Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Erkeği, Aslan Burcu Erkeği, Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan burcu erkeği nasıl bir erkektir, genel özellikleri nelerdir? Astrolojik olarak aslan burcu erkeği yakışıklı bir erkek midir? Aslan burcu erkeğinin kişisel özellikleri nelerdir? Genel olarak aslan erkeği nasıldır?

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Kişiliğe Sahiptir?

Aslan erkeği oldukça ılımlı bir kişiliğe sahiptir. Bu nedenle etrafında bulunan herkese karşı anlayışlı ve samimi yaklaşımlarda bulunur. İnsanları kırmak ve incitmek ona göre değildir ancak kızdıklarında ve sinirlendiklerinde bu durum tersine dönebilir. Her ne olursa olsun, her seviyedeki insana içten ve yakın davranışlar sergiler.

Aslan burcu erkeği son derece zeki ve sevecendir. Sevecen olmasından dolayı etrafına neşe ve sevinç saçar. İnsanlar tarafından sevilen ve aranılan bir erkektir. Zeki yapısından dolayı, pratik ve çözümcü bir kişiliğe sahiptir. Akıllarını iyi kullanırlar ve pratik davranışları ile insanların dikkatini çekmeyi başarırlar. Aslan erkeği oldukça gururlu bir kişiliğe sahiptir. Kolayca kırılan ve incinen bir yapısı vardır.

Aslan erkeği tıpkı Koç burcu erkeği gibi lider özellikler ile donatılmıştır. Özel hayatında, iş hayatında ve hemen her anlamda liderlik özelliğini sergilerler. Aslan burcu erkeği her zaman övülmek ve ilgi görmek ister. İnsanların ondan övgü ile söz etmesine bayılır ve devamının gelmesi için elinden geleni yaparlar. Aslan burcu erkeği ateş grubundan olduğu için kızgınlıkları da tıpkı bir ateş gibi gelip geçicidir. Patlamaya hazır sinirleri vardır. Ancak hiçbir insana kin tutmazlar ve gelip geçici sinirleri vardır.

Enerji Doludur

Aslan erkeği oldukça hareketli ve enerji dolu bir yapıya sahiptir. Yerinde durmak nedir bilmez. Sürekli hareket halindedir ve yorulmak nedir bilmezler. Aslında bu durum kimi zaman başlarına sıkıntı açabilir. O’nu sürekli olarak bir konu üzerinde yoğunlaşırken görmek oldukça zordur. Akılları sürekli başka yerdedir.

Aslan Burcu Erkeği Kral Gibi Davranır

Aslan burcu erkeğinin kral olduğunu unutmamakta fayda vardır. Krallığını korumak ister ve onun yararına işler gözetir. Bunu hem iyiliği hem de gururlu yapısı ile başarırlar. Bu durum aslında egosunun ve yüreğinin karışımı sonucunda ortaya çıkan bir özelliktir. Rol yapmasını iyi bilir. Tıpkı sahnedeymiş gibi hareket edeler. Hayatlarını buna göre yaşarlar. Zaman zaman bir Kral gibi sert ve acımasız olabilirler ancak iç dünyalarında yumuşak ve ılımlı bir kişilik olduğunu unutmamak gerekir.

Aslan Burcu Erkeği Dikkat Çekmek İster

Aslan burcu erkeği daima dikkat çekici olmak ister. Bu durum yaptıklarına, söylediklerine, hareketlerine ve hatta giyimlerine bile yansır. Dikkat çekmek onlar için çok önemlidir. Sırf dikkat çekmek için gereksiz yere pahalı bir araba da alabilir. Tüm bunların dışında aşırı gösterişli bir partnere de sahip olabilir. Tüm bunlar kralın dikkat çekme çabalarından kaynaklanır.

Aslan erkeği dostluklara önem verir. Onlara fazlaca değer verir ve her zaman destek olmak ister. Dostları tarafından sevilen ve aranılan kişilerdir. Aslında bu konuda vazgeçilmez olduklarını belirtmek gerekir. Her ortamda gözler mutlaka Aslan erkeğini arar. Sosyal olarak aşırı derecede aktif olan Aslan erkeğinin, birçok dostu ve arkadaşı olmasına kim şaşırır ki? Gezmek, sosyal olarak aktivitede bulunmak ve eğlenmek onlar için çok önemlidir.

Aslan Burcu Erkeği Sorumluluk Sahibidir

Aslan burcu erkeği daima sorumluluklarının farkında olan, üstlendiği işleri mutlaka sonuna kadar götüren ve detaycı bir kişiliğe sahiptir. Ancak her ne olursa olsun emir almak onlara göre değildir. Kral, emir alır mı? Asla. Onların işi yönetmektir. Hal böyle olunca iş hayatında da kendi ayakları üzerinde durmak ister. Girdiği birçok işten bu nedenle ayrılmak zorunda kalabilir.

Aslan erkeği son derece popüler bir kişiliktir. Etrafında bulunan insanları kolay bir şekilde etkisi altına alabilir ve bu sayede popüler olabilir. Çevresiyle yakından ilgilenir. Merhametli olmalarından dolayı da insanların sorunları ile yakından ilgilenir ve çözüm bulmak ister. İnsanlar Aslan burcu erkeğinden kolay kolay sıkılmaz ancak ona ayak uydurmak oldukça zordur. Ayrıca Aslan burcu erkeğinin zaman zaman duygusal olduğunu ve çoğu zaman romantik olduğunu unutmamak gerekir.

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Aslan burcu erkeği özellikleri, nelerden hoşlanır, kişiliği, hangi hediyeler alınır, nasıl etkilenir

Ailesine Ne Kadar Düşkün Olur?

Aslan erkeği sosyal olarak aşırı derecede aktif olsa da, aile hayatına yeterince önem verir. Ailesi onlar için önemlidir ve onlarla uzun süreli olmasa da zaman geçirmek ister. Sosyal hayatının, aileye olan düşkünlüğünden daha ağır bastığını belirtmek gerekir. Genellikle dışarıda, arkadaşları ile zaman geçirir.

Aslan Burcu Erkeği Aşk Hayatında Nasıldır?

Aslan erkeği aşk hayatında oldukça hareketli bir yapıya sahiptir. Aşık olduklarında son derece hükmedici ve sahiplenici olduğunu söylemek gerekir. Aslan erkeği bir kadına ya tamamen sahip olmak ister ya da hiç. Aşık olmadıkları sürece hayatlarına sürekli bir kadın girer, bir kadın çıkar. Ancak aşık oldukları zaman kimse onu durduramaz. Bütün gücünü, aşık olduğu kişi ile birlikte olmaya harcar.

Aslan erkeği aşk hayatında sevgilisini her zaman mutlu eder ve tam anlamıyla cenneti yaşatır. Ancak unutulmaması gereken bir durum vardır. Aslan erkeği öncelikle kendisine aşıktır. En iyisi olduğunu ve bir numara olduğunu düşünür. Sevdiği için her şeyi yapmaya hazırdır ancak kendisinden bir şeyler vermeye hazır değildir. Sevdiklerinde son derece kıskanç olduklarını söylemek gerekir. Sevdiği kişiyi kimseyle paylaşamaz. Partneri inadına bir durum sergilerse, intikamda alabilir.

Aslan Erkeğinin Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Aslan burcu erkeğinin olumlu özellikleri arasında; yüce gönüllü olması en dikkat çekici özelliğidir. Yardımsever, üretken ve coşkulu bir karaktere sahiptir. Geniş düşünce yapısına sahiptir. Gururlu, sadık, kararlı ve iyimserdir. Kendinden emin oluşu diğer göze çarpan olumlu özelliği olarak dikkat çeker. Sorumluluklarının farkındadır ve eğlenceli bir karaktere sahiptir.

Aslan burcu erkeğinin olumsuz özellikleri arasında; en dikkat çekici olanı ise “benmerkezci” olmasıdır. Eli açıktır ve savurganlık yapabilir. Kendini aşırı derecede beğenmiştir. Zaman zaman küstahlık yapabilir. Burnu havada, keyfine aşırı derecede düşkün ve sabit düşüncelidir. Aslan burcu erkeğinin bir diğer olumsuz yönü ise iktidar delisi olmasıdır.

Aslan Burcu Erkeği Hangi Burçla Uyumludur?

Aslan burcu erkeği, Yay burcu kadınıyla uzun süreli, uyumlu, sorunsuz ve güzel bir birliktelik kurabilir. İkizler burcu kadınıyla monotonluktan uzak, macera dolu, eğlenceli ve renkli bir ilişki kurabilir. Koç burcu kadınıyla birlikteliğinde ise, fiziksel ilişkide uyumu yakalayacaktır.

Aslan Erkeği Nelerden Etkilenir?

Aslan erkeği sorumluluklarının farkında olan, elinde kolayca tutabileceği ve umursamazca davranmayan kadınlardan hoşlanır. Aslan erkeği yaptıklarına karşılık bekleyen bir kişiliğe sahiptir, bu nedenle yaptıklarına olumlu bir şekilde karşılık veren kadınlar ilgilerini çeker. Kendisinden ilgisini esirgemeyen, fedakar ve değerli olduğunu hissettiren kadınlardan hoşlanır. Her koşulda yanında kalacağına inandığı kadına karşı kendisini daha yakın hisseder.

Aslan erkeğini etkilemek istiyorsanız ona övgüler yağdırın. Siz biraz olsun onu etkilemeyi başarın, o sizi elde etmek için her şeyi yapacaktır. Ancak bu konuda dikkatli olmanız gerekiyor, çünkü Aslan erkeği rol yapmasını iyi bilir. Aslan burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız ona istediklerini veriyor gibi yapmalısınız. Her zaman sevgi gösterilerinde bulunarak onu etkileyebilirsiniz. Ancak şunu yapmayı kesinlikle unutmayın, aşık olduğunuzu kabul etmeyin.

Aslan Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır? Ne Türk Hediyeler Alınır?

Aslan burcu erkeği en çok lüksten ve konfordan hoşlanır. Yönetmeyi ve hükmetmeyi sever. Sporla ilgilenmekten ve boş zamanlarında hobilerine vakit ayırmaktan hoşlanır. Eğlence hayatına olan düşkünlükleri vardır ve bu nedenle gezmekten çok hoşlanırlar.

Aslan burcu erkeğine hediye almak istiyorsanız güzel cam bir kupa hediye edebilirsiniz. Lükse bayılan Aslan burcu erkeğinin bu durum çok hoşuna gidecektir. Yemeğe götürerek onu mutlu edebilirsiniz. Konser ya da maç için en iyi bölümlerden bilet alabilirsiniz. Aslan burcu erkeğinin içinde her zaman çocuksu bir yan bulunur. Bu nedenle oyun konsolu ya da oyun konsolu için bir oyun alabilirsiniz. Nadir bulunan sanat eserleri de hediye edebilirsiniz.

 

Aslan burcu kadınını tanımak ister misiniz? Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir

www.akrepblog.com

Linda Goodman‘ın Burçları, Yaşamın İçinden Gerçekçi Bir Dille Anlatan Muhteşem Eserinden Derlenmiştir.

Son Güncelleme 12 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.