Balık ikizler Uyum Analizi

Su ile hava bir araya geldiğinde ne kadar uyumlu olabilir? Birliktelikleri bir ömür boyu sürebilir mi?

Siz su elementisiniz, İkizler burcu ise hava. Bu ikisinin karışımı canlı bir ilişki yaşatabilir ama önce aşkınızı bitirmeyecek bazı konuları halletmeniz gerekir. Bu çift Astrolojik olarak klasik anlamda uyumlu sayılmaz.

Balık burcu ruhsal derinliklerin burcudur. Hisleri, önsezileri ve duyu dışı algıları açıktır. Mantığından çok aklını ve sezgilerini kullanır. Karşılık beklemeden yardım etmek ister. İkizler burcu ise balığın tam tersine aklı ve zekası ile hareket eder. Gezmek, eğlenmek ve sürekli hareket halinde olmak ister. Her ikisinin de yaşamları birbirlerine uymayacak özelliklere sahiptir.

Balık ikizler Uyumu “İletişim”

İkizler burcunun canlı sohbetlere, harekete ve değişikliğe ihtiyacı vardır. Evde oturmayı sevmediğinden arkadaşları ile sinemaya, tiyatroya, yeni sergilere ya da internet kafelere gitmeye bayılır. Evde olduğu zamanlarda ise binlerce dergi ve kitaplarından birini okuyordur. Balık burcu olarak onun bu hareketliliği ve kalabalık arkadaşları sizi yorar. İkizler, hafta sonu evde oturma sebebinizi anlıyorsa sizin onu yalnız bırakmanıza bozulmayacak ve her şey yolunda gidecektir.

Bir sorun olduğu zaman, İkizler onu analiz ederek, Balık ise sezgilerini kullanarak çözmeye çalışır. Her şey göründüğü kadar basit değildir, ona görüntünün altında yatan gerçekleri ispatlamaya kalkışmayın zamanla kendisi şahit olacaktır. Siz derinlere inmeyi, ikizler ise yüzeyde gezinmeyi sever.

Derinlik anlayışındaki farklılıklar bazı anlaşmazlıkların yaşanmasına sebep olabilir. Sizin neden bu kadar duygusal olduğunuzu veya üzüldüğünüzde neden üzüldüğünüzü anlamayabilir. Siz de O’nun neden bu kadar çok şey anlatmaya ihtiyacı olduğunu; bu kadar arkadaşa neden ihtiyaç duyduğunu anlayamazsınız.

Eğer değişiklik arıyorsanız, bu ilişki sizi canlandıracak bir ilişki olacaktır. İkizler size hiçbir zaman görmediğiniz bir dünya getirecektir. İkinizde değişken burç olduğunuz için değişiklere kolay adapte olabilirsiniz.

Balık ikizler Uyumu “Cinsel Uyum”

Yatakta ise İkizler konuşkan olmanızı isteyecektir. Siz ise onun derin duygularını ortaya çıkarmasına yardımcı olursunuz. Ona her şeyin sadece yüzeyde görünenden ibaret olmadığını öğretebilirsiniz. Balık burcu derin dünyaların insanıdır, ikizler burcunun onun derinliğine inmesi doğum haritasında uygun konumlar yoksa kolay olmayacaktır.

Balık durağan, ikizler burcu ise hızlıdır. İkizler burcu hızlı konuşur, hızlı yaşar ve hızlı hareket eder. Sürekli bir şeyler için acelesi var gibidir. Balık ikizler cinsellik uyumu bu ilişkiyi nasıl etkiler? Bu tamamen ikilinin ilişkiye bakış açısı ile ilgilidir. İlişki çok farklı, neşeli ve sıradışı da olabilir, hiçbir zaman tatmin etmeyen eğreti bir ilişki de olabilir. Sonuç büyük oranda ikilinin doğuştan gelen özelliklerine karşı ne oranda farkındalık yaşadıklarına bağlıdır.

Bu beraberlik heyecan, üretkenlik, yeni fikirler, yeni arkadaşlar ve gezilecek yerlerle dolu olacaktır. Denemeye değer!

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Balık ve İkizler burcunun birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Balık İkizler aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Balık ikizler uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Balık ikizler Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.