Aslan Terazi Uyumu, Aslanla Terazi Anlaşabilir mi?

Aslan Terazi Uyumu, Aslanla Terazi Anlaşabilir mi?

Aslan Terazi Uyumu

Aslan Burcu Terazi Burcu Uyumu. Aslan ve terazi nasıl anlaşır? Aslan Burcu ile Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Aslan Erkeği Terazi Kadını Uyumu veya Aslan Kadını Terazi Erkeği Uyumu

 

Aslan Terazi Uyumu “Uyum Analizi”

En canlı ilişkilerden biri olmaya aday bir ilişki sizi bekliyor olabilir. Yapılacak işler, ilginç sohbetler, kalabalık arkadaş gurupları ile dopdolu bir beraberlik yaşayacaksınız.

Hava elementi Terazi, ateş elementi Aslan’ın alevini parlatacaktır. Bu ilişkiye iyi demek yetersiz kalacaktır.

Terazi burcu fikir tartışmalarından zevk alır. Tartışmalarda sizinle aynı fikirde olmasını istersiniz ama Terazi her zaman karşı fikri savunacaktır. Terazi tartışırken bile kibarlığı elden bırakmaz. Hava burcu olduğu için her şeyi analiz etmeye çalışır. Tartışmada hangi tarafı tutacağına karar verememiş görünüyorsa sizin fikriniz doğru demektir. Adalet ve dengeyi temsil eden Terazi doğruyu seçmek için programlanmıştır. Zihin kapasitesi de her farklı durumu analiz edecek kapasitededir.

Aslanla Terazi Uyumu “İletişim”

Aslan ve Terazi iletişim uyumu nasıldır? Birbirleri ile sağlıklı iletişim kurabilirler mi?

Terazi yanınızda iken karar vermek zor olacaktır. Karşıt fikirleri sürekli birbiri ile çelişir. Başkaları onun kararsızlığı ile alay etse de o her şeyin siyah ya da beyaz olmadığını, arada başka renkler olduğunun bilincindedir. Aslan olarak illa sizinle aynı fikirde olmasını istediğiniz zaman durup düşünmelisiniz. Kesinlikle pes ederek sizin tarafınıza geçmeyecektir. Onun hayattaki görevi her şeyi bütün tarafların bakış açısı ile analiz ederek tarafsız biçimde doğruyu bulmaktır.

Terazi sizin 11. arkadaşlık evinize düştüğünden onunla aynı zamanda iyi arkadaş olabilirsiniz. Hem sevgili hem arkadaş olabilen çiftlerin aşkları ömür boyu sürebilir. Sizin güneşiniz ise onun 3. evine yani iletişim, fikir alışverişleri ve her türlü aktivite evine düşmektedir. Onunla olan hayatınızın her anı meşgul ve koşuşturmaca ile geçecektir. Politika, iş, kültür ve dedikodu haberleri ile dolu olacaksınız.

Birbirinize hayransınız ve iyi anlaşıyorsunuz. Aranızdaki heyecan azalsa bile aranızdaki bağ hep kuvvetli olacaktır. Terazi yıllar geçse bile ona kur yapmanıza bayılacaktır. ,

Aslan Terazi Uyumu “Cinsel Uyum”

Aslan terazi cinsel uyumu nasıldır? Aslan ve terazi cinsel yönden tatmin olabilirler mi?

Terazi seçkin ve zariftir. Aceleden nefret eder ve her zaman bakımlıdır. Onu hiç bir zaman pasaklı, pijamaları ile göremeyeceksiniz. Kadın Terazi sadece en iyi parfümü kullanacak, en kaliteli dantelle ipekli gecelikleri giyecektir. Terazi erkeği ise yatağa gelmeden tıraşını olacak, temiz duşunu alacak en kaliteli kokusunu sürecektir. Sizde aynı özeni göstermelisiniz.

İkinizde hükmetmeyi sever, kontrolü elinizde tutmak istersiniz ama bunu farklı şekilde ifade edersiniz. Terazi hoşluğu ve güzel gülümsemesi ile size her istediğini yaptırabilir. Siz onunla göz göze geldikten sonra zaten kendinizden geçmişsinizdir! Sonuç hiçte kötü sayılmaz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Aslan ve Terazi burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Aslan Terazi aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Aslan terazi uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan Terazi Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.