Aslan Akrep Uyumu, Aslanla Akrep Anlaşabilir mi?

Aslan Akrep Uyumu, Aslanla Akrep Anlaşabilir mi?

Aslan Akrep Uyumu

Aslan Burcu Akrep Burcu Uyumu. Aslan ve akrep nasıl anlaşır? Aslan Burcu ile Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Aslan Erkeği Akrep Kadını Uyumu veya Aslan Kadını Akrep Erkeği Uyumu

 

Aslan Akrep Uyumu “Uyum Analizi”

Bu ilişki yoğun duygularla dolu tutkulu bir beraberlik olacaktır. İkinizde sabit burç olduğunuz için hiç bir konuda ödün veremezsiniz ve çıkan kavgada eşyalar havada uçmaya başlar. Aslan-Akrep çiftini izlerseniz, belki de arkasından gelen tutkulu birliktelikler yüzünden bu kadar şiddetli kavga ediyorlardır diye düşünebilirsiniz.

Aranızda bastırmaya çalıştığınız sürekli bir olabilir. Bu yüzden ilişkinizde heyecan eksik olmayacaktır. İkinizde bu heyecanı seversiniz. Birlikteliğiniz güçlü bir enerji oluşturacaktır.

Aslan Akrep İletişim

Aslan ve akrep iletişim uyumu nasıldır? Aslan ve akrep birbirlerini anlayabilirler mi?

Akrep, Aslan’dan daha gizemli ve derin duygulara sahiptir. Onun duygularını anlayamadığınız zamanlar olacaktır. Akrep az konuşur ve kendinden pek bahsetmez. Kendinden bahsettiği zaman gücünü kaybedebileceğinden korkar.

Bu ilişkide sevgisini gösteren taraf siz olacaksınız. Güneş tarafından yönetilen Aslan burcu, gülüşü ile buz dağlarını bile eritebilir. Akrep ise savaşçı Mars ve gizemli Pluto tarafından yönetilir. Bu yüzden duygularını açığa vurmaz ve masalsı bir gizeme sahiptir.

Aslan ego merkezlidir ve sürekli beğenilmek ister. Akrep burcu ise birinin ısrarla kendisinin övülmesini  beklemesini çok itici bulur. Akrep burcu ne görürse onu söyler, gereksiz iltifatlar yapmaz. Bu konuda aslan akrepten umduğunu bulmakta zorlanacaktır. Aslan “ben, bana bakın, yaptıklarımı gör” tarzı iletişime sahiptir. Akrep burcu ise herşeyin doğal olmasını ister. Görülecek bir şey varsa bunun kimse söylemeden olmasını ister.

Aslan Akrep Uyumu “Aşk Uyumu”

Aslan ve Akrep burcu aşk uyumları nasıldır?

Akrep insanı sevdiği zaman tüm benliği ile sever. Siz bu ihtirası ancak tahmin edebilirsiniz. Sevdiklerine bakışları son derece yoğun ve büyülüdür. Akrebin gözleri ruhunun aynasıdır, tüm duygularını gözlerinden okuyabilirsiniz. Aslan burcu ile akrep burcu aşk uyumu doğum haritalarında uyumlu konumlar varsa uzun süreli olabilir. Aksi taktirde “ego” çatışmaları aşk uyumunu yıpratacaktır.

İkiniz hiç bir şeyi hafife almazsınız, özellikle de birbirinizi! İkinizde aynı derecede kıskanç ve sahiplenici olduğunuz için aranızda sorun olmayacaktır. Hayatınızı birleştirince Akrep size hayat boyu sadık kalacaktır. Siz ise aynı sadakati göstermekte zorlanabilirsiniz.

Aslan Akrep Cinsel Uyum

Aslan ve akrep burcu cinsel uyumları nasıldır?

Aslan ve akrep cinsellik uyumu diğer konulara göre daha iyidir. Güneş etkisi altındaki aslan son derece enerjiktir. Bu enerjisini sportif aktivitelerle atamadığında cinsel yaşama yönlendir. Akrep burcu insanları da cinselliği derin tutku ile yaşamayı severler. Birliktelikte ruhsal derinlik isterler. Önceliği birlikte olduğu insandır. Mutlu ettiği kadar mutlu olur. Aslan burcu, Mars ve Pluto etkisi altındaki Akrep burcu kadar cinsel yaşamı hayatının odak noktası haline getirmese de asla geri kalmayacaktır. Bu konuda her iki tarafta aradığını fazlası ile bulacaktır.

Diğer konularda anlaşamasalarda cinsel yaşamlarının renkliliği ve canlılığı ikiliyi birbirlerine kenetleyecektir.

Aslan Akrep Anlaşabilir mi?

Anlaşamayacakları en önemli nokta iletişim konusudur. Eğer bu noktayı aşabilirlerse fazla sorun yaşanmayabilir.

Para harcarken siz Aslan olarak o kadar abartırsınız ki, Akrep sizin harcamalarınız karşısında dehşete düşecek ve ekonomik olmanız için size yalvaracaktır. Soylu Aslan ise kısıtlandığı zaman mutsuz olacaktır. Sonuçta su ateşi söndürecek ve Akrebin dediği olacaktır.

İkinizde güçlü ve baskın karakterlere sahip olduğunuz için bu ilişkide dikkatli olmalısınız. Biriniz gözden düşerse, etrafı gök gürültüleri ve yıldırımlar saracaktır. Birbirinizle yarışmak yerine farklılıklarınıza anlayış göstermeye çalışın. En büyük tehlikeyi iki tarafın inatçılığı oluşturacaktır. İkinizde sabit burç olduğunuz için esnek değilsiniz ve inatlaştığınız konularda takılıp kalabilirsiniz.

Bu çok güçlü bir ilişki olabilir, elinizden geleni yapmalısınız.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Aslan ve Akrep burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Aslan Akrep aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Aslan akrep uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan Akrep Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 5 YORUM
  1. sevilay dedi ki:

    Ben aslan burcuyum erkek arkadaşım akrep burcu. ilk zamanlar çok iyi anlaşıyorduk aramızda güzel bir çekim vardır ama şu an benden uzak gibi duruyor sanki. başka biri mi var, geçen zamanla ilgisi mi azaldı? onu etkilemek için neler yapabilirim yardımcı olur musunuz

    1. Akrep dedi ki:

      İkiniz arasındaki ayrıntıları en iyi siz bilebilirsiniz. Konuda anlatılan ayrıntılara lütfen dikkat edin.
      Akrep burcu erkeğini etkilemek için yapmanız veya bilmeniz gerekenlere Akrep Erkeğini Etkilemenin Yolları, Nasıl Etkilerim

      En önemlisi ileride evlendiğinizde mutluluğunuzun devam etmesi için gerekli uyuma sahip misiniz bunu bulmaya çalışın lütfen. Doğum haritalarınızda sadece güneş burcunuza bakmayın bu hatayı herkes yapıyor. Güneş burcu dışında yükselen burcunuz, ay burcunuz, Merkür ve 3. ev konumlarınız, 5. ev ve 7. ev konumlarınız da önemli.

  2. anna dedi ki:

    aslan zor burctur ama yoluna geliyor gibi sizde fark ettiniz mi kaybertmekten korkmuyorlar

    1. Akrep dedi ki:

      Gururu ve asaleti “kaybetme” düşüncesinin hayatında yer edinmesine izin vermeyecektir. Bu düşünce “ego” sunu parçalayacaktır. Buna izin veremez. Gülümserken bir anda kükremesinin nedeni budur. Bunu farkettiği anda parlayacaktır.

  3. Nesrin dedi ki:

    “Birbirinizle yarışmak yerine farklılıklarınıza anlayış göstermeye çalışın” bunu başarabilen az, sorun orada

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.