Balık Boğa Uyumu, Balıkla Boğa Anlaşabilir mi?

Balık Boğa Uyumu, Balıkla Boğa Anlaşabilir mi?

Balık Boğa Uyumu

Balık Burcu Boğa Burcu Uyumu. Balık ve boğa nasıl anlaşır? Balık Burcu ile Boğa Burcu Anlaşabilir mi?

Balık Erkeği Boğa Kadını Uyumu veya Balık Kadını Boğa Erkeği Uyumu

 

Balık Boğa Uyumu “Uyum Analizi”

Balık burcu Boğa burcuna aşık olmuşsa şanlı olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Boğa insanı duyarlı, pratik, yatakta ise harikadır. Sizin ilgili, sıcak oluşunuza ve hayallerinize hayrandır. Ayrıca yardımseverliğinizden çok etkilenir.

Aranızdaki küçük sorun ise Boğa burcunun biraz maddeci olması, sizin ise hiç öyle olmamanızdır. Toprak elementi Boğa emeklerinin somut karşılığını almak ve tutmak ister. Balık burcu içinse en büyük zevk başkalarına yardım etmektir. Bu yüzden Boğa burcunun zengin olma, değerli şeyler biriktirme zevkini anlayamazsınız. Onun bu dürtüsü sayesinde gelecek için birikiminiz olacaktır. Balık ise bu tip konularla hiç ilgilenmez.

Farklı yönlerinizi birbirinizi tamamlamak için kullanırsanız bu durumu avantaj haline dönüştürebilirsiniz. Boğanın biraz ruhsal derinliğe, sizin de gerçeklik olgusuna ihtiyacınız var. Bu yönlerinizi tamamlayarak mutlu olabilirsiniz.

Balık Boğa Birlikteliğinde İletişim

İletişim konusunda Maddesel ve Ruhsal yönleriniz dışında fazla sorun yaşamazsınız. Boğa burcu çok geveze bir insan değildir. Siz de eğer farklı konumlardan etki almamışsanız Boğa burcunun kafasını ütüleyecek kadar konuşmazsınız. Boğa burçlarının sempatik ve cana yakın yanını keşfettiğinizde balık ve boğa burcu uyumu daha keyifli hale gelecektir.

Farklılıklarınızı bir araya getirebilirseniz ortaya madde ve madde ötesi kavramları bir araya getirebilen muhteşem bir birliktelik çıkacaktır. Balık burcu ruhsal şifacı gibidir. Empati yeteneği gelişmiştir. Telepati yeteneği ile sizinle konuşmadan da anlaşabilir. Her zaman öncelikle karşısındaki insanı düşünerek adım atar. Boğa burcu ise 2. ev konumunu temsil eder. Para ve madde onun dünyası ile ilgilidir. Sahip olmak, tatmak, yaşamın tadını çıkarmak ister.

Su grubu burçları ile toprak grubu burçları doğum haritalarında uyumsuz noktalar yoksa birlikte üretken bir birlikteliğiniz olabilir. Ancak sorun şu ki ilgi duyduğunuz ve konuştuğunuz, konuşmaktan keyif aldığınız konular farklı alemlerden olacaktır. “İlgileniyormuş gibi yapmak” bir süre sonra her ikinizi de yorabilir. Ancak boğa burcu toprak ve doğa ile iç içe olduğu bir yaşam sürerse durum değişebilir.

Balık Boğa Uyumu “Cinsel Uyum”

Balık boğa cinsellik uyumu nasıldır? Balık ve boğa cinsel yönden ne kadar uyumludur?

Balık boğa cinsellik uyumu için “ruhunuza da dokunmayı öğrendiğinde“, “harika olacak” diyebiliriz. Balık burcu için cinsel yaşam bu dünyayı aşan manevi bir olaydır. Boğa burcu içinse bol bol yatakta vakit geçirmektir. Boğa çok tensel yani dokunsaldır, dokunmak, dokunarak hissetmek ister ve sizin gibi ruhsal bir olay yaşamaz. Sizin yaklaşımınız farklı olduğu için kafanız karışacaktır. Gene de Boğa burcunun sizi içten sevdiğine, gönül eğlendirmediğine inandığınız sürece ilişkiniz iyi gidecektir.

Duygusuz cinsel yaşam sizin derin duygularınıza zarar verse de Boğa’nın yavaş hareketleri ve tüm duyularını kullanması sizi uyuşturacaktır. Onun sizi sahiplenmesi hoşunuza bile gidecektir. Elde etmek ve elinde tutmak Boğa’nın özelliğidir. Boğa burcu cinsel enerjisi ile göz dolduran bir burçtur. Onu fazla ihmal etmemeniz gerektiğini de bilmeniz gerekir.

Boğa burcunun sadakatini, sağlam, güvenilir, sözünden dönmeyen özelliklerini her şeyin üzerinde tutabilirsiniz. Balık boğa ilişkisi balık burcunun hava grubu burçları kadar zorlu olmayacaktır. İlişkinin iyi ve verimli yanlarına odaklanabilirseniz her ikinizde bu birliktelikten keyif alabilirsiniz. Farklı burç gruplarının birlikteliğinin biraz sabır ve fedakarlıkla eksik yanlarımızı tamamlayıcı olduğu unutulmamalıdır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Balık ve Boğa burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Balık Boğa aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Balık boğa uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Balık Boğa Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Bensu dedi ki:

    Erkek arkadaşım boğa burcu. Şu ana kadar çok iyi anlaşıyoruz ama ileride nasıl olur bilmiyorum. Çok iyi davranıyor, kırıcı değil. Evlendiğinde boğa erkekleri nasıl olur fikri olan var mı?

    1. Akrep dedi ki:

      Yemeğe çok düşkün olurlar. Bir boğa erkeğinin kalbine giden en kestirme yol midesinden geçer dersek yanlış olmaz herhalde 🙂
      Boğa erkekleri üzerlerine gidilmedikçe ve kendileri ile inatlaşılmadıkça kırıcı değillerdir. Venüs etkisi altında oldukları için sanatsal yönleri de vardır. Sizin burcunuzu bilmiyorum ama ciddi bir sorun yaşamamışsanız boğa burcu ile uyumlu bir burçsunuzdur büyük ihtimalle. Mutluluklar dilerim.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.